Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4816 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 20 December 2015 - 23:32

Καλά, ήμουν με τον Καμούι και γελούσαμε όσο οι ψήφοι πήγαιναν βόλτα.

Άστα να πάνε Όντυ, ο τρελάρας ο Οσάμα Stannis σε καταράστηκε που τον έφαγες με το sniper.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4817 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 December 2015 - 23:56

Καλά, δε σε κατηγορούμε. Ίσα ίσα που το κάνεις διασκεδαστικό. Αλλά πολλά red bull. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4818 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 December 2015 - 01:54

Εντελως καμπαμαρου φιναλε ημουν εγω. Μετά θα εβγαινε ο σαιζο και ο χαγιατε. Τα σέβη μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#4819 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 23 December 2015 - 00:03

Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στον GM μας, Ήταν συνεπέστατος και με ωραιότατα και προσεγμένα κειμενάκια, μια δουλειά που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη.

Επίσης thanx Kai και λοιποί, πέρασα πολύ ωραία :D Και του χρόνου.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4820 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 December 2015 - 00:07

It was very fun indeed! Άντε και του χρόνου ή νωρίτερα ή whatever.

Κι από μένα ένα μπράβο στον gm τα κείμενα σου ήταν υπέροχα. Χειρίζεσαι όμορφα τον λόγο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4821 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 23 December 2015 - 00:20

Μια απο τα ιδια guys. Δε μπορω να πω με το χερι στην καρδια οτι λυπαμαι που δεν επαιξα πιο πολυ γιατι ολα πανε γαμω στη ζωή μου τελευταία και χαλαλι η ελλειψη χρονου και wifi αλλά γκαζωσατε προς το τελος και οποτε τσεκαρα κινητο εσκαγα χαμογελα.

Διπλα συγχαρητηρια σε babba και gunsmasha, χωρις να υποτιμω κανεναν απο τους φιναλιστ

Και εξτρα kudos στον οσαμα γιατι αν το παλερμο ωριμασε μετα απο μια πενταετια το οφειλει κατα 30% τουλαχιστο σε ενα ατομο και στον προσωπικο του ιδρωτα ;)

stasou%2520mygdala.jpg

#4822 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 December 2015 - 00:37

Καλά ήταν.. Μπράβο... Και του χρονου τον guns θελω να γελαμε

ezgif.com-resize.gif

#4823 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 23 December 2015 - 01:40

Παίδες να 'στε κάλα. Σας σηκώνω το καπέλο βάρδου που φοράω. Να ακολουθήσει και η κατακλείδα και θα είναι ιστορία και αυτό το Παλέρμο.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4824 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 December 2015 - 01:56

Εισαι φοβερος και στο εχω ξαναπει guns.
Babba I love u <3

ezgif.com-resize.gif

#4825 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 23 December 2015 - 05:38

Παλέ-

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4826 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 23 December 2015 - 08:09

Άτιμη Μπουγάτσα εσύ τα έκανες όλα, εγώ φταίω που σε είχα πάρει για μασκότ!!

Ωραίο το παιχνίδι παιδιά, μπορώ να πω ότι το διασκέδασα περισσότερο με λιγότερους παίκτες, αν και το κακό είναι οι περισσότεροι ότι έχουμε παίξει τόσες φορές μαζί που κάνω-κάτω ξέρουμε τις συνήθειες του άλλου. Επίσης καταδιασκέδασα τους γύρους με τον Babba και γέλασα πολύ εκεί με τις αλλαγές ψήφου στον προτελευταίο γύρο αλλά τον είχα για τρολοδοφόνο, σε κάτι σημεία καλά που έγραφε κι αυτός και είχε ζωντάνια το παιχνίδι μέσα. :hahaha: 

Μπράβο για τη διοργάνωση Guns και που δε βαριόσουν να γράψεις όλα αυτά τα κείμενα. 

ySss0UF.jpg

#4827 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 23 December 2015 - 08:18

...ρμο; Όχι ρε φίλε, δεν πρόλαβα γα λίγο.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4828 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 December 2015 - 11:05

Αυτή η μπουγάτσα φταίει για όλα, αυτή η ξεμωραμένη. Wait that's me. Oh well, doesn't matter. Bae won. You go Saito. xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4829 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 23 December 2015 - 14:08

Την επομενη φορα θα παρω john cena

ezgif.com-resize.gif

#4830 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 24 December 2015 - 14:51

Αργοπορημένα, λόγω τρεξίματος, συγχαρητήρια και από εμένα στον Guns για την διοργάνωση και σε όλους τους παίκτες για το ομαλό παιχνίδι. Ομολογώ ότι στον τελευταίο γύρο υπήρξε κάποια στιγμή που φώναζα στην οθόνη βλέποντας το πως έπαιζαν και ψήφιζαν οι παίκτες πλην της μπουγάτσας γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν δολοφόνος πριν πεθάνω και μου φαινόταν αδιανόητο να μην την ψηφίζουν, αλλά τώρα κατάλαβα ότι απλώς έκαναν όλοι πλάκα και ότι εγώ κατέληξα να γίνω Kaiser στην θέση του Kaiser.

Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ όσο έπαιξα κυρίως επειδή έτυχαν πολύ σοβαρά τρεξίματα irl και δεν μπόρεσα να ποστάρω ούτε το 1/4 από αυτά που θα ήθελα να ποστάρω. Και εκεί που λέω "εντάξει έχω παίξει πολύ random, δεν θα έχουν λόγο να με βγάλουν άρα θα ευχαριστηθώ δεύτερο γύρο", βλέπω ότι με σκότωσαν και άρχισα να βρίζω. Επίσης, τα κόλπα που έκανα στον μοναδικό γύρο που έπαιξα κατάφεραν να μπερδέψουν και εμένα σχεδόν το ίδιο με τους υπόλοιπους και ας κατάλαβα μετά όταν ήρθε η νύχτα ότι η μπουγάτσα είναι δολοφόνος και ο Ody πιθανός δολοφόνος (όταν ο Kamui βγήκε επιθεωρητής). Η ήττα των αθώων είναι δικό μου φταίξιμο, κατά κάποιο τρόπο, καθώς έβαλα το φυτίλι για όλα τα ρεύματα εναντίον των αθώων που πέθαναν την μέρα.

Edited by Osama Bin Laden, 24 December 2015 - 14:52.