Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

nasia's desings

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#61 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 04 February 2008 - 22:22

OoO!!!
δεν έχω η πω τίποτα...
Απλά Γ ****!!!
είναι σαν να βγήκαν από το Anime(η το Manga ότι θέλει ο καθένας...)!!!

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#62 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 February 2008 - 22:41

Wow!!! Sugoi!!:wooi2: Εγώ ξεκίνησα να χρωματίζω τον Toushi. Κάποια στιγμή να τα χρωματίσεις. Θα φαίνονται....πως να το πω τώρα..... ΜΑΜΩ!!!

#63 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 04 February 2008 - 23:14

πολυ καλες δουλειες...μπραβο σου νασια...κ στο τελευταιο ειδα πως βελτιωσες κ την ανατομια σωματος...
πολυ δυσκολο part...κ εγω οταν ξεκηναω κ σχεδιαζω δεν καταλαβαινω π χανω την ανατομια κ συνεχιζω...οταν το περνω ειδηση ομως...ΣΒΟΥ...κ το ξανασυνεχιζω απο κει π νομιζω πως αρχισα να χανω τη μπαλα....θελει υπομονη γαιδαρου κ να μην βιαζεσε....θα ποσταρω κ εγω κανα σχεδιο αλλα δεν εχω σκανερ ρε γαμοτο...ασε π εχασα κ καπια σχεδια μ λογο μετακομησης...τεεεεεεεεεελοσπαντων...συνεχισε κ περιμενω να δω κ αλλα καλυτερα...

#64 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 05 February 2008 - 16:35

Αχ πολυ ωραια! Τωρα θελω να δω Bleach πιο πολυ!!! Βγηκαν πολυ καλα Μπραβο!!
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#65 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 05 February 2008 - 18:34

πολυ καλα ειναι μπραβο απλα κατι που παρατηρησα νομιζω οτι σε καποια σημεια πατας παραπανω το μολυβι και σε αλλα λιγοτερο προσεξετο

#66 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 05 February 2008 - 19:13

Αλλο ενα σχολιο που εχω να κανω, οταν γεμιζεις το σχεδιο με φωτοσκιασεις, τοτε να τραβας προς μια μονο κατευθυνση το μολυβι. Αν θες να κανεις καπου πιο σκουρο, απλα ξαναπερνα το απο πανω,με πιο μαλακο μολυβι.Μην αλλαζεις την πιεση στο χερι σου, ουτε τη φορα των μολυβιων..αυτα..keep up!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#67 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 05 February 2008 - 19:41

Ενα θα σου πω
Τα σχεδια σου με εκαναν να ξαναπιασω το Bleach
Spoiler:

Posted Image

#68 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 February 2008 - 22:55

Hitsu και Byaku τα σπασαν ^_^

#69 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 06 February 2008 - 00:00

Τα σχεδια σου ειναι τελεια:blingeye2:!!Οχι απλως τελεια:awww:!!!!πραγματικα πρεπει να ασχοληθεις θα γινεις καταπληκτικη:thatsit:!!!Εχεις πολυ ταλεντο!!!!!:thatsit::gotit:
Posted Image

#70 SystemPirate

SystemPirate

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 06 February 2008 - 18:39

awesome!!!:wooi2:

keep it up:wis:

#71 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 February 2008 - 20:08

Μπράβπ Νάσια,ωραίες δουλιές,keep up the good work
Posted Image

#72 Eve

Eve

Starting...to enjoy this!

• Members
  • 30 posts

Posted 08 February 2008 - 16:36

Hey Νάσια! Δεν είχα κοιτάξει τα σχέδια σου για λίγο καιρό...(απαράδεκτη, το ξέρω...hontou ni- gomennasai!!) Έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία με όλα σου τα σχέδια. Τα τελευταία από Bleach είναι άπεχτα, χωρίς δεύτερη κουβέντα.:riiight: Επίχης μου άρεσε το σχέδιο του δράκου που είχες κάνει. Σε γενικές γραμμές υπέροχη δουλεία. Keep up!

#73 Saucegay

Saucegay

can't draw lol

• Members
  • 60 posts

Posted 10 February 2008 - 17:29

Hey. Καλή δουλειά δε λέω, αλλά φαίνεται μια έντονη διαφορά ανάμεσα στα fan art και τους original characters σου. Τα πρώτα είναι αντιγραφές? Anyway, άμα θες καθόλου βοήθεια με ανατομία (έχεις νομίζω μια δυσκολία με τα πόδια- εγώ προσωπικά τα αποφεύγω τελείως XD) be sure to check this out: HOW TO DRAW MANGA -- MANGA UNIVERSITY

#74 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 11 February 2008 - 12:02

perfect!!!keep going the good work!!!:)
:blingeye2:Έτσι έχουν γίνει τα ματάκια μου απο τα πολλά anime.............

#75 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 26 February 2008 - 22:39

ναι ναι ναι! εχω καινουρια σχεδια! ειναι γεγονος! νομιζω αργησα λιγο αλλα τεσπα! οριστε σχεδια απο bleach!
αυτο ειναι για ενα φιλο που μου ελεγε πως δε θα την κανω καλα αλλα δε νομιζω να ειχε και αδικο!
Spoiler:

το δευτερο παει σε μια φιλη (ξερεις εσυ ναντια γκουχ γκουχ!) νομιζω της ταιριαζει!
Spoiler:

ελπιζω να σας αρεσουν!