Πωωω, δεν την γνώριζα αυτήν την πτυχή του Kaiser. Θα σε είχα βάλει χαλαρά in-game ποστ να τους κατσαδιάζεις που δεν κάνουν προκοπή.
Για να κάνω και εγώ ένα εν κατακλείδι σχόλιο, πρώτα να ευχαριστώ τους παίκτες για την συμμετοχή, η οποία ήταν μπόλικη για το πλήθος, και όσους κάθισαν να διαβάσουν τα αποτελέσματα των φαρμάκων που παίρνω.
Τώρα. Θεωρώ πως ήταν από τα καλύτερα RP παιχνίδια που έχουν παιχτεί. Ιδιαίτερα το κομμάτι αλληλεπίδρασης κειμένου/ιστορίας και των ποστ σας ήταν εκπληκτικό. Παίρνατε έναυσμα από ότι είχα γράψει για να παίξετε τους χαρακτήρες, συμμετείχατε ενεργά στην διαμόρφωση της πλοκής και με την σειρά μου εκμεταλλεύτηκα πολλά in-game στοιχεία για να γράψω κάθε κεφάλαιο. Ένας αληθινός κύκλος από μένα στους παίκτες.
Μεταξύ του Lord Leon που το είχε δει Deadpool, του μέγα τρολερίνου Santa και του Αγέρωχου Έλληνα, μάλλον καταλήγω στον τελευταίο γιατί η Kai είμαι βέβαιος πως λαμβάνει την ίδια ψυχιατρική αγωγή με εμένα.
Λιγότερο κωμικοί, αλλά μέσα στην ψυχή του ρόλου τους ήταν ο Yuuchi με τον Mike για να μην ξεχάσω να το αναφέρω. Δεν έχω παράπονο από κανέναν.
Όσον αφορά το παιχτικό κομμάτι, νομίζω πως επισκιάστηκε στην συνείδηση των περισσοτέρων, πλην του Οσάμα δηλαδή. Σε αυτό βοήθησε και πως παίκτες όπως ο Zane και ο Leon δεν μπόρεσαν να κάνουν τις ανακρίσεις που έπρεπε σαν αθώοι. Ο πρώτος δεν μπόρεσε ποτέ να βρει χρόνο να διώξει από πάνω του τις υποψίες, οπότε χάθηκε ολόκληρη η δεύτερη ημέρα τσάμπα. Ο δεύτερος βοήθησε είναι η αλήθεια, αλλά θεωρώ πως σαν σίγουρος απενεχοποιημένος από τους άλλους τρεις, έπρεπε να προσπαθήσει να τους πιέσει όλους παραπάνω στον τέταρτο γύρο. Κάτι του τύπου ''Θεωρώ κύριο ένοχο τον Babba, μάλλον αθώο τον Mike, Fallen θέλω να μου εξηγήσεις το και το για να σε αθωώσω επίσης.''
Να σημειώσω τρία ποστ που τα θεωρώ την επιτομή του καλού Παλέρμο και μία απόφαση νύκτας:
1) To ποστ του Kamui που ψηφίζει Fallen και αμέσως τον ακολουθούν οι Leon κ' Mike και λανθασμένα ο ένοχος Ody. Αυτό το κείμενο ήταν εκπληκτικό. Έδινε στα φόρα την Mpoygatsa, έβαζε στον σάκο τον άλλον, και έπεισε δύο αθώους. Αν έπαιζα θα συμφωνούσα 100% με τα λεγόμενα του.
Μετά βέβαια ήρθε το φάουλ του να αλλάξει γνώμη. Το οποίο λάθος θεωρητικά δεν είναι, όμως όταν είσαι επιθεωρητής δεν δίνεις τόσο στόχο όσο έκανε. Ακόμα και αν η Fallen έβγαινε αθώα, θα μπορούσε να βγει στον επόμενο γύρω και να πει ''Αγαπούλες είμαι ο ντετέκτιβ και αθωώνω 2 άτομα ή πέτυχα δολοφόνο, οπότε σόρρι για πριν.''
2) Δύο κείμενα της Kai, από τα πολλά, που έκανε snipe κυριολεκτικά τον Odymonaxos. Άψογα και χάρη σε αυτά κερδίσανε μία ακόμα ημέρα η αθώοι.
3) Το κείμενο του Babba στον προτελευταίο γύρο που υποπτεύεται γερά Nikaido κ' Saito και καταλήγει να ακούσει την Kai στην πρώτη επιλογή. Αν είχε συνεχίσει με βάση αυτό θα είχε έρθει η ανατροπή για τους αθώους, όμως:
1) H Fallen έδιωξε την Kai το βράδυ. Απίστευτη επιλογή. Θα μπορούσε να της γυρίσει μπούμερανγκ αν κάποιος το υποπτεύονταν, όμως αυτό που κατέληξε να πετύχει είναι να την αθωώσει πλήρως στα μάτια του Babba και να κερδίσει το παιχνίδι στην συνέχεια.
Εδώ βέβαια μου έκανε εντύπωση που ο Babba έτσι για το τρολλ της στιγμής δεν ακολούθησε τον Mike να την ψηφίσει, όταν εκείνος τις έριξε ψήφο.
Σαφώς να άλλαζες μετά, όμως μόνο και μόνο για να φύγει αυτό το ''αν'' από το μυαλό σου έπρεπε να το κάνεις. Θα υποχρεωνόταν να μιλήσει πριν ολοκληρωθεί η ημέρα.
Αυτά τα καλά οπότε. Στο επόμενο θα είμαι παίκτης γιατί μου αρέσει να πραγματοποιώ ιδέες που μου αρέσουν και όχι απλώς για να γίνουν. Μέχρι να μου ξανάρθει κάποιο άλλο παρόμοια διασκεδαστικό concept θα περιοριστώ στον χαρακτήρα μου.
Τελικά μου βγήκε αυτή η αλλόκοτη ιδέα μου, κυρίως λόγω του μικρού αριθμού συμμετεχόντων αλλά και γιατί, κάπως έτυχε όλοι σας να είστε ένας και ένας. Ποιον να σημειώσω πρώτο, τον κυνικό, τον επαναστάτη, τον κάγκουρα? Ακόμα και ο Zane που είναι φυσιολογικός, τυχαίνει να έχει ιστορικό πρόωρων αποχωρήσεων, οπότε και πάλι μπορούσα εύκολα να τον διακωμωδήσω. Όλο αυτό δεν θα γινόταν με 20 άτομα.
Edited by TheGunsmasha, 24 December 2015 - 19:27.