Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Και σχετικα με το προηγουμενο ποστ του Lord Leon να τονισω πως δεν προσπαθησα ποτε να παιξω εντος των κανονων(oυτε καν τους διαβασα βασικα),ουτε ομως προσπαθησα να κλεψω.Απλα επαιξα οπως μου βγηκε για να περασω οσο το δυνατον καλυτερα με την ολη φαση.
Μακαρι να παιζαν μεσα ελευθερα ολα.Απατες,ψεματα,manipulations,pms,τηλεγραφηματα,κωδικοποιημενα μηνυματα.All is good.[...]
By the book παιξιμο σε τετοια ομαδικο παιχνιδια κατ εμε sucks.Aν εσενα σε διασκεδαζει να παιζεις ετσι καντο,αν ομως σου ρθει ορεξη για καμια μπαγαποντια go ahead και μην ζητησεις τα ρεστα απο κανεναν αν σου την πουνε μετα.
Όχι Hanzo, δεν πάει έτσι. Μέγα φάουλ. Οι κανόνες υπάρχουν για να μην γίνεται μπάχαλο το παιχνίδι. Τα αποτελέσματα τα είδες όταν πολύς κόσμος ξενέρωσε και υπαίτιος ήσουν εν μέρει εσύ. Αν και τα 20τόσα άτομα συμπεριφέρονταν με την ίδια λογική, το παιχνίδι θα είχε πάει για βρούβες από τις πρώτες μέρες.
Αν επιτρέπονται τα πάντα όλα, τότε θα επιτρέπονται από τους κανόνες και θα ισχύουν για όλους. Είναι ότι πιο εγωιστικό έχει γραφτεί στο thread, βάζεις την προσωπική σου διασκέδαση πάνω από τα πάντα και γράφεις εντελώς όλους τους υπόλοιπους που παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες. Από τη στιγμή που δηλώνεις συμμετοχή στο παιχνίδι, δηλώνεις σύμφωνος στους κανόνες. Αν σου την πει κάποιος επειδή δεν τους ακολουθείς, όχι μόνο θα του δώσεις λογαριασμό αλλά θα έχει και δίκιο. Αν δεν σε ικανοποιούν οι κανόνες, μπορείς να κάνεις προτάσεις και να δεις αν συμφωνούν οι υπόλοιποι μαζί σου.
Και anyways, ξέρω πως προσωπικά είσαι της άποψης πως ο καλύτερος παίχτης είναι αυτός που κλέβει καλύτερα χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι. Αφού όμως κάθε φορά σε καταλαβαίνουμε ρε yaoi μου, για ποιον λόγο κάθεσαι και το παιδεύεις ;
Ρε μαν,κανταω να επαναλαμβανομαι και δεν υπαρχει λογος δηλαδη.Ξαναλεω πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι ΔΕΝ προσπαθησα να κλεψω και δεν κρατησα απολυτως τιποτα κρυφο(ασχετα με το πως πιστευω οτι πρεπει να παιζει ο καλος παικτης).Εγραψα ενα ποστ που εξηγησα οσο πιο αναλυτικα εγινε ολη την δραση μου μεσα στο παιχνιδι.Συμφωνοι οτι μερικες πραξεις μου δεν ηταν στα πλαισια των κανονων.Αλλα περα απο το γεγονος οτι δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος που εχει παραβει καποια πραγματα ηθελημενα η μη, δεν θεωρω πως χαλασα κατι στην ροη του παιχνιδιου.
Δηλαδη συγγνωμη σου φανηκε να προσπαθω να κοροιδεψω κανεναν η να καλυψω τα σπασμενα?Καποιοι μπορει να ξενερωσαν μαζι μου,εγω ξενερωσα με αλλα (μαζικες αποχωρησεις απο το παιχνιδι πχ) και ο καθ ενας ολο και κατι θα τον χαλασε.
Γι αυτο και εγραψα παραπανω-σαν προταση για την βελτιωση του παιχνιδιου-οτι τετοοι κανονες που εμποδιζουν την επικοινωνια ειναι αρκετα περιοριστικοι και για μενα δεν εχουν λογω υπαρξης.Εφ οσον και δεν μπορουν να τηρηθουν αυστηρα και οποιος δοκιμασει να μιλησει με καποιον για το παιχνιδι δεν μπορει να ξερει ποτε την αληθεια με σιγουρια.Οποτε ποιο ειναι το προβλημα?Εφ οσον εσυ και ο Tenshi κρατατε τις ταυτοτητες καλα κρυφες τοτε οι υπολοιποι ας ψαχνονται και ας χτενιζονται οσο θελουν.Πιθανοτατα να τους βγει σε κακο αν ρισκαρουν.
Γι αυτο εξηγουμαι οτι το παραπανω ποστ που πεσατε ολοι με τα μουτρα,δεν περιγραφει την συμπεριφορα μου σε ΑΥΤΟ το παιχνιδι (που ηταν αρκετα ηρεμη και συντομη) παρα το πως πιστευω οτι ειναι για μενα το ιδανικο παιχνιδι.Εσυ ο ιδιος ειπες να γινουν σχετικες προτασεις.Well there you have it.
This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
οντας λοιπον ο μεγαλος πρωταγωνισης της ολης υποθεσης (:tensai:) ας πω και γω με τη σειρα μου καποια πραγματα για να ξεκαθαριστουν, να πω την αποψη μου κλπ κλπ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ μονο οσοι ειχαν την ορεξη και διαβαζαν ολο το παιχνιδι και το παρακολουθουσαν θα βγαλουν ακρη, επισις μη το βλεπετε ετσι αμα ανοιξετε τα σποιλερς θα τρομαξετε! επισις επισημανω οτι δεν καθησα να διαβασω οτι γραφτηκε εδω μετα το τελος του παιχνιδιου καθως ειχα σχολειο και μετα 7 σελιδες τις περασα σε fast forward
Spoiler:
καταρχας να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, -δεν ανεχομαι κριτικη σε ενα παιχνιδι στο οποιο ημουν ο μονος μαζι με 2-3 αλλα ατομα οι οποιοι φτασαμε μεχρι το τελος και δεν ψοφησαμε στη διαρκεια του (σε αντιθεση με ολους εσας τους υπολιπου losers που εξαιτιας του παιξηματος σας ή των δολοφονων καταληξατε DEAD! ) οπωτε ημασταν και οι μονοι οι οποιοι ειχαμε την ευκαιρια να το επηρεασουμε (σε αντιθεση με σας losers που το παρακολουθουσατε ) συνεπως ανεχομαι την κριτικη για το παιξιμο μου (και ειμαι ο πρωτος που την κανει) αλλα οχι για τον χαρακτηρα μου - οταν παιζω ενα παιχνιδι το πρωτο που κοιταω ειναι να το διασκεδασω οσο γινετε, δεν με νιαζει η νικη ή η ητα, οταν λοιπον ξενερωνω το παιχνιδι ειναι φυσικο να μην με απασχολει και πολυ , ενα παιχνιδι το διασκεδαζω οταν περα απο το χαβαλε που γινετε, αποδικνειω στον αλλον οτι ειμαι καλυτερος του (ναι ειμαι ψωναρα ) γι αυτο και ακολουθω τους κανονες και προσπαθω να παιξω οσο πιο δικαια γινετε, ουτος οστε οταν νικησω (και αποδειξω την ανωτεροτητα μου) να μην μπορει να κανει τιποτα ο αλλος εκτος απο το να παραδεχτει την ηττα του, προσωπικα οταν χανω σε ενα δικαιο παιχνιδι δεν εχω κανενα προβλημα (δεχομαι τις λεγομενες κλεψιες και παραβασεις οταν γινονται με πληρη συμφωνια ολων, οταν το παιχνιδι ειναι μεταξυ στενων φιλων, οταν παιζω το παιχνιδι με γκομενακι etc etc)
για να πω την αληθεια την εκανα και γω την παρασπονδια μου, αυτη ηταν οτι γνωριζομουν με τον Ryouk (BadBoy) και ψιλοσυνεργαζομασταν-συζητουσαμε, ε δε γινοταν διαφορετικα αφου βλεπομαστε καθε μερα στο σχολειο (εγω τον ειχα πει να γραφτει στο παιχνιδι) περα απο αυτο ομως δεν ειχα επαφη με κανεναν αλλο (ε συναντησα και τον τενσι κατα τη δειαρκεια του παιχνιδιου αλλα δεν μου καρφωσε τιποτα)
παρακατω ακολουθει ο τροπος σκεψης μου κατα τη διαρκεια του παιχνιδου
ολο το ξεφτηλισμα του παιχνιδιου ξεκινησε οταν βγηκε ο azatoth και καρφωσε 3 δολοφονους (οι οποιοι οπως τελικα αποδειχτηκε οντος ηταν)
Spoiler:
πως τους βρηκε γαμοτο εκεινους τους 3 δολοφονους οταν υπαρχουνε ελαχιστες πιθανοτητες απο τον 3ο γυρο μεσα σε 30 ατομα να βρει εστω και εναν ηταν ξεκαθαρο οτι επαιξαν ρολο εξωτερικοι παραγοντες και αυτο το ξεκαθαρο εγινε ακομη πιο ξεκαθαρο οταν μιλησα με τον τενσι και μου ειπε οτι απο αυτον εμαθαν μονο για τον εναν δολοφονο και πως δεν ειχε ιδεα πως βρηκαν του υπολιπους ε με εκεινο το ποστ ειχε καταστραφει για μενα το παιχνιδι, το ειχα γραψει κιολα
αφου πλεον ολο το ενδιαφερον κομματι για εμας που δεν ημασταν δολοφονοι και επιθεωριτες ειχε χαθει, ημασταν προβατα που ψηφιζαν οτι μας λεγαν, και φυσικα αυτο δεν μπορουσαν να το καταλαβουν οι επιθεωρητες που το μονο που τους ενιαζε ηταν να νικησουν (στην τελικη ρε φιλε μη παιζεις τοσο ρισκαροντας, βρες του ολους και καρφωστους ολους, οχι τους μισους και να μας ζητας και ευχαριστω) συνεπως χαιρονταν 7 ατομα και οι υπολοιποι 20 βαριονταν τη ζωη τους και παρακολουθουσαν για 3 γυρους
αφου λοιπον φαγαμε εκεινη την ωραια μπλοφα με τη nodame (:hahaha: epic) ψοφησε και ο τελευταιος επιθεωρητης και το χαρηκα πραγματικα (no offence officer ) γιατι επιτελους θα παιζαμε κανονικα
οπωτε ξεκιναω τα πραγματα απο τον γυρο που ψηφηζαμε shinichi,
Spoiler:
σε εκεινον το γυρο ειχα πραγματικα κατσει και σκεφτει πολες ωρες (και το συζητουσαμε και με τον ryouk) , η beatrice δεν με απασχολουσε γιατι την ειχε γλιτωσει στον προηγουμενο και ολοι οι αλλοι φενοντουσαν αθωοι, βασικα ολοι φενονταν αθωοι και αυτο ηταν το δυσκολο της υποθεσης (ο shinichi δεν ηταν το μονο ατομο που δεν εβγαζε μιλια, και πολοι με παρομοια συμπεριφορα ηταν τελικα αθωοι) οπωτε κατεληξα σε αυτον με τα 1000 ζορια και ειπα στον ριουκ να ψηφησει τον ιδιο το θεικο της ολης υποθεσης ηταν οτι ενω εγω τον ψηφησα ο ριουκ πηγε και ψηφησε αλλον (omg!) μετα ομως δεν ξερω πως του ρθε επιφητηση και αλλαξε την ψηφο του (ποστς 407-408), μετα ηταν λογικο που κατεληξε ο σινιτσι νεκρος
οπωτε ναι , το γουσταρα πολυ που βρηκα δολοφονο (βλεπε ποτε διασκεδαζω σε ενα παιχνιδι) και στην ουσια ηταν το πρωτο και μονο πραγματικο παιχνιδι που εγινε κατα τη διαρκεια του "παιχνιδιου" απο την πλευρα επιθεωρητων-αθωων φυσικα ενω περιμενα να ειμαι εγω νεκρος εκεινο το βραδυ κατεληξε ο ο ριουκ με εκεινη την αποτομη αλαγη ψηφου που ηταν καθοριστικη
μπαινουμε λοιπον τωρα στα δυσκολα, 4v1
Spoiler:
εδω λοιπον, μετα την ηλιθεια και απροσεκτη συμπεριφορα (no offence guys:hahaha:) των hitsugaya και κυριως του ichigo τους θεωρουσα αθωους ο hijikata ειχε αποδειχτει αθωος χαρη στα καλα τα χαφιεδακια, ποιος εμενε?? η beatrice το σιγανο ποταμακι που την ειχε γλιτωσει μια φορα και το επαιζε συνεχεια το χερι του δικαιου οπως ηταν λογικο ακολουθησε το ποστ που την κατηγορουσε http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=442389&postcount=422 και θα το αφηνα ετσι γιατι μετα ακολουθουσε ενα πολυ κουραστικο σαββατοκυριακο (το οποιο ειχε και τα ενα meeting στο οποιο επρεπε να τρεξω) λογω διαγωνισματων.. ελα μου ντε ομως, οταν μπηκα το σαβατο βραδυ στο anime.gr με περιμενε αυτο το ωραιο mail τα βγαζω ολα στη φορα και για τα popcorn αλλα και για να γινουν αντιλοιπτα τα οσα παρασκηνια υπηρχαν απο μερια μου
Spoiler:
Φιλε ασε την Beatrice.Eσυ ο Mikami teru και η Beatrice ειστε αθωοι. Aναμεσα σε Hijikata και Ichigo ειναι ο δολοφονος.Δεν ειμαι σιγουρος ποιος απ τους δυο.Αλλα αν τους βγαλετε με σειρα νικησατε.Προτεινω Ichigo αν και ο αλλος θα μπορουσε.Δεν σας παιρνει να κανετε λαθος τωρα και να βγαλετε εναν σιγουρα αθωο.
πραγματικα ρε φιλε, το γαμισες και ψοφησε ειλικρινα τωρα, ειστε πολυ ξενερωτοι εχω μαθει απο τον τενσι προσωπικα τι εγινε με τους πρωτους 3 δολοφονους και σημερα σε meeting στη θεσσαλονικη γνωρισα τον aboumonkey και μου πε οτι του ειχες μιλισει...
οκ δηλαδη σας αρεσει αυτο? σκευτητε λιγο οτι καταστρεφετε το παιχνιδι ολοκληροτικα και ρε γαμο το στανιο μου δηλαδη, ψωφησε ο alexdjo και λεμε ρε φιλε επιτελους θα παιξουμε κανονικα , το πραγματικο παιχνιδι χωρις πουστιες
και οντος τωρα που επιασα (στην ουσια εγω γιατι ο badboy και οι υπολιποι με ακολουθησαν) τον εναν δολοφονο γουσταρα οσο δεν ειχα γουσταρει καθολη τη διαρκεια του παιχνιδιου γιατι τον βρηκα καθαρα (καθησα και ανελυα το game ποσες ωρες και παλι τυχερος ημουν) και λεω τουλαχιστον τωρα θα νικησουμε χωρις πουστιες, την ειχαν την ευκαιρια τους οι δολοφονοι και την εχασαν και ερχεσε και μου λες ποιος δεν ειναι? ελεος...
anyways.. το λεω αυτα απο αγανακτιση γενικοτερα για οτι κανατε εσυ και ο azathoth δεν τα λεω με κακια απλα λεω τα γεγονοτα.. ειπαμε να παιξουμε το παιχνιδι, καταλαβαινω γιατι με ειδοποιησες, αλλα αμα το νικησω ετσι ποια η ευχαριστηση? και περιμενα οτι θα υπαρχουν και αλλες πουστιες αλλα οχι τοσο πολυ.. (εγω με τον badboy βλεπομαστε καθε μερα οπωτε ψιλοσυνεργαζομασταν)
τεσπα θα δω τι θα κανω
Nah η αληθεια ειναι πως τους τη χαρησαμε πολυ τους δολοφονους.Με διαφορους τροπους ειχαμε βρει σχεδον τους παντες απο την αρχη.Κυριως στην τυχη αλλα πεσαμε μεσα σε ολα τελικα.Πχ και τον shinichi τον ξεραμε απο τον δευτερο γυρο αλλα δεν ειπαμε τιποτα επειδη δεν ειχαμε αποδειξεις.Απλα αν ειναι να μας πουνε οτι κλεψαμε τουλαχιστον νικηστε.Πλεον ειστε λιγοι και ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.Δεν σου λεω τι να κανεις αν θες ψηφισε beatrice αλλα ειναι κριμα τωρα που εμεινε ενας να τα διαλυσετε ολα.
Επισης προφανως και ειχα μιλησει σε κοσμο.Αφου με μερικους μιλαω σε καθημερινη βαση λογικο δεν ειναι?Αλλα δεν ειχαμε πει ταυτοτητες.Και με τον aboumonkey φυσικα ουτε του ειπα οτι ειμαι επιθεωρητης ουτε προσπαθησα να τον κατευθηνω καπου.Απλα του μιλησα επειδη εμαθα πως ηταν με το μερος των αθωων.Big deal.
Και οπως εχω ξαναπει.Δεν προσπαθησα καν να κλεψω.Την επομενη φορα δεν θα απογοητευσω μην ανησυχεις.Eιναι η ειδικοτητα μου xD
ρε φιλε πως τους βρηκατε τους δολοφονους? αυτο θελω να μου πεις. με τον τενσι που μιλισα μου πε οτι απο αυτον ειχατε βρει μονο τον εναν. τεσπα απο τη στιγμη που βγηκατε απο το παιχνιδι δεν ειχατε δικαιομα να ανακατευτητε τα πραγματα πλεον ηταν ξεκαθαρα, ηταν σιγουρη η νικη μας αφου εγω και ο hijikata ημαστα σιγουρα αθωοι και ηταν 4v1 , ακομη και να βγαινε ενας αθωος θα βρισκαμε στον επομενο γυρο αφου θα ταν 2v1 και ο ενας απο τους 2 ηταν σιγουρα αθωος...
μετα απο αυτο δεν πειρα απαντηση απο τον hanzo (στον οποιο δεν κραταω καμια κακια ) ανεφερα ολα τα γραμματα στον τενσι μιας και δεν γουσταρα ολη αυτη την καταπατηση των κανονων και οπως εγινε κατανοητο απο τα γραμματα ξενερωσα ασχημα και πλεον σιγουρος για την αθωοτητα της beatrice , καθως ειχε γινει απολυτα κατανοητο οτι αυτοι οι εξωτερικοι παραγοντες των επιθεωρητων ηταν πολυ δυνατοι επισις στην αθωοτητα της beatrice για μενα συνεβαλε η ολη λογικη απεναντι της απο τον αθωο mikamiteru ο οποιος δεν ασχολιοταν καν μαζι της και ψηφιζε επανελημενος του αλλους 2 (οπωτε mikamiteru δεν μπορεις να βγαινεις και να μου την λες αποτι ειδα σε προηγουμενα ποστς οτι εκανα λαλακια γιατι και συ δεν πηγαινες καθολου πισω με τις ψηφους σου)
οπωτε ειχα 3 επιλογες να τρολαρω ψηφιζοντας εμενα αηδιασμενος απο το game να ψηφισω επιτιδες την beatrice (που την ειχα δεδομενη για αθωα) για να την σπασω στους επιθεωρητες? η να ακολουθησω τις υποδειξεις του επιθεωρητη χαριζοντας μια ητα στους δολοφονους και λεγοντας πως μονο αυτοι παιζαν σωστα και ειναι ξεφτυλα γι αυτους να κερδισουν ετσι ενω καποιοι βαλθηκαν να το καταστρεψουν anyways, εκανα αυτο το ποστ και παρατησα ολο το ενδιαφερον μου για το παιχνιδι ξενερομενος http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=442473&postcount=425 (εξου και η ολη συμπεριφορα μου)
οπως ηταν λογικο ο επομενος νεκρος ηταν ο μικαμι (αφου ηταν προφανης η αθωοτητα του και κανεις δεν τον υποπτευοταν) και ο hitsugaya ηταν αθωος τελικα
Spoiler:
μπαινω λοιπον ασκοντας το εκλογικο μου δικαιωμα (και οντας ο μονος που θα καθοριζε τον τελευταιο γυρο) και ψηφησα απλος τον αλλον απο τους 2 , με φοβερες υποψιες για την beatrice αλλα οχι και με πολυ ενδιαφερον να κατσω να ασχοληθω, ηθελα απλως να τελειωνει να δω τι θα εβγαινε http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=442852&postcount=432 παραλήλα εστειλα και ενα μηνυμα στον hanzo μπας και αλλαζε καταθεση
Spoiler:
εισαι απολυτα συγουρος οτι η beatrice ειναι αθωα???
Σορρυ μαν σε πηρα στο λαιμο μου.
Οχι για την Beatrice δεν ειχα καποιο concrete proof σε αντιθεση με τον μικαμι και εσενα πχ.Πραγματικα κριμα.Δεν επρεπε να βασιστεις τοσο στα λεγομενα μου.
(και η τρελη απαντηση μετα το τελος του παιχνιδιου:hahaha:)
οταν λοιπον ειδα το αποτελεσμα για την beatrice δεν ξαφνιαστικα και τοσο (μη πω οτι ευχαριστιθηκα την αφηγηση του τενσι μαλιστα)
οπωτε
ΝΑΙ , παραδεχομαι οτι εκανα χοντρη μ*λακια που αλλαξα την ψηφο μου και στην συνεχεια δεν ξαναγυρισα σε αυτην αλλα εμπιστευτικα τα λεγομενα του νερκου επιθεωρητη (και εκτιμω οτι βγηκες και το παραδεχτηκες hanzo) την ευθυνη γι αυτο την εχω μονο εγω και δεν θα με επηρεαζε τιποτα αλλο αν δεν ειχε εμφανιστει αυτο το κολοmail αλλα εγω φταιω που καθησα και το πιστεψα (:yellowcard:) (το κορυφαιο ηταν οταν μπηκα στο google mail μου κατα τη διαρκεια του τελικου γυρου και ειδα καποιον να με παραδεχετε σαν κορυφαιο δολοφονο :hahaha: εκει εριξα τρελο γελιο)
anyways τουλαχιστον εγω ειχα τον πιο θεαματικο θανατο απο ολους εδω μεσα ασε που ειμαι και θεος (/α) χωρις να το ξερω και μπορω να αλλαξω τη ροη της ιστοριας σε ενα εναλακτικο συμπαν!
