Ας ρίξω κι εγώ τον οβολό μου.
Το anime είναι... πώς να το πω. Ελαφρύ και βαρύ μαζί. Μπορείς να το δεις και στο σκοτεινό δωμάτιό σου με μια εγκυκλοπαίδεια για την Ιαπωωική παράδοση και τους μύθους της αλλα και στο μπαλκόνι ένα απόγευμα με ένα χυμό από δίπλα για χαλάρωση.(Το δοκίμασα και το συμβουλεύω!) Χάρμα οφθαλμών το animation, χορταστικές οι ιστορίες (σε διάρκεια των ίδιων, το γεγονός ότι είναι λίγες με χαλάει τον χαλβά!!!
)
Ο πρωταγωνιστής είναι πρώτον και κυριότερον πρωτότυπος! Δόξα τη Μεγαλόχαρη, ένας eye-catching character που δε χρειάζεται αυτήν την ηλίθια παγωμάρα στον χαρακτήρα και την ξυνισμένη μούρη για να χαρακτηριστεί cool!!
Οι ίδιες οι ιστορίες είναι εξωπραγματικές και καθημερινές μαζί. Το anime Mononoke δείχνει το πόση σημασία έχουνε οι πράξεις και οι αποφάσεις των ανθρώπων σε σχέση με τις επιπτώσεις που προκαλούν. Η παραμικρή απόφασή μας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα συνέπειες που δε φανταστήκαμε ποτέ. Όλα είναι μια αλυσίδα.
Εναλακτικός τίτλος, "Το Φαινόμενο της Πεταλούδας".
Μαγεία.
Καταρχήν φτου σας που αγνοήσατε τέτοια ωραία κριτική! Τα είπες πάρα πολύ ωραία Teachan! A round of applause please!(δε βρίσκω χειροκρότημα οπότε βάζω κάτι που να κάνει γενικά φασαρία)

Καταδεύτερον
*ανεβαίνει στο θρόνο της*
Ποια είπες λαγούδι άτιμο ηλιοτρόπιο;;; Σαν να έχουμε μπερδέψει τους ρόλους σ'αυτό το έργο και αφεντικά και δούλοι ένα γενίκαμ'ούλοι! NEVER!!!
Τί έγραψα στο πρώτο μου ποστ στο παρόν thread?
Και τότε η κατα τ άλλα αξιοσέβαστη βασίλισσα, βάλθηκε να με πείσει για το αντίθετο....
Λίγες εβδομάδες μετά έπεσες στην παγίδα μου σαν ανυποψίαστο λαγούδι, έρμαιο του πάθους σου για τον φαρμακοτρίφτη! *EVIL LAUGHS*
(αλλά κέρδισες μια πρόταση γάμου Ο_ο)
Η μύτη μου δε μ απατάει ποτέ!:hahaha:

Επειδή όμως CLAMPoγκαντέμω όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα παραθέτω το μήνυμά σου στη σελίδα μου για τα όσα κάναμε στο ecchi girls.
(Η αλήθεια είναι ότι με πήρε κι εμένα η μπάλα. Τόση άμεση ανταπόκριση και τέτοιο βομβαρδισμό nosebleeds δεν τον περίμενα Ο_ο)
Είσαι τώρα έτοιμη να παραδεχτείς την ήττα σου και να φας το γάντι που μου πέταξες;; Kuukukukuku!!

Kαι ναι, είμαι έρμαιο του πάθους μου!

ΤΙ ΕΙΠΕ
:hahaha:
btw το Φαρμακοτρίφτης να υποθέσω ότι ακολουθεί την μεταφραστική παράδοση του Godchild=Το Βαφτιστήρι????:bath:
Ναι, πετάει κάτι απίστευτα αστεία

Ε, κάπως έπρεπε να μεταφραστεί και το Medicine Seller και ετυμολογικά πιο κοντά είναι το φαρμακοτρίφτης απ'το φαρμακοπώλης..
Επίσης κάτι που με παραξένεψε στο Mononoke fandom.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από QueenofHearts: 21 Αύγουστος 2008 - 01:39