Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#421 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 02 November 2010 - 01:06

Με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον tenshi που κρατησε την ψυχραιμια του ( :P ) και κρατησε το παιχνιδι μεχρι τελους... ^^ Επισεις να υπερασπιστω τον εαυτο μου :P και να πω οτι η "αυτοκτονια" μου προκληθηκε απο λαθος timing μου (Τ^Τ) και οχι απο ξενερωμα! :P Αυτα...

Keep doing what you where doing! ~Kufufufu
Posted Image

Posted Image

Spoiler:

#422 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 November 2010 - 01:15

Aza ξέρεις ποιο είναι το θέμα;

ότι βγαίνεις κ λες στεγνά "αυτός, εκείνος, ο άλλος"
δε θα ήταν πιο ενδιαφέρον και πιο σωστό κατ' εμέ να κάνεις μεν μία λίστα, αλλά να το περάσεις στο στυλ που έκανα εγώ...

πιστευω αυτός γιατί έτσι, γιουβέτσι, κοκορέτσι
πιστεύω ο άλλος γιατί αλλιώς, παρταλλιώς, τοναταλλοταπανταολα

βοηθήστε λίγο το παιχνίδι και αφήστε το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"

ματασσος πραγματικά με όλα αυτά που γράφεις ξέρεις πως θα καταλήξεις ε;
να σε βγάζουν αμέσως από τα επόμενα παιχνίδια και να γελάνε κιόλας...
total lack of diplomacy...

#423 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 November 2010 - 02:36

Οκ ας δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου στον Tenshi και στον τραγικο πριγκηπα...
GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Μετα να πω πως εγω το επαιξα, επιθεωρητης/δολοφονος με την δηλωση που ειχα κανει για ν'αναψω φωτια στο παιχνιδι αλλα βγηκα χαμενος... δεν περιμενα να με βγαλετε...
Επισης να αναφερω οτι μετα απ αυτην την δηλωση πηρα και friend request στο msn απο Hanzo και ακολουθησε συζητηση χωρις ομως τιποτα παρανομο... Εκει δολοφονος το επαιζα xD
Ειμαι πυρομανης μαλλον :P

Α επισης να ζητησω και συγγνωμη για το πλαγιο post που ειχα ποσταρει... Απλως ηθελα να βοηθησω την κατασταση... Πραγματικα συγγνωμη... Κανεις ομως παλι δεν μ'ακουσε και βγηκατε χαμενοι.. ουτε στην πρωτη δηλωση-φωτια ουτε στο 2ο post while i was dead >.<

Τωρα για το νεο παιχνιδι, καλο θα ηταν να το κανουμε μετα τα Χριστουγεννα... Αν παιζουμε συνεχεια, θα χασει την μοναδικοτητα του...

Επισης καλο θα ηταν καποιοι να βαλουνε τον ατομισμο/εγωισμο στην ακρη για να το διασκεδασουμε ολοι ακομα περισσοτερο...

Αυτα τα λιγα λοιπον...

Περιμενω για το νεο παιχνιδακι...

2bbd14fc.jpg

#424 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2010 - 03:18

Σειρα μου και εγω να πω για αρχη ενα ευχαριστω στον Tenshi που εκατσε και μετραγε ψηφους επι ποσες μερες
Και μετα να δωσω τα συγχαρικια μου στους 4 συναδελφους για τη νικη.

Οσο για το παιχνιδι, απο την σκοπια του θεατη που ειδα το περισσοτερο, μου φανηκε χλιαρο.Δεν ευχαριστηθηκα κοντρες οπως περσυ,και ειχαμε πολλα "ρευματα", imho παντα.
Ευχαριστηθηκα παντως τον θανατο του Strange Loop (no hard feelings man ^^) απο την κορυφαια μπλοφα για την οποια δε με ειχε ενημερωσει και κανεις και εμεινα μ*λακας μολις το ειδα xd

Προταση:Αμα γινει αλλο πριν τον επομενο Οκτωβρη να παιχτει με non-anime chars(books-video games-movie protagonists etc), ετσι για να κρατησουμε το anime//gr event μια φορα το χρονο.

qzMHWHd.png

#425 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 November 2010 - 03:39

Μπραβο στους δολοφονους+στον Tenshi

Αντε να κανουμε κι αλλο συντομα (κι οχι σε ενα χρονο) για να παιξω κι εγω που δεν επαιξα.

And this time im gonna keep it shut, rly. Like, no word :madtodeath:

PS: Μια προταση για να βελτιωθει το επομενο παιχνιδι, θα ηταν να μην παιξει ο Χανζο, γιατι ειναι γνωστος cheatακιας :P (ναι, την εχω ακουσει κι εγω την εκφραση που ανεφερε ο Φαντομ απο το στοματακι του Χανζο). Με καλυψε ο Φαντομ, μακρυμαλλη φιλε μου. Το οτι δεν διαβασες καν τους κανονες, κι αυτο το φερνεις ως επιχειρημα, το βρισκω ακρως εγωιστικο, και οταν εμαθα οτι καθοσουν και ρωταγες τι ειναι ο ενας και τι ειναι ο αλλος, μεσα σε φιλικα πλαισια, ξενερωσα κι ας μην επαιζα πια. Εδω ο Prince, που ειμαστε και κολλητοι και δεν ειχαμε πει ο ενας στον αλλο τι ειναι. (oh well, αυτος ηξερε, εγω υποψιαζομουν xD)

PS2: Θεωρησα οτι ηταν αδικο, που η πρωτη μερα κρατησε 2 μερες και οσο πηγαινε το χρονικο οριο μικραινε. Γιατι αν και οι πρωτη μερα κρατουσε λιγοτερο, θα ειχα ζησει. Ναι, το βλεπω εγωιστικα, οποτε θα ηθελα καποιος (Tenshi κατα προτιμηση) να μου εξηγησει γιατι βιαστηκαμε τοοοσο να τελειωσουμε το παιχνιδι, ειδικα προς το τελος. Αμα ειχαν κι αλλο χρονο για συζητηση, πιστευω οι πολιτες θα νικουσανε στο τελος.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 02 November 2010 - 03:50.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#426 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 02 November 2010 - 04:12

PS: Μια προταση για να βελτιωθει το επομενο παιχνιδι, θα ηταν να μην παιξει ο Χανζο, γιατι ειναι γνωστος cheatακιας :P (ναι, την εχω ακουσει κι εγω την εκφραση που ανεφερε ο Φαντομ απο το στοματακι του Χανζο). Με καλυψε ο Φαντομ, μακρυμαλλη φιλε μου. Το οτι δεν διαβασες καν τους κανονες, κι αυτο το φερνεις ως επιχειρημα, το βρισκω ακρως εγωιστικο, και οταν εμαθα οτι καθοσουν και ρωταγες τι ειναι ο ενας και τι ειναι ο αλλος, μεσα σε φιλικα πλαισια, ξενερωσα κι ας μην επαιζα πια. Εδω ο Prince, που ειμαστε και κολλητοι και δεν ειχαμε πει ο ενας στον αλλο τι ειναι. (oh well, αυτος ηξερε, εγω υποψιαζομουν xD)

Whoa..whoa...there...there...

>Γνωστος cheataκιας?
>Μακρυμαλλης?
>Εγωιστ...well I'm ok with that.

Mα γιατι τοσο μισος ρε συ? :P
Και τις προαλλες απο το μυαλο σου το βγαζες οτι εκλεβα και τελικα δεν μπορουσες να αποδειξεις τιποτα xD.Kαι αν μια στο τοσο κλεψω σε ομαδικο παιχνιδι ειναι επειδη ειστε τοσο moralfags που θελω να γελασω με τις αντιδρασεις σας. xD A και θα το κανω φανερα.Με ενα μεγαλο σαπιο χαμογελο :D
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#427 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 November 2010 - 10:02

Δεν μου ειπες ευθεως οτι εισαι "ρουφιανος" alx αλλά κατι σου ξεφυγε που λιγο νιονιο να χε ο αλλος καταλαβαινε :)
Παντως να εισαι σιγουρος οτι μονος σου ρουφιανευτηκες, εγω δεν ειχα πει τιποτα και μαλιστα μεχρι δυο τρεις γυρους πριν βγεις δεν πιστευαν καν οτι μπορει να εισαι εσυ ο τριτος. Το ειχε πει νομιζω και η ανελις στο ποστ της.

Παντως παιδια, ΜVP ηταν με διαφορά ο Ματασσος. Συμμετειχε φουλ στο παιχνιδι και κανεις δεν ειχε ιδεα τι ρολο μπορει να εχει. Οποιος δεν παραδεχεται οτι τον ξεγελασε ο ματασσος (εκτος απο τους δολοφονους που ηξεραν προφανως) ειναι απλα εγωιστης.

stasou%2520mygdala.jpg

#428 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 02 November 2010 - 10:40

Ναι βρε δεν ειμαμε κατι.Αλλωστε και εγω το διασκεδασα.

Επεισης για να μην παεθι χαμενο το ποστ μου.
Την 1η μερα ειχε δημιουργειθει μια παρεξηγηση με την πιου πιου λογο ενος "σποιλερ¨που εκανα.
πχ
Spoiler: Death note spoilers
ειναι σποιλερ αλλα ειναι στον ρολο.Ειναι λαθος ή οχι?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#429 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 02 November 2010 - 11:45

Μπραβο στους δολοφονους+στον Tenshi

Αντε να κανουμε κι αλλο συντομα (κι οχι σε ενα χρονο) για να παιξω κι εγω που δεν επαιξα.

And this time im gonna keep it shut, rly. Like, no word :madtodeath:

PS2: Θεωρησα οτι ηταν αδικο, που η πρωτη μερα κρατησε 2 μερες και οσο πηγαινε το χρονικο οριο μικραινε. Γιατι αν και οι πρωτη μερα κρατουσε λιγοτερο, θα ειχα ζησει. Ναι, το βλεπω εγωιστικα, οποτε θα ηθελα καποιος (Tenshi κατα προτιμηση) να μου εξηγησει γιατι βιαστηκαμε τοοοσο να τελειωσουμε το παιχνιδι, ειδικα προς το τελος. Αμα ειχαν κι αλλο χρονο για συζητηση, πιστευω οι πολιτες θα νικουσανε στο τελος.

Γιατί όσο πιο πολλά άτομα στο παιχνίδι τόσο περισσότερο θα κρατάει και η μέρα. Δε μου φαίνεται λογικό να κρατάω διάρκεια της μέρας στο παιχνίδι, 2 κανονικές μέρες με 3-4 μόνο άτομα. Όσο λοιπόν μειώνονταν τα άτομα, μειωνόταν και η διάρκεια της μέρας! ;)

Κρατούσε περισσότερο στην αρχή για να προλάβουν να ψηφίσουν όλα τα άτομα!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#430 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 November 2010 - 15:17

Whoa..whoa...there...there...

>Γνωστος cheataκιας?
>Μακρυμαλλης?
>Εγωιστ...well I'm ok with that.

Mα γιατι τοσο μισος ρε συ? :P
Και τις προαλλες απο το μυαλο σου το βγαζες οτι εκλεβα και τελικα δεν μπορουσες να αποδειξεις τιποτα xD

Dude, αν εξαιρεσουμε στο junglespeed που δεν ειδα τις 2-2 καρτες, σε εβλεπα ολη την ωρα να κλεβεις και σε εκραζα :P

And yeah alexdjo, that would be a HUGE but old spoiler.

PS:Men having long hair are sexier.-:drink:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#431 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 02 November 2010 - 18:42

Ας κάνω και ένα serious post.

Γούσταρα πολύ τα pm με το Hanzo. (2 ήτανε). Ψαχνόμουν να δω τί είναι. Μπάτσος, δολοφόνος ή πολίτης;
Γούσταρα πολύ τη μπλόφα με τον Strange Loop.
Με χάλασε που φανερώθηκαν και οι δύο δολοφόνοι από μόνοι τους (mono και anelis). Ίσως να μην έπιανε τόσο καλά η μπλόφα βέβαια.
Με χάλασε που βγήκαν τόσοι πολύ παίκτες με αυτοκτονία.
Γούσταρα με το ποστ του Aza.
Γούσταρα/Χαλάστηκα με το παίξιμο του matassos και του didimakia, γιατί δημιουργούσαν υποψίες(στην αρχή) αλλά είχαν καλό roleplay και ο matassos βρήκε τον δολοφόνο.
Προσωπικά θα ψήφιζα Tragic στο τέλος, γιατί ο Ichigo δε φαίνοταν να σκέφτεται τόσο περίπλοκα.Και ο Tragic άρχισε και προς το τέλος να γράφει περισσότερα στα post του σε αντίθεση με την αρχή του παιχνιδιού.
Spoiler:

Σε επόμενο παιχνίδι προτείνω να επιτρέπονται τα pm. Να κλειδώνεται το παρόν thread και με το που βγαίνει κάποιος να μην μπορεί να στέλνει pm σε όσους συμμετέχουν. (Δεν ξέρω αν υπάρχει λειτουργία του forum, που να το επιτρέπει)

#432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2010 - 20:21

Οκ ρε παιδιά αν είναι το παιχνίδι να παίζεται με pms/msn δεν υπάρχει νόημα να παίζεται στα πλαίσια του forum. Ας μαζευτεί ο καθένας με τους φίλους του να το παίξουν irl ώστε και να παίζει με αυτούς με τους οποίους συννενοείται καλύτερα και να είναι πιο άμεσο ώστε να έχει ενδιαφέρον για τους πάντες.

Εγώ νόμιζα ότι σκοποί του παιχνιδιού (πέρα από την νίκη και πιο σημαντικοί) είναι αφενός να περνάμε όλοι καλά και αφετέρου να παίζουμε όλοι με όλους. Αν συννενοούμαστε με pms αφενός δεν παίζουμε όλοι με όλους αλλά κάποια άτομα μεταξύ τους, αφετέρου δεν είναι δίκαιο γιατί δεν θα έχουν όλοι την ίδια πρόσβαση σε πληροφορίες, και τέλος γίνεται εξαιρετικά βαρετό για τα θύματα γιατί ο ρόλος τους θα μειώνεται στο να ακούνε αυτά τα οποία θα τους λένε οι κάθε φορά επιθεωρητές.

Η μισή χαρά του παιχνιδιού είναι το rp και το τζέρτζελο το οποίο γίνεται στο event. Ας μην τα χαλάσουμε.

+ απειρο στο να κλειδώνεται το thread της γενικής συζήτησης.

Εdit: τα παραπάνω πάνε στην πρόταση του aboumonkey δεν θέλω να συνεχίσω την προηγούμενη διαφωνία επί του θέματος καθώς έχει λήξει.

Edited by iristella, 02 November 2010 - 21:03.

#433 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 02 November 2010 - 21:02

Dude, αν εξαιρεσουμε στο junglespeed που δεν ειδα τις 2-2 καρτες, σε εβλεπα ολη την ωρα να κλεβεις και σε εκραζα :P

PS:Men having long hair are sexier.-:drink:

Οι 2-2 καρτες ηταν ωραιο κολπο και δεν με ειχε παρει χαμπαρι κανεις πριν το ανακοινωσω.Οταν με εβλεπες να κλεβω ηταν επειδη λαλακιζομασταν ομαδικως και δεν υπηρχε καν ουσιαστικο παιχνιδι.Και by the way.Kαλυτερα να κλεβεις παρα να προκαλεις *ahem* φθορα στο σωμα του αντιπαλου by various means of survival combat.

PS: αυτο.

Γούσταρα πολύ τα pm με το Hanzo. (2 ήτανε). Ψαχνόμουν να δω τί είναι. Μπάτσος, δολοφόνος ή πολίτης;

A γουσταρες τελικα εσυ xD Και εγω νομιζα οτι ξενερωσες.Συμφωνω μαζι σου παντως.Καλυτερα οι νεκροι να μην συμμετεχουν καθολου.Αυτο οντως ηταν λαθος μου.

γίνεται εξαιρετικά βαρετό για τα θύματα γιατί ο ρόλος τους θα μειώνεται στο να ακούνε αυτά τα οποία θα τους λένε οι κάθε φορά επιθεωρητές.

Τι να σου πω,εγω παντως αν ημουν θυμα και δεν ειχα και δυνατοτητα επικοινωνιας θα ειχα λαλησει :P παιζει να ξεχνουσα να ποσταρω ξερω γω.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 November 2010 - 21:07

Koίτα εγώ πιστεύω ότι περισσότερο θα βαριόσουν αν δεν έβλεπες εύκολα τα όσα γίνονται εδώ πέρα και δεν είχες by default ίση και το ίδιο εύκολα προσβάσιμη πληροφόρηση με όλους τους υπόλοιπους.

#435 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 02 November 2010 - 21:08

Χμμ... ίσως να έχεις δίκιο. Νομίζω θα φανεί στην πράξη αυτό με τα pms. Ή αν δεν επιτρέπονται ας απαγορευτούν ξεκάθαρα εκτός και αν πρόκειται τους για δολοφόνους ή επιθεωρητές που έχουν αναγνωριστεί μεταξύ τους.

A να πω και ένα μπράβο στον Tenshi που έφαγε τόσες ώρες για το game.
M'άρεσε πολύ όταν περιέγραψε το θάνατο μου. "Τα μουσκολοτούμπανα μπράτσα του Jonathan Joestar"=EPIC.