Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#481 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

βασικα φετος ειναι χρονια του psp :hehehe:ειμαι και πισω θρανιο θα το καψω :riiight:
μια χρονια ειναι θα τελιωσει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#482 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 14:08

Αμέσως μόλις μπήκε στην τάξη ο καινούριος μαθηματικός μαςέβαλε τεστ στη περσινή ύλη για την Τρίτη. :terror2:

:cry5:

15fkk04.jpg

#483 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 14:54

Καλή σχολική χρονία σε όλους και τα συλλυπητήριά μου στην Maya-chan, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία :sleepy:

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να είναι ή να ήταν τεχνολογική 1 ???? Εγώ προσπαθώ να φτοιάξω τμήμα και μέχρι τώρα είμαιστε 2 παιδιά ... Με βλέπω στο τέλος να με χώνουν μαζί με τους άλλους στην τεχνολογική 2 :uhh:

(Η τεχνολογική 1 είναι αυτή που έχει Χημεία-Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία )

Off topic : Ξέρει κανείς σας άμα θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημε με το να πάω για χημεία απο τεχνολογικά 1 ή 2 ?? :nod:

#484 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 18:39

Καλή σχολική χρονία σε όλους και τα συλλυπητήριά μου στην Maya-chan, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία :sleepy:

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να είναι ή να ήταν τεχνολογική 1 ???? Εγώ προσπαθώ να φτοιάξω τμήμα και μέχρι τώρα είμαιστε 2 παιδιά ... Με βλέπω στο τέλος να με χώνουν μαζί με τους άλλους στην τεχνολογική 2 :uhh:

(Η τεχνολογική 1 είναι αυτή που έχει Χημεία-Βιοχημεία και Ηλεκτρολογία )

Off topic : Ξέρει κανείς σας άμα θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημε με το να πάω για χημεία απο τεχνολογικά 1 ή 2 ?? :nod:

Από όσο γνωρίζω τα σχολεία που ακολουθούν αυτόν τον κλάδο της τεχνολογικής είναι ελάχιστα.Γιατί δεν πας θετική αφού σου αρέσουν οι βιολογοχημείες όμως;

#485 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 19:10

Από όσο γνωρίζω τα σχολεία που ακολουθούν αυτόν τον κλάδο της τεχνολογικής είναι ελάχιστα.Γιατί δεν πας θετική αφού σου αρέσουν οι βιολογοχημείες όμως;

Γιατί ... δεν έχει την Βιολογία που είναι εντελώς αποστήθιση, κάτι που δεν το μπορώ με τίποτα, και έχει και Χημεία (νομίζω είναι τα 2/3 της Θετικής) . Η ηλεκτρολογία απο την άλλη δεν είναι δύσκολη ... Αυτά μου έχουν πεί τουλάχιστον :sigh2:

#486 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 16:04

Ασε οι σκληροτεροι εργαζομενοι ειναι οι μαθιτεσ...:nod:
ποπο φιλλε...μισω τα μαθιματικα,οταν ανοιγω το βιβλιο των μαθηματικων πεταω σπυρακια λολ:cry5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#487 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 16:18

Ασε οι σκληροτεροι εργαζομενοι ειναι οι μαθιτεσ...:nod:
ποπο φιλλε...μισω τα μαθιματικα,οταν ανοιγω το βιβλιο των μαθηματικων πεταω σπυρακια λολ:cry5:

Κοιτα η ακμη ειναι συνηθες φαινομενο στην εφηβοια...Απλα Βαλε Κλεραζιλ και ανοιγε το Βιβλιο των Μαθηματικων Σου αφοβα...:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#488 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 16:48

φυλε χειροτηρει απο την χειμια δεν ειπαρχη.... και εχουμε και τωρα εναν γερο θα παισει aoe sleep στην ταξη:gn2: αστα ....

Δημοσιευμένη  εικόνα
:respect: itachi-sama:respect:

#489 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 16:57

εγω ειμαι 3η λυκειου και εχω Η/Υ ,μαθηματικα,φυσικη(κατευθυνση/ενισχεμενα)και ειμαι σε μια απειρη δυστιχια........:nosey:της προηγουμενες χρονιες σαν να εκανα διακοπες!

#490 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 16:59

lolν χειμια εθκολη σε εμενα ειναι,ο καθηγητησ μασ ειναι ουφο,ολο για το ντυσιμο και για τισ συναβλιεσ μιλαει...λολ

η καθηγιτρια ομοσ που ειναι ολα τα λεφτα στο σχολειο μασ ειναι των θρησκεθτικων....
το τι μασ λεει δεν περιγραφεται....μασ λεει οτι ειμαστε αμαρτωλοι...οτι ολοι θα παμε στην κωλαση...οτι ολοι περιμενοθμε ποτε θα γινει η 3ημερη για να χαιδεψουμε ο ενασ τον αλλον..ασε η γυναικα θελει γιατρο λολ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#491 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:09

xmmm instead of σ use ς.and insted of θ use υ.learn how to write...
and your teacher has a point...3days and 5days school trips are cool you can touch everyone...:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#492 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:09

Ευτυχως υπαρχει και το Αν/Εφ και ξεχναμε λιγο οτι κανουμε μαθημα (μακραν το καλυτερο μαθημα imho)

Edit 4 lulz

;234074']xmmm instead of σ use ς.and insted of θ use υ.learn how to write...
and your teacher has a point...3days and 5days school trips are cool you can touch everyone...:hahaha:

Εμας η καθηγητρια των αρχαιων, μας ειχε πει πριν την 3ημερη "και κοιταχτε να μη τους σκασετε τους συναδελφους που θα σας συνοδευουν, γιατι ξερουμε γιατι πατε εκδρομες για να μεθυσετε και να πεσει το πηδημα της αρκουδας" :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#493 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:27

lolν χειμια εθκολη σε εμενα ειναι,ο καθηγητησ μασ ειναι ουφο,ολο για το ντυσιμο και για τισ συναβλιεσ μιλαει...λολ

η καθηγιτρια ομοσ που ειναι ολα τα λεφτα στο σχολειο μασ ειναι των θρησκεθτικων....
το τι μασ λεει δεν περιγραφεται....μασ λεει οτι ειμαστε αμαρτωλοι...οτι ολοι θα παμε στην κωλαση...οτι ολοι περιμενοθμε ποτε θα γινει η 3ημερη για να χαιδεψουμε ο ενασ τον αλλον..ασε η γυναικα θελει γιατρο λολ

καλα που να δεις τον δικο μας το θρησκευτικο ο αρθωπος τα σπαει αφου 4 μερη πεσαμε μπομπα στην μαζι
και φερος που θα παμε5μερη κριτη θα γεινι του τσουναμι ο το καγκελο :head::head: και ασε που εχει κταλαβει το μαθημα τον θρησκεθτικων και δες μας βαζει πολαλα διαβασμα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από neste: 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:37

#494 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:32

Κατά ένα μέρος δεν έχει και άδικο:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#495 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 17:35

Εμας η καθηγητρια των αρχαιων, μας ειχε πει πριν την 3ημερη "και κοιταχτε να μη τους σκασετε τους συναδελφους που θα σας συνοδευουν, γιατι ξερουμε γιατι πατε εκδρομες για να μεθυσετε και να πεσει το πηδημα της αρκουδας" :hahaha:

Χαχαχα...Ετσι ειναι τα πραγματα μωρε αλλα γενικα ολα αυτα ειναι μ@λ@κιες...Αμα ειναι να πας για να μεθυσεις και να θυμασε οτι ειχες λερωσει το τζιν σου και τα τζιν των υπολοιπων τριγυρω σου τι εχει να λεει?Γιαυτο παιδια οταν με το καλο πατε τις εκδρομες σας Το Ποτο Με μετρο..Εχετε χρονια ακομα μπροστα σας...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: