Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#661 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 March 2011 - 16:18

EDIT: sorry ρε "ανελις" αλλα κάνει bam πως επηρέασες τον "πισκατελλα" ώστε να βοηθήσει το παιχνίδι σου. απορώ πως έχεις την τσίπα να λες πως εγώ επηρεάστηκα από κάποιον ενώ απλά πίστευα πως είσαι δολοφόνος και να μην παραδέχεσαι ότι το παιχνίδι άλλαξε τροπή με το πως επηρέασες τον "πισκατελλα", είτε λέγοντας του την αλήθεια είτε παίζοντας το πολίτης.

Εγώ τα είπα. Του είπα ότι ήμουνα πολίτης, του έλεγα περίπου τι γίνεται στο game όταν δεν μπορούσε να μπει αλλά το τι ψήφιζε ήταν δικιά του απόφαση.
Πχ εκείνο το επικό του να ψηφίσει εσένα, ή μετά με τον Babba, το έκανε σε φάση που διάβαζε όλο το θρεντ μόνος του χωρίς καμία άλλη ενημέρωση.

Ναι πόσο σιχαμένο είναι να λες σε κάποιον που δεν μπορεί να δει το παιχνίδι ο τάδε ψήφισε αυτό, και αυτό και η μέρα τελειώνει τότε. Ναι πραγματικά Azathoth & Babba αυτό είναι το σωστό κλέψιμο και η σωστή καθοδήγηση....ΝΟΤ

Ίσως σε βολεύει να νομίζεις ότι άλλοι καθοδηγούνται με πλάγιες μεθόδους. Εμένα δεν μου αρέσει και δεν το κάνω. Αλλά ότι θέλει ο καθένας πιστεύει. Βέβαια το να μου λες για "τσίπα" μάλλον αστείο είναι, ne?

Edited by Anelis, 04 March 2011 - 16:24.

Posted Image

#662 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 March 2011 - 16:25

@matassos Να κάνεις σχολιασμό του παιχνιδιού ΕΝΤΟΣ του παιχνιδιού. Πόσο δύσκολο είναι; Πείτε τα ανοιχτά να τα ακούσουμε όλοι. Εκτός παιχνιδιού μιλήστε για τον καιρό. Μιλήστε αφού ψοφήσετε ΚΑΙ οι δύο. Δεν κρατάει τόσο πολύ το παιχνίδι, έλεος. Άντε να δεχτώ να πείτε κάτι δευτερεύον σε κοινή θέα σε ένα vm (που για μένα μαχαίρι και αυτό), αλλά σε προσωπικές συνομιλίες και να ρωτάς και να απαντάς τι θα ψηφίσεις; Και μάλιστα να είσαι και δολοφόνος; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ακριβώς λόγω αυτής της ανεκτικότητας τα είπαν ο hanzo με τον kamui και με τον azaroth και έγινε ότι έγινε. Ακριβώς λόγω αυτής της ανοχής όσο περνάει η ώρα ανακαλύπτουμε ότι η anelis μίλαγε με χίλιους δύο για το παιχνίδι χωρίς να λένε κάτι σημαντικό.. Απλώς ποιον θα ψηφίσουν και κάνα 2 σχολιάκια για το παιχνίδι... Φανερά κύριοι, να ξέρουμε ότι ο piscatella μίλαγε εκτός παιχνιδιού με την anelis και κατέληγε να διασώζει δολοφόνους τελευταία στιγμή και να ψηφίζει ανάποδα... Το έγραψα και εντός game πόσο ενημερωμένος μου φάνηκε αν και δεν ασχολείτο πολύ και αποδείχθηκε ότι πράγματι τον πληροφορούσε δολοφόνος.

