Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#391 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 November 2010 - 18:54

What Iri said.

έχει τόσο πλακα που οι δολοφόνοι που στην καλύτερη κάνανε τα ίδια με εμάς

ΛΟΛ όμως. Πολύ θα ήθελες να ήταν έτσι. Τουλάχιστον as far as i know δεν έγινε κάτι τέτοιο, και δεν φάνηκε και τίποτα που να το υποδηλώνει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Posted Image

#392 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 November 2010 - 19:27

Βασικα Αζα εχουν δικιο τα yaoi fungirls :P

Απλα νομιζω θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρη η απαγορευση απο τους κανονες οι out of the game conversations

Μπραβο ρε Λουπα που βρικες την μπαγκια

ΥΓ Να μην παρεξιγηθω αλλα ηθελα να το πω πιο πριν αλλα το ξεχασα

Μπραβο Χαρουχι παλι σκ2τ2 τα εκανες και ψοφησαμε:P
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#393 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 November 2010 - 19:30

To αποφύγετε, παιδιά δεν σημαίνει και απαγορεύεται,
προτροπή είναι...

Ok παίδες, όσοι δεν ήμασταν επιθεωρητές ή δολοφόνοι, προφανώς και δεν ξέρουμε τι έχει παιχτεί μεταξύ σας. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και το να μιλάτε με υπαινιγμούς ο ένας για τον άλλο δεν βοηθάει και πολύ την κατάσταση. Ή πείτε ανοιχτά και ξάστερα ποια ήταν τα προβλήματα ώστε να τα διορθώσουμε, ή αν δεν θέλετε να αναλωθείτε σε φαγωμάρες, απλά πείτε που χρειάζονται βελτιώσεις. Δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας.

The It.

Πίσω στην τρύπα (μου) τώρα.

stasou%2520mygdala.jpg

#394 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 01 November 2010 - 19:33

relaxxxxx ένα παιχνίδι είναιιιιιιι
Καλά ο ανταγωνισμός μεταξύ δολοφόνων και επιθεωρητών είναι φυσικός μια και η κάθε πλευρά θέλει να πάρει την νίκη,
αλλά άσχετα με το ποιός θα κερδίσει στο τέλος το θέμα είναι να περάσουμε καλά. Βέβαια κάποιες φορές ίσως το releplay
να γίνει κάπως σκληρό αλλά και πάλι το θέμα είναι να περάσουμε καλά. Δεν είμαστε και πεντάχρονα για να πιαστούμε
μαλλί με μαλλί για το ποιός θα πάρει την καραμέλα στο τέλος. Τέσπα θα συμφωνήσω με τον alxdjo καλό θα ήταν στο μέλλον
δολοφόνοι/επιθεωρητές να συζητάνε μέσο πριβέ chat στο irc, αλλιώς αν αυτό είναι περίπλοκο ας μείνουμε κύριος στα pm.
Τώρα αν μπεί στην μέση το msn και θέλετε να συζητήσετε, να σχολιάσετε το roleplay κάποιου, να χαβαλεδιάσετε, να γελάσετε
με κάποιες ατάκες που έχουν ειπωθεί μέσα στο παιχνίδι. ok κάντε το απλά σε καμία περίπτωση εκεί πάνω μην αποκαλύψετε
τον πραγματικό σας ρόλο, επίσης μην προδώσετε και τους συνεργάτες σας. Γιατί ξέρουμε όλοι πως μετά μπερδευόμαστε
και χαλάει το έρμο το παιχνίδι και μαζί του χαλιόμαστε και εμείς και είναι κρίμα. Επίσης εδώ μέσα όταν παίζεται το παιχνίδι
καλό είναι να επιτρέπονται μόνο οι ερωτήσεις διεκρινίσεις γύρο από το παιχνίδι και να αποφεύγονται τα πολλά πολλά άλλα post.
Από εκεί και πέρα ειρήνη αδέρφια το ζήτημα είναι όταν παίζουμε να περνάμε όλοι καλά, τώρα σε αυτό το game αν γίνανε
κάποια λαθάκια τα συγκεντρώνουμε ειρηνικά πάντα και τα αποκλείουμε από το επόμενο παιχνίδι και τέλος καλό.

α! και σχετικά με τις αποχωρήσεις και να επιλέξει να αποχωρήσει κάποιος εντάξι δεν τρέχει και τίποτα.
Άνθρωποι είμαστε μπορεί να μας προκύψει κάτι ξαφνικά και να μην μπορούμε να παίξουμε αλλά και πάλι
όμως εντάξει είμαστε με μια αποχορισούλα δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χαλάσει και το παιχνίδι από αυτό

Edited by d.neko-angel, 01 November 2010 - 19:40.

rrmr.png

#395 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 November 2010 - 19:37

Απλα νομιζω θα πρεπει να ειναι ξεκαθαρη η απαγορευση απο τους κανονες οι out of the game conversations

Nah,εγω παλι πιστευω οτι πρεπει να γινουν απολυτως νομιμες για να μην ψαχνομαστε μετα.Να μπλεξουμε ολα τα μπουτια μας εκει να γουσταρουμε.

Αν καποιος τωρα ανακοινωνει δημοσιως την ταυτοτητα του προβλημα του αλλα μπορει να ειναι και planned απατη.Eπισης προτεινω να επιτρεπονται μπλοφες τον δολοφονων σε φαση "hey dude,ειμαι επιθεωρητης ψηφισε αυτο που θα σου πω".Να επιτραπουν τα παντα βασικα γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να ελεγξεις τι γινεται εκτος forum.

Και σχετικα με το προηγουμενο ποστ του Lord Leon να τονισω πως δεν προσπαθησα ποτε να παιξω εντος των κανονων(oυτε καν τους διαβασα βασικα),ουτε ομως προσπαθησα να κλεψω.Απλα επαιξα οπως μου βγηκε για να περασω οσο το δυνατον καλυτερα με την ολη φαση.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#396 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 November 2010 - 20:14

Εγώ σαν θεατής προτείνω να επιτρέπονται όλα. Δημιουργείται έτσι περισσότερο dorama και τρώω με μεγαλύτερη απόλαυση τα pop corn μου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#397 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 November 2010 - 20:16

Hanzo κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δίκαιο όμως για άτομα που είναι καινούργια στο φόρουμ και δεν ξέρουν κανένα..

Posted Image

#398 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 November 2010 - 20:19

δεν είναι θέμα φιλιας, ο hanzo δεν είχε μιλήσει ποτε με τον aboumonkey αλλα και πάλι έστειλε

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#399 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 November 2010 - 20:22

ναι ρε Hanzo αλλά μη διαβάζοντας τους κανόνες και κοιτώντας να περάσεις ΕΣΥ καλά, βγάζεις ******* όλους εμάς που προσπαθήσαμε να παίξουμε by the book.
Αζνα μας λες ότι βρήκες με τη μία τον hanzo [χωρίς να ρωτήσεις] και αρχίσατε να μιλάτε... πως ξέρουμε ότι δεν έχεις πιάσει κ άλλους στο ενδιάμεσο και απλά σου έκατσε ο hanzo [να είναι επιθεωρητής, όχι τπτ άλλο, πρόστυχα μυαλά]

Καλώς ή κακώς έτσι όπως έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι οι δολοφόνοι γνωρίζονται με τη μία... οπότε κάθε συνεννόηση, επαφή, κουβέντα κτλ κτλ μεταξύ των 5 είναι νόμιμη. Θες μέσω ΜΣΝ, ΣΜΣ, ΠΜ κτλ κτλ.
Οι επιθεωρητές έχουν συγκεκριμένες δουλειές... ρωτάνε κάθε βράδυ και όταν πέσει ο ένας πάνω στον άλλο μπορούν να συνεννοηθούν. Τη μέρα ψάχνουν ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ και τις συμπεριφορές ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τι είναι ο καθένας...

Εδώ θεωρώ φάουλ τα ποστ μίας και δύο σειρών... Παίξτε κ μην κρύβεστε στις σκιές... ίσως έτσι βοηθήσει να μην ανθίζει το παρασκήνιο...

έχω καναδυο ιδέες ακόμα για μικροαλλαγές, αλλά για αρχή θα ήθελα τη συμμετοχή όλων των παιδιών που έχουν όρεξη και να αφήσουμε στην άκρη τα "εγώ δεν παίζω αν παίξει αυτός"

ας δώσουμε μία ευκαιρία στον καθένα και αν δεν θέλει να την αξιοποιήσει τότε στο καλό να πάει

#400 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 November 2010 - 20:25

για αυτό είπα πως αν το έχετε πάρει τόσο σκληροπυρηνικά μπορεί κάποιος να δει τα logs μου, το μονο μου θεματάκι είναι τα διαφορα προσωπικά που έλεγα σύγχρονος

#401 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 November 2010 - 20:33

μα δεν είναι το θέμα με ποιον μίλησες κ τι έλεγες...

