Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#316 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 June 2008 - 10:53

Επισης η αλλη λυση ειναι να της πεις οτι δεν σε νοιαζει και οτι θα πας αδιαβαστος.Δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα θα πιασει φανταζομαι.Αν και...θα πεσει πολυ κραξιμο!
Ελεος επιτελους αλλες 2μιση βδομαδες και τελειωνουν οι εξετασεις!!!!!Δεν αντεχονται !!!Αυριο γραφω χαλαρα πληροφορικη.

Το εκανα αλγεβρα.Ειμαι τοσο αχρηστος που δεν ηξερα ουτε καν τι ειναι αυτα που ζητουσαν οι ασκησεις:hahaha:Εγραψα μονο μια αντιστοιχηση που ποιανει 2 βαθμους και αυτην δεν παιρνω ορκο οτι την επιασα:congrats:

Το θεμα ειναι οτι στα μαθηματα της μελλοντικης κατεύθυνσης μου εχω 18-19 οποτε δεν ακουω ουτε γκρινα ουτε τιποτα.Ισα ισα...:bath:

4 μαθηματα to go:head:

#317 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 05 June 2008 - 11:04

Εγω μαθηματικα ειχα 11καρια και εγραψα κανα πενταρακι.Αχχχ που πηγαν εκεινες οι εποχες που πηγαινα ιδιαιτερα και ειχα 18??? >_<

#318 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 14:11

ποτε μου δν πηγα φροντιστηριο...
το συχενομουνα & το συχενομαι
κατι που μπορω να μαθω μονος μου αν θελω το μαθαινω μονος μου.,.
εδω κανουμε πραγματα αυτοδιδακτα που χρειαζονται δασκαλο κ επειδη μονο κ μονο μας αρεσει το κανουμε αρκετα καλα ..(πχ ζωγραφικη-μουσικα οργανα κλπ κλπ)
με το ζορι δν γινεται τιποτα...
για μενα τα φροντιστηρια ειναι 90% για να μην ειμαι κ καθετος κοροιδια
Posted Image

#319 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 June 2008 - 14:34

Kαλα ας ειχες εσυ τους καθηγητες που εχουμε εμεις στα θετικα μαθηματα, και θα εβλεπες ποιος κοροιδευει ποιον.
Φυσικα και εμενα δεν μου αρεσει να παω φροντηστηριο, αλλα ετσι οπως εχουν καταντησει τα σχολεια και γενικα την παιδεια ειναι κτ απαραίτητο. Μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε αυτα που πρεπει χωρις φροντ...:if:

Posted ImagePosted Image

#320 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 15:28

να σου πω την αληθεια δεν διαβαζω πλεον...στο γυμναααααασιο διαβαζα...
οποτε μπορεις να μου πεις οτι δν ξερω πως ειναι ο "μορφωμενος" στο λυκειο
τωρα αυτο ανοιγει μεγαλη συζητηση..το οτι τα σχολεια εχουν καταντησει ετσι εξαιτιας μας....ας μην πηγαινε κανενας φροντιστηριο και θα τα λεγαμε πως θα ηταν η μορφωση στα σχολεια...κ αν δν φταιμε εμεις εχουμε μεγαλο μεριδιο ευθυνης..
κ επειδη ειναι μεγαλη η εξηγηση, οποιος διαβαζει αυτο το post κ δν συμφωνει μαζι μου
ας κατσει να αναρωτηθει, πως θα ηταν γενικα αν δεν εκανε το 90% της νεολαιας , τα φροντιστηρια πλουσια...
μια μικρη παρενθεση..ο μαθητης που δν πηγαινει φροντιστιριο ειναι στο περιθωριο??
ειναι ο δακτιλοδεικτουμενος? τωρα θα μου πειτε εξαρτατε κ στον ανθρωπο

anyway..αυτο που εγω λεω ειναι το πολλη απλο
η δουλεια του καθηγητη ειναι να σε βοηθησει...οχι να σε μαθει τοσο
δεν ειναι τα μαθηματα, καρατε να καταλαβεις την φιλοσοφια
στο καρατε ας πουμε θες τον δασκαλο να σου δειξει να στεκεσαι σωστα, να σου δειξει τα KATAN, να σε διορθωσει κλπ κλπ...αν αυτο δεν το κανεις επειδη το θες εσυ
η περιμενεις να γινεις "υποχειριο" του δασκαλου, ενα αψυχο αντικειμενο δηλαδη που θα διαμορφωθει απο τα χερια του , εισαι γελασμενος
Ο αγωνας ο προσωπικος του καθενος ειναι που μετραει...οχι του δασκαλου
ο δασκαλος απλα (οπως ειπα) βοηθαει.....
τωρα αυτα που ειπα για το καρατε μενουν στο καρατε κ στις τεχνες ομως
στο σχολειο,να το θεσω πολλη απλα, σου δινεται πχ ενα βιβλιο
απο αυτο το βιβλιο θα σου δωθει η υλη.
αυτο σημαινει οτι τα πραγματα που χρειαζεσαι τα εχει μεσα το βιβλιο αυτο
τωρα αν βαριομαστε να το μελετησουμε/κατανοησουμε κλπ τοτε φυσικο ειναι να περιμενουμε τν δασκαλο να μας "αναγκασει" υποσεινιδιτα να τα μαθουμε...
μην τα παρει κανεις προσωπικα, αυτη ειναι η αποψη μου κ οπως ειπα

sorry κ αν τα ειπα καπως μπερδεμενα αλλα ειμαι κ εγω καπως ATM...
Posted Image

#321 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 posts

Posted 05 June 2008 - 15:43

Αυριο γραφω Αγγλικα. Φοβαμαι:nanana::nanana::nanana:
Posted Image

#322 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 15:47

καλη σου επιτιχια ^^
τα αγγλικα ειναι ευκολα στο γυμνασιο συνηθως

εγω κατα τα αλλα γραφω Δικαιο :S
Posted Image

#323 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 05 June 2008 - 16:01

Παιδιά ντάξει το παίρνω απόφαση. Ιστορία πάω πραγματικά και ο θεός βοηθός αύριο. Ξέρω ελάχιστα πράματα εντελώς απ'έξω, θυμάμαι αρκετά με λίγη θολούρα ενώ αυτά που δεν ξέρω είναι μπρρρ!!!!!!!!:wooi2:

Να μην το πάθει κανείς σας! Είναι φυσικά αποτέλεσμα του (μη) διαβάσματος όλη τη χρονιά, ενώ παίζει και το γεγονός ότι μας άλλαξαν 2 καθηγητές...

ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΣΚΟΝΑΚΙΑ!!!:deadga6:
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#324 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 05 June 2008 - 16:13

http://www.jpsihogios.gr/Downloads/JCalc/JCalc.exe
πατηστε εδω κατεβαστε το προγραμμα..ειναι ενα ωραιο προγραμμα για να βγαζεις τα μορια ^^:bike::bike:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#325 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 June 2008 - 17:34

Παιδιά ντάξει το παίρνω απόφαση. Ιστορία πάω πραγματικά και ο θεός βοηθός αύριο. Ξέρω ελάχιστα πράματα εντελώς απ'έξω, θυμάμαι αρκετά με λίγη θολούρα ενώ αυτά που δεν ξέρω είναι μπρρρ!!!!!!!!:wooi2:

Να μην το πάθει κανείς σας! Είναι φυσικά αποτέλεσμα του (μη) διαβάσματος όλη τη χρονιά, ενώ παίζει και το γεγονός ότι μας άλλαξαν 2 καθηγητές...

ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΣΚΟΝΑΚΙΑ!!!:deadga6:

Μαζι σου και εγω:wis:. Αντε και μετα στην Χημεια :bath:

Posted ImagePosted Image

#326 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 05 June 2008 - 19:57

Kαι εγώ Ιστορία για το 16 πάω αύριο, όχι για το 20. Ελπίζω αυτό να μην έχει αρνητική επίδραση!!
Bushido ενδιαφέρουσα η άποψη σου, αλλά βαριέμαι να διαφωνήσω σήμερα!! :P

#327 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 05 June 2008 - 20:09

Kαι εγώ Ιστορία για το 16 πάω αύριο, όχι για το 20. Ελπίζω αυτό να μην έχει αρνητική επίδραση!!
Bushido ενδιαφέρουσα η άποψη σου, αλλά βαριέμαι να διαφωνήσω σήμερα!! :P

:canthelp:
Posted Image

#328 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 05 June 2008 - 20:20

εγω αυριο γραφω θρησκευτικα και τα πραγματα ειναι δυσκολα. μην πει κανεις το αντιθετο γιατι απο 40 κεφαλαια μας εχει αφαιρεσει μονο 5. ασε που θα βαλει και ελεεινες ακαταλαβιστηκες ερωτησεις και πρεπει να τις γραψουμε ολες μα ολες. αντε και ο θεος βοηθος.
Posted Image

#329 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 June 2008 - 20:41

εγω αυριο γραφω θρησκευτικα και τα πραγματα ειναι δυσκολα. μην πει κανεις το αντιθετο γιατι απο 40 κεφαλαια μας εχει αφαιρεσει μονο 5. ασε που θα βαλει και ελεεινες ακαταλαβιστηκες ερωτησεις και πρεπει να τις γραψουμε ολες μα ολες. αντε και ο θεος βοηθος.

Ευτυχως εμεις με τον θεολογο μας την εχουμε καβαντζωσει καλα. :bath:

1ον) Βαζει τα πιο γελοιοα θεματα
Να φανταστεις μας εβαλε ερωτηση σωστου λαθους ''Το πασχα ειναι κινιτη γιορτη''

2ον) Ενω εξηγει τα θεματα του ''ξεφευγουν'' και οι απαντησεις:wis:

Posted ImagePosted Image

#330 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 June 2008 - 20:43

ποτε μου δν πηγα φροντιστηριο...
το συχενομουνα & το συχενομαι
κατι που μπορω να μαθω μονος μου αν θελω το μαθαινω μονος μου.,.
εδω κανουμε πραγματα αυτοδιδακτα που χρειαζονται δασκαλο κ επειδη μονο κ μονο μας αρεσει το κανουμε αρκετα καλα ..(πχ ζωγραφικη-μουσικα οργανα κλπ κλπ)
με το ζορι δν γινεται τιποτα...

Ποπο εμαθες πολα πραγματα μονος σου!οπως την Μαλα--ια?χεχεχεχεχε
Δικιο εχεις μορε αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler: