Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#706 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 18:32

Τσκ τσκ παλι κανετε παρτυ χωρις εμενα :bahhh:

Ηρθα να σας το χαλασω. Καλη οργανωση απο μεριας της Μονο, αλλα απαραδεκτο game. Oλοι ξερανε τον ρολο ολων απο την αρχη, [εγω ημουνα κωλοφαρδη καθως πετυχαινα διανα ψηφιζοντας στην τυχη] και δεν καταλαβαινω σε τι οφειλεται αυτο.

Επισης ξενερωσα γιατι διαπιστωσα για δευτερη φορα οτι μπορεις να επιβιωσεις μονο αν το βουλωσεις και με το χαμηλο-σχεδον ανυπαρκτο IQ μερικων ατομων που χαλασανε και το game. Για να μην μιλησω για ατομα που απλα τρολλαρανε και ψηφιζανε για το QQ της υποθεσης.. Meh:bahhh:

INb4QQ

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#707 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 18:37

Από κει και πέρα να πω για τον shinigami94 ότι ήταν ο καλύτερος επιθεωρητής που έχω δει ποτέ μου, καθώς σεβάστηκε το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του και δεν πήγε να τους χειραγωγήσει αλλά διακριτικά δημιούργησε ένα ρεύμα και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, χωρίς να τους στερήσει τη χαρά να ανακαλύψουν κάποια πράγματα μόνοι τους.

απλά συμφωνώ απόλυτα αν πάρω όλα τα συγκεκριμένα παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ μέχρι σήμερα ο shinigami είναι ο καλύτερος επιθεωρητής που έχει περάσει.
και η mono η καλύτερη αφηγήτρια με απίστευτη υπομονή με αυτά που άκουγε και με απίστευτες ατάκες ειδικά προς το τέλος.
Καταπληκτική και η Anelis λάτρεψα το rp της, τις ατάκες της. Γενικά την λάτρεψα αυτή την δολοφόνα :P
Δεν λάτρεψα καθόλου όμως την συμπεριφορά του Aza.
Γενικά ο καθένας ρίχνει ψήφο όπου θέλει, κάνει όσα post μπορεί και θέλει να κάνει. Διαθέτει για το game όσο χρόνο μπορεί να διαθέσει. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες ειδικά από την στιγμή που ο άλλος ούτε προβλήματα δημιουργεί, ούτε το βαρύ πεπόνι παριστάνει αλλά ούτε και το κυδώνι ειδικά χωρίς λόγο και αιτία (λόγος/αιτία να ξεφύγουμε είναι το rp μας αν αυτό το σηκώνει μέσα).
Απο εκεί και πέρα συμφωνώ και στο ότι πολύ καλή η Zura και ο τρόπος που έπαιξε.
Εγώ δυστυχώς τελικά δεν μπόρεσα να διαθέσω όσο χρόνο ήθελα να διαθέσω και κατέληξα να δολοφονήσω έναν ακόμα αθώο χαραχτήρα (ναι προσωπική αυτοκριτική και γιατί όχι?!) Πάντος υπόσχομαι την επόμενη φορά αν τελικά λάβω μέρος να είμαι πιο συνεπής γιατί ναι πιθανότατα δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα :kakaka:

Την επόμενη φορά, θα βάλουμε και έναν χαρακτήρα "ο τρελός του χωριού" ο οποίος θα είναι φανερός και ό,τι ψηφίζει δεν θα μπορεί να το ψηφίζει κανείς άλλος...Έτσι για να το κάνουμε λίγο πιο πικάντικο :P

εμένα πειράζει που αυτό δεν με χαλάει καθόλου σαν ιδέα, μήπως τελικά είμαι και πολύ κλινική περίπτωση και να αρχίσω να ανησυχώ ε?μήπως? :hot:

Tragic Prince. Ωραία η ιδέα με τις εικόνες btw.

ωραία η ιδέα με τις εικόνες δεν λέω, αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη αλλά μήπως ήταν κάπως τελείως πρόκα ειδικά όταν ο Hanzo βγήκε με εικόνα παρόμοιου τύπου και έδεινε τον Sima Yi, μήπως λέω τώρα εγώ μήπως...

Ωραία και η πρότση του matassos. Επίσης καλύτερα να αντικατασταθούν οι επιθεωρητές με κάτι άλλο, δεν ξέρω με τι και δεν έχα κάποια πρόταση, γιατί αυτή η ικανότητά τους να μαθαίνουν ποιος είναι τι δημιουργεί αρκετά προβλήματα.

αν ο επιθεωρητής το παίξει σωστά όπως είπαμε ότι το έπαιξε ο shinigami τότε ούτε προβλήματα υπάρχουν ούτε τίποτα. Γενικά είπαμε όσο ο άλλος δεν το παίζει εγώ τα ξέρω όλα-μόνο εγώ είμαι ο σωστός, τότε πρόβλημα δεν υπάρχει.

Παιδιά δεν είναι δυνατόν να παίζετε έτσι. Η Kai με τη Zura ήταν και οι δύο άψογες, χωρίς να μάθουν από πουθενά παραπεσμένες πληροφορίες....

Also επειδή ο Azathoth έστειλε pms με βρισίδια στον Piscatella όπου ανάμεσα σε όλα τα άλλα έλεγε πως του είχα πει ποιοί είναι δολοφόνοι etc, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
Ο κακομοίρης ο Piscatellas νόμιζε ότι είμαι αθώα και μου ζήταγε και συμβουλές για το ποιόν να ψηφίσει...καλά έφαγε ένα σοκ όταν πέθανα...it was precious! XD

Για να τελειώνουμε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, ένα παιχνίδι είναι και δεν σκοπεύω να κρίνω κανέναν από αυτό. Απλά γίνονται παρασπονδίες δεύτερη φορά και δεν μου αρέσει.

και τώρα εγώ αν πεταχτώ και πω πως κάποιοι πρέπει να μάθουν να βάζουν την διασκέδαση του συνόλου πάνω από το προσωπικό τους εγωισμό θα γείνω κακιά. Tο παιχνίδι είναι ομαδικό, δεν είναι ατομικό και το νόημα είναι να περάσουμε όλοι καλά και όχι ποιος θα πάρει την ''νίκη''. Στο κάτω κάτω νικητής στο τέλος είναι ακριβώς αυτός που περνάει καλά, το διασκεδάζει πραγματικά και όχι αυτός που βράζει στο καβούκι του είτε επειδή έφυγε νωρίς από το παιχνίδι είτε επειδή δεν πέρασε το δικό του.

το προβλημα ειναι οταν ατομα που γνωριζουν τους χαρακτηρες καρφωνουν ο ενας τον αλλο...

O matassos με νιώθει απόλυτα όμως. Το πρόβλημα δεν είναι ο πεθαμένος δολοφόνος να μιλάει με τους ζωντανούς δολοφόνους, όπως και πρόβλημα δεν είναι ο πεθαμένος επιθεωρητής να μιλάει με τους ζωντανούς επιθεωρητές. Πρόβλημα όμως είπαμε πως είναι όταν άτομα που γνωρίζουν τους χαρακτήρες καρφώνουν ο ένας τον άλλο. Για τα πηγαδάκια τώρα δυστυχώς είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, το μόνο που μπορεί να κάνει ένας πολίτης είναι να το παίξει έξυπνα και να μην ανακατέψει pm msn κτλ γιατί ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου ξεφυτρώσει μια πολίτης αλά δολοφόνα :P Και μεταξύ μας αν ο πολίτης θέλει να το παίξει επιθεωρητής από πίσω τα θέλει ο ροζουλής ποπουδάκος του!

Τέλος πάντων επειδή πείρα κάπως φωτιά και ξέφυγα επανέρχομαι.... το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, πέρασα καλά και από αυτή την άποψη δεν έχω κανένα παράπονο.. Στο επόμενο τώρα που θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγμή , δεν θα ήθελα με τίποτα να δω μέσα αντιπαλότητες και ανακατέματα που να προέρχοναι από το προηγούμενο παιχνίδι. Όπως δεν θα ήθελα να δω και χαζοπίσματα του τύπου αυτόν να ψηφίσετε οπωσδήποτε όχι άλλον, εγώ είμαι ο άρχοντας του χωριού κτλ κτλ. Όπως και όταν κάποιος βγαίνει εκτός παιχνιδιού, βγαίνει εκτός παιχνιδιού και τέλος ο ρόλος του τελείωσε. Περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι και μετά υπάρχει και η γενική συζήτηση για να εκφράσει-πεί ότι θέλει αλλά και για να ξεκατινιαστεί όσο θέλει :gotit:
Αυτά τα πολλάαααααα από εμένα :P

btw δεν έχω κάτσει να διαβάσω όλα τα post μια και μου έχετε πάρει απίστευτη φόρα και δεν σας προλαβαίνω η έρμη η γυναίκα, οπότε αν μου ξέφυγε κάτι μην με παρεξηγήσετε.
Α! και πόπ κόρν κανείς άλλος?! :hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 04 Μάρτιος 2011 - 18:43

