Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]


  • Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4831 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,292 posts

Posted 24 December 2015 - 17:52

μπουγάτσας γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν δολοφόνος πριν πεθάνω και μου φαινόταν αδιανόητο να μην την ψηφίζουν, αλλά τώρα κατάλαβα ότι απλώς έκαναν όλοι πλάκα και ότι εγώ κατέληξα να γίνω Kaiser στην θέση του Kaiser..

Almost. Έπρεπε επίσης να τους γράψεις σε έντονο τόνο να σταματήσουν να διασκεδάζουν το παιχνίδι και να στρώσουν το μυαλό τους να βρουν τους δολοφόνους.

 

Kudos στον Guns και από εμένα για την οργάνωση του παιχνιδιού. Είχε πλάκα και ως θεατής.



#4832 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 24 December 2015 - 19:01

Ναι, έχεις δίκιο, δεν ήμουνα true Kaiser στην θέση του Kaiser αλλά μια ελλατωματική απομίμηση. Ακόμα και έτσι, ήμουν ο μοναδικός που προσπάθησε να μιμηθεί τον Kaiser, και άρα είμαι ο μοναδικός υποψήφιος για το Black Kaiser Award 2015.



#4833 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 549 posts

Posted 24 December 2015 - 19:21

Πωωω, δεν την γνώριζα αυτήν την πτυχή του Kaiser. Θα σε είχα βάλει χαλαρά in-game ποστ να τους κατσαδιάζεις που δεν κάνουν προκοπή.

 

Για να κάνω και εγώ ένα εν κατακλείδι σχόλιο, πρώτα να ευχαριστώ τους παίκτες για την συμμετοχή, η οποία ήταν μπόλικη για το πλήθος, και όσους κάθισαν να διαβάσουν τα αποτελέσματα των φαρμάκων που παίρνω.

 

Τώρα. Θεωρώ πως ήταν από τα καλύτερα RP παιχνίδια που έχουν παιχτεί. Ιδιαίτερα το κομμάτι αλληλεπίδρασης κειμένου/ιστορίας και των ποστ σας ήταν εκπληκτικό. Παίρνατε έναυσμα από ότι είχα γράψει για να παίξετε τους χαρακτήρες, συμμετείχατε ενεργά στην διαμόρφωση της πλοκής και με την σειρά μου εκμεταλλεύτηκα πολλά in-game στοιχεία για να γράψω κάθε κεφάλαιο. Ένας αληθινός κύκλος από μένα στους παίκτες.

 

Μεταξύ του Lord Leon που το είχε δει Deadpool, του μέγα τρολερίνου Santa και του Αγέρωχου Έλληνα, μάλλον καταλήγω στον τελευταίο γιατί η Kai είμαι βέβαιος πως λαμβάνει την ίδια ψυχιατρική αγωγή με εμένα.

Λιγότερο κωμικοί, αλλά μέσα στην ψυχή του ρόλου τους ήταν ο Yuuchi με τον Mike για να μην ξεχάσω να το αναφέρω. Δεν έχω παράπονο από κανέναν.

 

Όσον αφορά το παιχτικό κομμάτι, νομίζω πως επισκιάστηκε στην συνείδηση των περισσοτέρων, πλην του Οσάμα δηλαδή. Σε αυτό βοήθησε και πως παίκτες όπως ο Zane και ο Leon δεν μπόρεσαν να κάνουν τις ανακρίσεις που έπρεπε σαν αθώοι. Ο πρώτος δεν μπόρεσε ποτέ να βρει χρόνο να διώξει από πάνω του τις υποψίες, οπότε χάθηκε ολόκληρη η δεύτερη ημέρα τσάμπα. Ο δεύτερος βοήθησε είναι η αλήθεια, αλλά θεωρώ πως σαν σίγουρος απενεχοποιημένος από τους άλλους τρεις, έπρεπε να προσπαθήσει να τους πιέσει όλους παραπάνω στον τέταρτο γύρο. Κάτι του τύπου ''Θεωρώ κύριο ένοχο τον Babba, μάλλον αθώο τον Mike, Fallen θέλω να μου εξηγήσεις το και το για να σε αθωώσω επίσης.''

 

Να σημειώσω τρία ποστ που τα θεωρώ την επιτομή του καλού Παλέρμο και μία απόφαση νύκτας:

 

1) To ποστ του Kamui που ψηφίζει Fallen και αμέσως τον ακολουθούν οι Leon κ' Mike και λανθασμένα ο ένοχος Ody. Αυτό το κείμενο ήταν εκπληκτικό. Έδινε στα φόρα την Mpoygatsa, έβαζε στον σάκο τον άλλον, και έπεισε δύο αθώους. Αν έπαιζα θα συμφωνούσα 100% με τα λεγόμενα του.

Μετά βέβαια ήρθε το φάουλ του να αλλάξει γνώμη. Το οποίο λάθος θεωρητικά δεν είναι, όμως όταν είσαι επιθεωρητής δεν δίνεις τόσο στόχο όσο έκανε. Ακόμα και αν η Fallen έβγαινε αθώα, θα μπορούσε να βγει στον επόμενο γύρω και να πει ''Αγαπούλες είμαι ο ντετέκτιβ και αθωώνω 2 άτομα ή πέτυχα δολοφόνο, οπότε σόρρι για πριν.''

 

2) Δύο κείμενα της Kai, από τα πολλά, που έκανε snipe κυριολεκτικά τον Odymonaxos. Άψογα και χάρη σε αυτά κερδίσανε μία ακόμα ημέρα η αθώοι.

 

3) Το κείμενο του Babba στον προτελευταίο γύρο που υποπτεύεται γερά Nikaido κ' Saito και καταλήγει να ακούσει την Kai στην πρώτη επιλογή. Αν είχε συνεχίσει με βάση αυτό θα είχε έρθει η ανατροπή για τους αθώους, όμως:

 

1) H Fallen έδιωξε την Kai το βράδυ. Απίστευτη επιλογή. Θα μπορούσε να της γυρίσει μπούμερανγκ αν κάποιος το υποπτεύονταν, όμως αυτό που κατέληξε να πετύχει είναι να την αθωώσει πλήρως στα μάτια του Babba και να κερδίσει το παιχνίδι στην συνέχεια.

 

Εδώ βέβαια μου έκανε εντύπωση που ο Babba έτσι για το τρολλ της στιγμής δεν ακολούθησε τον Mike να την ψηφίσει, όταν εκείνος τις έριξε ψήφο.

Σαφώς να άλλαζες μετά, όμως μόνο και μόνο για να φύγει αυτό το ''αν'' από το μυαλό σου έπρεπε να το κάνεις. Θα υποχρεωνόταν να μιλήσει πριν ολοκληρωθεί η ημέρα.

 

Αυτά τα καλά οπότε. Στο επόμενο θα είμαι παίκτης γιατί μου αρέσει να πραγματοποιώ ιδέες που μου αρέσουν και όχι απλώς για να γίνουν. Μέχρι να μου ξανάρθει κάποιο άλλο παρόμοια διασκεδαστικό concept θα περιοριστώ στον χαρακτήρα μου. 

 

Τελικά μου βγήκε αυτή η αλλόκοτη ιδέα μου, κυρίως λόγω του μικρού αριθμού συμμετεχόντων αλλά και γιατί, κάπως έτυχε όλοι σας να είστε ένας και ένας. Ποιον να σημειώσω πρώτο, τον κυνικό, τον επαναστάτη, τον κάγκουρα? Ακόμα και ο Zane που είναι φυσιολογικός, τυχαίνει να έχει ιστορικό πρόωρων αποχωρήσεων, οπότε και πάλι μπορούσα εύκολα να τον διακωμωδήσω. Όλο αυτό δεν θα γινόταν με 20 άτομα.


Edited by TheGunsmasha, 24 December 2015 - 19:27.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#4834 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 24 December 2015 - 19:35

Ναι, νομίζω πως είναι ώρα να το αποδεχτώ, δεν είμαι πια για παλέρμο, για το μέγαρο απομάχων είμαι. Έπαιξα οικτρά, rp δεν έκανα καθόλου, τουλάχιστον μετά από τόσα χρόνια έκανα re-read το manga και το τέλειωσα κιόλας. Μπράβο στη Φάι και στους υπόλοιπους. Κάι, στο επόμενο παλέρμο που θα βγω δολοφόνος, το 2019, όταν θα είμαστε 5 άνθρωποι, πεθαίνεις την πρώτη νύχτα, να το ξέρεις.



#4835 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 549 posts

Posted 24 December 2015 - 19:37

Κάι, στο επόμενο παλέρμο που θα βγω δολοφόνος, το 2019, όταν θα είμαστε 5 άνθρωποι, πεθαίνεις την πρώτη νύχτα, να το ξέρεις.

1. Babba

2. Guns

3. Osama

4. Odymonaxos

5. Kai

 

Διαλέξτε χαρακτήρες.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#4836 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 24 December 2015 - 19:50

Ρε, πριν γυρίσει ο πρώτος γύρος, ήμουν έτοιμος να σου πω "ετοίμασε respin, γιατί τελείωσε σε 2 γύρους". Και δεν είναι πως δεν έχει ξανατελειώσει μικρό Παλέρμο σε 2 γύρους, Οσάμα, απλά ντάξει.

 

tumblr_n5nonx86GG1sl0rr2o1_500.jpg

 

Shin, Dorohedoro. Ας σφάξουμε κόσμο σωστά χωρίς έναν χαρακτήρα που είναι σπόιλερ με πόδια. 



#4837 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 24 December 2015 - 20:57

Άντε κάνουμε το επόμενο στις 20 Ιανουαρίου που έχω και γενέθλια;


ezgif.com-resize.gif


#4838 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 December 2015 - 22:34

 

Εδώ βέβαια μου έκανε εντύπωση που ο Babba έτσι για το τρολλ της στιγμής δεν ακολούθησε τον Mike να την ψηφίσει, όταν εκείνος τις έριξε ψήφο.

Σαφώς να άλλαζες μετά, όμως μόνο και μόνο για να φύγει αυτό το ''αν'' από το μυαλό σου έπρεπε να το κάνεις. Θα υποχρεωνόταν να μιλήσει πριν ολοκληρωθεί η ημέρα.

 

 

Το ακολούθησα, αλλά το άλλαξα αμέσως γιατί ήμουν βέβαιος ότι κανείς δε θα με πίστευε, όλοι θα ήξεραν ότι θα άλλαζα στο τέλος.

Και είχα ένα ακόμα post να κάνω, πιο σημαντικό από το troll face.

To post αυτό http://www.anime.gr/forum/topic/11487-η-νύχτα-πέφτει-στην-animegr-moderators-games/?p=675659
το είχα γράψει με το όνομα της FAI από νωρίς και είχα αποφασίσει, εφόσον ούτως ή άλλως το παιχνίδι τελείωνε, να πάμε σε ισοβαθμία.

Όταν άλλαξε ο LL, έβαλα το δικό του όνομα με στόχο να πάμε σε τετραπλή. 

Όταν άλλαξε και ο LM, αναγκαστικά παρέμεινα εκεί που ήμουν.

Ήλπιζα να μείνει στην ιστορία ως το Παλέρμο που κρίθηκε στα ζάρια, αλλά εντάξει, έμεινε στην ιστορία ως το Παλέρμο που ο GM έπαιζε εμάς.

Δολοφόνοι, έχετε όρεξη να μας πείτε γιατί επιλέξατε αυτούς που επιλέξατε;


Edited by Babba, 24 December 2015 - 22:35.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#4839 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,725 posts

Posted 24 December 2015 - 23:33

Ή μεγάλη ερώτηση είναι γιατί δεν πεθανα σε αυτό τη πρώτη νύχτα και πέθανε ο Osama, though.

Το δικό μου highlight ήταν που την πρώτη μέρα αντεδρασα στο ρεύμα για δολοφόνο για να ψηφίσω άλλο δολοφόνο. Το δεύτερο ήταν όταν την εβγαζα κι αθώα και με έφαγε κι από πάνω, αισχος :hahaha: Όλα για τον Saito.

ySss0UF.jpg


#4840 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 25 December 2015 - 01:40

Εχω αρκετά να γραψω αλλά βαριεμαι απο το κινητο. Θα επανελθω σε 5 μερες που θα xω παλι wifi.
Για τωρα ενα μονο. Ο feitan κέρδισε. Χάνοντας. Και έγινε μοντερεητορ. Εχει σηκωσει το ριχτο που φοράει, εχει γυρισει πλάτη και μας κουναει τον κωλο του. Οποτε εγω λέω να την κάνω απο το φορουμ XD

stasou%2520mygdala.jpg


#4841 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 June 2017 - 14:47

Πιθανότατα θα μετανιώσω που το γράφω αυτό και δεν είναι και 2019 αλλά ψήνεται κανένας για Παλέρμο;


ySss0UF.jpg


#4842 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2017 - 15:34

Αν και χλωμό να μαζευτεί κόσμος...θα θελα, πάει πολύς καιρός που γινε παλέρμο ^^


フカフカ

#4843 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 07 June 2017 - 16:11

1. Babba


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#4844 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 549 posts

Posted 07 June 2017 - 19:17

Κοίτα να δεις. Βρείτε μου 7-9 άτομα και δολοφονώ την Kai για άλλη μια φορά με μεγάλη μου χαρά.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#4845 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 07 June 2017 - 21:33

κανε λιγο υπομονη και ερχονται


stasou%2520mygdala.jpg