Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

nasia's desings


  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#31 momO

momO

    somber

  • Members
  • 285 posts

Posted 08 January 2008 - 15:39

πολύ καλή δουλειά!!! keep up!!!:blingeye2::blingeye2:
Posted Image

#32 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 08 January 2008 - 19:42

Υπέροχη δουλειά ^^
Θα θελα να ρώτησω ότι και ο Musashi :emptyonexg1:
Είναι αυστηρά Naruto-related ή να περιμένουμε και κάτι άλλο?

#33 Hamanu

Hamanu

    Give sick

  • Members
  • 229 posts

Posted 09 January 2008 - 15:15

Απίστευτα σχέδια! Προσωπικά πιστεύω ότι το πρώτο και η Sakura είναι απλά μοναδικά. Ουσιαστικά όλα σου τα σχέδια τα σπάνε, απλά τείνω να μην γουστάρω καθόλου το Naruto. Όπως και να χει keep it up :D
Posted Image

#34 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 09 January 2008 - 15:28

Καλη δουλεια αλλα προσπαθησε να σχεδιασεις κατι δικο σου οχι κατι που εχεις ηδη δει δοκιμασε να κανεις δικες σου σκηνες εγω σχεδιαζω Hentai αλλα τελειως δικα μου σχεδεια.βλεπω οτι το κατεχεις για αυτο πειραματισου

να ξες η τεχνη εχει και αποτυχιες

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#35 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 10 January 2008 - 14:27

Λοιπόν Νάσια, στα είπα και στο Μουσουνου και δεν έχω να προσθέσω και κάτι που δεν είπε ήδη κάποιος άλλος, αλλά να τονίσω και γω πως νομίζω οτι είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι δικό σου, με δικούς σου χαρακτήρες και ιστορία.
Μπορείς να δοκιμάσεις και χρώμα και μελάνι επίσης. Στο μελάνι δε θα έχεις πρόβλημα και με λίγη εξάσκηση θα σου έρθει πολύ φυσικό το μελάνωμα.
Η γραμμή σου στο μολύβι είναι έξοχη. Δυναμική, ρευστή (αν και λίγο "σκληρή" ακόμα σε κάποια σημεία), έχεις θαυμάσια ανατομία, καλλιεργημένη και σχεδόν ενστικτώδη αίσθηση της κίνησης, και του όγκου (το τελευταίο φαίνεται από το διαφορετικό πάχος που χρησιμοποιείς στις γραμμές σου με άνεση, κάτι που μαρτυρά την εξάσκηση που έχεις ήδη κάνει), και γενικά είναι ευχαρίστηση να βλέπει κανείς τα σχέδιά σου.
Προχώρα λοιπόν ακάθεκτη, πειραματίσου με δικές σου δημιουργίες, σκέψου μια ιστορία που να εκφράζει κάτι που εσύ νιώθεις - δεν είναι ανάγκη να είναι μια μεγάλη ή περίπλοκη ιστορία - δοκίμασε μελάνι και χρώμα και πού ξέρεις? Μπορεί να είσαι από τις ιδρύτριες κάποιου Ελληνικού "κύκλου" mangaka πολύ σύντομα, ή να εκδωθεί η δουλειά σου στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. :)

Δεν είναι φιλοφρονήσεις τα παραπάνω. Έχεις φυσική κλίση, ή και ταλέντο, στο σχέδιο. Εκμεταλεύσου το και συνέχισε!

#36 nasia27

nasia27

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 12 January 2008 - 16:25

Λοιπόν μετά από ένα χρόνο που έκνα για μια παλιοδουλειά τελικά κατάφερα να κάνω αυτό που πριν από λίγο καιρό αν με ρωτούσατε θα έλεγα ότι δε θα γίνει ποτέ! ναι και όμως είναι αλήθεια! σκάναρα τα σχέδιά μου!:congrats: πρώτον ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια:wooi2: και τις παρατηρήσεις-σχόλια( περιμένω και άλλα! τις παρατηρήσεις τις επιδιώκουμε! πώς θα γίνουμε καλύτεροι?:nosey:) και δεύτερον το σχέδιο που έβαλα ίσως σας απογοητεύσει λίγο:emptyonexg1: γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα! είναι με μελάνι( ραπιδογράφο) και ξυλομπογιές! το γεγονός είναι ότι δεν έχω βάλει σκιές! ευτυχώς είναι το μοναδικό μου σχέδιο χωρίς σκιές! αυτά! ελπίζω να μην απογοητευτείτε πολύ αλλά να ξέρετε τα καλύτερα έρχονται!χι χι!

Spoiler:


και συγγνώμη για το πως εμφανίστηκε!:emptyonexg1:

#37 momO

momO

    somber

  • Members
  • 285 posts

Posted 12 January 2008 - 17:42

στο χω ξαναπεί περιμένω πολλά από σένα!!!αυτό βγήκε πολύ καλό!!!!:riiight:
συνέχισε έτσι!!:riiight:
Posted Image

#38 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 January 2008 - 18:31

Πολύ ωραίος ο δράκος(ή ότι είναι) nasia. Μπορεί να μην έχει σκιές, αλλά οι γραμμές είναι αρκετά προσεγμένες καθώς και η ανατομία. Αν και εντάξει ίσως εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος για να κρίνω, γιατί άμα βάλεις εμένα να ζωγραφίσω θα δεις τι θα πει χάλια σχέδιο :wet2:
phmava.php

#39 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 12 January 2008 - 19:26

Αρκετα καλο σχεδιο (αν κ δεν εχει σκιες). Αυτο που θα ηταν καλο να το προσεχεις στα σχεδια σου ειναι να εχουν "βαθος"(δεν ξερω αν το λενε ετσι ή οχι). Τι εννοω? Ας πουμε κοιτα στα ποδια τα δαχτυλα του δρακου. Ειδικα τα μπροστα θα επρεπε να καλυπτει λιγο το ενα δαχτυλο το αλλο. Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω :) Ετσι το σχεδιο φαινεται λιγο "φλατ".Γενικα τα ποδια του θελουν λιγη περισσοτερη δουλεια... Καλη προσπαθεια παντως και περιμενουμε να δουμε και αλλα.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#40 пустая комната

пустая комната

    DELETED

  • Members
  • 225 posts

Posted 12 January 2008 - 23:10

Αυτά που θα σου πρότεινα παρατηρώντας τα αρχικά σου σχέδια είναι τα εξής:

Δεν ξέρω άν όντως βλέπω καλά αλλά ή ζωγραφίζεις βλέποντας το πρωτότυπο ακολουθώντας ακριβώς τις γραμμές ή τοποθετείς ένα χαρτί από πάνω και παίρνεις το σχέδιο ενώπαράλληλα προσθέτεις ορισμένα extra στοιχεία. Ό,τι και να κάνεις από τα δύο ΔΕΝ είναι κακό. Κι αυτό το λέω γιατί παρατήρησα ορισμένα καλόβουλα σχόλια μεν αλλά παρόλ'αυτά είδα ότι προσπάθησες να κάνεις κάτι δικό σου αποκλειστικά και μου φάνηκε σα να πιέστηκες να το κάνεις
Επειδή λοιπόν είσαι και μικρούλα και παράλληλα το χέρι σου πιάνει θα σου συνιστούσα α. να συνεχίσεις με τον τρόπο που ξέρεις και β. να συνεχίσεις δημιουργώντας κάτι δικό σου αλλά έχοντας υπόψη σου τις αναλογίες, τους φωτισμούς και γενικά την όλη ιδέα από αυτά που "δανείζεσαι" για να ζωγραφίσεις μέχρι στιγμής. Η μετάβαση από το βλέπω και κάνω μέχρι το δημιουργώ εξ'ολοκλήρου μόνη/ος μου είναι μεγάλη, ωστόσο έχεις και τη διάθεση να προσπαθήσεις βλέπω και το χέρι που απαιτείται^^

Καλή συνέχεια και είμαστε όλοι εδώ να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς :)

#41 nasia27

nasia27

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 12 January 2008 - 23:51

λοιπόν θέλω να πω ότι δεν πιέστηκα καθόλου! απλώς αυτό το σχέδιο το έκανα πριν 2 χρόνια! χεχε! τέσπα ευχαριστώ για τις συμβουλές!

λοιπόν καλημέρα! σήμερα απόφάσισα να σας δείξω την πρώτη μου προσπάθεια να κάνω έναν δικό μου χαρακτήρα! βέβαια έχει πολλές ομοιότητες με το naruto αλλά τέσπα! κάθε προσπάθεια είναι καλή και αποδεκτή! ελπίζω να σας αρέσει αν και έχει πολλές ατέλειες! χεχε!

Posted Image

#42 nasia27

nasia27

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 14 January 2008 - 15:23

λοιπόν αποάσισα να δώσω τη συνέχεια της προηγούμενου σχεδίου! αυτό το σχέδιο το έκανα την επομενη μέρα! το φόντο δε λέει και πολλά αλλά είπα να δω πως θα ήταν αν έκανα ένα κόμιξ! έδωσα περισσότερο βάρος στη φιγούρα! i hope you'll like it!

Spoiler:


#43 Darkchilde

Darkchilde

    Jedi Master

  • Members
  • 915 posts

Posted 14 January 2008 - 15:31

Στα δικά σου σχέδια (αν και αυτά είναι 2 χρονών) πρόσεξε λίγο την ανατομία. Σε σχέση με το σώμα, το κεφάλι είναι αρκετά μεγάλο.
Θα προτιμούσα βέβαια να δώ πιο πρόσφατα σχέδια, πρωτότυπα δικά σου. Πάντως ταλέντο έχεις, και θα'πρεπε να το καλλιεργήσεις. Μην αφήνεις αυτό που σου αρέσει για οποιονδήποτε λόγο.

#44 nasia27

nasia27

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 14 January 2008 - 15:42

τα δύο τελευταία είναι πρόσφατα μόνο ο δράκος είναι λίγο παλιος! η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι το έκανα μεγαλύτερο για να έχει διαφορά το σχέδιο! τέσπα ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!

#45 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 14 January 2008 - 23:27

τα δύο τελευταία είναι πρόσφατα μόνο ο δράκος είναι λίγο παλιος! η αλήθεια είναι ότι το κεφάλι το έκανα μεγαλύτερο για να έχει διαφορά το σχέδιο! τέσπα ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές!


Δεν ειναι μονο το κεφαλι που ειναι δυσαναλογο...Τα χερια θελουν φτιαξιμο (ειδικα στη πρωτη φωτογραφια αυτο που κραταει το σπαθι,ειναι σαν σπασμενο.Τα χερια ειναι δυσκολο να τα απεικονισεις,και γω τωρα τελευταια εμαθα να τα κανω καπως καλυτερα)...Τα ποδια κλπ...Τεσπα,συνεχισε και ελπιζω να δουμε βελτιωσεις στα επομενα σχεδια σου.Αυτα απο μενα...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