rrmr.png

#708 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:01

Damn τι κατεβατα ειναι αυτα.Δεν αντεξα καν να τα διαβασω ολα Τ_Τ

Τεσπα πριν λιγο ξυπνησα και τελικα δεν με απογοητευσατε.Χθες το βραδυ ειχα ξενερωσει kinda.Σκεφτηκα πως γινεται να κυλαει τοσο ηρεμα η γενικη συζητηση αλλα οκ τελικα ηθελε απλα ενα εναυσμα για να αρχισει το ομορφο flame.

Διαβασα οσα ποστ μπορεσα.Ειναι μερικα εκπληκτικα αστεια.Σε φαση "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" μου θυμισε κατι δυμοσιογραφους του extra 3.Εχει πλακα επισης που με κατηγορουν για ανουσια πραγματα που ουτε καν θεωρησα noteworthy ενω θα μπορουσα να ποσταρω ως νεκρος και να δωσω ολα τα ονοματα των δολοφονων μια ωρα νωριτερα.Aλλα οχι κρατηθηκα! :D Ηταν μερικοι πραγματικα καλοι παικτες που διναν μια ελπιδα στο υπολοιπο αισχος που επικρατουσε.

Επισης το εχω ξαναπει και στο προηγουμενο παιχνιδι αλλα δεν νοιωθετε.Δεν εχω καμια διαθεση να κλεψω αλλα ουτε και θα κρατηθω να παραβω τους κανονες αν εχω ορεξη.Εξαλλου για την προσωπικη μου διασκεδαση παιζω.Φυσικα φροντισα να κανω το παιχνιδι πιο διασκεδαστικο για τους υπολοιπους,oσο λιγο εζησα, αλλα κυριως για τον εαυτο μου πετωντας ενα χιντ που καρφωσε επιθεωρητη και δολοφονους οπως φανηκε.Με εμενα και τον tragic επιθεωρητες δεν εχει τοση σημασια ο θανατος μας.Απλα σε καποια φαση σιχαθηκα τοσο πολυ την βλακεια των αθωων που υποστηριζα τους δολοφονους actually.Μετα παλι δεν μου αρεσαν τα ποστ της Piscatella-Anelis οποτε αποφασησα να φυγουν απο το παιχνιδι xD

Kατα τα αλλα οκ πλακα ειχε.Το rage του Hatter,η γνωση σχεδον ολων τον ταυτοτητων απο την αρχη του παιχνιδιου απο μενα και τον Prince,oι καθυστερημενοι παικτες,το in game flame.Hταν ενα αξιοπρεπεστατο παιχνιδι σιγουρα.

Αυτα λιγο πολυ.

Α ναι εχει επισης πλακα το οτι οσοι κατηγορουν για παραβαση κανονων κλπ that no one should give a fuck στανταρ εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα.Πχ διδιμακια να προσπαθει να ψαρεψει τον tragic απ την αρχη του παιχνιδιου,Piscatella-Anelis ο οποιος με το rage στο προηγουμενο ποστ του εδειξε τι ψεμα ειχε φαει στη μαπα κλπ xD.Και γιατι να απαγορευτουν ολα αυτα?ΚΑΙ δεν γινεται ΚΑΙ δεν εχει πλακα αλλιως.Ας κανει ο καθενας οτι θελει απλα.Αφου το χαος απ οτι φανηκε ειναι απαποφευκτο.

Προσωπικα μιλησα με ελαχιστους συγκριτικα με την προηγουμενη φορα.Τωρα που το σκεφτομαι ισως ηταν μια καλη ευκαιρια να επεκτεινω τις γνωριμιες μου.Oh well την επομενη φορα I guess.

It was fabulous.The end.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#709 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:01

πλησιαζει 7 ηωρα, αναρωτιεμαι το εγκεφαλικο που θα παθει ο αλλος αν δει τι γραφτηκε και τι εχασε :hahaha:

#710 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:08

Μετα παλι δεν μου αρεσαν τα ποστ της Piscatella-Anelis

ΌΤΙ ΤΙ;

#711 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Damn τι κατεβατα ειναι αυτα.Δεν αντεξα καν να τα διαβασω ολα Τ_Τ

Τεσπα πριν λιγο ξυπνησα και τελικα δεν με απογοητευσατε.Χθες το βραδυ ειχα ξενερωσει kinda.Σκεφτηκα πως γινεται να κυλαει τοσο ηρεμα η γενικη συζητηση αλλα οκ τελικα ηθελε απλα ενα εναυσμα για να αρχισει το ομορφο flame.

