Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#871 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 September 2009 - 14:09

Ειμαι η μονη που δεν πηγε στον αγιασμο γιατι βαριοταν και ηθελε να μεινει στο κρεβατι?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#872 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 September 2009 - 14:16

Εγώ δυστυχώς τον έχασα λόγω υποχρεώσεων.
Θα περιμένω το remastered DVD του σχολείου που θα τον έχει σε HD στα extra.

oR4yYRl.gif

#873 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 11 September 2009 - 17:23

Well εγω πηγα, περιτω να πω οτι καναμε κανονικα μαθημα...

#874 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 11 September 2009 - 17:51

Ωραίος αγιασμός.
Ωραία θεάματα.
Ωραίοι οι καθηγητές.
Ωραία τα λεφτά.

May it happen again.

Posted Image
1

#875 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 12 September 2009 - 00:23

Posted Image

Ειρωνεία, huh;

Anyway, για πείτε οι τώρα αρχίζοντες πώς βλέπετε τη φετινή χρονιά και πώς σχεδιάζετε να την περάσετε.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#876 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 12 September 2009 - 13:09

We will wank our chickens
Beat our meats
ect.
Posted Image

#877 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 September 2009 - 14:51

Εγώ προσωπικά θα την περάσω κάνοντας υπομονή και περιμένοντας τα χειρότερα του χρόνου. :deadga6:

15fkk04.jpg

#878 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 13 September 2009 - 15:14

Xαλαρα, δεν προκειται να σφειχτω για μερικες πανελληνιες :himitsu:. Τα γνωστα λοιπον, ζωγραφικη και μανκγα μεσα στην ταξη:ureshii:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#879 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 13 September 2009 - 16:54

Εγώ προσωπικά θα την περάσω κάνοντας υπομονή και περιμένοντας τα χειρότερα του χρόνου. :deadga6:

That! ^ :unlucky:

#880 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 13 September 2009 - 17:45

Xαλαρα, δεν προκειται να σφειχτω για μερικες πανελληνιες :himitsu:. Τα γνωστα λοιπον, ζωγραφικη και μανκγα μεσα στην ταξη:ureshii:

Αυτα ειναι:hahaha::hahaha: και εγω ετσι το βλεπω να καταλιγω φετος:hot:

#881 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 September 2009 - 18:09

Εμένα πάντως μου έχει λείψει η κιμωλία και ο πίνακας.Μου έμεινε κουσούρι από τη τρίτη λυκείου που κάθε μέρα σχεδόν σηκωνόμουν στο πίνακα και έλυνα ασκήσεις στα μαθηματικά και φυσική.Ωραίες εποχές:if:

Posted Image

#882 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 13 September 2009 - 18:49

Αντε να πω και γω πως ηταν....

Λοιπον ,
Ωραια πρωτακια , αχ μονο ενα χρονο ομως θα τις ευχαριστηθω τις κοπελιες.... :emptyonexg1:
Στον αγιασμο οπως παντα δεν προσεχε κανεις (στο σχολειο μ ετσι γινεται για αλλου δεν ξερω)

ηδη ξερουμε πως θα ναι τα τμηματα . Γενικης παιδειας αρκετη καφριλα θα πεσει

τωρα στη κατευθυνση στη ταξη ειμαστε 9 ατομα μοναχικες ωρες θα περασουμε:emptyonexg1:
I put up my headphones and listen to the deftones

#883 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 September 2009 - 19:03

Εμένα πάντως μου έχει λείψει η κιμωλία και ο πίνακας.Μου έμεινε κουσούρι από τη τρίτη λυκείου που κάθε μέρα σχεδόν σηκωνόμουν στο πίνακα και έλυνα ασκήσεις στα μαθηματικά και φυσική.Ωραίες εποχές:if:

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχει πόσα χρόνια που η κιμωλία έχει πάρει δρόμο από τα σχολεία.Τουλάχιστον σε αυτά που πήγα ή πηγαίνω εγώ, εδώ και 4 χρόνια έχουν μαρκαδόρους.Από τη μια καλύτερα από την άλλη αυτοί οι καθηγητές μια δουλειά είχαν να κάνουν(να το γεμίσουν με μελάνι) και αυτό δε το έκαναν.Μετά άρχισαν να παραπονιούνται και για τους μαρκαδόρους.Έλεος!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#884 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 13 September 2009 - 19:09

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έχει πόσα χρόνια που η κιμωλία έχει πάρει δρόμο από τα σχολεία.Τουλάχιστον σε αυτά που πήγα ή πηγαίνω εγώ, εδώ και 4 χρόνια έχουν μαρκαδόρους.Από τη μια καλύτερα από την άλλη αυτοί οι καθηγητές μια δουλειά είχαν να κάνουν(να το γεμίσουν με μελάνι) και αυτό δε το έκαναν.Μετά άρχισαν να παραπονιούνται και για τους μαρκαδόρους.Έλεος!

Ούτε εγώ θέλω να στο χαλάσω αλλά αυτό δεν γίνεται παντού.:hahaha:Εμείς ακόμα πλενόμαστε με αυτήν την ευωδιαστή άσπρη σκόνη που γαργαλάει απαλά τα πνευμόνια.:lovulovu:

btw, All Hail '92 generation.Θα σκίσουμε φέτος.:hero:

#885 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 13 September 2009 - 19:34

Ούτε εγώ θέλω να στο χαλάσω αλλά αυτό δεν γίνεται παντού.:hahaha:Εμείς ακόμα πλενόμαστε με αυτήν την ευωδιαστή άσπρη σκόνη που γαργαλάει απαλά τα πνευμόνια.:lovulovu:

btw, All Hail '92 generation.Θα σκίσουμε φέτος.:hero:

Τωρα να περιμενουμε και τους πινακες αφης:hahaha::hahaha:
Στο φροντιστιριο μου παντως εχουμε εναν:himitsu: