Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#901 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 October 2009 - 11:21

Θα σου έβαζα πάλι κανένα meme, αλλά τέλος πάντων.

Η τρίτη λυκείου είναι μια καταπληκτική τάξη αν μπορεί να αφαιρέσει κανείς το άγχος. Αλλά επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτο να γίνει, είναι μια ψυχοφθόρα εμπειρία. Οι cool τύποι που ίσως πεταχτούν να πουν ότι δεν αγχώθηκαν είναι απλά ψεύτες. :nosey:

Ήξερα ότι οι δυνατότητές μου ήταν για 18.500 και βάλε μόρια και η σχολή που ήθελα είχε 15.

Ναι δεν αγχώθηκα.:hi:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#902 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 11 October 2009 - 11:29

Ξέχασα να γράψω ''με εξαίρεση τον zade'', my bad.
1

#903 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 October 2009 - 11:34

Ήξερα ότι οι δυνατότητές μου ήταν για 18.500 και βάλε μόρια και η σχολή που ήθελα είχε 15.

Ναι δεν αγχώθηκα.:hi:

:terror2:
Καλή φάση. Θα σ' άρεσε πολύ η σχολή που πήγες, ε;

oR4yYRl.gif

#904 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 October 2009 - 13:05

Ρε παιδιά, εντάξει, πού είναι το παράξενο στην περίπτωση κάποιοι να στοχεύουν σε μια χαμηλόβαθμη σχολή είτε λόγω ενδιαφέροντος είτε λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης, ενώ ξέρουν ότι μπορούν να πετύχουν και πιο υψηλόβαθμες;
Υπάρχουν αρκετά τέτοια παιδιά και λογικό είναι να μην αγχώνονται.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#905 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 October 2009 - 20:02

Well, Zade τα 'παμε και τα ξανα 'παμε...

Εγώ ξέρω ότι πάνω που πάω να σκεφτώ το ίδιο με σένα, με αγχώνει το περιβάλλον. Φυσικά ρόλο παίζουν και οι σωστές επιλογές κατεύθυνσης αλλά απ'αυτό ασ'τα βράστα...πολλές μεταβλητές στο παιχνίδι.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#906 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 16 February 2010 - 22:40

Τι γίνεται; Γράφετε κανένα διαγώνισμα αυτήν την περίοδο;

Η Γ' Λυκείου θα πρέπει να τελειώνει την ύλη σιγά-σιγά και να αρχίζει επαναλήψεις... :smokingg:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#907 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 February 2010 - 22:42

Τι γίνεται; Γράφετε κανένα διαγώνισμα αυτήν την περίοδο;

Η Γ' Λυκείου θα πρέπει να τελειώνει την ύλη σιγά-σιγά και να αρχίζει επαναλήψεις... :smokingg:

Εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχα κάνει 2 επαναλήψεις πάντως... Στα μαθηματικά 3... :thatsit:

Spoiler:

oR4yYRl.gif

#908 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 17 February 2010 - 18:04

Εγώ μιας και αποφάσισα να ξαναδώσω έχω βγάλει μια φορά τα περισσότερα. Βέβαια μαθηματικά λόγω σχολής δεν έχω ανάγκη να λιώσω τόσο πολύ.
Posted Image

#909 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 February 2010 - 18:29

Έχεις κουράγιο να δώσεις για τέταρτη χρονιά ρε συ? Μπράβο μπράβο...Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρεις...Πρέπει να έχουν δυσκολέψει πολύ οι πανελλήνιες για να μην περνάς με τίποτα...

xbJ3b2w.jpeg

#910 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 19 February 2010 - 01:18

Εγώ μιας και αποφάσισα να ξαναδώσω έχω βγάλει μια φορά τα περισσότερα. Βέβαια μαθηματικά λόγω σχολής δεν έχω ανάγκη να λιώσω τόσο πολύ.

Πληροφορικάριος δεν είσαι εσύ; Μπορείς μήπως να δώσεις πληροφορίες για τη σχολή σου; Με ΠΜ φυσικά, μη σπαμμάρουμε εδώ μέσα. Το ζητάω επειδή βλέπω ότι ξαναδίνεις και θα ήθελα να μάθω τι πρόβλημα έχει η σχολή πληροφορικής μιας και, άσχετα με όλο αυτό, ήθελα πληροφορίες για αυτή.

Posted Image

#911 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 February 2010 - 20:50

Εγω με 3μηνες τρελου διαβασματος κ τους υπολοιπους απλα καποιες επαναληψεις στο φροντιστηριο εβγαλα 16.200(Θεωρητικης κατευθηνσης) το ξερω λιγα μορια εβγαλα σε σχεση με το διαβασμα που εριξα αλλα περασα στη σχολη που ηθελα :D. Για αυτο παιδια να πιστευεται οτι θα τα καταφερεται κ ολα θα πανε καλα.

Posted Image

#912 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 February 2010 - 03:57

εγω αρχισα να διαβαχω το πασχα ... δεν εγραψα οσο ηθελα , αλλα παλι καλα που περασα εκει που ηθελα !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#913 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 posts

Posted 05 March 2010 - 15:26

Ποπο τι μαρτύριο και αυτό, πανελλήνιες :sadist:. Ευτυχώς ανήκει στο παρελθόν. Καλό κουράγιο εύχομαι στα παιδιά που δίνουν φέτος. :ureshii:
Posted Image

#914 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 06 March 2010 - 02:03

Δινω φετος πανελληνιες και μπορω να πω δεν ειναι το παλουκι που μου λεγαν οτι ειναι οκ εχει τις δυσκολες στιγμες του αλλα ενα σαββατο βραδυ μπορεις να χαλαρωνεις , το λεω και επι του ασφαλους κιολας μιας και ειχα κανει απο πριν αποτοξινωση απο ανιμε & video games αν και στη μεση της χρονιας ειχα παραστρατησει ηθελα να παρω wii αλλα ο ash με βαλε και παλι στο σωστο δρομο .. δεν σκοπευω σε σχολη με πολλα μορια μια φυσικοθεραπεια θελω να περασω θεσσαλονικη και θα μαι καλα...

και για τους θετικους και τεχνολογικους
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ SUX
I put up my headphones and listen to the deftones

#915 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 06 March 2010 - 12:47

και για τους θετικους και τεχνολογικους
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ SUX

Sry, αλλά
Posted Image

P.S.: No offense πάντα, πλάκα κάνουμε, καλή επιτυχία! :thatsit:

Posted Image