Διαβασα οσα ποστ μπορεσα.Ειναι μερικα εκπληκτικα αστεια.Σε φαση "ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ" μου θυμισε κατι δυμοσιογραφους του extra 3.Εχει πλακα επισης που με κατηγορουν για ανουσια πραγματα που ουτε καν θεωρησα noteworthy ενω θα μπορουσα να ποσταρω ως νεκρος και να δωσω ολα τα ονοματα των δολοφονων μια ωρα νωριτερα.Aλλα οχι κρατηθηκα! :D Ηταν μερικοι πραγματικα καλοι παικτες που διναν μια ελπιδα στο υπολοιπο αισχος που επικρατουσε.

Επισης το εχω ξαναπει και στο προηγουμενο παιχνιδι αλλα δεν νοιωθετε.Δεν εχω καμια διαθεση να κλεψω αλλα ουτε και θα κρατηθω να παραβω τους κανονες αν εχω ορεξη.Εξαλλου για την προσωπικη μου διασκεδαση παιζω.Φυσικα φροντισα να κανω το παιχνιδι πιο διασκεδαστικο για τους υπολοιπους,oσο λιγο εζησα, αλλα κυριως για τον εαυτο μου πετωντας ενα χιντ που καρφωσε επιθεωρητη και δολοφονους οπως φανηκε.Με εμενα και τον tragic επιθεωρητες δεν εχει τοση σημασια ο θανατος μας.Απλα σε καποια φαση σιχαθηκα τοσο πολυ την βλακεια των αθωων που υποστηριζα τους δολοφονους actually.Μετα παλι δεν μου αρεσαν τα ποστ της Piscatella-Anelis οποτε αποφασησα να φυγουν απο το παιχνιδι xD

Kατα τα αλλα οκ πλακα ειχε.Το rage του Hatter,η γνωση σχεδον ολων τον ταυτοτητων απο την αρχη του παιχνιδιου απο μενα και τον Prince,oι καθυστερημενοι παικτες,το in game flame.Hταν ενα αξιοπρεπεστατο παιχνιδι σιγουρα.

Αυτα λιγο πολυ.

Α ναι εχει επισης πλακα το οτι οσοι κατηγορουν για παραβαση κανονων κλπ that no one should give a fuck στανταρ εχουν κανει τα ιδια και χειροτερα.Πχ διδιμακια να προσπαθει να ψαρεψει τον tragic απ την αρχη του παιχνιδιου,Piscatella-Anelis ο οποιος με το rage στο προηγουμενο ποστ του εδειξε τι ψεμα ειχε φαει στη μαπα κλπ xD.Και γιατι να απαγορευτουν ολα αυτα?ΚΑΙ δεν γινεται ΚΑΙ δεν εχει πλακα αλλιως.Ας κανει ο καθενας οτι θελει απλα.Αφου το χαος απ οτι φανηκε ειναι απαποφευκτο.

Προσωπικα μιλησα με ελαχιστους συγκριτικα με την προηγουμενη φορα.Τωρα που το σκεφτομαι ισως ηταν μια καλη ευκαιρια να επεκτεινω τις γνωριμιες μου.Oh well την επομενη φορα I guess.

It was fabulous.The end.

Πρώτον σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που κρατήθηκες να μην χαλάσεις το παιχνίδι. Δεύτερον μην ανησυχείς το ξέρουμε ότι έχεις γραμμένους τους πάντες. Όσον αφορά το καθυστερημένοι παίκτες, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει...

Όσο για μένα σε ψιλολυπάμαι. Γενικά λυπάμαι τα άτομα που πάσχουν από υπερβολικά μεγάλο εγώ.

xbJ3b2w.jpeg

#712 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Μπράβο Hanzo που κρατήθηκες να μην ξεσκίσεις το παιχνίδι. *clap clap clap* That was so... considerate.

Όσοι έχουνε πρόβλημα με το iq των παιχτών - που από ότι βλέπω μαζέυονται και αρκετοί - μπορούν να παίξουν σπιτάκι τους με την παρέα τους και ως παιδιά ενός ανώτερου Θεού (που λέει και ο Sponis) να μην αναλώνονται με εμάς τους κοινούς θνητούς.

