Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#496 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 08:12

πάντως στα σχολεία πλέον την ορθογραφία την έχουν αποκλείσει εντελώς ε;

Παιδάκια τρέξτε να βρείτε τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Και αυτής που πέρασε και την προηγούμενης. Έχει ορθογραφικό λεξικό για παιδιά δημοτικού. Θα σας βοηθήσει αρκετά πιστεύω και θα γλυτώσουμε και εμείς κάποιος βαθμούς μυωπίας παραπάνω.

#497 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 08:15

Ορίστε , το δώσαν δώρο και στον αδερφό μου
[media]http://pi-schools.sch.gr/dimotiko/lex_d_e_st/lexiko_ex.pdf[/media]

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#498 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 08:30

αχ παιδιά μακάρι να ήμουνα κ εγώ ακόμα σχολείο!!!μετα το σχολειο και μετα το πανεπιστήμιο ειναι η δύσκολη ζωη!!μακάρι η μόνη μου έννοια να ήταν να διαβάσω μαθηματικά και χημειες και φυσικες και οχι να έρχομαι κάθε μερα σε ενα γραφείο με ένα αφεντικό να μου τα πρίζει και να έχω να πληρώσω τα νοικια μου κ τους λογαριασμους..και να έχω να διαβάσω και για ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών..εδω ειναι τα γλέντια!!!γιαυτο χαρειται την μαθητικη ζωη και οσοι μπορουν τη φοιτιτική..ειναι τα καλύτερα και πιο ξέγνοιαστα χρονια της ζωης ....

#499 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 20:49

κατι ξαδελφια μου που σπουδαζουν λενε το ιδιο πραγμα......:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#500 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 17:32

πάω β'λυκείου φέτος και την πρώτη βδομάδα φάγαμε γερή σφαλιάρα στο school και στο φροντιστήριο...όλα τα μαθήματα κλίνουν στα μαθήματα της κατεύθυνσης και στο μυαλό μου επικρατεί θύελα διανυσμάτων ,οργανικών ενώσεων κλπ...
κρίμας ειλικρινά για τα παιδιά που μοχθούν και δεν έχουν οικονομική δυνατότα οι γονείς να τα στείλουν φροντ.It feels like,ελληνική Παιδεία απευθύνεται μόνο στους πλούσιους και οι υπόλοιποι..ε ντάξει,ας γίνουν σκουπιδιάρηδες ή φυτά της υπερκατανάλωσης και των ΜΜΕ<<

καλή τύχη φέτος σε όλους τους πίσω-από-τα-θρανία και ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους λυκείου:kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#501 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 17:58

πάω β'λυκείου φέτος και την πρώτη βδομάδα φάγαμε γερή σφαλιάρα στο school και στο φροντιστήριο...όλα τα μαθήματα κλίνουν στα μαθήματα της κατεύθυνσης και στο μυαλό μου επικρατεί θύελα διανυσμάτων ,οργανικών ενώσεων κλπ...
κρίμας ειλικρινά για τα παιδιά που μοχθούν και δεν έχουν οικονομική δυνατότα οι γονείς να τα στείλουν φροντ.It feels like,ελληνική Παιδεία απευθύνεται μόνο στους πλούσιους και οι υπόλοιποι..ε ντάξει,ας γίνουν σκουπιδιάρηδες ή φυτά της υπερκατανάλωσης και των ΜΜΕ<<

καλή τύχη φέτος σε όλους τους πίσω-από-τα-θρανία και ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους λυκείου:kakashithumbup:

Sry αλλά και αυτοί που δεν πάνε , μια χαρά μπορούνε να τα καταφέρουν . Δεν έκανα ουτε 1 εξωσχολικη ώρα στην β΄λυκείου και έβγαλα γύρο στο 17-18 , και δεν ήταν οτι ήταν σκατα καθηγητές που σου βάζαν έτσι απλα βαθμο και μετα δεν ήξερες τίποτα.Η αδερφή μου πέρασε στο Πάντειο χωρίς εξωσχολικά καθόλου.Δεν είναι δλδ οτι δεν μπορείς και αλλιώς ...btw χωρίς σκουπιδιάριδες θα πνιγόμασταν στα σκπουπία.

Thx για την ευχή,καλή επιτυχία σε όλους :gotit:
ΥΣ Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν,ούτε να κάνω το ψώνιο :nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:07

Βασικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Χωρίς διάβασμα και θέληση από την πλευρά του μαθητή δε γίνεται τίποτα.Και τους καλύτερουσ καθηγητές στα ιδιαίτερα και στα φροντιστήρια να έχεις δεν πας πουθενά.

Από την άλλη μεριά,σίγουρα χρειάζονται και τα φροντιστήρια,και τα ιδιαίτερα,και τα βοηθήματα που δεν είναι τσάμπα για να περάσεις στη σχολή που θες ή για να πιάσεις τον επιθυμητό υψηλό βαθμό.

#503 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:21

Βασικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Χωρίς διάβασμα και θέληση από την πλευρά του μαθητή δε γίνεται τίποτα.Και τους καλύτερουσ καθηγητές στα ιδιαίτερα και στα φροντιστήρια να έχεις δεν πας πουθενά.

Από την άλλη μεριά,σίγουρα χρειάζονται και τα φροντιστήρια,και τα ιδιαίτερα,και τα βοηθήματα που δεν είναι τσάμπα για να περάσεις στη σχολή που θες ή για να πιάσεις τον επιθυμητό υψηλό βαθμό.

Συμφωνώ,το ξέρω ... αυτός είναι και ο λόγος που κάνω ιδιαίτερα σε μαθηματικά και φύσικη:frozen:
Απλώς ,όπως είπες, δεν είναι οτι αμά δεν πάς τελείωσαν η ευκαιρίες σου ή οτι αμα πας έχεις την πρόσβαση στο πανεπιστήμιο στο χέρι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#504 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:22

στην β΄λυκείου

Ναι, αλλα το διαβασμα που χρειαζεται για τις ενδοσχολικες εξετασεις πιστευω ειναι αρκετα λιγοτερο απ' αυτο που χρειαζεται για τις πανελληνιες, χωρις να λεω ομως οτι ειναι ευκολο να βγαλεις 17-18 και στη β' λυκειου. Απλως πιστευω οτι οι πανελληνιες κυμαινονται σε υψηλοτερο επιπεδο απ' τις ενδοσχολικες, γι' αυτο ας μη συγκρινουμε β' με γ' λυκειου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:34

παιδια χορις να θελω να σας ξενερωσο για εσας που πατε β λυκιου αλλα ακουσα απο κατι παιδια στην ταξη μου βγαλανε εναν κανονα που θα ασκειθι του χρονου που οταν τελιοσεις το σχολιο ειναι αγκαστικο να πας στρατο αλλα νομιζω πως ψεματα ειναι νομιζω:uhh:.......

#506 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:38

μπα, δε νομιζω οτι ειναι ψεμματα δυστυχως, ακουγεται πολυ τον τελευταιο καιρο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#507 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 19:00

Ναι, αλλα το διαβασμα που χρειαζεται για τις ενδοσχολικες εξετασεις πιστευω ειναι αρκετα λιγοτερο απ' αυτο που χρειαζεται για τις πανελληνιες, χωρις να λεω ομως οτι ειναι ευκολο να βγαλεις 17-18 και στη β' λυκειου. Απλως πιστευω οτι οι πανελληνιες κυμαινονται σε υψηλοτερο επιπεδο απ' τις ενδοσχολικες, γι' αυτο ας μη συγκρινουμε β' με γ' λυκειου.

Δεν σύγκρινα τις τάξεις ,θα ήταν ανούσιο.Απλώς είπα την άποψή μου πάνω στο θέμα "σχολείο-φροντιστήριο",η τάξη ήταν παράδειγμα . Ενοϊτε πως θέλει πολύ παραπάνω διάβασμα

Για αυτό με τον στρατό , ναι το άκουσα και έγω :terror2::uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46

Οχι μακακίες τώρα.....δε γουσταρω...θα βγαλω τρελοχαρτο.

#509 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 19:57

Κοιτα προς το παρων δεν εχει εγκριθει κατι τετοιο...Εμενα παντως δεν με πιανει...Περιμενω το χαρτακι μου μεσα στο 2009
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#510 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 20:15

βασικα εγω φετος τελιονω ετσι και ετσι απο του χρονου θα ασκει αλλα δεν ειχει ακουστη κατι τετιο απο τι βουλη ,...... ψεματα θα ειναι