Εγώ να πω ότι τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια τα αξίζουν τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να κάνουν rp μέχρι το τέλος και δεν ξεχάσανε το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Okarin, Medicine Seller (Night Wizard Seal, άντε και του χρόνου), R, Excalibur, του Κόμη, χαιρόμουν να βλέπω post τους, τα άσχημα puns του Hanzo πολύ πετυχημένα και in character. Μου κέντρισαν και 1-2 ακόμα χαρακτήρες που δεν ήξερα το ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω για ακριβώς αυτόν τον λόγο.
Μέσα στον κακό χαμό δεν μπόρεσα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
I am flattered:wooi2:
Nice game everyone. Εγώ από μέρους μου θα ήθελα να πω ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι. Χαμόγελα στο πρόσωπο από την αρχή μέχρι το τέλος στο επόμενο παιχνίδι, ok?
Έτσι για να μη χαλάμε και τους θεσμούς του σουρεαλιστικού αυτού forum μας που όλoι το αγαπάμε

And...
Thank you my dear GM. Σου είμαι ευγνώμων.Καπου εδω θελω να προσθεσω τις αρκετες φορες που την χαρισα σε ατομα που δεν προλαβαιναν να ψηφησουν, δεν ειχαν pc, η αργουσα το game επειδη πηγαιναν εκδρομες για να μην πεθανουν λογο αποχης. και απο ολο αυτο απεκτησα μονο γκρινια. Thank you
Edited by Night Wizard Seal, 14 January 2012 - 14:06.