Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#3046 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 25 May 2012 - 11:31

Βad Luck Rika: ο μονος ανθρωπος που ηθελε πεζο και πεφτει ποιημα......
Ε καλα ηταν ευκολο ... δν μπορω να πω ..παλι καλα υπαρχει κι αυτο το μαθημα!!!
Οντως δωσε καμια προφητεια μεγαλε μαγε xD
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3047 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 25 May 2012 - 13:15

Να δώσω κι εγώ μια μικρή προφητεία για φέτος........προβλέπω οι οικονομικές σχολές να πέφτουν ακόμη περισσότερο φέτος.....Περσινοί μου καθηγητές , που τους είδα σήμερα , μου 'παν φυσική άνω του 10 καλός βαθμός....(Άρα μάλλον πήγα καλά....:S)
Posted Image

#3048 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 25 May 2012 - 13:56

Πολύ γλύψιμο στην θεωρητική, να γιατί σας θεωρούμε η πιο εύκολη κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά στη φυσική σήμερα κάποιος καλά διαβασμένος έγραφε. Το μόνο που είδα δύσκολο ήταν το 2ο θέμα. Άμα έπεφταν του ίδιου στυλ με τα περσινά των αρρώστων θα κλαίγατε πολύ περισσότερο. Καλή επιτυχία πάντως παιδιά και μην ανησυχείτε, θα πέσουν οι βάσεις!

#3049 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 May 2012 - 15:04

Και μένα μου είπαν το 90% θα έχει γράψει κάτω από 15...
Τώρα θα ήθελα να πω ότι πήγα καλά, αλλά φοβάμαι μην διαψευθώ στο τέλος.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3050 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 25 May 2012 - 15:43

Και μένα μου είπαν το 90% θα έχει γράψει κάτω από 15...
Τώρα θα ήθελα να πω ότι πήγα καλά, αλλά φοβάμαι μην διαψευθώ στο τέλος.

Και το περισσότερο % θα 'ναι το 10-.....Τι να πω.....Εγώ το 15 το 'χασα με 2-3 μαλακίες γιατί τα 'χα παίξει απ'το άγχος......αλλά τι να λέμε τώρα , δικαιολογίες , δυστυχώς , δεν χωράνε σε αυτόν το θεσμό....
Posted Image

#3051 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 May 2012 - 15:44

Και εμένα πολλοί φίλοι μου μου είπαν ότι ήταν ολίγον παλούκια της φυσικής τα θέματα. Τα δικά μας πάλι δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, έχουν πέσει πολύ πιο δύσκολα. Μια κοπέλα μόλις είδε Καβάφη άρχισε να κλαίει, δεν τον είχε διαβάσει φαίνεται... Ούτε και εγώ να σας πω την αλήθεια, αλλά τον είχαμε κάνει τη προηγούμενη μέρα στο φροντιστήριο και θυμόμουν πολλά πράγματα. Τώρα αρχίζουν τα παλούκια, να δούμε τη έξυπνη ιδέα θα βάλει ο νους τους για την ιστορία...

#3052 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 25 May 2012 - 15:59

Ένας φίλος μου το έπαιξε κορώνα γράμματα και διάβασε μόνο ποιήματα λολ.
Μετά διάβασω αυτό από εδώ και γέλασα

Το θέμα Γ 4 όπως διατυπώθηκε είναι επιστημονικά λανθασμένο. Η ράβδος παίρνει αρκετή ενέργεια μέσω του έργου της δύναμης F ώστε να κάνει ανακύκλωση, με αποτέλεσμα η κινητική της ενέργεια να αυξάνει επ’ άπειρον.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3053 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2012 - 16:56

Είμαστε επιεικώς για κλάματα. Νομίζω ανταγωνισμό κάνουν για το ποιος θα βάλει πιο δύσκολα θέματα.

Anyway, μπήκε Καβάφης babe, και το είχα πει. Να πω την πικρή αλήθεια αισθανόμουν ότι θα μπει από την αρχή της χρονιάς και ήταν ευσεβής πόθος για μένα. :P

Χθες έλεγα στο φροντιστήριο "Είμαι σαββατογεννημένος και θα πέσει Καβάφης, να το δείτε". Έφαγα ΤΗΝ πλύση εγκεφάλου πριν πάρω τα θέματα για την χαζό κατσίκα, κι ότι θα μπει Παπαδιαμάντης. Ε παίρνω τα θέματα και δικαιώθηκα.

Edit

Τον Καβάφη ξεχάσατε. Εγώ πιστεύω ή αυτόν θα βάλουν(μιας και θέλουν το χαρτί-είναι μικρότερος από τον Παυλόπουλο -), ή τον Ιωάννου ή κανά πεζό.

