Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

If being otaku was trendy....
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 16:57
Αυτή την Κυριακή, μόνο στο Βήμα της Κυριακής, τα δύο πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Cowboy Bebop από [niizk] σε 720x480 H264. Και μην χάσετε την συλλεκτική κασετίνα και bonus CD με επιλεγμένα κομμάτια του Soundtrack από την Yoko Kanno και το συγκροτήματός της "The Seatbelts".
Σάιν μι απ; Ζομγκ!
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 23:24

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 23:13
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 23:49
Ε...Αν ηταν ετσι,θα μπορουσαμε ολοι νομιζω να αντεξουμε ακομα και το να γινουν μοδα για 1-2 χρονακια.Ετσι δεν ειναι?

Κι όμως δεν είναι θέμα παροδικής μόδας αφού στην ουσία και σ'αυτή τη περίπτωση θα υπάρχουν τα trendy anime και τα underground anime.(σαν να λέμε είμαι μεταλλάς ακούω metallica:hahaha:)

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 01:07
Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα, αλλά... Φαντάζομαι διαφήμιση...
Αυτή την Κυριακή, μόνο στο Βήμα της Κυριακής, τα δύο πρώτα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Cowboy Bebop από [niizk] σε 720x480 H264. Και μην χάσετε την συλλεκτική κασετίνα και bonus CD με επιλεγμένα κομμάτια του Soundtrack από την Yoko Kanno και το συγκροτήματός της "The Seatbelts".
Σάιν μι απ; Ζομγκ!
χαχα, να το δω και αυτο στη ζωη μου και μετα να πεθανω:PPP. Νταξει, τα anime κανουν ολο και περισσοτερους fans αλλα δν πιστευω ποτε οτι θα φτασουν σε τετοιο σημειο...
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 22:16
"Σημερα στην εκπομπη μας: Ποια ειναι τα αγαπημενα anime των σταρ; Ποια τραγουδιστρια εμφανιστηκε στη σκηνη ντυμενη νιντζα; Και η γνωμη του στυλιστα μας για το ντυσιμο που θα ειναι φετος της μοδας για ολα τα cosplay..."
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 06:19

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 09:48
επισης, δεν νομιζω οτι πρεπει να αυξησουμε την ποιοτητα των ιαπωνικων που διδασκονται , να μειωθει το κοστος ταξιδιων στην ιαπωνια κλπ, με σκοπο να δειαδωθουν τα ανιμε. αντιθετα, πρεπει αν γινουν ολα αυτα απλα και μονο γιατι αυτ οθα ανεβασει την ποιοτητα τους. κατεπεκταση θα διαδωθουν κα ιτα ανιμε με αυτ οτον τροπο.
παντως ειναι γεγονος οτι ο κοσμος που ασχολειται αυξανεται γτεωμετρικα. αυτ οσημαινει οτι σε καποια στιγμη το θεμα θα ξεφουσκωσει. γτ θα χαθει το ενδιαφερον σε καποιους που ασχοληθηκαν μονο και μονο επειθδη ασχολουνταν οι φιλοι αλαλ σςτην πραγματικοτητα δεν τους πολυενοιαζε.
ευτυχως ομως αυτοι που θελουν ναασχοληθουν θα μπορουν να το κανουν χωρις να εξαρτωνται απο κανενα ( μεταφραστη, τηλεορασεις κλπ), ναναι καλα το ιντερνετ.
και στην τελικη, σκοπος μας ειναι να γινει αποδεχτο, το οτι ασχολουμαστε με "γιαπωνεζικα παιδικα", οπως ακομα λεγονται απο τους ασχετους, και να αναγνωριστει η αξια τους, και οχι να εξιαπωνισουμε τον πολιτισμο μας.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 20:42

