Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#121 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 06:05

Αντε καλή τύχη και στα Λύκεια.

#122 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:01

Και απο εμενα χρονια πολλα σε ολους

Οσοι γραφατε εξετασεις τα πηγατε καλα; Γραψατε τιποτα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:03

Εγώ την έκανα την μ*κία μου. Αρνητικό έργο υπολόγισα και βρήκα μετά την απόσταση, αλλά μετά αφαιρέθηκα και ξεχασα να το ξαναβαλω αρνητικο...

Α ρε Τριβή.....

#124 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:04

Εγω εγραψα ιστορια και περιμενω γυρω στο 15.Αν και απαντησα ολες τις ερωτησεις, αλλα ειχε μια ερωτηση κρισης πολυ βλακεια και θα με κατεβασει στον βαθμο.

#125 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:08

Και εγω Ιστορια εγραψα και μακαρι να περιμενα και εγω 15... Ολες τις εγραψα αλλα το θεμα ειναι πως τις εγραψα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:57

Ρε ξέρει κανένας πληροφορικάριος να μου βρει κόδικα γι'αυτή την άσκηση?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 11:27

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.
ΕΓΡΑΨΑ ΣΚΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ 'ΠΙΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85.

Ο μ@λ@κ@ς έβαλε 4ο Θέμα διανύσματα!! :terror2:
Μας είχε πει τα βασικά να ξέρουμε, και έβαλε την πιο δύσκολη άσκηση που θα μπορούσε να βάλει. Και ενώ την άρχισα σωστά, τελικά δεν την προχώρησα γιατί νόμιζα ότι ήταν λάθος. Και στο 2ο Θέμα έχω ένα αριθμητικό λάθος το οποίο μάλλον θα μου κοστίσει το μισό υποερώτημα. (Το οποίο επιπλέον θα διόρθωνα αν ήξερα ότι ήταν σωστή η διαδικασία... :sleepy:)

Εν τω μεταξύ, έβαλε θέματα για 3ωρο. Το διαγώνισμα είχε ακριβώς την ίδια μορφή με τα τρίωρα που γράψαμε. Έλεος, πού να προλάβω; Κανείς πάντως δεν έγραψε καλά, πράγμα που με παριγορεί... :

oR4yYRl.gif

#128 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 11:35

Και εγω Ιστορια εγραψα και μακαρι να περιμενα και εγω 15... Ολες τις εγραψα αλλα το θεμα ειναι πως τις εγραψα

Ελα μωρε μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!!!

#129 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 12:36

εγώ σήμερα έγραψα Αρχαία Γλώσσα ,που ν μου χαθει η καθηγήτρια μας κατατρόμαξε στην αρχή και μετά μας έβαλε πανευκολούρες, μέχρι και γω που είμαι σκραπας στα Αρχαία έγραψα για πάνω απο 14:orly:, τι ανακούφιση αι αυτή !!!:drink::bath::wis:τώρα πάμε Παρασκευή για Ιλιάδα...:stubborn:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#130 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 12:43

Σε όσους δίνουν πανελλαδικές αυτό το καιρό καλή επιτυχία!Αυτό ήταν παιδιά,τελειώσατε!Τώρα να πάτε με τσαμπουκά να γράψετε και χωρίς άγχος!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 12:49

Εγώ πάλι έγραψα ιστορια... Νταξ, τα θέματα ήταν σχετικα sos αλλά οι ερωτήσεις κρίσεις μου τν δίνουν @_@

#132 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 14:05

Μια απο τα ιδια κι εγω.Η ερωτηση κρισεως με εφαγε σημερα στην ιστορια.Ειναι αδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:stubborn:

#133 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 14:14

εγω ειμαι αδικαιολογητος...
εκτος οτι πηρα χτες τηλεφωνο κ πηρα την υλη των μαθηματικων κατευθινσεις...
τα πρωτα 3 που γραφω ειναι κατευθυνσεις......
εε παω σημερα σχολειο να γραψω το πρωτο μαθημα....
καθομαστε μας δινουν τις κολλες (δν μας δωσαν θεματα στην αρχη)
κ εκει που λεει εισηγητης (ο καθηγητης που σου κανει το μαθημα για οσουσ δν ξερουν) παω να γραψω εγω το ονομα του μαθηματικου κ πεταγεται ενα παιδι 2-3 λεπτα μετα που δωσαν τις κολλες....κ γινεται η εξης συζητηση~
Μαθητης- Εκει που λεει εισηγητης τι βαζουμε ρε παιδια??
Μαθητης 2 - Ελα ρε...το ονομα του καθηγητη,,,,εε,,ρουκ**νακη βαζουμε (δν λεω ονοματα για καλο κ για κακο)
Μαθητης- Ααα νταξει...
ΕΓΩ- Ρουκ**νακη??? ρε παιδια τι γραφουμε σημερα???
Μαθητης- Εεε,....φυσικη κατευθινσεις....??

OMFG>....μην με ρωτησετε πως εγραψα//////
σκατα σκατα & ξανα σκατα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 14:57

Σήμερα έγραφα Αρχαία Κατεύθυνσης & Βιολογία. Στα Αρχαία τα πήγα τέλεια ευτυχώς! Και βιολογία τα πήγα καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι την είχα κάνει 2,5 αναγνώσεις...:hahaha:
Α μας έδωσαν και βαθμούς σήμερα, για να μας κάνουν την καρδιά περιβόλι για τις εξετάσεις! :P

#135 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 18:23

Υπάρχει κάποιο καλό παιδάκι 1ης Λυκείου να μου στείλει σε ΠΜ τι τους έβαλαν Ιστορία?
Σας παρακαλώ, βοηθείστε τον Α-ιστόρητο!