Ο Παυλόπουλος έπεσε πέρσι στις Επαναληπτικές. Δε νομίζω να το βάλουν ξανά.

Αλλά ο Καβάφης δεν έχει πέσει ποτέ. Μακάρι να το βάλουν. Είναι τόσο εύκολο και έχεις να γράψεις πράγματα.

Πες μας και τι θα πέσει στα υπόλοιπα μαθήματα, αγαπητέ Night Wizard Seal. :D

Δόξα σοι ο Θεός, Καβάφης.

Οκ, το "θα βάλουν" με δύο λλ. Πετροβολήστε με :P Στο λαιμό μου δε θέλω να σας πάρω, αλλά πιστεύω ότι θα πέσει Πλάτωνας(άκουσα πως είναι "φιλοπλατωνική" η επιτροπή). Βασικά Πρωταγόρα θέλω, αλλά και η 11 της πολιτείας κάτι μου κάνει. Ρίξτε ένα βλέφαρο στον καημένο τον Αριστοτέλη όμως, ναι;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3054 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 25 May 2012 - 17:05

13η! Τι 11η :P Βαρετή ενότητα.

#3055 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 25 May 2012 - 17:08

^ So true!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3056 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2012 - 17:10

Το ότι έβαλαν και ένα μικρό κομματάκι της πέρσι, δε ξέρω μου απωθεί και μόνο τη σκέψη :P

Zura, here!

Η πιο ενδιαφέρουσα ενότητα της Πολιτείας μακράν(από αυτά που είναι στην ύλη βέβαια, γιατί το δαχτυλίδι του Γύγη και ο μύθος του Ηρός είναι πολύ ανώτερα)!

Στα πολιτκόμπλαμπλά του τον ψιλοβαριέμαι τον Πλάτωνα γιατί δεν μου αρέσει ο δογματικός τόνος του. Ενώ στις ιστοριούλες και τις αλληγορίες είναι ο καλύτερος.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3057 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 25 May 2012 - 17:19

Ναι αλλά από ερμηνευτικές είναι πολύ καλύτερη κατά την γνώμη μου. Πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις. Η πολιτεία είναι το καλύτερο έργο που έχουμε, πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, καλή μετάφραση και υπέροχη εισαγωγή. Αλλά δεν νομίζω να πέσει.

Όχι πάλι! Εκατό φορές το έχω δει αυτό το βιντεάκι.xD
Από την μεριά μου, βαριέμαι τον Πλάτωνα γενικά είτε μιλάει για πολιτικά είτε λέει παραμυθάκια. Πολύ απόλυτος και γενικά ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση, και εκείνος και ο Σωκράτης.
Αριστοτέλης και πάλι Αριστοτέλης. Απλός και κατανοητός, χωρίς πολλά πολλά.

Αλλά προτιμώ να μας βάλουν Πρωταγόρα, μπας και βάλουν κανένα εύκολο άγνωστο. Αν πέσει Αριστοτέλης, με μετάφραση και σχόλια είσαι τζετ. Δεν θες τίποτα άλλο. Οπότε λογικά θα μας βάλουν και δύσκολο άγνωστο.

#3058 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 25 May 2012 - 17:23

Η 20 απο τα Πολιτικα δεν παιζει καθολου;

Και εγω ηθελα Καβαφη περυσι και εφαγα ταπα με τον Κρητικο!! *sob sob*

#3059 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2012 - 17:24

Εγώ πάλι πιστεύω Πρωταγόρα και δύσκολο άγνωστο. Τα κρούσματα των τελευταίων διαγωνισμάτων έχουν δείξει όχι και τόσο καλά μαντάτα. Εκτός αν μάθουν από τα παράπονα και να αφήσουν τις χαζομάρες να βάλουν ένα θέμα της προκοπής. Δε ξέρω τι να περιμένω. Είναι ο μόνος τομέας που μπορούν να μας τσεκουρώσουν.

Αριστοτέλη δεν έχω θέμα, η αλήθεια είναι.

Άντε καλή μας τύχη(θα μας χρειαστεί).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3060 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 25 May 2012 - 17:28

Είναι ο μόνος τομέας που μπορούν να μας τσεκουρώσουν.

Ξεχνάς την Ιστορία. Αν και εκεί είναι πιο στάνταρ τα πράγματα, φοβάμαι τις πηγές.

Αριστοτέλη, ούτε εγώ τον φοβάμαι. Πολύ νορμάλ. Όσο για την 20η ενότητα μπορεί και να πέσει πάλι, δεν είναι απίθανο. Αλλά θα προτιμούσα να βάλουν από τις υπόλοιπες.

Καλή μας τύχη!