Γαμάτο. Στα χρόνια μου δεν είχαμε τέτοια.Τωρα να περιμενουμε και τους πινακες αφης
:hahaha:
Στο φροντιστιριο μου παντως εχουμε εναν
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 20:04
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2009 - 21:41
Ευτυχως τωρα πηγα λυκειο και ξανασυναντησα τους παραδοσικαους πινακες με κιμωλια

Οσο για το: Πως βλεπω τη σχολικη χρονια...οχι και τοσο καλα (για την ακριβεια χαλια).
Εχω ενα σορο anime να δω και δεν μπορω αφου θα πρεπει να διαβαζω

Να δω πως θα την βγαλω και φετος.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:16
Εγω θα κανω 23 ωριτσες μαθηματα ειδικοτητας (γραμμικο/ελευθερο σχεδιο, τεχνολογια εκτυπωσεων, γραφιστικες εφαρμογες, photoshop)
και 12 ωριτσες απο τις αλλες μ@λ@κιες (μαθηματικα, εκθεση κ.α.)
Kαι πηραμε και μερικα απο τα βιβλια σημερα

Το μοναδικο αρνητικο λοιπον για αυτην την χρονια (οι πανελληνιες δεν μετρανε) ειναι το πρωινο ξυπνημα

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 17:37
Εμάς στα αγγλικά μας βάλανε πίνακες αφής...Είναι τέλειοι μέχρι και βιντελακια προβάλουν!!!(βέβαια η καθηγητρια θυμίθηκε να τους βάλει 2 μήνες πριν φύγω από το φροντηστήριο και δεν θα προλάβω να τους χρησιμοποιήσω

Itsuwari no kakera
Nigiri tsubushite
Shitatte ni ochiru wa
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 17:52
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 19:02
σχολειο 4ever εχω βαρεθει να καθομαι 4 μηνες τωρα
Δεν ήθελα να το πω έτσι ακριβώς, αλλά αυτό.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 21:32
Vagelio και εγώ αυτής της 'αποψης είμαι...Ότι η καλοπέραση είναι πάνω απόλα...Το πρόβλημα όμως είναι ότι η μανα μου δεν εχει την ίδια άποψη...και έτσι έχω βρεθεί να κάνω 20 ώρες τη βδομάδα φροντηστήριο (βέβαια οι 10 είναι αγγλικά οπότε δεν πιάνονται ως μάθημα...)
θα προλάβω να τους χρησιμοποιήσω)
*Sigh*

Ολες οι μανες το ιδιο ειναι... και εμενα η δικια μου με θελει διαβαστερη (σιγα μην της κανω την χαρη).
Οσο για τα φροντηστηρια, ευτυχως που εχω "δυνατη" αποψη διαφορετικα θα καταντουσα να κανω κι εγω 20 ωρες την εβδομαδα, οποτε δεν με συμφερει να γκρινιαζω μιας και την βγαζω 4,5 ωρες την εβδομαδα (μαθηματικα και γραμμικο σχεδιο). Παντως αν κανεις τοσες πολλες ωρες φροντηστηριο ειλικρινα θαυμαζω την αντοχη σου! Προσωπικα, σταματησα τα αγγλικα μου γι' αυτη την χρονια γιατι θα κουραζομουν (πολλα μαζεμενα >__< )
Anyway, τα καλα νεα για αυτο το επταημερον ειναι πως δεν εχουμε μπει ακομα σε 7ωρα

Και ο λογος? Δεν μας χωρανε οι ταξεις φυσικα, τι αλλο? Ελληνικη παιδεια FTW!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 22:29
Εγω κανω 6:30 ωρες φροντιστηριο την εβδομαδα και 6 ωρες αγγλικα (ευτυχως τον Δεκεμβριο το δινω το Profficencie και ξεμπερδευω)
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 14:49
Παιδια μηλατε τωρα για τις μανες σας...Δεν εχετε συνατησει την δικια μου (Vagelio knows the answer)
Εγω κανω 6:30 ωρες φροντιστηριο την εβδομαδα και 6 ωρες αγγλικα (ευτυχως τον Δεκεμβριο το δινω το Profficencie και ξεμπερδευω)
Αν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά το Proficiency πως περιμένεις να το περάσεις;

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 10:37
... Profficencie...
As in "Προφισενσι"? Ετσι το λεει ο παππους μου...
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 21:11
Αν δεν ξέρεις να γράφεις σωστά το Proficiency πως περιμένεις να το περάσεις;
Με τυχη, οπως περασα και τα υπολοιπα

Ενταξει, σοβαρα τωρα, επειδη εκανα λαθος μια λεξη, την οποια μαλιστα δεν μου εχουν μαθει πως να την γραφω και ουτε εγω ειχα δειξει ιδιαιτερο ενδιαφερον στο να τη μαθω, μπορει να μου προσδιορισει αν θα περασω το συγκεκριμενο πτυχιο;
Βασικα πιστευω οτι πιο πολυ το εγραψες για πλακα, αρα εννοειτε οτι δεν εχω κανα προβλημα.
Απλως με πειραξε λιγουλακι.
Η αληθεια ειναι παντως οτι την εγραψα εντελως ανορθωγραφα και εγω. Πως μου ειρθε και το εγραψα ετσι;
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 21:20
Αν καταφέρετε να περάσετε μέσα απ'το mindfuck που λέγεται 3η Λυκείου, πείτε μου και 'μένα.
[/URL]
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 02:19
Ένα σας λέω εγώ. Το λούκι της 3ης είναι ηλίθιο. Όχι δύσκολο, ηλίθιο.
Αν καταφέρετε να περάσετε μέσα απ'το mindfuck που λέγεται 3η Λυκείου, πείτε μου και 'μένα.
3η λυκείου γαμάτη, imba και forever.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 03:15
Κανεις δεν διαφωνει!!Γαματη,imba και forever(ειδικα με 5μερη στην ροδο..) αλλα χωρις το ηληθιο συστημα που λεγετε πανελλαδικες..

BTW περαστε φοιτητες να δειτε ζωη

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 10:12
Θα σου έβαζα πάλι κανένα meme, αλλά τέλος πάντων.
Η τρίτη λυκείου είναι μια καταπληκτική τάξη αν μπορεί να αφαιρέσει κανείς το άγχος. Αλλά επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτο να γίνει, είναι μια ψυχοφθόρα εμπειρία. Οι cool τύποι που ίσως πεταχτούν να πουν ότι δεν αγχώθηκαν είναι απλά ψεύτες.