Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#376 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 01 November 2010 - 18:11

@Hanzo

Posted Image

North wind and the Sun strategy. I think you know XD

#377 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 November 2010 - 18:16

1α απο ολα συνχαρητηρια απο τον Τραγικο Πριγκηπα
2ο Οσα ανεφερε ο Χανζο για τις διστυωσεις του δεν τα ηξερα.Ειλικρινα αν ολα οσα γραφεις τοτε οντως χαλασες το παιχνιδι.
3ο Ομολογουμενος θα ηθελα να μαθο το σκεπτικο πως αποφασισαν οι δολοφονοι να με καθαρισουν?Απο περιεργεια υποθεσεις ή απλα τυχη?
4ο Αζακροθ και ομως οι out of game συζητησεις χαλανε το παιχνιδι
5ο Μια προταση στους Mod μιας και ισως να ειναι υλοποιησημη.Μιας και το φορουμ εχει irc οι επιθεωρητες-δολοφωνοι να μιλανε μεσω ενος prive chat οπου να παρακολουθουν και αυτοι.ετσι ισως εξαλιψουμε τα οποια φενομενα out of game conv.

6ο Παντως ξενερωσα και εγω με τις ομαδικες αυτοκτονιες.Ειτε λογο του ποστ του Αζαροθ ειτε λογο της Ανελις

ΥΓ just my opininons on this thread

ΥΓ2 Θα συμφωνησω με οποιον ειπε οτι καλο ειναι να κλεινει το νημα τις γενικης οταν αρχιζει το event

YΓ3 Εγω πιστεβα οτι η Χαρουχι ποσταρε 1η να δει οι αλλοι 2 τι ψηφισαν και αμεσως μετα να αλλαξει ψηφο
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#378 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 01 November 2010 - 18:16

Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι παραδεχομαι τον matasso που καταφερε και πηρε χαμπαρι τον shinichi και τον εβγαλε

Οντως μπραβο στον Ματασσο που εβγαλε τον Shinichi, αλλα εκανε κατι που τα αναιρεσε ολα. Εκανε την πιο λαθος επιλογη τοτε που ηταν πιο σημαντικο. Στο τελος. Νταξ παιχνιδι ειναι, αλλα ηταν χοντρο λαθος. Τσαμπα χασαμε.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#379 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 November 2010 - 18:19

alxdjo σε πιάσανε επειδή πόσταρες διαφορα εδώ πέρα με τα οποια φαινότανε πως ήσουν δικός μας

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#380 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 November 2010 - 18:20

Εστω απλα ηθελα να δω και εγω.Αλλωστε απο τα λαθη μαθαινουμε :)
Posted Image

#381 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 November 2010 - 18:25

Πάντως εγώ είχα καταλάβει ότι οι επιθεωριτές συνεργάζονται μεταξύ τους ΜΟΝΟ εάν ρωτήσουν ο ένας για τον άλλο μέσω πμ στον αφηγητή. Προφανώς αυτό δεν έγινε εδώ, απ' ότι κατάλαβα και από τα λεγόμενα Tenshi/επιθεωριτών.

Πράγμα που είναι εκτός κανόνων.

Πέρα από το butthurt ( :P ) ή την ερμήνευση των κανόνων από τον καθένα όπως γουστάρει, πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι μέρος του παιχνιδιού και το χαλάει για αυτούς που δεν έχουν/δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις φορουμιακές γνωριμίες τους σε μουσουνου και ρίαλ λάιφ.

Προτείνω αποσαφήνιση των κανόνων, και όποιος τους παραβεί στο επόμενο παιχνίδι να μην του επιτραπεί να συμμετάσχει στο μεθεπόμενο.

Χωρίς μπηχτές/κακία whatever εάν στο επόμενο παιχνίδι συμμετάσχουν οι hanzo/ajaz εγώ (και κάποιοι άλλοι που ξέρω) θα το σκευτούμε διπλά και τριπλά για το αν θα συμμετάσχουμε κ εμείς...

Posted Image

#382 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 November 2010 - 18:25

@Hanzo

Posted Image

North wind and the Sun strategy. I think you know XD

Εμενα πιο πολυ για nurture a tiger to court disaster μου κανει xD
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#383 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 November 2010 - 18:28

Οι Επιθεωρητές είναι τρείς [3]. Δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους τρείς "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.

Στον πρωτο γυρο βρηκα τον Serestrum ο οποιος μιλαγε πολυ και με σιγουρια και ειχε και αρκετους haters oποτε υπεθεσα πως ισως ειχε καποια ιδιοτητα.Τζιφος.Βρισκω πως ειναι αθωος λοιπον και του μιλαω χωρις να ξερω οτι κατι τετοιο απαγορευεται.Του λεω ειμαι επιθεωρητης και σε βρηκα,ανταλλαξαμε θεωριες κλπ κλπ.

Παραλληλα εντωμεταξυ μιλουσα στο χαλαρο με 2-3 ατομα απο το forum.Ενας απο αυτους ηταν και ο Tragic Prince.Φυσικα δεν ειχε αποκαλυψει κανεις ταυτοτητες κλπ.Απλα μιλαγαμε.Σε καποια φαση ο τρελος με πηρε και τηλεφωνο μαλιστα νε με ρωτησει σχετικα με το game

Μετα το πρωτο ξημερωμα λοιπον και αφου οι επιθεωρητες ειχαν χρησιμοποιησει πρωτη φορα την ιδιοτητα τους γραφουμε στο thread εγω και ο Azathoth.Δυο post που ηταν τρομαχτικα ιδια γιατι ουσιαστικα διναμε χαριστικη σε ενα ατομο επειδη το ειχαμε βρει την προηγουμενη νυχτα.Serestrum και Mikami Teru συγκεκριμενα.Επικοινωνησαμε λοιπον και δειλα δειλα αποκαλυψε ο ενας στον αλλον τις ταυτοτητες μας.Μπορω να πω οτι αυτη ισως ηταν και η καλυτερη φαση του παιχνιδιου.Ειχαμε γουσταρει απιστευτα που βρεθηκαμε ετσι τυχαια δυο ατομα που γνωριζομασταν και εκτος forum.Αρχησαμε λοιπον να μοιραζομαστε θεωριες σαν τρελοι.

και δεν ξοδεψατε μια ερωτηση στον τενσι που εχετε ανα γυρο.

Ειπαμε λοιπον να προσπαθησουμε να βρουμε τον επομενο επιθεωρητη και να οργανωθουμε.Εντομεταξυ οσο στρατηγικα παιζαμε εκτος παιχνιδιου,τοσο χυμα και φανερα παιζαμε ingame.Mεγαλο contradiction που μας κοστισε in the long run.Παραδεχομαι οτι εκει σε καποια φαση ειμασταν σχεδον σιγουροι οτι ο Aboumonkey ειναι η επιθεωρητης η εστω αθωος και αποφασησα να του στειλω ενα pm χωρις να αποκαλυπτω την ταυτοτητα μου για δω τι παιζει.Μου ειπε ξερω γω οτι οκ δεν παιζει κατι τετοιο και χωρις να ειπωθει τιποτα ουσιαστικα η confirmed συνεχιστηκε το παιχνιδι.Μετα απο λιγο ερχεται pm στον Azathoth απο τον Alxdjo οπου του λειει οτι ρωτησε τον Tenshi Και τον βρηκε.Ετσι με τα πολλα βρεθηκαμε και οι τρεις και μοιραστηκαμε θεωριες,οσους ειχαμε ψαξει κλπ.

Εγω αναμενομενα ψοφησα το επομενο βραδυ αφου ειχα προλαβει να κατηγορησω τον Earl Cain για τον οποιο ημουν 99/100 σιγουρος.Τελικα τον φαγαν στον επομενο γυρο.Ταυτοχρονα ειχαμε βρει την Anelis και προσωπικα ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την mono.Οποτε εφ οσον βλεπαμε τους πολιτες να ψηφιζουν οτι να ναι και ο Azathoth να εχει ενα καρο αρνητικες ψηφους αποφασησαμε να τα παιξουμε ολα για ολα και να δωσουμε 3 απο αυτους και ας καρφωθουμε.Τελικα ακολουθησε το πιο ΓΑΜΑΤO post σε ολο το game και δωσαμε 3 στανταρακια εκει και αφησαμε τα υπολοιπα στην μοιρα τους.

Well we were fooled και οχι τιποτα αλλα πηρα και τον Matasso στον λαιμο μου.Του στελνω λιγο πριν την τελευται νυχτα ενα πμ και του λεω οτι ξερω οτι στανταρ αυτος και ο Mikami Teru ειναι αθωος.Για την Beatrice δεν ειχα ιδεα πραγματικα αλλα του προτεινα να κατευθυνθει προς Hitsugaya και Ηawk eyes μερια.Οποτε δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι τους πηρα στον λαιμο μου και χασαμε εξαιτιας μου.

Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.

Ελπιζω οτι πλεον ειναι σαφες.
Δεν κανω επιθεση σε Χανζο, (μαγκια του κιολας, δεν ηταν ο μονος παιχτης που το κανε, αλλα ο μονος/πρωτος που το ειπε) ουτε με ενδιαφερει πλεον τι εχει γινει. τα λεω για να μην ξαναγινουν.
την προταση μου την έκανα, οποτε φτανει για σημερα.

stasou%2520mygdala.jpg

#384 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 November 2010 - 18:30

^Λόρδε Λέοντα, άη λάηκ γιόρ ποστςςς

Posted Image

#385 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 01 November 2010 - 18:32

To αποφύγετε, παιδιά δεν σημαίνει και απαγορεύεται,
προτροπή είναι...

#386 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

^Λόρδε Λέοντα, άη λάηκ γιόρ ποστςςς

me too ^^

έχει τόσο πλακα που οι δολοφόνοι που στην καλύτερη κάνανε τα ίδια με εμάς προσπαθούνε παθιασμένα να μας την μπούνε ενώ ξέρουμε πως έκαναν τα ίδια και χειρότερα

*we are irl friends so even if you know i am the murderer if you dare to vote me θα πλακωθούμε*

μα naiiiii οι δολοφόνοι ήτανε όλοι τύπος και υπογραμμός, τουλάχιστον εμείς είπαμε ακριβώς τι κάναμε και δεν κρύψαμε τίποτα....

strange loop +1
Spoiler:

#387 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Βασικα για να ειμαστε ακριβοδικαι ο Αζαροθ με βρικε δια τις νομιμου οδου και εμαθα για το Χανζο.Αλλα υπεθεσα οτι αυτοι οι 2 βρεθικαν την 1η νυχτα.Γενικα καλο ειναι να μην ξαναγινει και αμα ξαναγινει αποκλεισμος απο τα μελλοντικα παιχνιδια.

In other news ποτε θα το ξαναστησουμε ε φανταστικε Τενσι?

Edit +kudos to Leon
Posted Image

#388 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 November 2010 - 18:35

Strange +1

#389 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 November 2010 - 18:38

άσε που λέει καθαρά, εκτος και αν το έχει ο ρόλος σας, εγώ όταν έπαιζα στα χαρτιά palermo τους επιθεωρητές τους λέγαμε χαφιέδες, εδώ λέγονται και επιθερητές, αν δεν κάνουμε εμείς research ποιος το έχει στον ρολο του τότε? :P

#390 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 November 2010 - 18:44

*we are irl friends so even if you know i am the murderer if you dare to vote me θα πλακωθούμε*

.

lolwhat? Ok αν είναι έτσι η Anelis και η mono δεν πρέπει να μου μιλάνε που είχα πάθει ψύχωση με τον Mad Hatter* έτσι? Επίσης προχτές σε ένα επιτραπέζιο έκλεψα έναν γύρο της mono που και πάλι θα έπρεπε να μου φέρει τασάκι στο κεφάλι αν ισχύουν τα όσα λες (αν και το μάτι της γυάλισε επικίνδυνα για μια στιγμή).:hahaha::hahaha::hahaha:

Οκ Azathoth no offence αλλά έχεις αρχίσει και χάνεις λίγο το μέτρο σε αυτά που λες. Οκ στο τι παίχτηκε με Tragic Prince και Hanzo δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν ήμουν μπροστά να δω τι λέγανε αλλά αυτό που υπονοείς τώρα είναι πολύ άσχημο και δεν κολακεύει εσένα πρώτα από όλα και μετά όλους όσους εμπλέκεις.

Και επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα για αποχωρήσεις και όντας ένα από τα άτομα που αποχώρησαν από το παιχνίδι παρακαλώ να σταματήσουν οι υποθέσεις σχετικά με το τι φταίει και να αφήσουν τα άτομα που επέλεξαν να μην συνεχίσουν το παιχνίδι να μιλήσουν για τους εαυτούς τους εφόσον το θελήσουν.

*καλά για τον ίδιο τον Mad Hatter μην αρχίσω να μιλάω... Δέχτηκα απειλές για την ζωή μου. Αν μου συμβεί τίποτα αυτός θα φταίει Τ_Τ

Edited by iristella, 01 November 2010 - 19:13.