North wind and the Sun strategy. I think you know XD
Posted 01 November 2010 - 18:11
Posted 01 November 2010 - 18:16
Posted 01 November 2010 - 18:16
Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι παραδεχομαι τον matasso που καταφερε και πηρε χαμπαρι τον shinichi και τον εβγαλε
Posted 01 November 2010 - 18:19
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 01 November 2010 - 18:20
Posted 01 November 2010 - 18:25
Posted 01 November 2010 - 18:25
@Hanzo
North wind and the Sun strategy. I think you know XD
Posted 01 November 2010 - 18:28
Οι Επιθεωρητές είναι τρείς [3]. Δε γνωρίζονται και ρωτάει ο καθένας ξεχωριστά για κάποιον παίκτη. Αν ένας από τους τρείς "σημαδέψει" τον άλλο, τότε γνωρίζονται και πλέον δρουν σαν ομάδα.
- Οι Επιθεωρητές μπορούν να ρωτήσουν από την πρώτη πρώτη νύχτα [δλδ. στο ξεκίνημα] για να έχουν μια ιδέα.
- Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.
Στον πρωτο γυρο βρηκα τον Serestrum ο οποιος μιλαγε πολυ και με σιγουρια και ειχε και αρκετους haters oποτε υπεθεσα πως ισως ειχε καποια ιδιοτητα.Τζιφος.Βρισκω πως ειναι αθωος λοιπον και του μιλαω χωρις να ξερω οτι κατι τετοιο απαγορευεται.Του λεω ειμαι επιθεωρητης και σε βρηκα,ανταλλαξαμε θεωριες κλπ κλπ.
Παραλληλα εντωμεταξυ μιλουσα στο χαλαρο με 2-3 ατομα απο το forum.Ενας απο αυτους ηταν και ο Tragic Prince.Φυσικα δεν ειχε αποκαλυψει κανεις ταυτοτητες κλπ.Απλα μιλαγαμε.Σε καποια φαση ο τρελος με πηρε και τηλεφωνο μαλιστα νε με ρωτησει σχετικα με το game
Μετα το πρωτο ξημερωμα λοιπον και αφου οι επιθεωρητες ειχαν χρησιμοποιησει πρωτη φορα την ιδιοτητα τους γραφουμε στο thread εγω και ο Azathoth.Δυο post που ηταν τρομαχτικα ιδια γιατι ουσιαστικα διναμε χαριστικη σε ενα ατομο επειδη το ειχαμε βρει την προηγουμενη νυχτα.Serestrum και Mikami Teru συγκεκριμενα.Επικοινωνησαμε λοιπον και δειλα δειλα αποκαλυψε ο ενας στον αλλον τις ταυτοτητες μας.Μπορω να πω οτι αυτη ισως ηταν και η καλυτερη φαση του παιχνιδιου.Ειχαμε γουσταρει απιστευτα που βρεθηκαμε ετσι τυχαια δυο ατομα που γνωριζομασταν και εκτος forum.Αρχησαμε λοιπον να μοιραζομαστε θεωριες σαν τρελοι.
Ειπαμε λοιπον να προσπαθησουμε να βρουμε τον επομενο επιθεωρητη και να οργανωθουμε.Εντομεταξυ οσο στρατηγικα παιζαμε εκτος παιχνιδιου,τοσο χυμα και φανερα παιζαμε ingame.Mεγαλο contradiction που μας κοστισε in the long run.Παραδεχομαι οτι εκει σε καποια φαση ειμασταν σχεδον σιγουροι οτι ο Aboumonkey ειναι η επιθεωρητης η εστω αθωος και αποφασησα να του στειλω ενα pm χωρις να αποκαλυπτω την ταυτοτητα μου για δω τι παιζει.Μου ειπε ξερω γω οτι οκ δεν παιζει κατι τετοιο και χωρις να ειπωθει τιποτα ουσιαστικα η confirmed συνεχιστηκε το παιχνιδι.Μετα απο λιγο ερχεται pm στον Azathoth απο τον Alxdjo οπου του λειει οτι ρωτησε τον Tenshi Και τον βρηκε.Ετσι με τα πολλα βρεθηκαμε και οι τρεις και μοιραστηκαμε θεωριες,οσους ειχαμε ψαξει κλπ.
Εγω αναμενομενα ψοφησα το επομενο βραδυ αφου ειχα προλαβει να κατηγορησω τον Earl Cain για τον οποιο ημουν 99/100 σιγουρος.Τελικα τον φαγαν στον επομενο γυρο.Ταυτοχρονα ειχαμε βρει την Anelis και προσωπικα ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την mono.Οποτε εφ οσον βλεπαμε τους πολιτες να ψηφιζουν οτι να ναι και ο Azathoth να εχει ενα καρο αρνητικες ψηφους αποφασησαμε να τα παιξουμε ολα για ολα και να δωσουμε 3 απο αυτους και ας καρφωθουμε.Τελικα ακολουθησε το πιο ΓΑΜΑΤO post σε ολο το game και δωσαμε 3 στανταρακια εκει και αφησαμε τα υπολοιπα στην μοιρα τους.
Well we were fooled και οχι τιποτα αλλα πηρα και τον Matasso στον λαιμο μου.Του στελνω λιγο πριν την τελευται νυχτα ενα πμ και του λεω οτι ξερω οτι στανταρ αυτος και ο Mikami Teru ειναι αθωος.Για την Beatrice δεν ειχα ιδεα πραγματικα αλλα του προτεινα να κατευθυνθει προς Hitsugaya και Ηawk eyes μερια.Οποτε δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι τους πηρα στον λαιμο μου και χασαμε εξαιτιας μου.
Αποφύγετε τα ΠΜ μεταξύ σας, αν δεν τα έχει ο ρόλος σας. Και χαλάνε το παιχνίδι και μπορεί να έχουν αντίστροφα και καταστροφικά αποτελέσματα.
Posted 01 November 2010 - 18:30
Posted 01 November 2010 - 18:32
^Λόρδε Λέοντα, άη λάηκ γιόρ ποστςςς
Posted 01 November 2010 - 18:35
Posted 01 November 2010 - 18:38
Posted 01 November 2010 - 18:44
*we are irl friends so even if you know i am the murderer if you dare to vote me θα πλακωθούμε*
.
Edited by iristella, 01 November 2010 - 19:13.