Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4861 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 08 June 2017 - 11:26

Saaaaay Whaaaaaat? Όντως για αυτό έλλειπε το όνομα της. Καλώς, υποχορώ άνετα...... Αν δει όλες τις σεζόν του monogatari μέχρι να αρχίσουμε. Μπουαχχαχαχαα.....

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4862 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 11:27

Να ζητούσες μόνος σου ωρέ άτομα να παίξουν αν ήθελες να γίνεις GM, πήγαινε κάτσε στη γωνία  :slash:

5 μέρες υπερβολή, δεν νομίζω να μαζευτούν πάρα πολλοί. Μέχρι το Σάββατο οκ μήπως γίνουμε 10, το προηγούμενο Παλέρμο που είχε σχετικά λίγα άτομα νομίζω ήταν από τα πιο οκ σε θέμα rp επειδή μπορούσες να προσέξεις από την αρχή περισσότερο τον άλλον.

ySss0UF.jpg

#4863 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 08 June 2017 - 11:32

Θα κάνω σύνεχεια νάζια μέσα στο παιχνίδι.

1. Babba (Tsukushi Tsukamoto)

2. Osama
3. Ghost Prince
4. Mpougatsa
5. Zura
6. Black Kaiser
7. BlasoN
8. (Γαμάτος) Guns

υπόψην: Scarlet,  Lord Leon

GM: Kai

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4864 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 June 2017 - 11:34

Πάντως πάλι τελευταίο βάζεις τον εαυτό σου.

#4865 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 08 June 2017 - 11:37

Πάντως πάλι τελευταίο βάζεις τον εαυτό σου.

Μου δημιουργείς προβλήματα αυτοεκτίμησης! Onegai, stop it! Με έχετε βρει μικρό και με εκμεταλλεύεστε.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4866 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2017 - 13:53

Οχι παιδες ευχαριστω αλλα δινω κατι εξετασεις στα κοντα. Θα σας διαβαζω ομως

stasou%2520mygdala.jpg

#4867 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 14:23

Κρίμα Lord Leon, αλλά τουλάχιστον θα σε έχουμε θεατή. Ας μας πει και ο Scarlet και αν το αποφασίσει και κανένας ακόμη ως το Σάββατο θα είμαστε κομπλέ.

Επίσης δεν ξέρω ποιος αλλά κάποιος θα πρέπει να βοηθήσει με την κλήρωση όταν έρθει η ώρα.

Δεδομένου ότι θα είμαστε σχεδόν όσοι ήμασταν την προηγούμενη φορά θέλετε:

- Δύο δολοφόνους και 1 επιθεωρητή

- Δύο δολοφόνους και κανέναν επιθεωρητή όπως ήταν νομίζω... στης Μπουγάτσας;

- Ή Έναν δολοφόνο, ένα τσιράκι (θα εμφανίζεται αθώος στον επιθεωρητή) και 1 επιθεωρητή;

Από όσους δήλωσαν, περιμένουμε πλέον χαρακτήρα. 

2. Osama
3. Ghost Prince
4. Mpougatsa
5. Zura
6. Black Kaiser
7. BlasoN
8. (Νομίζει-πως-είναι-Γαμάτος) Guns

ySss0UF.jpg

#4868 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2017 - 14:28

Αν με εμπιστευεστε ευχαριστως να σας κανω την κληρωση το μονο ευκολο. Μαλακια που δε θα χω αγωνια για το φιναλε αλλα οκ αμα δε βρειτε αλλο τροπο σφυριχτε μου

stasou%2520mygdala.jpg

#4869 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 14:31

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα, δεν το πρότεινα κυρίως γιατί είπες ότι θα παρακολουθείς το παιχνίδι, αλλά εντάξει έχει και την πλάκα του να το βλέπεις από τη μεριά του GM γνωρίζοντας τους ρόλους. 

ySss0UF.jpg

#4870 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 08 June 2017 - 14:47

Είμαστε 8 άτομα, έτσι; Εάν βρούμε ένα άτομο παραπάνω, προτείνω να κάνουμε αυτό που εφαρμόζαμε σε άλλο site στο οποίο έπαιζα mafia, το Matrix6:

A                                        B                           C

1 / Town Jailkeeper             /    Vanilla Townie   /  Mafia Goon

2 / Mafia Roleblocker          /     Town Cop        /   Town Doctor

3 / Town 1-Shot Bulletproof /    Mafia Goon      / Town Tracker

Πως λειτουργεί; Ο διοργανωτής επιλέγει στην αρχή του παιχνιδιού τυχαία μια γραμμή (1, 2 ,3) ή μια στήλη (Α, B, C) και οι υπόλοιποι ρόλοι συμπληρώνονται με έναν mafia goon και 5 πολίτες (vanilla townies).

Έτσι, αν το randomizer κάτσει στο A, το Setup θα είναι 1 Town Jailkeeper, 1 Mafia roleblocker, 1 Town 1-shot bulletproof, 1 mafia goon, 5 vanilla townies (Πολίτες).

Αν κάτσει στο 3, το Setup θα είναι 1 Town 1-shot Bulletproof, 2 Mafia goons, 1 Town tracker, 5 πολίτες.

Αν κάτσει στο 2, το Setup θα είναι 1 mafia roleblocker, 1 town cop, 1 town doctor, 1 mafia goon, 5 πολίτες

Έτσι, οι παίκτες καλούνται όχι μόνο να βρουν τους δολοφόνους αλλά να καταλάβουν και τι παίζει με το setup, καθώς το ποια στήλη ή γραμμή έχει επιλεγεί τυχαία από τον διοργανωτή δεν γίνεται γνωστό σε κανένα από τους παίκτες.

#4871 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 14:55

Αν συμπληρωθεί ο αριθμός μπορούμε να συζητήσουμε και γι' αυτό το setting αν βρίσκει σύμφωνους και τους υπόλοιπους.

ySss0UF.jpg

#4872 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 08 June 2017 - 15:05

Στα αρνητικά, αυτό το setup απαιτεί πολλή πολλή συζήτηση γενικά, καθώς κρατάει το πάρα πολύ μέχρι τέσσερις μέρες και συνήθως λιγότερο. Απλώς το πρότεινα για κάτι διαφορετικό.

Anyway.

Τιτανοτεράστιος Pariston Hill (Hunter x Hunter) για εμένα.

640?cb=20140723162009

Μακάρι να ειχα δει HxH παλιότερα, όταν τα Παλέρμο ήταν στα ντούνια τους. Θα είχα περάσει πάρα πάρα πάρα πολύ καλά και εσείς πολύ πολύ πολύ άσχημα με αυτόν εδώ τον κύριο.

Edited by Osama Bin Laden, 08 June 2017 - 19:58.

#4873 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 15:29

Εγώ σαν GM δεν έχω θέμα, σαν παίκτης ίσως ζητούσα την απλουστευμένη έκδοση, ίσως και χωρίς καν επιθεωρητή, δεδομένου ότι θα είναι λίγα τα άτομα, αν και γενικότερα είναι ρόλος που τον συμπαθούν για την περίπτωση που θέλουν το παιχνίδι να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια αλλά από την άλλη δεν μπορεί να εγγυηθεί κανένας για τίποτα, μπορεί να βγουν οι δολοφόνοι και μέσα σε 2-3 γύρους, ποτέ δεν ξέρεις.

Και nice για Pariston

1. Babba   | Tsukushi Tsukamoto Days

2. Osama  | Pariston Hill Hunter x Hunter
3. Ghost Prince
4. Mpougatsa
5. Zura
6. Black Kaiser
7. BlasoN
8. (Νομίζει-πως-είναι-Γαμάτος) Guns

ySss0UF.jpg

#4874 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 08 June 2017 - 16:24

Σε αυτό το παλέρμο δεν συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από τα πάντα.

Spoiler:

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4875 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 June 2017 - 17:57

Οπότε 

2. Osama
3. Ghost Prince
4. Mpougatsa
5. Zura
6. Black Kaiser
7. Guns

Lord Leon και Scarlet δεν κατάλαβα αν θέλετε ή όχι οπότε πείτε μου και εντάξει μαζέψαμε με το ζόρι 8 άτομα και στο μεταξύ αν θέλετε δηλώστε και χαρακτήρες, εγώ και με 6 το ξεκινάω βασικά αν θέλετε κι ας είναι σύντομο.

μεσα εγω είπα XD