
Santa(Babba)
Και ναι, έχουμε μείνει τρεις κι ο κούκος.
. Επειδή είσαι τόσο αλλοπρόσαλλος στον τρόπο που παίζεις, θεωρείς πως δε θα κατηγορηθείς για τις πράξεις σου;
Αλλοπρόσαλλος; Χο!
Δηλαδή με κατηγορείς επειδή αντί να ψηφίσω αθόρυβα τον καρπούζι(kai), [που το είχα προετοιμάσει από τον προηγούμενο γύρο και δε θα μου το χρέωνε κανένας],
αντί να αρπάξω την ευκαιρία να κερδίσω το παιχνίδι στα ζάρια (που το γούσταρα κιόλας να κριθεί εκεί, στο τσακ κρατήθηκα),
προτίμησα να σκοτώσω δολοφόνο και μάλιστα με θεαματικές μεταστροφές για να δώσω στόχο;
Εντάξει, έκανα μερικά πέρα δώθε για να κόψω κίνηση και να γίνει τζέρτζελο, αλλά είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή των πέρα δώθε ότι ήταν μπλόφα. Να με διαβάσεις προσεκτικά.
Τώρα ποιος είναι ο αλλοπρόσαλλος;
Κι αφού θες να μιλήσουμε στα ίσια, κοίτα πώς έχουν τα πράγματα.
Αν ήμουν δολοφόνος, ο Ελλαδάκος(kai) θα είχε φύγει αντί για τον Επιταχυντή, μη σου πω ακόμα νωρίτερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να άφηνα να στοχοποιεί τον δικό μου. Θα τον σκότωνα και θα το έπαιζα τρελίτσα.
Ο τελευταίος δολοφόνος είναι ο Zack.
Ακριβώς επειδή είχα προετοιμάσει την ψήφο μου για τον Ηρακλάκο(kai) τόσο ωραία προχτές, ο nikaido(ody) έδωσε εντολή στον Zack να κινηθεί προς τα εκεί, ώστε με το δικό μου σιγουράκι να εξασφαλίσουν τουλάχιστον 3. Δεν τους έκατσε, γιατί δεν τους έκανα το χατήρι.
Εσύ δεν είσαι, διότι δε θα σκότωνες τον Ελλαδίτσο(kai). H nikaido μπορεί να ήθελε εκδίκηση, αλλά εσένα σε είχε αθωώσει. Τον Zack πάλι, τον είχε άχτι και 1000% θα τον χτύπαγε λυσσαλέα. Αυτός την καθάρισε και περιμένει να δει που θα σημαδέψει.
Α, και το ότι ήταν τελευταία στιγμή από πάνω να δει πού θα κάτσει η ψήφος μου, δείχνει την αγωνία του. Είχες κι εσύ αγωνία τι θα ψηφίσω; Αμφιβάλω.
Τώρα λοιπόν σοβαρέψου και ψήφισε τον Zack.
Από εδώ και πέρα τέρμα τα σοβαρά, θα τρολάρω. Χο, χο, χο!
Edited by Babba, 21 December 2015 - 15:27.