Το κακο ομως ειναι οτι δεν θα βλεπω animes.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:33
Το κακο ομως ειναι οτι δεν θα βλεπω animes.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:45
Εντωμεταξυ το ΣΕΠ καταργηθηκε απο τα σχολεια... Μπραβο! Προκοψαν παλι....
Όχι ότι έκανε καμιά σημαντική δουλειά τώρα που υπήρχε.
Όντως μπορεί να μην ήταν κανενα σημαντικό ή ιδιαίτερα χρήσιμο μάθημα, σίγουρα όμως ήταν η πιο ευχάριστη ώρα της εβδομάδας.
Πέρυσι ο γυμναστής που μας έκανε και ΣΕΠ, πέρα απο personality tests και άλλα καλα, μας έστελνε και e-mails με διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.
Εγω τουλάχιστον πρόλαβα όσο λίγο θα το δίδασκαν, και δε χρειαζόμουνα απεγνωσμένα κάτι τέτοιο εξ αρχής, οπότε δε με ενοχλεί πλέον.
Παντως εξακολουθώ να πιστεύω πως έκαναν βλακεία που το έκοψαν.
Εδω δεν έχουν πως να γεμίσουν τις ωρες τους και βάζουν 6 ώρες αρχαία και 5 μαθηματικά απο την πρώτη λυκείου, και κόβουν μαθήματα που δε χρειάζονται καν ειδικούς καθηγητές?
Anyway, why am I talking like a 10 year old?
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52
εγω παντως εμαθα τα απαραιτητατο εχω ακουσει αυτο και το εχω δει κιολας με μια βολτα στο πανεπιστημιο χτες! καλα θα περασουμε φοιτητες!!!
οτι εχει public και γιαπωνεζικο
τι αλλο να θελω;;

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 15:03
εγω παντως εμαθα τα απαραιτητα
οτι εχει public και γιαπωνεζικο
τι αλλο να θελω;;
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:58
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 11:59
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 12:14
Πρώτη μέρα μου στο λύκειο και με πήραν με κακό μάτι από τον αγιασμό ακόμα. Κλασσική περίπτωση στρίγγλας καθηγήτριας που επιβλέπει αν οι μαθητές κάνουν ησυχία στη γραμμή, και όπως ήταν φυσικό μιλούσα με τον κολλητό μου και αφού μας έκανε την παρατήρηση μας είπε οτι μας έχει βάλει στο μάτι και τους δυο μας.
Τι σπαστικό να θες να κάνεις καλή εντύπωση και με το παραμικρό να σε βάζουν στο μάτι και για οτι συμβαίνει να κατηγορούν εσένα
Πολύ χειρότερο είναι να σε βάζουν στο μάτι όταν κάθεσαι ύσηχος σαν την Παναγία και να σου κάνουν παρατήρηση γιατί οι τρύχες του κεφαλιού σου είναι πιο μακριές απο των άλλων παιδιών...
Ευτυχώς πάλι που το λύκειο μου έχει υπερβολικά πολλά προβλήματα για να ασχολούνται με τρίχες...
Ο φετινός "αγιασμός" μπορώ να πω πως ήταν το πιο κωμικοτραγικό τσίρκο που έχω παρακολουθήσει.
Άλλαξαν οι διευθυντές, τα μικρόφωνα δε δούλευαν, ο παππάς μπέρδευε τα λόγια του, όλοι μας έλεγαν τις παπαρολογίες τους διαβάζοντας τις μέσα απο χαρτιά, ο νέος διευθυντής προσπαθούσε να το παίξει δυνατός και να επιβλυθεί αλλά κανείς δεν τον άκουγε γιατι δε δούλεβε το μικρόφωνο, ο δήμαρχος τα ίδια, τα παιδιά χαζογελούσαν ως συνήθως...
Η μόνη ειλικρινής και βάσιμη μαρτυρία που ακούστηκε ήταν η αριστερή προπαγάνδα του φυσικού, κι ας μην είμαι αριστερός.
Αυτό που μας ξεκαθάρισαν με σιγουριά πάντως είναι οτι δε θα έχουμε βιβλία όποτε δεν θα χρειάζεται να διαβάζουμε.
Finally time for some oral stuff...
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 12:16

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:11
Τα CD με τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή θα τα πουλάνε πειρατικά πλανόδιοι. Keep your eyes open.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:15
Τα CD με τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή θα τα πουλάνε πειρατικά πλανόδιοι. Keep your eyes open.
Αχ αυτή η καλή μας κυβέρνηση!
Πάντα φροντίζουν για τον φτωχό και ανήμπορο κόσμο...
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:31
Στον αγιασμό δε συναίβει τίποτα περιεργό. Μόνο ο καινούριος μας διευθυντής είναι πολύ φλώρος και ψαρωμένος και κανείς δεν τον άκουγε.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:44
δωρεαν παιδεια σου λενε μετα
Αλλα μαλλον ζηταω παρα πολλα εεε?
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52
Ακόμα και στο internet όχι έγραψα.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2011 - 20:47
Καλη σχολικη χρονια
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2011 - 15:47