#713 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:12

Επισης το εχω ξαναπει και στο προηγουμενο παιχνιδι αλλα δεν νοιωθετε.Δεν εχω καμια διαθεση να κλεψω αλλα ουτε και θα κρατηθω να παραβω τους κανονες αν εχω ορεξη.

Έλεγα να μην μπλεχτώ στην υπέροχη συζήτησή σας, αλλά σ' αυτό θα απαντήσω.

Αν "δεν θα κρατηθείς να παραβείς τους κανόνες αν έχεις όρεξη", μπορούμε άνετα να φροντίσουμε να μην σου επιτραπεί να ξανασυμμετέχεις σε παιχνίδι στο .aNiMe//GR.

Και ναι, το ξέρω ότι με τέτοιες δηλώσεις υπονομεύω το potential να τρώω pop corn/nachos/ξηροκάρπια με τα επόμενα παιχνίδια, αλλά το θράσος έχει και κάποια όρια.

Μετα παλι δεν μου αρεσαν τα ποστ της Piscatella-Anelis οποτε αποφασησα να φυγουν απο το παιχνιδι xD

Μμμμμάλιστα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#714 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:13

@sponis έχω ήδη κάνει edit αυτά που ενόχλησαν από ώρα και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες.
@d.neko-angel Το να πιάνει ένας νεκρός τους ζωντανούς και να τους μιλά είναι θέμα, ειδικά αν είναι επιθεωρητής και αρχίσει να τους λέει ξέρω για τον τάδε και τον τάδε ότι είναι αθώοι ή αν είναι δολοφόνος και αρχίσει να λέει δεξιά και αριστερά σε ζωντανούς και πεθαμένους τι ξέρει.
@piscatella, αν ήσουν δολοφόνος και έκανες ότι έκανες τότε πράγματι θα ήταν εντελώς άμυαλο. Ο zagi θα σε έκραζε μέχρι και μετά θάνατον, αλλά εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Δεν μιλώ στην πραγματική μου ζωή όπως μιλώ στο game, γιατί στα παιχνίδια ρόλων παίζεις έναν ρόλο κι οφείλεις να ενεργείς όπως ο ρόλος σου κι όχι όπως είσαι εσύ ο ίδιος. Θυμίζω ότι το χρησιμοποίησα εντός game και αιτιολογημένα για τον Roy Mustang κι όχι εκτός, οπότε για να πάρεις την συγγνώμη που απαιτείς θα πρέπει να τη ζητήσεις από τον zagi στην κόλαση.
Από τη στιγμή που o Roy δεν ήταν δολοφόνος, εσύ γιατί χολοσκάς;
Μια δολοφόνος σε κοίταξε στα μάτια και σου είπε ψέμματα. Ευτυχώς που δεν την κατάλαβες, γιατί αν την είχες καταλάβει και την ψήφιζες επειδή σε κοίταξε off the game ύποπτα θα ήταν ακόμα χειρότερο αυτό που έκανες. Κι αναφέρομαι στο να ζητάς βοήθεια για το τι γίνεται στο game για να αποφασίσεις τι να ψηφίσεις από άλλον παίχτη.
Όπως οι νεκροί πολίτες δεν πρέπει να επηρεάζουν ζωντανούς πολίτες, έτσι δεν πρέπει και οι νεκροί δολοφόνοι. Προσωπική άποψη που υποτίθεται ότι την αναφέρουν οι κανόνες, αλλά τέσπα, άμα δεν έχετε πρόβλημα εσείς εμένα σκασίλα μου.

Γενικά, η θέση μου είναι αυτό που λέει ο sponis

2. Αν κάποιος ΔΕ θέλει να συμμετέχει σε off game συζητήσεις για το παιχνίδι μπορεί... Και ιδιαίτερα αν η κουβέντα γίνει μέσω ΠΜ... απλά ΔΕΝ απαντάς... ή απλά λες ότι η προσπάθεια κουβέντας είναι εκτός κανόνων κ το κόβεις.
Δλδ. όσο καιρό δεν παίζουμε δε μιλάτε για τίποτα; και σας πιάνει μόλις αρχίσει το παιχνίδι να τα πείτε όλα; Εμένα μου φαίνεται φάουλ όσο δεν πάει...

