Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#331 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 05 June 2008 - 20:49

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!
Βγήκε το πρόγραμμα.:terror2:
13 και 17 δίνω τα 2 τελευταία μαθήματα που μου μείνανε(3 φορές τα έχω δώσει και πάντα τον ..... παίρνω)
Είναι και το καταραμένο το 13 έλος δλδ.
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε.
Αμα δεν τα περάσω και τώρα έχει sex και βια μέσα στο σπίτι.

#332 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 20:53

;187338']Ποπο εμαθες πολα πραγματα μονος σου!οπως την Μαλα--ια?χεχεχεχεχε
Δικιο εχεις μορε αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα....

γιατι ρε..εσενα σε μαθανε η στο δειξαν?
:oo::oo::oo:
Posted Image

#333 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 June 2008 - 21:01

γιατι ρε..εσενα σε μαθανε η στο δειξαν?
:oo::oo::oo:

xexexe...Μου την Εδειξε ο...ο...ο...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#334 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 05 June 2008 - 21:04

Πάντως σαν να έχει δίκαιο ο bushido.
άμα περάσεις δηλαδή στο πανεπιστήμιο τι θα κάνεις;
Ποιος θα σου κάνει μαθήματα (αν και υπάρχουν φοιτητές η τελειόφοιτοι που παραδίδουν μαθήματα).
Και κάτι που παρατήρησα σαν φοιτητής (αν και η σχολή μου δεν είναι δύσκολη) άμα πραγματικά προσέχεις μέσα στο μάθημα και δεν ασχολείσαι με τον κάθε καραγκιόζη της τάξης κάτι πιάνεις και με λίγο διάβασμα το κατανοείς και χωρίς τα φροντιστήρια.(Δύστυχος το κατάλαβα σαν φοιτητής και όχι σαν μαθητής).

#335 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 21:15

;187358']xexexe...Μου την Εδειξε ο...ο...ο...

Spoiler:

για ρωτατον μια ποιον τον εμαθε αυτονα ομως...:orly::orly:
Spoiler:

Posted Image

#336 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 June 2008 - 21:24

To ζήτημα είναι οτι στο πανεπιστημιο δεν υπαρχουν και πολλα ατομα που να μπορουν να σου κανουν φροντιστηριο. Ειναι επιστημη, δεν ειναι τυποποιημενες μλκιες. Οποιος εχει τα κοτσια ξεχωριζει, οποιος ήταν εξαρτημενο παιδακι των φροντιστηριων ή δεν μπορουσε να παει στο σχολειο αν δεν ειχε πει το μαθημα στη μαμακα ε τοτε δεν νομιζω να τα καταφερει και τοσο ευκολα.

Στη λυκειο ομως δεν εχουμε επιστημη σε καμια περιπτωση. Ειναι κατι τοσο τυποποιημενο και τοσο υπερεκτιμημενο που ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.

Στις πανελληνιες δεν σου βαζουν μια ασκηση που θα αξιολογησει την εξυπναδα ή τη φαντασια σου, αλλα μια ηλιθιοτητα στην οποια το μετρο συγκρισης θα ειναι αν εβαλες 25 γραμες αιτιολογηση και ο αλλος 24,5.(δεν κοιτανε την ουσια και τον τροπο σκεψης αλλα αν σου ξεφυγε καποιος τονος) Βεβαια αυτο ειναι λογικο. Πως θα βγαλουν καποιον 1ο και καποιον 2ο?
-Η υλη ειναι τρομερα μικρη και περιορισμενη, και ετσι δινεται η δυνατοτητα σε ολους ανεξαιρετως να τη βγαλουν με τη βοηθεια των φροντιστηριων.
-Οι ασκησεις εκτος απο κατι λιγες εξαιρεσεις ειναι κατι που το λυνει ανετα ο μεσος ή ισως και ο αδυναμος μαθητης.

Αρα τι εμεινε να αξιολογησουν? Αν αιτιολογησες το γεγονος οτι η συναρτηση ειναι παραγωγισιμη πχ. Λες και ησουν πολυ μλκας και δεν μπορουσες να το κανεις ενω ελυσες ολη την υπολοιπη ασκηση... Γενικα το λυκειο ειναι τοσο περιορισμενο που δινεται η δυνατοτητα θεωρητικα να φτασουν ολοι στην "τελειοτητα" του.
Ο ανταγωνισμος λοιπον ειναι τεραστιος. Και εκει ειναι που μπαινει το φροντιστηριο στη μεση. Μπορει πολλοι να εχουν τη δυνατοτητα να κατανοησουν την υλη απο μονοι τους και ουσιαστικα να ημν χρειαζονται τα καταραμενα τα φροντιστηρια. Αλλα δεν θα μπορεσουν να φτασουν την "τελειοτητα" και να παρουν το 20, διοτι δεν ειναι εξασκημενοι στις τυπικες βλακειες και δεν εχουν συστημα.

Το συμπερασμα ειναι οτι, ναι εσυ λες να μην κανεις φροντιστηριο,πιστευεις οτι μπορεις να τα καταφερεις μονος σου, καλως! Αλλα παντα θα υπαρχει καποιος που θα παει σε καποιο φροντιστηριο και θα εχει το πλεονεκτημα σε τεχνικες λεπτομερειες, αρα ακομη και αν ο αλλος ισως ηταν λιγοτερο ικανος απο εσενα, θα φτασει στο σημειο να σε περασει, διοτι οι πανελληνιες δεν ευνοουν τοσο τους καλους αλλα κυριως τους παπαγαλους.
Για αυτο, καλοι και παπαγαλοι θα πανε στο φροντιστηριακι τους για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Μακαρι, αχ μακαρι να ηταν μη παπαγαλιστικο συστημα και να κοβοταν ολα αυτα τα τοσο αηδιαστικα φροντιστηρια! Αμα ηθελες τη βοηθεια ενος καθηγητη, να την χρησιμοποιουσες για κατι πιο δημιουργικο. Να συζητησεις για δυσκολες εννοιες παπαπερα απο την υλη σου, για την επιστημη ρε παιδι μου! Οχι για το αν θα γραψεις το ονομα σου με κεφαλαια θα μετρησει αρνητικα...

Ενω στο πανεπιστημιο...:hahaha:
Εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα, μονο οι μαγκες μπορουν να κανουν "φροντιστηρια". Για αυτο δεν εχει καθιερωθει τοσο πολυ το πανεπιστημιακο φορντιστηριο, γιατι απλως λιγοι μπορουν να το κανουν.

#337 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 05 June 2008 - 21:26

...γκουχ...γκουχ...
Zauk, Bushido, κόψτε κάτι. Spammάρετε. ;)

Και για να 'μαστε on-topic, αύριο γράφουμε «Εισαγωγή στο Δίκαιο και τους Πολιτικούς Θεσμούς». Πιστεύω SOS θέμα η Συνθήκη του Μάαστριχτ. Άντε να δούμε. :wis:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#338 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 21:42

@samurai_pizza_dora...
ολα αυτα τα λεω εγω....εγω ειμαι εγωιστικος τυπος και μαρεσει να τα βγαζω περα μονος μου....παντα θα υπαρχουν αυτοι...κ ναι οι διακρισεις ετσι γινονται
απλα εγω ειπα οτι αν δεν πηγαινε ΚΑΝΕΝΑΣ φροντ. ακομα κ η συκγρηση θα ηταν διαφορετικη ....δν ξερω αν καταλαυαινεις τι 8ελω να πω..(αν δεν καταλαβες να το πω ποιο αναλυτικα)
@Whitelighter....γιατι βηχεις αγορι μου???να σου δωσω Panadol για το λαιμο???
(νταξει οκ κοβουμε....σοζ :P)
and GOoodLuck For tommorow
Posted Image

#339 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 June 2008 - 22:03

Μα αυτο υπονοουσα και εγω Bushido.
Οτι μπορει να εισαι πιο ικανος απο τον αλλον, αλλα θα εχει δυστυχως το πλεονεκτημα...
Συμπερασμα: αν δεν υπηρχαν τα φορντιστηρια και οι πανελληνιες ειχαν διαφορετικο χαρακτηρα, τοτε τα αποτελεσματα νομιζω οτι θα ηταν πολυ διαφορετικα... Θα διακρινοταν αυτος που αξιζε, προσπαθουσε και ειχε παθος. Αλλα οπως ειναι τωρα τα πραγματα...Αστα...

#340 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 06 June 2008 - 16:56

το παμεπιστημιο ειναι ενα μπαχαλο,Πραγματικα με λιγο διαβασμα μπορεις να τα περασεις
αλλα σε πιανει μια βαρεμαρα.Εμενα τουλαχιστον με επιασε.Χωρις να κανω την τρελη φοιτιτικη ζωη με εξοδους και λοιπα κωλοβαραω ασυστολα.Ναι μεν φταιω αλλα φταιει και το περιβαλλον ,που ειναι οτι να ναι .ΟΙ καθηγητες αλλοι ειναι καλοι οι πιο πολλοι απαισιοι μετα απογοητευεεσαι ''λες καλα διαβαζα σαν τον βλακα για να μπω σε ενα μπουρδελο?''

#341 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 06 June 2008 - 16:59

...γκουχ...γκουχ...
Zauk, Bushido, κόψτε κάτι. Spammάρετε. ;)

Και για να 'μαστε on-topic, αύριο γράφουμε «Εισαγωγή στο Δίκαιο και τους Πολιτικούς Θεσμούς». Πιστεύω SOS θέμα η Συνθήκη του Μάαστριχτ. Άντε να δούμε. :wis:

χεχεχε...Εμας μας ειχε πεσει η κολοσυνθηκη...
Σημερα εγραψα λογοτεχνια...Δευτερα ΙΣΤΟΡΙΑ!:dazed:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#342 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 June 2008 - 20:58

Παιδιά, του χρόνου πάω Λύκειο και με όλα αυτά που ακούω έχω φρίξει... Έχω φτάσει ως εδώ με μέσο όρο 18.5 και 1-2 ώρες διάβασμα τη μέρα, και τώρα μου λένε ότι στο Λύκειο πρέπει να διαβάζω 4 και πρέπει να γίνω και παπαγάλος... Να πάω ν'αυτοκτονήσω από τώρα μήπως?:deadga6:

15fkk04.jpg

#343 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 June 2008 - 21:01

Παιδιά, του χρόνου πάω Λύκειο και με όλα αυτά που ακούω έχω φρίξει... Έχω φτάσει ως εδώ με μέσο όρο 18.5 και 1-2 ώρες διάβασμα τη μέρα, και τώρα μου λένε ότι στο Λύκειο πρέπει να διαβάζω 4 και πρέπει να γίνω και παπαγάλος... Να πάω ν'αυτοκτονήσω από τώρα μήπως?:deadga6:

Μην ακούς τι σου λένε.Όλοι κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ.Εμένα και το λύκειο εύκολο μου φάνηκε.Ντάξει σίγουρα είναι πιο δύσκολο από το γυμνάσιο ειδικά μέχρι να το συνηθίσεις στην αρχή αλλά σε γενικές γραμμές αυτά που λένε είναι υπερβολές.

Posted Image

#344 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 06 June 2008 - 21:36

Μην ακούς τι σου λένε.Όλοι κάνουν το τόσο ΤΟΣΟ.Εμένα και το λύκειο εύκολο μου φάνηκε.Ντάξει σίγουρα είναι πιο δύσκολο από το γυμνάσιο ειδικά μέχρι να το συνηθίσεις στην αρχή αλλά σε γενικές γραμμές αυτά που λένε είναι υπερβολές.

+φωνω ολοι λενε το λυκειο και το λυκειο..Μια ρουτινα κατανταει και αυτο..και δεν ειναι τπτ το Τραγικο..Χαλαρα:nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#345 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 06 June 2008 - 21:46

:oo::oo:Μονο 18.5, σορρυ που στο λεω αλλα εγω αμα διαβαζα εστω μιση ωρα θα εβγαζα 20:nosey:
4 ωρες?? Για ρομποτ μιλας?? Πας καλα
Κατα τ'αλλα συμφωνω με τον ero-sennin:riiight:

Posted ImagePosted Image