Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#466 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 26 August 2008 - 23:01

Ξάνθη κανείς;:wis: Αν και αυτή η συζήτηση δε θα πρεπε να γίνεται στο φοιτηταριό;:tensai:
Posted Image

#467 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 11 September 2008 - 05:58

*Bump

Καλή νέα σχολική χρονιά σε όσους πάνε (ακόμα :( ) σχολείο!!

*Grrrr......Ένας χρόνος είναι θα περάσει....

Edited by SirJim, 11 September 2008 - 10:04.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#468 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 11 September 2008 - 06:09

OMG T_T!!! 7:10 και ειμαι ξύπνιος.....πρώτη φορά νιωθο τοσο κουρασμένος μετα απο επειτα 3 μηνες τεμεπελιάς.!!

#469 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 11 September 2008 - 06:18

Κι εγώ το ίδιο... σε 10 λεπτά φεύγω για την πρώτη μέρα στο σχολείο και ήδη μου λείπει το καλοκαίρι.

SirJim: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕ!!! :nanana:

15fkk04.jpg

#470 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 11 September 2008 - 06:18

Σχολειο???Παλι???Τ_Τ Χρειαζομαι αλλους τρεις μηνες τεμπελιας...:oo::deadga6:
Posted Image

#471 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 11 September 2008 - 06:46

Και για άλλη μια χρονιά το σχολείο ξεκινώντας Σεπτέμβρη έρχεται να μας αποδείξει πόσο αλήθεια είναι το ότι τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν :frozen:
Goodbye sweet summer :cry5:. Τουλάχιστον φέτος έχω να περιμένω και 5ημερη αλλά δυστυχώς είναι και οι shitty πανελλήνιες. :smokingg: Anyway καλό σχολικό έτος σε συνομήλικους και μικρότερους και υπομονή μπόρα είναι και θα περάσει:frozen:

#472 Systema Sephirothicum

Systema Sephirothicum

The Black Deathgod

• Members
  • 13 posts

Posted 11 September 2008 - 07:15

Guys and girls,from all of us to all of you,a very merry school year!Ενας χρονος ειναι,θα περασει :wis:
What I have shown you is reality.What you remember, that is the illusion...

#473 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 11 September 2008 - 10:47

Επισήμως πλέον ξεκινούν τα βάσανα μας.
Καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες.
Posted Image

#474 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 11 September 2008 - 14:10

καλη μας σχολικη χρονια!!!!!!!!!!!!:deadga6:
(μου κοπηκαν τα χερια να μεταφερω τα βιβλια μεχρι το σπιτι....)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#475 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 11 September 2008 - 14:19

καλη μας σχολικη χρονια...:emptyonexg1::deadga6::sadist::zetsubou: ...λεμε τωρα...
αντε να δουμε πως θα την παλεψουμε και φετος........

#476 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 12 September 2008 - 02:26

καλη μας σχολικη χρονια!!!!!!!!!!!!:deadga6:
(μου κοπηκαν τα χερια να μεταφερω τα βιβλια μεχρι το σπιτι....)

ποπω δικιο εχεις ειδικα οταν παω προς στο σπητι μου περναω μια ανιφορα αστα να πανε ........ κοπηκαι η μεση μου .......... να φτασω σπητι μου ......:emptyonexg1::sadist:

#477 Zeph1r0s

Zeph1r0s

of the West

• Members
  • 10 posts

Posted 12 September 2008 - 04:23

αυτή τη στιγμή όπως τα σκεύτομαι όλα και τα ενθυμούμε από τη χρονιά που πέρασε... δεν μου φαίνονται και τόσο τραγικά δύσκολα τλκ... (σχετικά με το πρώτο ποστ)
~βέβαια εδώ μιλάει το @#$μπούκας που έχανε μονάδες επειδή στις βιολογίες δεν μπήκε στον κόπο να τις γράψει αυτολεξή επειδή βαριότανε και ας ήξερε όλο το βιβλίο... αλλά τι περιμένεις όταν στις διορθώνουν χημικοί/κηνυγοί και φυσιογνώστες αντί για βιολόγοι...~
καλη σχολική χρονιά.

Piece of advice:
@Τα μαθηματικά Κατ είναι Έκθεση! (τα γράφεις σα να μιλάς σε πα...ρα που δεν ξέρει πόσο κάνει 1+1 με λογάκια και όλα)

@Η Έκθεση είναι άστα να πάνε, γράφεις και βγάλε το ταλέντο σου.

@Η Χημεία Κατ είναι χημεία (μην πελαγώνεται την διάβασα 1 μήνα πριν και έγραψα 19,6 και έχει τις λιγότερες ώρες διαβάσματος απ'όλα/άμα την καταλάβεις τέλος/-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ πχ: η ενέργεια ηλεκτρονίου σε ένα μόριο υδρογόνου-και όχι σε ένα άτομο-εκεί να δειτε κάψιμο...)

@Η Φυσική Κατ είναι ΦΥΣΙΚΗ (άμα έχεις σωστούς τύπους το αποτέλεσμα πιάνει 1/100 μόνο! να σας νοιάζει ο τύπος και όχι τόσο το αποτέλεσμα, χωρίς πολλά λόγια βήμα-βήμα και είστε κύριοι -έχασα το 20αρι για μία τριβή...<-προσοχή στη ΣΤΑΤΙΚΗ τριβή καίει κώλους)

@Οι Βιολογίες (Γεν και Κατ) είναι γελοίες αλλά εκεί πρέπει να τους γράψεις απαντήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα γράφει στο βιβλίο αν θες βαθμό και αν χρειαστεί εξήγηση καλή πρωτοχρονιά και του χρόνου θέλει χ2 ότι γράφει στο βιβλίο σαν να τα εξηγείς σε μλκ/παραπληγικό/γκάου-μπίου με iq< <0

αυτά για τους θετικούς. είναι απλά. μην τρελένεστε και με καλό διαβασματάκι(κατανόηση πάνω απ'όλα) και θα γράψετε. (και φροντίστε τους βαθμούς σχολείο-μην χάσετ για 2 μόρια στα 20k τη σχολή που θέλετε-έγινε σε μία γνωστή μου επειδή ένας καθηγητής της έβαλε 18 σε ένα τετράμηνο αντί για 19)
Posted Image

#478 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 12 September 2008 - 23:28

καλη μας σχολικη χρονια...:emptyonexg1::deadga6::sadist::zetsubou: ...λεμε τωρα...
αντε να δουμε πως θα την παλεψουμε και φετος........

μωρε, καπως θα την παλεψουμε, να δουμε τι θα γραψουμε ομως... :canthelp:

Καλη μας χρονια και καλη επιτυχια στους εξεταζομενους (πανελληνιως και μη)

Posted Image

#479 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 13 September 2008 - 00:09

καλη σχολικη χρονια guys και να ξερεται η τριτη λυκειου δεν πρεπει να ειναι η πιο δυσκολη χρονια σας στο σχολειο, μονο στο φροντηστηριο...
enjoy every last minute with our friends in school cause u 're gonna miss this after u graduate...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#480 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 13 September 2008 - 01:55

LAST YEAR!!!!!θΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

and then SCHOOLS BEEN BLOWING IN TO PIECES!!!xD