Μου έχει τύχει να μου πούνε ότι βλέπουν anime απο τότε που ήταν 4-5, μιλώντας για τα μεταγλωτισμένα που εβαζαν στο junior >_>
Αλλα τεσπα και να γίνουν τα anime μόδα, απλά μπορεί να φτάσουμε σε σημείο όλοι να βλέπουν naruto, αλλά οι άλλες σειρες να τους μένουν αγνωστες... (όπως γινεται και με τν μουσική, οι "μεταλλάδες" που ακούνε metallica όπως προαναφερθηκε, που αν τους πεις για katatonia κοιτάνε το ταβάνι)
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 23:56
Και οι κουτσομπολιστικες εκπομπες με τι θα ασχολουνταν;
"Σημερα στην εκπομπη μας: Ποια ειναι τα αγαπημενα anime των σταρ; Ποια τραγουδιστρια εμφανιστηκε στη σκηνη ντυμενη νιντζα; Και η γνωμη του στυλιστα μας για το ντυσιμο που θα ειναι φετος της μοδας για ολα τα cosplay..."
Ειδα αυτο το ποστ και τρομαξα....

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:27
Έχω αρκετές περιπτώσεις ατόμων σε άλλα θέματα (pc, internet, games, metal κλπ), που τα χλεύαζαν όταν ήταν σχετικά άγνωστα οι λίγοι ενδιαφέρονταν για αυτά, και τώρα αν δουν κάτι απο αυτά, κάνουν σαν λυσσασμένοι και το παίζουν ειδικοί, για να πουλήσουν μούρη.
Σχετικά πρόσφατα συνέβη το εξής περιστατικό.
Είμαι με μια παρέα ατόμων απο 18- 20 χρονών και συζητάμε περι ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς κάτι λέει για internet (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) και λέει σε εμένα πως αν θέλω κάτι ποτέ κάτι μπορεί να μου το κατεβάσει (με πληρωμή φυσικά) Του λέω "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω 2mbit και τα κατεβάζω μόνος μου!". Το έπαιζε τάχα ο μέγας hacker και guru των pc...
Επίσης βλέπω πολλούς κάγκουρες και τρεντάδες έξω να φοράνε μπλουζάκια με manga σχέδια (φυσικά με ecchi στοιχεία), και είναι πολύ σίγουρο πως δεν έχουν καν ιδέα τι είναι αυτό που φοράνε.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 16:04
Αλλά αν αυτό συνέβαινε, σε ένα παράλληλο σύμπαν, τότε θα χε πλάκα! Θα υπήρχε Ελληνική Akiba (τα Εξάρχεια μάλλον), manga σε κάθε βιβλιοπωλείο (ή και στα περίπτερα) και θα μπορούσαμε να κυκλοφορούμε φορώντας ό,τι μας καπνίσει!
Και αυτό με τις μπλούζες που είπες Matu-san όντως ισχύει! Έχω πετύχει άπειρες φορές τέτοιους τυπάδες.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 17:19
x 2 respectΚαλά τα άνιμε δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ trend σε μια χώρα που λες "Ιαπωνικά!" και σου απαντάνε "Τι; Τσιν τσαν τσον;" και σε μια χώρα που οι περισσότεροι πάνε κάθε βράδι στα μπουζούκια να ακούσουν καψουροτράγουδα... Απλά ό,τι Ιαπωνικό θεωρείται εντελώς εξωτικό για πολλούς Έλληνες (άντε τώρα να εξηγήσεις στον Κίτσο πάνω στο βουνό, στο χειμαδιό, τι είναι άνιμε)...
.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 18:39

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 19:04
Αλλά αν αυτό συνέβαινε, σε ένα παράλληλο σύμπαν, τότε θα χε πλάκα! Θα υπήρχε Ελληνική Akiba (τα Εξάρχεια μάλλον), manga σε κάθε βιβλιοπωλείο (ή και στα περίπτερα) και θα μπορούσαμε να κυκλοφορούμε φορώντας ό,τι μας καπνίσει!
Θα σκότωνα για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο φαντάσου μία περιοχή στην οποία σε όλες τις βιτρίνες θα υπάρχουν Manga,φιγούρες, cosplay gears, pc software etc τα οποία θα τα χάζευες κάνοντας cosplay κάποιον χαρακτήρα και δε θα σε κοίταζαν σα να έχεις έρθει από άλλον πλανήτη. It would be heaven!!! Για να μην πω για maid/butler cafes. Άμα είναι να συμβεί τίποτα τέτοιο μακάρι να γίνουν mainstream τα anime!!!!!!
*Daydreaming mode off*