Ίσως την υποστηρίζω πιο ένθερμα απ' ότι θα έπρεπε, αλλά με εξοργίζει να συμφωνούμε σε κάτι, να μου την λένε όταν υποψιάζομαι ότι έχει συμβεί και επηρεάζει το παιχνίδι και στο τέλος να το βλέπω να γίνεται παντού. Και το χειρότερο, να μην το θεωρεί κανείς κακό.
Είπα πολλά, κλείνω εδώ και αντίο, μη με τσιγγλίσετε άλλο παρακαλώ.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#715 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:14

Πρεπει να το πουμε καμμια 15αρια φορες ακομα για να το κτλβετε? Ναι επιτρεπεται να μιλας με αλλους αρκει να μην πεις τι και ποιος εισαι. Δεν νομιζω να εκανα κατι τετοιο στον Prince.
Απλα ηθελα να μαθω την γνωμη του.

2bbd14fc.jpg

#716 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:15

ακριβώς...

θυμίστε μου για ποιο λόγο ξαναμπήκε στο παιχνίδι ο Hanzo Που συνεχώς δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι κανόνες ενός παιχνιδιού αλλά το να περνάει αυτός καλά;

[απάντηση προς Hanzo ήταν αλλά έπεσαν 3-4 ποστ στο ενδιάμεσο]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 04 Μάρτιος 2011 - 19:20

#717 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:20

Όπως οι νεκροί πολίτες δεν πρέπει να επηρεάζουν ζωντανούς πολίτες, έτσι δεν πρέπει και οι νεκροί δολοφόνοι.

οπως το ανεφερες προηγουμενος κατηγορουσες νεκρο δολοφονο γιατι μιλησε σε ζωντανο δολοφονο , που δεν βλεπω κανα ιδιετερο προβλημα σε αυτο
σαφεστατα αν μιλαει ενας νεκρος δολοφονος με εναν ζωντανο πολιτι ειναι εκτος των κανονων, αφου ο δολοφονος ξερει τους παντες απο την ομαδα του, αλλα γιατι να το κανει? ακομη και νεκρος η νικη των δολοφονων ειναι που τον νιαζει..
η μονη περιπτωση ηταν αυτη του καμουι που εκανε το λαθος και το ειπε στον χανζο, αλλα αντε δικαιωλογητε γιατι ηταν πρωτη φορα στο παιχνιδι..

μετα το ποστ του χανζο νομιζω οτι τελικα το μπαν απο το παιχνιδι που προτεινε ο λεον δεν ειναι τοσο υπερβολικο

btw καμουι οσο και σιγουρος να ειναι για τους δολοφονους απο τα ποστ καποιος ποτε δεν μπορει να ειναι 100%, μονο αν το μαθει απο τον αφηγητη, οπωτε δεν καταλαβαινω γιατι του το πες ασχετως τι πιστευε..

#718 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:20

Γιατί ο υποφαινόμενος μ@λακας πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και όταν βγήκε στην κλήρωση επιθεωρητής δεν ήθελα να του στερήσω το δικαίωμα να κάνει μια καινούρια αρχή.

@Babba μπαίνεις, λες αυτό που θες και φεύγεις αλλά τις κατηγορίες που πετάς και που αποδεδειγμένα δεν ισχύουν δεν τις μαζεύεις. Κατά τα άλλα εμείς σε τσιγκλάμε.

xbJ3b2w.jpeg

#719 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:25

α

ωραία η ιδέα με τις εικόνες δεν λέω, αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη αλλά μήπως ήταν κάπως τελείως πρόκα ειδικά όταν ο Hanzo βγήκε με εικόνα παρόμοιου τύπου και έδεινε τον Sima Yi, μήπως λέω τώρα εγώ μήπως...

τι εννοεις?

#720 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 19:27

Μα δεν προσθεσες η αφαιρεσες κατι ουσιαστικο απο το παιχνιδι χανζο. Οπως φανηκε αλλη μια φορα, εισαι απιστευτα προβλεψιμος. Επισης οσο και να "κλεψεις", παντα καταληγει το αποτελεσμα ανεξαρτητο απο το τι εκανες. Το μονο που πετυχαινεις κατα βαση ειναι να τσαντιζεις καποιους, και μαλλον για αυτο παιζεις.

Βασικα το μονο στο οποιο μπορει να καταληξει αυτο, ειναι "παιδια πριν βρουμε τους δολοφονους, ας ψηφισουμε το χανζο και την παρεα του".

Επίσης εντυπωσιαζομαι απο το ποση ηδονη μπορει να προσφερει να ψαρευεις τον 16χρονο αδερφο σου με το να τον κανεις να σε λυπαται.

Incredible. Ολο δε μας διαβαζεις και ολα τα ξερεις, και ολο μας φτυνεις και ολο εδω εισαι.

stasou%2520mygdala.jpg