Πραγματικα θα μας τρελανεις.
Θελεις να πεις πως εγω συνεργαστηκα με τον Hanzo και τον Azarmoth?
Iσχυει οτιη υπαρξη μου στο παιχνιδι εκανε τα πραγματα λιγο ευκολοτερα για τον Hanzo να καταλαβει καποιους συμπακτες μου.
Μονο αφου πεθαναμε και οι δυο και το παιχνιδι ειχε παρει μια πιο βαρετη τροπη αποκαλυψα καποιους στον αδερφο μου (τους οποιους φυσικα ειχε ηδη βρει απο υποθεσεις και υποπτα ποστς), και μαλιστα του επισημανα να μην πει τιποτα σε κανεναν.
Και παλι, ειμαι σιγουρος πως δεν πηγε στον Azathoth να του πει: Ξερεις, ο Κamui μου εδειξε την Ανελις.Ψηφα την.
Απλα τον κινησε καπως τα νηματα σε σημεια ως νεκρος.
Στο κατω κατω, αφου εγινε αυτο, ο Azathoth εκανε τα τρελα του και πεθανε.
Δε νομιζω να βασιστηκε κανεις στα λογια του για να καθαρισει την Anelis.

O Azathoth εχει δικιο.
Ισχυει οτι οντως επικοινωνουσε με τον Hanzo, αλλα τον Lord Leon τον ειχε βρει πολυ πριν τον δειξω στο Hanzo.Απλα αυτος τον ειχε καταλαβει απο μονος του.
Και εγω ο ιδιος πιστευω πως ολοι οι συμπακτες μου εκαναν καποια λαθη και αυτοενοχοποιητικα posts.Δεν ειπε κανεις πως για να ειναι κανεις σχεδον σιγουρος πρεπει ντε και καλα να εχει κανει παρανομια.
Κι εγω σε καποια φαση ημουν 90% σιγουρος πως ο shinigami ηταν επιθεωρητης.
Ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αποκαλυφθει, but it was just a hunch, and probably a right one.

O6rrvsU.jpg

#663 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 16:25

@mono Δηλαδή μπορούμε να επηρεάζουμε ΕΚΤΟΣ παιχνιδιού κάποιον, αρκεί να μην του πούμε την ιδιότητά μας; Όλα αυτά τα "το παιχνίδι παίζεται μέσα στο παιχνίδι" που λέγαμε στην αρχή τα εννοούσε κανένας;
Δεν είναι ανεδαφικό, μια απόφαση είναι. ΜΗΝ το κάνετε, τέλος. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Πιο ανεδαφικό είναι να περιμένεις να συζητάνε μεν, αλλά να μη δείχνουν το pm σου ότι είναι επιθεωρητές, ή οτιδήποτε άλλο. Είτε το παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα στο παιχνίδι, είτε παντού.
Εγώ σε κανέναν δεν έστειλα τίποτα και πουθενά μέχρι που ψόφησα, κι έπειτα μόνο σε νεκρούς.
Οι τρεις που μου έγραψαν στο vm, εκ των οποίων ο ένας ήταν ζωντανός παίχτης, κακώς μου έγραψαν, και η συζήτηση έμεινε στη μία γραμμή για το αν κάνω καλό role-playing ή όχι και έμεινε εκεί.
Επιμένω σε αυτό.
Είτε το παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα στο παιχνίδι, είτε παντού.
Πόσο δύσκολο πια είναι να μιλάς για το παιχνίδι μόνο μέσα στο παιχνίδι; Κρατάει ελάχιστα ακόμα κι αν ζήσεις μέχρι το τέλος.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#664 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 16:35

Να σου δώσω ένα παράδειγμα...

Έγραψες στον Kenny στο περίπου " Θα με φάνε νύχτα".

Αν σκεφτόμουν όπως εσύ θα έπρεπε να σε είχα βγάλει γιατί δημοσίως και εκτός παιχνιδιού δήλωσες ότι είσαι αθώος, επηρεάζοντας δυνητικά τους συμπαίκτες σου.

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.Ο καθένας μπορεί να λέει ό τι θέλει και είναι στο χέρι του άλλου να επηρεαστεί ή όχι όπως εγώ η ίδια έγραψα στο thread!

H anelis συγκεκριμένα δεν είπε ότι επηρέαζε τον Piscatella. Είπε ότι δεν του αποκάλυψε τον ρόλο της, καθώς όλοι ισχυρίζονται ότι είναι αθώοι και από κει και πέρα τον άφησε να αποφασίζει μόνος του.

Δεν καταλαβαίνω πού έχεις κολλήσει και γιατί.

xbJ3b2w.jpeg

#665 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 March 2011 - 16:40

Θα σας πω εγω τι εγινε στην πραγματικοτητα. Αρχικα εμενα και τον Hanzo μας πλησιασε η mono και μας ειπε ''παιδια επειδη οι δολοφονοι ειναι φιλαρακια μου και θελω να νικησουν, αποφασισαμε ολοι μαζι να σας πληρωσουμε κι εγω θα σας καρφωσω στους δολοφονους για να σας βγαλουν απο την αρχη'' Ε με τον hanzo δεχτικαμε. Ηταν και πολλα τα λεφτα.
Μετα ομως επειδη ειμαστε και απληστοι, τυπωσαμε λιστες με τα ονοματα των δολοφονων και τις πουλαγαμε το ebay 200Ε και τα παιρναμε 50-50.
Αυτη ειναι ολη η αληθεια οσο σκληρη κι αν ακουγεται

#666 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 March 2011 - 16:42

Εντάξει αποκαλύφθηκα...

Ένα έχω να δηλώσω...

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#667 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 March 2011 - 16:47

^ :hahaha: :hahaha: (The Tragic Prince)

Ας πω ένα ευχαριστώ με τη σειρά μου στην Hostess του παιχνιδιού και επίσης...

Ρε παίδες γιατί δεν βλέπουμε τα λάθη μας και ό,τι θεωρούμε ότι κάναμε λάθος και να το επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι; Μην τρώγεστε μεταξύ σας. Κρίμα είναι...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#668 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 16:49

Δλδ, ωραία να μπλοφάρει κάποιος, αλλά οι αθώοι από ένα σημείο και μετά το παρακάνανε τελείως με τις δηλώσεις. Την επόμενη φορά που θα το κάνετε να θυμάστε, κάθε φορά που δηλώνετε αθώοι, ένα μικρό, αθώο pipachu σ' αυτόν τον κόσμο πεθαίνει.
.

Οh come on, εκτός από τον Azathoth έκανε κρα ότι τα post του Piscatella, το δικό μου, και της d. neko-angel ήταν χιουμοριστικά.:hihi2:

Και τώρα κάποια όχι και τόσο ευχάριστα γιατί με αυτά που βλέπω κοντεύω να καραφλιάσω.

Kamui δεν έχω λόγια. Όχι μόνο τα αποκάλυψες όλα στον αδερφό σου όπως λες αλλά αργότερα σύμφωνα πάλι με τα δικά σου λεγόμενα ο Ηanzo τα αποκάλυψε και σε τρίτους. Και έρχεσαι πρώτος πρώτος και καμαρωτός να μας πεις ότι κάποιοι για σένα σου χάλασαν το παιχνίδι επειδή δεν έπαιζαν με rp. Και το επιχείρημά σου είναι ότι αφού ο Hanzo είχε βγει από το παιχνίδι δεν πειράζει να αποκαλύψει πράγματα που δεν θα έπρεπε με κανέναν τρόπο να ξέρει σε τρίτους και σε άτομα που ακόμη έπαιζαν. Μααααλιστα....

Hanzakia Ι am seriously disappointed. Πίστευα ότι ειδικά μετά τις παρεξηγήσεις της προηγούμενης φοράς δεν θα είχαμε τα ίδια και ότι θα σεβόσασταν τους συμπαικτες σΑς.