κλεινωντας στο παιχνιδι παραδεχομαι τον τενσι (που αν και ηταν υπερ των δολοφονων) εκανε πολυ καλα τη δουλεια του και τις mono-anelis που υποθετω αυτες σκευτηκαν την μπλοφα με τη nodame sory tragic prince αλλα εμενα δεν με επηρεασε ο τροπος που εγραφες και δεν γνωριζω τι ειπες στον hanzo για να τον κανεις να πιστεψει οτι πιστεψε για να σε παραδεχτω
(ποο μια ωρα μου πειρε ενα ποστ θα κανω αλλο αργοτερα για το ποιες πιστευω πρεπει να ναι οι αλαγες του παιχνιδιου, τωρα εχω κλαταρει.. παντος μου αρεσε που τα εγραψα ολα αυτα ξεκαθαρισα καποια πραγματα και πλεον κλεισαμε με το παιχνιδι εντελως)
ολο το ξεφτηλισμα του παιχνιδιου ξεκινησε οταν βγηκε ο azatoth και καρφωσε 3 δολοφονους (οι οποιοι οπως τελικα αποδειχτηκε οντος ηταν)
Spoiler:
πως τους βρηκε γαμοτο εκεινους τους 3 δολοφονους οταν υπαρχουνε ελαχιστες πιθανοτητες απο τον 3ο γυρο μεσα σε 30 ατομα να βρει εστω και εναν ηταν ξεκαθαρο οτι επαιξαν ρολο εξωτερικοι παραγοντες και αυτο το ξεκαθαρο εγινε ακομη πιο ξεκαθαρο οταν μιλησα με τον τενσι και μου ειπε οτι απο αυτον εμαθαν μονο για τον εναν δολοφονο και πως δεν ειχε ιδεα πως βρηκαν του υπολιπους ε με εκεινο το ποστ ειχε καταστραφει για μενα το παιχνιδι, το ειχα γραψει κιολα αφου πλεον ολο το ενδιαφερον κομματι για εμας που δεν ημασταν δολοφονοι και επιθεωριτες ειχε χαθει, ημασταν προβατα που ψηφιζαν οτι μας λεγαν, και φυσικα αυτο δεν μπορουσαν να το καταλαβουν οι επιθεωρητες που το μονο που τους ενιαζε ηταν να νικησουν (στην τελικη ρε φιλε μη παιζεις τοσο ρισκαροντας, βρες του ολους και καρφωστους ολους, οχι τους μισους και να μας ζητας και ευχαριστω) συνεπως χαιρονταν 7 ατομα και οι υπολοιποι 20 βαριονταν τη ζωη τους και παρακολουθουσαν για 3 γυρους
αφου λοιπον φαγαμε εκεινη την ωραια μπλοφα με τη nodame (:hahaha: epic) ψοφησε και ο τελευταιος επιθεωρητης και το χαρηκα πραγματικα (no offence officer ) γιατι επιτελους θα παιζαμε κανονικα
well όπως είπα και παραπάνω, πρέπει να ρωτήσω ονόματα για να είμαι σίγουρος πως κάποιος είναι δολοφόνος? για τον mad_hatter και την ανελις και την μονο φαινότανε, αρκεί το ότι έμαθα για την ανελις και ήμουν σίγουρος για την μονο, ήμουν τόσο σίγουρος ώστε να το ρισκάρω και το έκανα, δεν κατέστρεψε κανένα παιχνίδι, το ότι eiπα 3 ονόματα λάθος μετά όπως είπα ήτανε λάθος μου αλλα δεν φταίω εγώ που το παίζατε δολοφόνοι όλοι σαςσυνεχίζεις να παθιάζεσαι με το να λες πως χάλασα το παιχνίδι δίνοντας 3 ονόματα, συνεχίζω να σου λέω πως αυτά τα 3 ονόματα θα τα έδινα και πολίτης να ήμουν. γιατί? γιατί το ότι είσαι επιθεωρητής δεν σημαίνει ότι είσαι βλάκας και δεν ανοίγεις το στόμα σου. η mono ήτανε η πρώτη από τους δολοφόνους που καρφώθηκε με τον τρόπο που έπαιζε, έπρεπε να ξοδέψω μια νύχτα για να σιγουρευτώ για αυτό? γιατί να μην σιγουρευτώ για τon *put random suspect here*. όταν έχεις 1 ερώτηση τι νύχτα, δηλαδή 3 όταν είσαστε όλοι μαζί, και 30 άτομα να τσεκάρεις, όταν είσαι σίγουρος για κάποιον εξαιτίας των posts του, δεν κάθεσαι να ξοδέψεις ερωτήσεις για αυτόν. η τουλάχιστον έτσι δουλεύω εγώ. δεν θα μου πεις πως χάλασα και το παιχνίδι. πείτε ότι θέλετε που μίλησα με τον hanzo χωρίς να έχω μάθει από τον tenshi πως είναι επιθεωρητής και πως του μίλησα ρισκάροντας να είναι δολοφόνος και να με φάει, απαγορέψτε μου να παίξω στο επόμενο game αν θέλετε, αλλα αυτό το post που έκανα δεν χάλασε τίποτα, αν δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πάει να πει στρατηγική τότε σου εύχομαι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου σε τέτοιου στυλ παιχνίδια στο μέλλον
Edited by Azathoth, 02 November 2010 - 00:23.
Jeg drikker fra glemselens elv, ror tørrskodd over hatets hav; seiler med vinden i ryggen, til maktenes ende, begynnelse og mening.
^ matassos
H έμεινες ζωντανός γιατί απλά οι δολοφόνοι δεν ήθελαν να χαραμίσουν σε σένα μια δολοφονία και σε ήθελαν ζωντανό. Και τελικά αποδεικτηκε είχαν δίκιο στο να μην σε σκοτώσουν. Επιβεβαίωσες την πράξη τους αυτή πανηγυρικά..
