Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#706 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 27 May 2009 - 18:26

Blowjobs θέματα... Καλή τύχη στα αποτελέσματα.

Ασ' τα, τσάμπα διάβασμα.
Καλά, ποτέ δεν είναι τσάμπα, αλλά...
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία να έχουμε εμείς που γράφαμε.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#707 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 May 2009 - 18:42

Μπα μη το λες.Αν πρέπει να κάθεσαι να διαβάζεις Η/Π πεδία,θεωρία δικτύων,ΣΑΕ κτλ ενώ τα απεχθάνεσαι,δε πρόκειται να σου χρειαστούν ποτέ και έτσι και αλλιώς σε κανά μήνα θα τα χεις ξεχάσει απλά και μόνο για να μπορέσεις να γράψεις ένα 5αρακι μπας και πάρεις ποτέ πτυχίο,ναι τότε είναι τσάμπα διάβασμα:frozen:

Posted Image

#708 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 28 May 2009 - 13:54

Κατ αρχην
Η φυσικη ηταν δυσκολοτερη απο περυσι, νταξει ειπαμε εκλογες, μη λεμε και ο,τι θελουμε ομως
Επειτα αντε και καλη μας επιτυχια σε ΑΕΠΠ, Χημεια και Λατινικα

Τωρα, κατι που ειδα πιο πισω για τα ημμυ, για ΗΜΜΥ Πατρας εχετε ακουσει τιποτα?

Well το HMMY πατρας ειναι πρακτικα μονο ο τομεας ηλεκτρονικης και υπολογιστων.
Αν θελετε να γινετε προγραμματιστες πατε σε καμια πληροφορικη γιατι η πληροφορικη ειναι 4 5 χρονια και οποιοδήποτε ΗΜΜΥ ειναι 5 8.Αρα γιατι να ξοδεψεις 3 χρονια παραπανω για να γινεις κατι ενω μπορεις κι αλλιως?Νταξει θα μου πεις επαγγελματικα δικαιωματα και ζαχαρωμενα παπαρια μηλα.(i love the "s" html tag :D )
Γενικα στον τομεα της ηλεκτρονικης,σε αυτην εδω τη χωρα ΤΖΑΜΠΑ σπαταλας τους κοπους σου.
Oλα ειναι ρευστα το θεμα ειναι ποσο θα σπασεις τα νευρα σου και το ηθικο σου και θα εξαντλησεις την υπομονη και τις δυναμεις σου για να μπορεσεις να κανεις μια δουλεια της προκοπης.Πατε εκει που σας αρεσει και οχι εκει που "ειναι καλυτερα" .Ακομα κι αν πατε εκει που σας αρεσει η πιθανοτητα να μιζεριασετε ειναι 99.95%

ΥΓ : Μην πατε ΗΜΜΥ.This is not a joke.The repeat is necessary.
Posted Image

#709 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 May 2009 - 14:34

Όντως αν θέλετε πληροφορική καλύτερα να πάμε Πληροφορικής και Τηλ/ιων στο Καποδιστριακό ή γενικά σε μια σχολή καθαρά για πληροφορική.Εκτός του ότι θα τη τελειώσετε πιο γρήγορα,θα κάνετε περισσότερα μαθήματα σχετικά με προγραμματισμό,θα γλιτώσετε και καμιά 25αρια μαθήματα άσχετα με πληροφορική που στην ΗΜΜΥ θα φτύσετε αίμα για να τα περάσετε.Εγώ προσωπικά το έχω ψιλομετανιώσει που πήγα ΗΜΜΥ ενώ ήθελα να ασχοληθώ με προγραμματισμό αλλά τώρα είναι αργά:sigh2:

Posted Image

#710 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 May 2009 - 16:22

Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ μόνο με τον προγραμματισμό.
Με ενδιαφέρει και το Hardware, και νομίζω ότι τις γνώσεις που χρειάζομαι μπορώ να τις πάρω μόνο από αυτή τη σχολή. Επιπλέον, προγραμματισμό εννοείται ότι θα καθήσω και μόνος μου να μάθω. Τώρα, βέβαια, εντάξει δεν το έχω ψάξει ακόμα τέλεια το θέμα, και έχω κάποιο καιρό να το κοιτάξω, αλλά νομίζω ότι έχω λάβει την απόφασή μου. 8)

Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#711 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 28 May 2009 - 20:10

Πολλοί κάνουν ένα λάθος. Το hardware που λέτε αποτελείτε από τα chipακια που έχει πάνω. Τον σχεδιασμό των chips τον μαθαίνεις(ακόμα και επιπέδου πολυεπεξεργαστή) και σε σχολές αμιγώς Πληροφορικής όπως και σε ΗΜΜΥ. Αυτό που δεν θα μάθεις σε σχολές Πληροφορικής(εκτός και αν πας μεταπτυχιακό) έχει να κάνει με τα υλικά, τις φυσικές παραμέτρους κ.α. που τα μαθαίνεις στο ΗΜΜΥ(αν πάρεις τομέα Ηλεκτρονικής) ή στα ΤΕΙ Μικροηλεκτρονικής ή ως Μηχανολόγος(ειδίκευση στα πάντα μπορούν να κάνουν) ή σε κάποιο ψαγμένο μεταπτυχιακό των Χημικών(πολύ ψαγμένο) ή των Φυσικών.

Ωστόσο πρέπει να σκεφτείτε που θα βρείτε δουλειά ως ηλεκτρονικοί γιατί η AMD και η Intel αν μη τι άλλο έχουν χιλιάδες στην ουρά(να'ναι καλά Ινδοί-Ιάπωνες) και όσο να'ναι είναι αρκετά αυτοματοποιημένες διαδικασίες πλέον και τα σχεδιαστικά teams δεν είναι πολυμελή.

Επιπλέον, μην νομίζετε ότι θα μάθετε προγραμματισμό στις σχολές. Ενδεικτικά στη δικιά μου σχολή(Πληροφορική ΑΠΘ), που έχει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα σπουδών ανάμεσα στις αμιγείς σχολές Πληροφορικής, έχω υπολογίσει ότι με ανάλογη επιλογή μαθημάτων μπορείτε να πάρετε πτυχίο δίνοντας 10 περίπου μαθήματα προγραμματισμού και όλα τα άλλα να είναι είτε θεωρητικά(τα πρωτόκολλα τα μαθαίνεις απ΄έξω πως λειτουργούν) ή μαθηματικά(σε 2 έτη 8 μαθήματα αμιγώς μαθηματικών και έχει και σε επόμενα).

Αν δεν ασχοληθείτε μόνοι σας, προγραμματισμό στα πρώτα έτη(που έχετε τα μαθήματα) δεν μαθαίνετε και τότε έρχεται μια μέρα στο 3ο έτος που άλλοι καθηγητές σας ζητάνε προγραμματιστικές εργασίες με της "Παναγιάς τα μάτια"(torrent tracker με OMNET, βάση δεδομένων κλπ) και σου έρχεται να αυτοκτονήσεις(μπηχτές στους δικούς μας :P)
Posted Image

#712 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 May 2009 - 22:04

Spoiler: μεγάλο ποστ

x2.
Αυτά που είπε ο τυπάς.
Απλώς x2.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#713 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 29 May 2009 - 11:37

Αυτό που δεν θα μάθεις σε σχολές Πληροφορικής(εκτός και αν πας μεταπτυχιακό) έχει να κάνει με τα υλικά, τις φυσικές παραμέτρους κ.α. που τα μαθαίνεις στο ΗΜΜΥ

Again,mistaken.Eιτε παρεις τομεα ηλεκτρονικης ειτε οχι θα χεις μερικα μαθηματα οπως ηλεκτρολογικα,ημιαγωγα και αλλα υλικα τα οποια γινονται στο πλαισιο οικτρων βιβλιων μεσα απο τα οποια δε μαθαινεις τιποτα απολυτως που θα σου χρησιμευσει αν χρειαστει να κατασκευασεις και το πιο απλο ολοκληρωμενο.Οσον αφορα αυτα,πρεπει να καταβαλλεις το δικο σου κοπο εκτος πανεπιστημιου αν ενδιαφερεσαι για hardware.
Aλλα πριν απ αυτο,αν οντως ενδιαφερεσαι για hardware :
α)θα φυγεις απο αυτην την κωλοχωρα
β)θα διαβασεις απειρα μονος σου,εκτος πανεπιστημιων
γ)θα ξοδεψεις ενα κάρο λεφτα
δ)ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ,ΨΑΡΑΚΑ.

Απο κει και περα,μπορειτε να κανετε το απολυτως λογικο και να πατε στο ΗΜΜΥ για να γινεται ηλεκτρολογοι μηχανικοι κι οχι hardware-computer engineers (με λιγα λογια τομεας ενεργειας,υψηλες τασεις,μεγαλα βρωμερα υπογεια και αντικεραυνικες προστασιες).
That's what HMMY in Greece is all about.Και παλι αν δεν εχεις τρελα για το αντικειμενο δε συνισταται γιατι μπορεις να βγαλεις τα ιδια λεφτα και να ζεις μια αξιοπρεπεστατη (και μαλλον καλυτερη ) ζωη χωρις να διαβαζεις για 8 χρονια και ισως,χωρις να δουλευεις 12-14 ωρες τη μερα σε αλλες σχολες.

ΟFF TOPIC: W/L your sig is fukken awesome XD

YΓ: το β' προσωπο που χρησιμοποιω ειναι γενικο,μη μου πεταχτει κανας παρεξηγημενος... Ο_ο

Edited by Me loves Neliel, 29 May 2009 - 11:46.

Posted Image

#714 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 May 2009 - 12:04

Και 'γω ΗΜΜΥ σελω να περασω...:emptyonexg1:

Posted ImagePosted Image

#715 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 May 2009 - 14:32

Επίσης να ξέρετε ότι στο ΕΜΠ στην ΗΜΜΥ θα είναι περίπου 500-600 άτομα στο πρώτο έτος.Τουλάχιστον στο δικό μου τόσοι ήταν.Τώρα που στο καλό βρέθηκαν όλοι αυτοί ενώ κανονικά έπαιρνε γύρω στα 240 άτομα μια Haruhi το ξέρει.

ΥΓ.Και να πεις ότι τουλάχιστον έτσι έρχονται και ωραίες κοπέλες στη σχολή αλλά που τέτοια τύχη:frozen:Αν περάσετε λίγο καιρό στο forum της HMMY θα δείτε ότι όλα τα thread στο τέλος καταλήγουν το ότι οι ηλεκτρολόγες είναι μπάζα:hahaha:Το τι έχουν ακούσει αυτές οι κοπέλες δε περιγράφονται:kakaka:

Posted Image

#716 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 30 May 2009 - 15:42

καλα αποτελεσματα παιδες!! αντε και τωρα αρχιζει η ωραια η φοιτητικη ζωη!!

(οι ηδη φοιτητες βαρανε το κεφαλι τους τετοια εποχη γιατι αρχιζει η εξεταστικη σε 10 μερες περιπου...)

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#717 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 31 May 2009 - 09:23

Τελειωσαν ολα επιτελους!!!ειχα απηυδησει τοσο καιρο χωρις να δω ουτε ενα ανιμε..ηδη αισθανομαι φοιτητρια..:8):

#718 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 31 May 2009 - 10:09

Τέλος οι πανελαδικές πάμε τώρα καμοιά θάλασσα. Ευτηχός που θά έχω ένα 5ημερο ελεύθερο μέσα στις εξετάσεις για να πάω με φίλους καμοιά εκδρομή πρίν βγούν τα αποτελέσματα.
Posted Image

#719 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 01 June 2009 - 16:02

εδωσα λευκη κολλα σημερα και βγαινωντας μου ξεφυγε μια υποκλιση :terror2:στον καθηγητη
σε στυλ "honto ni gomen nasai" (που δε διαβασα τιποτα)
αλλα ενταξει ηταν μικρη και οι αλλοι γραφανε, οποτε περασε απαρατηρητη :Ρ
seishun jidai wa watashi no subete desu

#720 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 01 June 2009 - 17:05

Εγώ λευκή κόλλα δεν έδωσα, αλλά το να σου φωνάζουν σπίτι που δεν έγραψες και τόσο καλά Αρχαία ενώ είσαι θετική και έχεις κατασταλάξει...ε αυτό παραπάει.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]