Babba όσο και αν έκανες ωραίο παιχνίδι σε επιπεδο στρατηγικής , έχεις αρχίσει και παραλογίζεσαι (δεν το λέω για να σε προσβάλλω απλα κάπου ξεφεύγει ο συλλογισμός σου). Όταν κάποιος σε ρωτήσει εκτός παιχνιδιού τι είσαι ΕΝΟ-και-ΕΙΤΑΙ ότι θα πεις ότι είσαι αθώος (πολύ περισσότερο αν δεν είσαι). Αυτό είναι η σωστή τακτική όχι αυτό που έκανε ο Hanzo και ο Kamui. Tο να πεις είπε αυτό ο τάδε στον τάδε, και απάντησε ο δήξε αυτό στον μπήξε δεν είναι ούτε κατεύθυνση ούτε τίποτα. Στο ξεκαθάρισε η κοπέλα ότι ποτέ δεν είπε σε κάποιον άλλο τι να ψηφίσει και το μονο πράγμα που έκανε είναι να προστατεύσει τον ρόλο της. Ας την μαλώσουμε κιόλας που έπαιξε με τους κανόνες... Ντάξει το ότι κάποιος μπορεί να κάνει λάθος επιλογή, ή να παίζει πρώτη φορά δεν σημαίνει ότι του υπαγορεύει κανείς τίποτα.

Αzathoth ναι παιδί μου ότι πεις. Και μένα αν μου έλεγε κάποιος οι δολοφόνοι είναι αυτοί αυτοί και αυτοί πασιφανής θα μου φαινόταν η λύση του μυστηρίου (τα logs mε τον Kamui το αφήνουν να εννοηθεί ξεκάθαρα) και οι υπόλοιποι ηλίθιοι που δεν το καταλάβαιναν πιο πριν. Και σκέτο RP το "είμαι σίγουρος ότι η Anelis είναι δολοφόνος και ο Roy αθώος τη στιγμή που όλα εδειχναν το αντίθετο". Γι αυτό και μια δικαιολόγηση του τι σε έκανε να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα δεν είδα. Σοβαρά μιλώντας νομίζω ο μόνος που έδωσε πλήρη δικαιολογηση γιατί πιστεύει οτι είναι η Anelis ένοχη ήταν ο Babba.

Από εκεί και πέρα όμως Βabba και Azathoth παρακαλώ ελέγξτε το πώς μιλάτε στους συμπαίκτες σας και συμφορουμίτες σας. Όσο και να είναι άσχημα τα εκτός κανόνων πηγαδάκια, το να πέφτουν μπινελίκια και άλλα τέτοια όμορφα για ένα παιχνίδι είναι απαράδεκτο.

#669 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 04 March 2011 - 16:50

και ό,τι θεωρούμε ότι κάναμε λάθος και να το επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Αυτο που λες δε γινεται. Η θανατικη ποινη εχει καταργηθει στην χωρα μας

#670 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 04 March 2011 - 16:52

@mono
O piscatella, μη έχοντας συμμετέχει πουθενά στο παιχνίδι εμφανίστηκε αρκετά ενημερωμένος για το τι γίνεται σ' αυτό και εντελώς τυχαία έσωσε τον δολοφόνο lord leon ψηφίζοντας έναν αθώο που είχε πολύ σημαντική συμμετοχή στον λιθοβολισμό του kamui την τελευταία στιγμή. Πολύ λογικό να τον ψηφίσουν άνθρωποι που δεν το παρακολούθησαν, αλλά άκυρο να το κάνουν άνθρωποι που εμφανίζονται ενημερωμένοι. Ενημερώθηκε για το παιχνίδι από δολοφόνο, ο οποίος του είπε και ότι θα ψηφίσει frankestein ο ίδιος ο δολοφόνος (όπως παραδέχτηκε), κι εκείνος πήγε και ψήφισε το ίδιο, κάτι που έκρινε τουλάχιστον 3 γύρους στο παιχνίδι. Εκείνον, τον επόμενο με τη moκa που πλέον την είχαν μυριστεί όλοι και αυτόν που έφυγε αυτός. Παραλίγο δε να κρίνει και τον επόμενο και να πάρει και μένα που τον κατηγόρησα. Φαίνεται πως ο δολοφόνος που τον ενημέρωσε ξέχασε να του πει το ρόλο του frankestein στον προηγούμενο γύρο ενάντια στον kamui. Αν ήταν τόσο ενημερωμένος διαβάζοντας τα post, θα έβλεπε και τα επιχειρήματα των άλλων, όχι μόνο την οπτική του δολοφόνου. Πολύ απλά καλά ενημερωμένος αθώος και ανάποδες ψήφοι δεν κολλάνε.
Έπειτα ψήφισε ανάποδα και στον επόμενο γύρο και τράβηξε πάνω του ένα κάρο ψήφους, επηρεάζοντας απίστευτα το παιχνίδι.
Αυτή η αθώα λοιπόν ενημερωτική συζήτηση περί του παιχνιδιού που τον έκανε να ψηφίσει κι αυτός frankestein έκρινε την πορεία και του ίδιου και ολόκληρου του παιχνιδιού για 3 γύρους.
Αν αυτό που έγινε είναι εντός των κανόνων, τότε ο σχετικός κανόνας είναι παντελώς άσκοπος. Είτε το παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα στο παιχνίδι, είτε παντού.
Αν τον είχεενημερώσει εντός παιχνιδιού, που προβλέπεται, θα ξέραμε όλοι τι και πως και θα την πεφταμε στην anelis νωρίτερα :D.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#671 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2011 - 16:55

Hanzo im dissapointed too.

Πάλι σε κατάλαβαν οι πάντες ρε άμπαλε?Πότε θα μάθεις να κλέβεις σωστά?

qzMHWHd.png

#672 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 March 2011 - 16:58

συνεχιζετε το τραβηγμα απο τα μαλλια... ρε μπαμπα αγορι μου, τι δεν καταλαβαινεις? δεν μπορεις να επιβαλεις κατι τετοιο, οσο καλες προθεσεις και να εχεις δεν σημαινει οτι θα τις εχουν ολοι, οπωτε αφηνουμε το παραθυρακι ανοιχτο και παμε παραπερα (σου ζητησα να προτεινεις λυση και δεν ειδα καμια)
περετερο αναλυση του παιχνιδιου που εχει ηδη ληξει δεν οδηγει πουθενα (ποσο μαλον οταν μιλαμε τα ιδια και τα ιδια ατομα)
οπωτε ας κοιταξουμε να βελτιωσουμε το επομενο παιχνιδι αντι να το γ@μαμε και να χαλαμε τις καρδιες μας

#673 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 March 2011 - 17:00

mono ασε κάτω το σχοινί, τι πας να κάνεις; o.O ΜΗ.....

#674 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Well well well, what do we have here?

Ας τα πάρουμε τα πραγματα από την αρχη.

Λοιπόοον, αφού την ήθελες Lord Leon την αφορμή για popcorn, here it comes!

Spoiler:
.

Well hun, αναμενομενο το ποπο κορν ουτως η άλλως, θα βοηθησει ομως πολυ να βρισκουμε λυσεις για να μην φχαριστιομαστε μονο 4-5 το παιχνιδι και οι υπολοιποι να νευριαζουν βαριονται κτλ. thanks for the feedback though μπορω πλεον να συνεχισω απο εκει και περα.

So this is my little piece o sheet. :P

Επειδη δεν θεωρω κανενα ηλιθιο, καταρχας πιστευω οτι για οποιον ηξερε οτι ο Χανζο(επιθεωρητης) ειναι φιλος του αζα(αθωος) και αδερφος του Καμουι(δολοφονος) τα πραγματα ειναι απλα και δε θελει πολλα λογια.
Τα δερφια βγηκαν απο τον πρωτο γυρο γιατι αλληλοκαρφωθηκαν, και ο Αζαθοθ ηξερε και δεν μάντεψε οτι ο πισκα ηταν αθωος.

Η προφητεια μου ηταν απλη. Οσο εμενε μεσα ο Χανζο, τα πραγματα ηταν ελεγχομενα, και μεχρι ενα σημειο πιστευα οτι δε θα δωσει αφορμη παλι να γινει το επικεντρο της συζητησης.
*αυτοφασκελωνεται"
Επισης ο Καμουι δεν θα του ελεγε κατι οσο ηταν μεσα, γιατι πολυ απλα και αυτος δεν ηθελε να χασει.
Αν ομως εβγαινε, θα τον επιαναν οι συναισθηματισμοι, θα του ελεγε ποιοι ειμαστε, και αυτος θα επαιζε μεσω Αζαθοθ. Οποτε προτεινα να μην τον φαμε αμεσως αλλα να καθαρισουμε πρωτα τον αζα και τον tragic prince(για αλλους λογους). Ή έστω, αμέσως μετά.
Ετσι οπως επαιξε ομως ο Χανζο, ουσιαστικα αυτοκτονησε, και αλλαξε η σειρα των φονων, και βεβαια μετα απο δυο τρεις γυρους επαληθευτηκα.

Πως ξεραμε εμεις οτι ο χανζο ειναι μπατσος; Απλώς ηρθε ο καμουι στη συζητηση μου με την ανελις, ακουσε οτι ημασταν 50/50 να τον φαμε ήόχι και μας λεει το αμιμητο "εγω ξερω βασικα τι ειναι αλλα ενταξει δε θα σας πω γιατι δεν θα ειναι τιμιο" το οποιο στο εγχειριδιο του captain obvious ειναι λιγο πιο κατω απο το "τι κανει νιαου νιαου".

Τεσπα, το για ποιον επηρρεασαν το παιχνιδι θετικα, οι "αποκαλυψεις του Αζα" ειναι σχετικο, αφου απο τη μια αθυστερησε κανα δυο γυρους ισως το λυντσαρισμα της ανελις, απο την αλλη αφου βγηκε ο πισκατελα αθωος νομιζω ο επομενος στοχος ηταν προφανης.

Οποτε σε αυτο το σημειο θεωρω οτι ενα ban-ακι (pun intended) επιβαλλεται σε χανζο και αζα για κανα δυο παιχνιδια γιατι επηρρεασαν ξεκαθαρα την πορεια του παιχνιδιου ασχετως με το ποιος βοηθηθηκε περισσοτερο.

Τωρα απο εκει και περα, πολλοι μιλησαν με πολλους ακομα και αρκετοι απο αυτους που σκιζονται τωρα οτι το παιχνιδι πρεπει να γινει πιο καθαρο κτλ., και ειλικρινα αν πει ο καθενας που εστειλε και σε ποιον θα γινει της κορεας. Καμποσοι μας εστειλαν κιολας σε εμας τους πεντε να τους βοηθησουμε να βρουν τoυς δολοφονους :kakaka:

επειδη λοιπον δεν λεμε να μη μιλαμε σε φιλους γκομενες και αδερφια για το παιχνιδι καθολου (καλο θα ηταν αλλα δεν ειναι αφικτο απο οτι φαινεται) και καπου εχει και τα δικια του ο Babba ασχετως αν το παρατραβαει λες και λυνουμε το μεσανατολικο, προτεινω ακριβως επειδη υπαρχουν κανονες, να πεσει και κανα ban οχι απο κακια η τιμωρια κτλ, αλλα ακριβως επειδη πρεπει να γινει σαφες οτι παιδια υπαρχουν κανονες, αν θες να τους σπασεις καντο, αλλα αν αποδεδειγμενα επηρρεασεις το παιχνιδι τρως κοκκινη. Και γιατι δυο φορες συνεχομενες ειναι καλο κριτηριο για το αν θα ξαναγινει ή όχι.

Τον καμουι τον αφησα απεξω παρολο που επαιξε το ρολο του γιατι
α) δε ζυγιζω το ιδιο την αφελεια με την προθεση
β) πρωταρης
γ) σε αντιθεση με τους αλλους actually υποσχεθηκε οτι δεν θα επαναληφθει και τον πιστευω.

θα συνεχισω σε λίγο

stasou%2520mygdala.jpg

#675 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

οπωτε ας κοιταξουμε να βελτιωσουμε το επομενο παιχνιδι αντι να το γ@μαμε και να χαλαμε τις καρδιες μας

Προτεινω στο επομενο, να ραψουμε τα στοματα οσων συμετεχουν και να τους κοψουμε τα χερια για να ειμαστε σιγουροι πως δε θα μιλανε με τους φιλους τους για το game εξω απ αυτο