@azatoth καταρχας δεν βγαζω νοημα απο αυτα που γραφεις (τωρα βγαζω), κατα δευτερο δεν με νιαζει κιολα νομιζω ημουν ξεκαθαρος εδω
ε με εκεινο το ποστ ειχε καταστραφει για μενα το παιχνιδι, το ειχα γραψει κιολα αφου πλεον ολο το ενδιαφερον κομματι για εμας που δεν ημασταν δολοφονοι και επιθεωριτες ειχε χαθει, ημασταν προβατα που ψηφιζαν οτι μας λεγαν, και φυσικα αυτο δεν μπορουσαν να το καταλαβουν οι επιθεωρητες που το μονο που τους ενιαζε ηταν να νικησουν (στην τελικη ρε φιλε μη παιζεις τοσο ρισκαροντας, βρες του ολους και καρφωστους ολους, οχι τους μισους και να μας ζητας και ευχαριστω) συνεπως χαιρονταν 7 ατομα και οι υπολοιποι 20 βαριονταν τη ζωη τους και παρακολουθουσαν για 3 γυρους
αν εχεις αλλη αποψη για την διασκεδαση σε ενα παιχνιδι μεγια σου με χαρα σου, εγω ειπα τη δικια μου και το συμπερανω πολυ ευκολα απο μικρο παιδι οταν στην μπαλα αρχιζουν οι "ατομιστιες" το παιχνιδι οσο συναρπαστικο και να ναι για τους ατομιστες για τους υπολιπους ειναι τερμα βαρετο
@ strange loop μεχρι το θανατο του σινιτσι ηταν προφανες οτι με κρατουσαν γιατι ημουν απο τους βασικους υποπτους μετα δεν εμεναν και πολα ατομα , οι δολοφονοι δεν επηρεασαν καθολου και νομιζω ειναι προφανες οτι θα ηταν δικια μας νικη αν δεν ειχε ερθει το mail απο τον hanzo εκει παραδεχομαι εκανα μ*λακια αν καθισες και διαβασες το κατεβατο που εγραψα η νικη δεν ηταν χαρη στην τακτικη των δολοφωνων αλλα χαρη στην επεμβαση των επιθεωρητων (και φυσικα εκει δεχομαι να με κατηγορισεις, αλλα οχι να λες οτι με κατευθηναν οι δολοφονοι γιατι εγω ετσι το εξελαβα οπως το γραψες..)
@johntheo απο κατω (για να μην κανω κι αλλο ποστ) δεν σε ψηφισα γι αυτο, δεν το ελαβα καθολου υποψιν..
οκ καταρχας μπραβο tenshin για τον ρολο σου και την ιστορια,πραγματικα το τελος με εξεπληξεπραγματικα sougoi:respect:
για προτασεις τις ειπαν οι υπολυποι οποτε εγω απλα θα επαναληφτω οποτε δεν τις ξανααναφερω,το παιχνιδι ηταν πολυ ωραιο και ανυπομωνω να ξαναγινει
οκ παντως νομιζω οτι η τελικη μου βλακεια να ψηφισω την haruhi μαλλον συνεβαλε να χασουμε το παιχνιδι
can`t wait for the next
First things first. Διαβασα ολο το ποστ του Matassos ( yay me! ).
Και τωρα ειναι που συνηθως κατι λενε, αλλα δεν εμεινε και τιποτα αφου τα ειπε ολα ο Matassos.
Αγαπητε, η παρατηρηση μου εγινε φιλικα, μη ταραζεσαι. Το ξερω οτι οι ψηφοι μου ηταν ακυροι και σε παραδεχομαι πιο πολυ απ'ολους μεσα στο παιχνιδι. Απλα στον τελευταιο γυρο ηταν τελειως ξεκαθαρο πως η Beatrice ητανε δολοφονος!!
Btw, οταν ειχαν μεινει 2 δολοφονοι, η Beatrice μου εστειλε μηνυμα, μαλλον για να με ψαρεψει. Αλλα σε ποιον να απευθυνθω ? Και να του ελεγα τι ?
Απλα ματασσο εν μερη ξενερωσες που ησουν πολιτης και ηθελες να εισαι επιθεωρητης.Μεταξυ μας θα τεριαζε και στο Role play σου.Εγω τα πηγα καλα μεχρι που ψιλοξενεωσα με το ποστ της Ανελις γιατι ειχα υποψιες οτι παιζει να ητανε ο Λουπας και το failboat που πηρα μερος και εγω σαυτο το νημα.Ξαναλεω Χανζο το κατεστρεψες το παιχνιδι.Καλα ματασσο δεν ειχες ομως μονο εποικονωνια με τον Χανζο και τον bad Boy γτ αλλωστε λες
(το κορυφαιο ηταν οταν μπηκα στο google mail μου κατα τη διαρκεια του τελικου γυρου και ειδα καποιον να με παραδεχετε σαν κορυφαιο δολοφονο :hahaha: εκει εριξα τρελο γελιο)
Το ποστ του Αζατοθ ηταν μια αποφαση μεταξυ εμου και του Αζα ωστε να τραβιξει τα βλεματα πανω του και εγω να περασω απαρατηρητος.Αλλα καρφωθηκα και εγω.Μαρεσει που προσπαθουσα να πεισω τον κοσμο να σε περασει για επιθωρητη κιολας ωστε να καλυψω την παρτυ μου Οσο για το IRL Conversation θα μπορουσατε να μην το συζητατε.Πχ εγω εχω τον kenobi Senshei στην σχολη.Οσες φορες αναφερθηκε την κουβεντα την εκοψα.Και εκτος παιχνιδιου ηταν ουτε χρειαζοταν να την αποκαλυψω και σε αλλους.Αν και εκανα το λαθος ομολογω το να αποκαλυψω στον Λεοντα οταν τον σκωτωσαν την 1η νυχτα.
Τεσπα συνχαρητηρια στον Τενσι για την καταπληκτικη αφηγηση.Ποτε θα το ξαναστησουμε?
Spoiler: Μπαλακια του Δρακου trivia
Οι δρακομπαλες δεν εκπληρωναν 2 ευχες αν θυμαμαι καλα?
sory tragic prince αλλα εμενα δεν με επηρεασε ο τροπος που εγραφες και δεν γνωριζω τι ειπες στον hanzo για να τον κανεις να πιστεψει οτι πιστεψε για να σε παραδεχτω
Τιποτα δεν του ειπα. Απλα ημουν ο εαυτος μου. (Και λιγουλακι Tsun~tsun)
Edited by The Tragic Prince, 02 November 2010 - 00:51.
Καλα ματασσο δεν ειχες ομως μονο εποικονωνια με τον Χανζο και τον bad Boy γτ αλλωστε λες
Spoiler: Μπαλακια του Δρακου trivia
οχι αυτο το mail ηταν τελειως ακυρο και ηρθε απο ενα ατομο με το οποιο δεν ειχα μιλησει καθολου και ελεγε μονο αυτο (γι αυτο εριξα και το γελιο ) βασικα θα προτιμουσα δολοφονος αλλα anyways
οι μπαλες απο τον ναμεκ εκπληρωνουν 3 ευχες (και αργοτερα της γης)
πιστευω καλιτερα θα ηταν να ξεκινησει καινουργιο παιχνιδι σε κανα-δυο μηνες, να ψιλοξεχαστει το ολο σκηνικο για να μην καταντησει βαρετο
οσο για τους κανονες πιστευω πως (οπως αποδειχτηκε) καλυτερα να επιτρεπετε η ενδοεπικοινωνια μεταξυ των παιχτων (αφου δεν μπορει και να απαγορευτει) με αυτον τον τροπο κανεις δεν θα εμπιστευετε κανεναν μεσω των mail (αφου ολοι θα μπορουν να λενε ψεμματα) σε αντιθεση με τωρα που απαγορευοταν και αρχισαν τα πηγαδακια οπου υπηρχε εμπιστοσυνη ωστοσο σε καμια περιπτωση δεν πρεπει οι εξω ή νεκροι παιχτες να επηρεαζουν το παιχνιδι (duhh)
Spoiler: Dragonball Z Cell Saga Spoiler
Κανονικά εκπλήρωναν μία. Οι Dragonballs του πλανήτη Namek εκπλήρωναν τρεις, όμως μπορούσαν να αναστήσουν ένα μόνο άτομο κάθε φορά. Αφότου έγινε ο Dende Θεός της Γης, οι Dragonballs της Γης εκπλήρωναν δύο ευχές. Επομένως ναι, υπάρχει μία σεναριακή τρύπα στο τέλος της αφήγησης αλλά ας το εκλάβουμε ως ποιητική αδεία
θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα matassos στο ότι όταν κάποιος πεθαίνει στο παιχνίδι
από εκεί και πέρα ο ρόλος του τελειώνει. Mα είναι τελείως φάουλ να έχει πεθάνει κάποιος και να συνεχίζει να ανακατεύεται,
να παίρνει μέρος στο παιχνίδι από πίσω μέσο pm και msn. Όταν ο παίχτης που έχει βγεί εκτός παιχνιδιού συνεχίζει
να επηρεάζει με πλάγιους τρόπους τους εναπομείναντες παίχτες μετά πως να μην χαλάσει το παιχνίδι. Λογικά στο μέλλον
αυτό είναι που πρέπει να ξεκαθαριστεί και να μπεί και στους κανόνες για να είμαστε ok στο επόμενο παιχνίδι.