Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 11 September 2008 - 05:58
Καλή νέα σχολική χρονιά σε όσους πάνε (ακόμα
) σχολείο!!
*Grrrr......Ένας χρόνος είναι θα περάσει....
Edited by SirJim, 11 September 2008 - 10:04.
Posted 11 September 2008 - 06:09
Posted 11 September 2008 - 06:18
SirJim: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕ!!!
Posted 11 September 2008 - 06:18
Posted 11 September 2008 - 06:46
Goodbye sweet summer
Posted 11 September 2008 - 07:15
Posted 11 September 2008 - 10:47
Καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες.
Posted 11 September 2008 - 14:10
(μου κοπηκαν τα χερια να μεταφερω τα βιβλια μεχρι το σπιτι....)

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 12 September 2008 - 02:26
καλη μας σχολικη χρονια!!!!!!!!!!!!
(μου κοπηκαν τα χερια να μεταφερω τα βιβλια μεχρι το σπιτι....)
ποπω δικιο εχεις ειδικα οταν παω προς στο σπητι μου περναω μια ανιφορα αστα να πανε ........ κοπηκαι η μεση μου .......... να φτασω σπητι μου ......
Posted 12 September 2008 - 04:23
~βέβαια εδώ μιλάει το @#$μπούκας που έχανε μονάδες επειδή στις βιολογίες δεν μπήκε στον κόπο να τις γράψει αυτολεξή επειδή βαριότανε και ας ήξερε όλο το βιβλίο... αλλά τι περιμένεις όταν στις διορθώνουν χημικοί/κηνυγοί και φυσιογνώστες αντί για βιολόγοι...~
καλη σχολική χρονιά.
Piece of advice:
@Τα μαθηματικά Κατ είναι Έκθεση! (τα γράφεις σα να μιλάς σε πα...ρα που δεν ξέρει πόσο κάνει 1+1 με λογάκια και όλα)
@Η Έκθεση είναι άστα να πάνε, γράφεις και βγάλε το ταλέντο σου.
@Η Χημεία Κατ είναι χημεία (μην πελαγώνεται την διάβασα 1 μήνα πριν και έγραψα 19,6 και έχει τις λιγότερες ώρες διαβάσματος απ'όλα/άμα την καταλάβεις τέλος/-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ πχ: η ενέργεια ηλεκτρονίου σε ένα μόριο υδρογόνου-και όχι σε ένα άτομο-εκεί να δειτε κάψιμο...)
@Η Φυσική Κατ είναι ΦΥΣΙΚΗ (άμα έχεις σωστούς τύπους το αποτέλεσμα πιάνει 1/100 μόνο! να σας νοιάζει ο τύπος και όχι τόσο το αποτέλεσμα, χωρίς πολλά λόγια βήμα-βήμα και είστε κύριοι -έχασα το 20αρι για μία τριβή...<-προσοχή στη ΣΤΑΤΙΚΗ τριβή καίει κώλους)
@Οι Βιολογίες (Γεν και Κατ) είναι γελοίες αλλά εκεί πρέπει να τους γράψεις απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα γράφει στο βιβλίο αν θες βαθμό και αν χρειαστεί εξήγηση καλή πρωτοχρονιά και του χρόνου θέλει χ2 ότι γράφει στο βιβλίο σαν να τα εξηγείς σε μλκ/παραπληγικό/γκάου-μπίου με iq< <0
αυτά για τους θετικούς. είναι απλά. μην τρελένεστε και με καλό διαβασματάκι(κατανόηση πάνω απ'όλα) και θα γράψετε. (και φροντίστε τους βαθμούς σχολείο-μην χάσετ για 2 μόρια στα 20k τη σχολή που θέλετε-έγινε σε μία γνωστή μου επειδή ένας καθηγητής της έβαλε 18 σε ένα τετράμηνο αντί για 19)
Posted 12 September 2008 - 23:28
καλη μας σχολικη χρονια...
...λεμε τωρα...
αντε να δουμε πως θα την παλεψουμε και φετος........
μωρε, καπως θα την παλεψουμε, να δουμε τι θα γραψουμε ομως...
Καλη μας χρονια και καλη επιτυχια στους εξεταζομενους (πανελληνιως και μη)

Posted 13 September 2008 - 00:09
enjoy every last minute with our friends in school cause u 're gonna miss this after u graduate...

Posted 13 September 2008 - 01:55
and then SCHOOLS BEEN BLOWING IN TO PIECES!!!xD