Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 25 May 2012 - 11:31
Ε καλα ηταν ευκολο ... δν μπορω να πω ..παλι καλα υπαρχει κι αυτο το μαθημα!!!
Οντως δωσε καμια προφητεια μεγαλε μαγε xD
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ....
Posted 25 May 2012 - 13:15

Posted 25 May 2012 - 13:56
Posted 25 May 2012 - 15:04
Τώρα θα ήθελα να πω ότι πήγα καλά, αλλά φοβάμαι μην διαψευθώ στο τέλος.
*waving intensifies*
Posted 25 May 2012 - 15:43
Και μένα μου είπαν το 90% θα έχει γράψει κάτω από 15...
Τώρα θα ήθελα να πω ότι πήγα καλά, αλλά φοβάμαι μην διαψευθώ στο τέλος.
Και το περισσότερο % θα 'ναι το 10-.....Τι να πω.....Εγώ το 15 το 'χασα με 2-3 μαλακίες γιατί τα 'χα παίξει απ'το άγχος......αλλά τι να λέμε τώρα , δικαιολογίες , δυστυχώς , δεν χωράνε σε αυτόν το θεσμό....

Posted 25 May 2012 - 15:44
Posted 25 May 2012 - 15:59
Μετά διάβασω αυτό από εδώ και γέλασα
Το θέμα Γ 4 όπως διατυπώθηκε είναι επιστημονικά λανθασμένο. Η ράβδος παίρνει αρκετή ενέργεια μέσω του έργου της δύναμης F ώστε να κάνει ανακύκλωση, με αποτέλεσμα η κινητική της ενέργεια να αυξάνει επ’ άπειρον.
*waving intensifies*
Posted 25 May 2012 - 16:56
Anyway, μπήκε Καβάφης babe, και το είχα πει. Να πω την πικρή αλήθεια αισθανόμουν ότι θα μπει από την αρχή της χρονιάς και ήταν ευσεβής πόθος για μένα.

Χθες έλεγα στο φροντιστήριο "Είμαι σαββατογεννημένος και θα πέσει Καβάφης, να το δείτε". Έφαγα ΤΗΝ πλύση εγκεφάλου πριν πάρω τα θέματα για την χαζό κατσίκα, κι ότι θα μπει Παπαδιαμάντης. Ε παίρνω τα θέματα και δικαιώθηκα.
Edit
Τον Καβάφη ξεχάσατε. Εγώ πιστεύω ή αυτόν θα βάλουν(μιας και θέλουν το χαρτί-είναι μικρότερος από τον Παυλόπουλο -), ή τον Ιωάννου ή κανά πεζό.
Ο Παυλόπουλος έπεσε πέρσι στις Επαναληπτικές. Δε νομίζω να το βάλουν ξανά.
Αλλά ο Καβάφης δεν έχει πέσει ποτέ. Μακάρι να το βάλουν. Είναι τόσο εύκολο και έχεις να γράψεις πράγματα.
Πες μας και τι θα πέσει στα υπόλοιπα μαθήματα, αγαπητέ Night Wizard Seal.
Δόξα σοι ο Θεός, Καβάφης.
Οκ, το "θα βάλουν" με δύο λλ. Πετροβολήστε με

Posted 25 May 2012 - 17:05

Posted 25 May 2012 - 17:10

Zura, here!
Η πιο ενδιαφέρουσα ενότητα της Πολιτείας μακράν(από αυτά που είναι στην ύλη βέβαια, γιατί το δαχτυλίδι του Γύγη και ο μύθος του Ηρός είναι πολύ ανώτερα)!
Στα πολιτκόμπλαμπλά του τον ψιλοβαριέμαι τον Πλάτωνα γιατί δεν μου αρέσει ο δογματικός τόνος του. Ενώ στις ιστοριούλες και τις αλληγορίες είναι ο καλύτερος.
Posted 25 May 2012 - 17:19
Όχι πάλι! Εκατό φορές το έχω δει αυτό το βιντεάκι.xD
Από την μεριά μου, βαριέμαι τον Πλάτωνα γενικά είτε μιλάει για πολιτικά είτε λέει παραμυθάκια. Πολύ απόλυτος και γενικά ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση, και εκείνος και ο Σωκράτης.
Αριστοτέλης και πάλι Αριστοτέλης. Απλός και κατανοητός, χωρίς πολλά πολλά.
Αλλά προτιμώ να μας βάλουν Πρωταγόρα, μπας και βάλουν κανένα εύκολο άγνωστο. Αν πέσει Αριστοτέλης, με μετάφραση και σχόλια είσαι τζετ. Δεν θες τίποτα άλλο. Οπότε λογικά θα μας βάλουν και δύσκολο άγνωστο.
Posted 25 May 2012 - 17:23
Και εγω ηθελα Καβαφη περυσι και εφαγα ταπα με τον Κρητικο!! *sob sob*
Posted 25 May 2012 - 17:24
Αριστοτέλη δεν έχω θέμα, η αλήθεια είναι.
Άντε καλή μας τύχη(θα μας χρειαστεί).
Posted 25 May 2012 - 17:28
Είναι ο μόνος τομέας που μπορούν να μας τσεκουρώσουν.
Ξεχνάς την Ιστορία. Αν και εκεί είναι πιο στάνταρ τα πράγματα, φοβάμαι τις πηγές.
Αριστοτέλη, ούτε εγώ τον φοβάμαι. Πολύ νορμάλ. Όσο για την 20η ενότητα μπορεί και να πέσει πάλι, δεν είναι απίθανο. Αλλά θα προτιμούσα να βάλουν από τις υπόλοιπες.
Καλή μας τύχη!