Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 23 May 2008 - 18:58
σωστο λαθος ηταν η ερωτηση
τα αλλα 2 ηταν απο το ...πανεξυπνο μυαλο του καθηγητη.....ΕΛΕΟΣ
@Μasterhead.....κ ομως, αν ο ανθρωπος εχει εμπνευση, βγαζει μεγαλες...μ@λακιες
(τετοια εμπνεθση ουτε στην τουαλετα)

Posted 23 May 2008 - 19:31

*κάνει log-in στο ffxi*
Posted 23 May 2008 - 20:34

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 May 2008 - 20:43
Δεν είναι μια κοροϊδία;
Δεν είναι παντελώς άχρηστα όλα αυτά που σας μαθαίνουν οι σχολές; Αφού όλοι προϋπηρεσία ζητάνε και όχι πτυχία.
Από όσα βλέπω, τα πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να εφοδιάζουνε τους νέους ώστε να βρούνε δουλειά. Για να κάνουνε οι νέοι διακοπές για 5+ χρόνια μακριά από τους γονείς τους, χωρίς οικονομικές έγνοιες, μέσα σε κραιπάλες, πάρτυ και πιθανώς όργια υπάρχουν κυρίως.
Για να βγάζουν λεφτά τα μπαρ, οι ενοικιαστές και τα φωτοτυπάδικα γύρω από τα πανεπιστήμια υπάρχουν κυρίως.
Για να δικαιολογεί το κράτος την ανεργία υπάρχουν κυρίως.
Και πριν αρχίσετε να με βρίζετε, το ξεκαθαρίζω ότι απλά είναι η γνώμη μου. Α, ναι, και ποτέ μου δεν πήγα πανεπιστήμιο, αν και πέρασα Αθήνα. Υποχρεώσεις σε φτωχή οικογενειακή επιχείρηση μου το χαλάσανε.
Posted 23 May 2008 - 20:49
Spamfest?
Έφυγε η Μαύρη Τρύπα, όρμησαν όλοι εδώ, ε;

Και να μη γκρινιάζετε αν τελειώνετε 10 Ιουνίου! Η εξεταστική των Πανεπιστημίων κρατάει και μέχρι αρχές Ιουλίου, ε!
Posted 23 May 2008 - 21:03
Θα επανερθω αυριο να ενημεροσω για την τρομερη μου επιδοση

Posted 23 May 2008 - 21:15
Όλοι εσείς που γράφετε ή γράψατε Πανελλαδικές, τι συμπεράσματα βγάλατε;
Δεν είναι μια κοροϊδία;
Δεν είναι παντελώς άχρηστα όλα αυτά που σας μαθαίνουν οι σχολές; Αφού όλοι προϋπηρεσία ζητάνε και όχι πτυχία.
Από όσα βλέπω, τα πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να εφοδιάζουνε τους νέους ώστε να βρούνε δουλειά. Για να κάνουνε οι νέοι διακοπές για 5+ χρόνια μακριά από τους γονείς τους, χωρίς οικονομικές έγνοιες, μέσα σε κραιπάλες, πάρτυ και πιθανώς όργια υπάρχουν κυρίως.
Για να βγάζουν λεφτά τα μπαρ, οι ενοικιαστές και τα φωτοτυπάδικα γύρω από τα πανεπιστήμια υπάρχουν κυρίως.
Για να δικαιολογεί το κράτος την ανεργία υπάρχουν κυρίως.
Και πριν αρχίσετε να με βρίζετε, το ξεκαθαρίζω ότι απλά είναι η γνώμη μου. Α, ναι, και ποτέ μου δεν πήγα πανεπιστήμιο, αν και πέρασα Αθήνα. Υποχρεώσεις σε φτωχή οικογενειακή επιχείρηση μου το χαλάσανε.
ακομα και αν το παρεις το πτυχιο με ενα ή 2 χρονια διαφορα δεν εγινε και τιποτα ... καλα θα ηταν να το αρχιζες ...

Posted 24 May 2008 - 00:59
Not any more:wooi2:Spamfest?
Spam removed,keep the thread nice and clean ppl:congrats:
Posted 24 May 2008 - 08:57

Ελπίζω να τα πηγαίνετε καλά παιδιά, διότι για θετικοτεχνολογικές τουλάχισοτν, φαντάζομαι ότι είναι σαν να πολεμάς τον Sephiroth τώρα.

http://www.ypepth.gr/docs/them_mat_kat_c_hmer_no_0806.pdf
Να και τα θέματα.
Posted 24 May 2008 - 09:30

και η υλη ειναι ΝΑ(με το συμπαθειο)δν παλευεται ομως προτιμω να δω κανα bleach να περασει η ωρα και το βραδυ θα βγω

Posted 24 May 2008 - 09:57

Posted 24 May 2008 - 10:16
Εγώ πάλι γράφω τεχνολογία επικοινωνιών τη δευτέρα...GG
(βαριέμαι να διαβάσω όμως)
σιγα μωρε,τεχνολογια ειναι γελοια και ηλιθιο σαν μαθημα(δν σου προσφερει τπτ στη κατευθυνση και του χρονου ο προγραμματισμος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ με αυτο το πραγμα)ο καθηγητης μας ειπε πως κανονικα δν πρεπει να διδασκεται

Posted 24 May 2008 - 10:54

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 24 May 2008 - 11:42
Η τεχνολογια Επικοινωνιων δεν ξεκινησε ωστε να εχει σχεση με τον προγραμματισμο...καμια σχεση βασικα.. η χρονια μου ηταν η πρωτη χρονια που εκανε αυτο το μαθημα με το καινουριο συστημα. Ηταν καθαρα πληροφοριακου χαρακτηρα, δεν ειχε καμια βαρυτητα σε βαθμολογια, ποσο μαλλον σε εξετασεις, και ηταν καθαρα επεξηγηματικο πανω στην επικοινωνια...εμενα προσωπικα μου αρεσε, εμαθα μεσω ενος βιβλιου ολα αυτα για τα οποια ισως καποια στιγμη να εψαχνα να διαβασω καθαρα πληροφοριακα..δεν εφτανε βεβαια σε τεχνολογικα επιτευγματα σημερινα, αλλα και παλι, το εβρισκα πολυ ενδιαφερον μαθημα...ισως να ηταν ο τροπος που μας το διδαξαν, χωρις πιεση, χωρις να μας αναγκαζουν να παπαγαλιζουμε, χωρις αγχος πανω απ'ολα..
γιαυτο

οχι πως εμας υπαρχει τρελη πιεση αλλα μια αλφα υπαρχει,δλδ μας εβαζε συχνα τεστς μας εξεταζε καθε μερα ολους
βαρυτητα στην βαθμολογια τ εννοεις δν υπηρχε?