Keep doing what you where doing! ~Kufufufu

Posted 02 November 2010 - 01:06
Posted 02 November 2010 - 01:15
Posted 02 November 2010 - 02:36
Posted 02 November 2010 - 03:18
Posted 02 November 2010 - 03:39
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 02 November 2010 - 03:50.
Posted 02 November 2010 - 04:12
PS: Μια προταση για να βελτιωθει το επομενο παιχνιδι, θα ηταν να μην παιξει ο Χανζο, γιατι ειναι γνωστος cheatακιας
(ναι, την εχω ακουσει κι εγω την εκφραση που ανεφερε ο Φαντομ απο το στοματακι του Χανζο). Με καλυψε ο Φαντομ, μακρυμαλλη φιλε μου. Το οτι δεν διαβασες καν τους κανονες, κι αυτο το φερνεις ως επιχειρημα, το βρισκω ακρως εγωιστικο, και οταν εμαθα οτι καθοσουν και ρωταγες τι ειναι ο ενας και τι ειναι ο αλλος, μεσα σε φιλικα πλαισια, ξενερωσα κι ας μην επαιζα πια. Εδω ο Prince, που ειμαστε και κολλητοι και δεν ειχαμε πει ο ενας στον αλλο τι ειναι. (oh well, αυτος ηξερε, εγω υποψιαζομουν xD)
Posted 02 November 2010 - 10:02
Posted 02 November 2010 - 10:40
Posted 02 November 2010 - 11:45
Μπραβο στους δολοφονους+στον Tenshi
Αντε να κανουμε κι αλλο συντομα (κι οχι σε ενα χρονο) για να παιξω κι εγω που δεν επαιξα.
And this time im gonna keep it shut, rly. Like, no word
PS: Μια προταση για να βελτιωθει το επομενο παιχνιδι, θα ηταν να μην παιξει ο Χανζο, γιατι ειναι γνωστος cheatακιας(ναι, την εχω ακουσει κι εγω την εκφραση που ανεφερε ο Φαντομ απο το στοματακι του Χανζο). Με καλυψε ο Φαντομ, μακρυμαλλη φιλε μου. Το οτι δεν διαβασες καν τους κανονες, κι αυτο το φερνεις ως επιχειρημα, το βρισκω ακρως εγωιστικο, και οταν εμαθα οτι καθοσουν και ρωταγες τι ειναι ο ενας και τι ειναι ο αλλος, μεσα σε φιλικα πλαισια, ξενερωσα κι ας μην επαιζα πια. Εδω ο Prince, που ειμαστε και κολλητοι και δεν ειχαμε πει ο ενας στον αλλο τι ειναι. (oh well, αυτος ηξερε, εγω υποψιαζομουν xD)
PS2: Θεωρησα οτι ηταν αδικο, που η πρωτη μερα κρατησε 2 μερες και οσο πηγαινε το χρονικο οριο μικραινε. Γιατι αν και οι πρωτη μερα κρατουσε λιγοτερο, θα ειχα ζησει. Ναι, το βλεπω εγωιστικα, οποτε θα ηθελα καποιος (Tenshi κατα προτιμηση) να μου εξηγησει γιατι βιαστηκαμε τοοοσο να τελειωσουμε το παιχνιδι, ειδικα προς το τελος. Αμα ειχαν κι αλλο χρονο για συζητηση, πιστευω οι πολιτες θα νικουσανε στο τελος.
Posted 02 November 2010 - 15:17
Whoa..whoa...there...there...
>Γνωστος cheataκιας?
>Μακρυμαλλης?
>Εγωιστ...well I'm ok with that.
Mα γιατι τοσο μισος ρε συ?
Και τις προαλλες απο το μυαλο σου το βγαζες οτι εκλεβα και τελικα δεν μπορουσες να αποδειξεις τιποτα xD
Posted 02 November 2010 - 18:42
Posted 02 November 2010 - 20:21
Edited by iristella, 02 November 2010 - 21:03.
Posted 02 November 2010 - 21:02
Dude, αν εξαιρεσουμε στο junglespeed που δεν ειδα τις 2-2 καρτες, σε εβλεπα ολη την ωρα να κλεβεις και σε εκραζα
PS:Men having long hair are sexier.-
Γούσταρα πολύ τα pm με το Hanzo. (2 ήτανε). Ψαχνόμουν να δω τί είναι. Μπάτσος, δολοφόνος ή πολίτης;
γίνεται εξαιρετικά βαρετό για τα θύματα γιατί ο ρόλος τους θα μειώνεται στο να ακούνε αυτά τα οποία θα τους λένε οι κάθε φορά επιθεωρητές.
Posted 02 November 2010 - 21:07
Posted 02 November 2010 - 21:08