Καλά, ήμουν με τον Καμούι και γελούσαμε όσο οι ψήφοι πήγαιναν βόλτα.
Άστα να πάνε Όντυ, ο τρελάρας ο Οσάμα Stannis σε καταράστηκε που τον έφαγες με το sniper.
Posted 20 December 2015 - 23:32
Καλά, ήμουν με τον Καμούι και γελούσαμε όσο οι ψήφοι πήγαιναν βόλτα.
Άστα να πάνε Όντυ, ο τρελάρας ο Οσάμα Stannis σε καταράστηκε που τον έφαγες με το sniper.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 21 December 2015 - 01:54
Posted 23 December 2015 - 00:03
Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στον GM μας, Ήταν συνεπέστατος και με ωραιότατα και προσεγμένα κειμενάκια, μια δουλειά που δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη.
Επίσης thanx Kai και λοιποί, πέρασα πολύ ωραία Και του χρόνου.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 23 December 2015 - 00:20
Posted 23 December 2015 - 00:37
Καλά ήταν.. Μπράβο... Και του χρονου τον guns θελω να γελαμε
Posted 23 December 2015 - 01:40
Παίδες να 'στε κάλα. Σας σηκώνω το καπέλο βάρδου που φοράω. Να ακολουθήσει και η κατακλείδα και θα είναι ιστορία και αυτό το Παλέρμο.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 December 2015 - 01:56
Εισαι φοβερος και στο εχω ξαναπει guns.
Babba I love u <3
Posted 23 December 2015 - 05:38
Παλέ-
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 23 December 2015 - 08:09
Άτιμη Μπουγάτσα εσύ τα έκανες όλα, εγώ φταίω που σε είχα πάρει για μασκότ!!
Ωραίο το παιχνίδι παιδιά, μπορώ να πω ότι το διασκέδασα περισσότερο με λιγότερους παίκτες, αν και το κακό είναι οι περισσότεροι ότι έχουμε παίξει τόσες φορές μαζί που κάνω-κάτω ξέρουμε τις συνήθειες του άλλου. Επίσης καταδιασκέδασα τους γύρους με τον Babba και γέλασα πολύ εκεί με τις αλλαγές ψήφου στον προτελευταίο γύρο αλλά τον είχα για τρολοδοφόνο, σε κάτι σημεία καλά που έγραφε κι αυτός και είχε ζωντάνια το παιχνίδι μέσα.
Μπράβο για τη διοργάνωση Guns και που δε βαριόσουν να γράψεις όλα αυτά τα κείμενα.
Posted 23 December 2015 - 08:18
...ρμο; Όχι ρε φίλε, δεν πρόλαβα γα λίγο.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 23 December 2015 - 14:08
Την επομενη φορα θα παρω john cena
Posted 24 December 2015 - 14:51
Αργοπορημένα, λόγω τρεξίματος, συγχαρητήρια και από εμένα στον Guns για την διοργάνωση και σε όλους τους παίκτες για το ομαλό παιχνίδι. Ομολογώ ότι στον τελευταίο γύρο υπήρξε κάποια στιγμή που φώναζα στην οθόνη βλέποντας το πως έπαιζαν και ψήφιζαν οι παίκτες πλην της μπουγάτσας γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν δολοφόνος πριν πεθάνω και μου φαινόταν αδιανόητο να μην την ψηφίζουν, αλλά τώρα κατάλαβα ότι απλώς έκαναν όλοι πλάκα και ότι εγώ κατέληξα να γίνω Kaiser στην θέση του Kaiser.
Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ όσο έπαιξα κυρίως επειδή έτυχαν πολύ σοβαρά τρεξίματα irl και δεν μπόρεσα να ποστάρω ούτε το 1/4 από αυτά που θα ήθελα να ποστάρω. Και εκεί που λέω "εντάξει έχω παίξει πολύ random, δεν θα έχουν λόγο να με βγάλουν άρα θα ευχαριστηθώ δεύτερο γύρο", βλέπω ότι με σκότωσαν και άρχισα να βρίζω. Επίσης, τα κόλπα που έκανα στον μοναδικό γύρο που έπαιξα κατάφεραν να μπερδέψουν και εμένα σχεδόν το ίδιο με τους υπόλοιπους και ας κατάλαβα μετά όταν ήρθε η νύχτα ότι η μπουγάτσα είναι δολοφόνος και ο Ody πιθανός δολοφόνος (όταν ο Kamui βγήκε επιθεωρητής). Η ήττα των αθώων είναι δικό μου φταίξιμο, κατά κάποιο τρόπο, καθώς έβαλα το φυτίλι για όλα τα ρεύματα εναντίον των αθώων που πέθαναν την μέρα.
Edited by Osama Bin Laden, 24 December 2015 - 14:52.