Ωωω!
Εγώ επιμένω. Κριτήρια. Αν δεν είσαι σωστός και επιμελής και έχεις ιστορικό και χίλια δυο άλλα, ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.
Και ακούγεται φασιστικό; Τράβα να δεις αν έρχομαι. Καιρούς για ευαισθητοποίηση που βρίσκει ο κόσμος.
η αληθεια ειναι οτι περιμενα μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη αλλα οκ...και ναι ειναι πολυ φασιστικο...και ναι αυτοι ακριβως ειναι οι καιροι για ευαισθητοποιηση...
συνηθως τα παιδια που διαλεγουν σχεδιο ειναι αυτα που θελουν και αναλογη σχολη[αρχιτεκτονων, καλων τεχνων και δεν ξερω τι αλλο] και εννοειται για τους υπολοιπους[που συνηθως δεν εχουμε κανενα τετοιο ταλεντο:bahhh:]μας φαινεται βαρετο...Το σχέδιο δεν λέει τίποτα,ένας φίλος μου που είχε πάει πέρσι,ζωγράφιζαν μπουκάλια-κουτιά κ.α.Άσε που στο τέλος θα δώσεις εξετάσεις.

βρε Kamui λαμβανοντας υπ'οψιν[οπως ξαναειπα]την ολη κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα αυτη τη στιγμη δεν ειναι δυνατον να αποσπαστουν τα υπουργεια..αλλα ακομη και να ηταν δυνατον ποιος θα μπορουσε να ειναι αυτος που θα τα ελεγχει[και στη δικη μας περιπτωση]ποιοι θα μπορουσαν να ελεγχουν το υπουργειο παιδειας;;επιτροπες πανεπιστημιακων;;επιτροπες καθηγητων;;;θα σφαζονταν σαν τα κοκορια...
απλως ανεφερα ενα παραδειγμα αντλημενο απο τα δικα μου βιωματα...δεν τα καινε επειδη ειναι κακογραμμενα απλα...τα καινε επειδη ειναι κακογραμμενα και αναγκαζονται να τα διαβαζουν ξανα και ξανα...και απο οτι βλεπω[επειδη εισαι μικρος ακομα:kakaka:]στην τριτη λυκειου θα δεις οτι δυστυχως η παπαγαλια ειναι ο μονος τροπος για να καταφερεις κατι στις πανελληνιες[για τη θεωρητικη το λεω που απ' οτι καταλαβα εχεις επιλεξει ως κατευθυνση]θα γινεις και εσυ "παπαγαλος"και τοτε θα καταλαβεις ποσο σιχαμερα ειναι αυτα τα βιβλια...Δηλαδή αυτοί που καίνε τα βιβλία τους τα καίνε επειδή είναι κακογραμμένα, άλλιώς θα τα κορνιζόνανε για να καμαρώνουν την εκπαίδευσή τους...

και οντως δεν καταλαβαινω τι θα πει ειδιωτικοποιηση...ειναι καποιο ειδος ευφημισμου;;