το θέμα είναι να μην έμπαινες σε αυτό το τριπάκι εξ αρχής

επίσης γράφετε συνεχώς "μα φίλοι είναι να μη μιλάνε;"
ε ναι , να μη μιλάνε για το παιχνίδι... τόσα θέματα υπάρχουν γι αυτό πρέπει να μιλάνε;

#402 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 November 2010 - 20:34

sorry απαγορεύεται να πω στον φίλο μου: καλά eh αυτός ο *put name here* έγραψε μεγάλη *******

is that soo bad?

#403 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 01 November 2010 - 20:43

δεν απαγόρεψε κανείς τέτοιου είδους συζητήσεις, δεν απαγόρευσε κανείς να σχολιάσεις με τον φίλο σου το roleplay του άλλου
να συζητήσεις αν σου φαίνεται αστείο ή χαζό. Στο κάτω κάτω μπορεί και ο άλλος να παίζει όπως παίζει επίτηδες για να σε προκαλέσει
είτε να παίξεις και εσύ περισσότερο είτε να τον συζητήσεις.
Απλά τι ρόλο βαράει ο καθένας το μαθαίνουμε από τον διαχειριστή του παιχνιδιού, δεν πεταγόμαστε από μόνοι μας
μέσα από δικά μας pm και μέσο του msn και αρχίζουμε να ρωτάμε προσωπικά τον έναν και τον άλλον τι είναι. Αυτό το τελευταίο λέμε
να μην γίνετε για να μην μπερδευόμαστε και να μην χαλάει το παιχνίδι. Επίσης καλό θα είναι εκτός παιχνιδιού μεταξύ συγκεκριμένου
αριθμού ατόμων να μένουν εκτός τα σχόλια τύπου εγώ νομίζω ότι αυτός είναι δολοφόνος εσύ τι νομίζεις κτλ. Άλλο να σχολιάσεις
το roleplay η μια ατάκα που έχει ειπωθεί και άλλο άλλο αυτό που ανέφερα πριν. Το παιχνίδι είναι περίπλοκο από την φύση του και μόνο,
δεν χρειάζεται να το κάνουμε πιο περίπλοκο και από μόνοι μας. Και όπως λέει και ο sponis εκτος παιχνιδιού υπάρχουν ένα σορό
άλλα πράγματα προς συζήτηση. Ήρεμα και απλά.

Edited by d.neko-angel, 01 November 2010 - 20:54.

rrmr.png

#404 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 November 2010 - 20:51

ναι ρε Hanzo αλλά μη διαβάζοντας τους κανόνες και κοιτώντας να περάσεις ΕΣΥ καλά, βγάζεις ******* όλους εμάς που προσπαθήσαμε να παίξουμε by the book.
Αζνα μας λες ότι βρήκες με τη μία τον hanzo [χωρίς να ρωτήσεις] και αρχίσατε να μιλάτε... πως ξέρουμε ότι δεν έχεις πιάσει κ άλλους στο ενδιάμεσο και απλά σου έκατσε ο hanzo [να είναι επιθεωρητής, όχι τπτ άλλο, πρόστυχα μυαλά]

Κατ αρχας εγω δεν κατηγορησα ποτε κανεναν για το παιξιμο του.Μακαρι να παιζαν μεσα ελευθερα ολα.Απατες,ψεματα,manipulations,pms,τηλεγραφηματα,κωδικοποιημενα μηνυματα.All is good.Εξαλλου γιαυτο δινω ρεσπεκτ και στο παιξιμο του Tragic Prince και ας μου τα ανετρεψε ολα στο τελος.

By the book παιξιμο σε τετοια ομαδικο παιχνιδια κατ εμε sucks.Aν εσενα σε διασκεδαζει να παιζεις ετσι καντο,αν ομως σου ρθει ορεξη για καμια μπαγαποντια go ahead και μην ζητησεις τα ρεστα απο κανεναν αν σου την πουνε μετα.

Οσο για τον Azathoth δεν νομιζω να ειχε ρωτησει αλλους πριν απο μενα γιατι θα μου το χε πει.Αλλα και να το ειχε κανει,big deal στην τελικη.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#405 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 November 2010 - 21:00

ρε φίλε τώρα είναι σα να μου λες παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά εγώ επειδή γουστάρω θα πάρω τη μπάλα και θα τη βάλω γκολ με τα χέρια...
κάντο κ εσύ αν μπορείς...

ε δεν πάει έτσι, άλλο πράγμα λένε οι κανόνες...