Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

nasia's desings

• Please log in to reply
121 replies to this topic

#46 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 14 January 2008 - 23:47

Nasia, ομολογώ πως έχω μπερδευτεί λίγο. :hmmm:
Ο δράκος είναι αρκετά καλοφτιαγμένος αν και "στητός" κάπως σαν να είναι από ξύλο, και οι χαρακτήρες σου πιο μετά έχουν μεν ενδιαφέρον σαν συνθέσεις κλπ, αλλά παρατηρώ μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στη γραμμή και την ανατομία σου στα σχέδια που σχολίασα πιο πριν, και στα καινούργια με τους δικούς σου χαρακτήρες.
Τα πρώτα σχέδιά σου που σχολιάσα σε άλλο ποστ δείχνουν όλα αυτά που είπα - δυνατή γραμμή και κίνηση, πολύ καλή ανατομία κλπ - αλλά τα τωρινά φαίνεται να θέλουν πάρα πολλή δουλειά ακόμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακά (όπως έιπα είναι ωραία σαν συνθέσεις, design, ιδέες για τα χρώματα κλπ).
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφείλεται αυτή η διαφορά. Μήπως τα έκανες πολύ βιαστικά τα καινούργια?

#47 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 January 2008 - 23:32

ίσως να τα εκανα βιαστικά! δε θυμάμαι! αλλά δεν ήθελα να είναι ίδια με τα αυτά που βλέπω και τα "αντιγράφω"! απλώς ήθελα να έχουν κάποια διαφορά! και δοκίμασα πως θα φαίνοταν με χρώμα! τέσπα ευχαριστώ για τις συμβουλές dain!

#48 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 January 2008 - 23:41

λοιπόν τώρα θα βάλλω άλλο ένα σχέδιο που έκανα το οπόιο είναι για τους φίλους των pokemon! όταν ήμουν και εγώ πορωμένη τα έκανα αυτά!:nosey: ελπίζω να σας αρέσει είναι πάλι με ραπιδογράφο και ξυλομπογιές!

Spoiler:

και συγγνώμη για το διπλό post!:emptyonexg1:

#49 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 January 2008 - 00:05

καλύτερα να χρησιμοποιείς τα λινκ που γράφουν δίπλα
thumbnails for forum για να μην ανεβάζεις τόσο τεράστιες φωτογραφίες.

#50 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 January 2008 - 12:10

καλύτερα να χρησιμοποιείς τα λινκ που γράφουν δίπλα
thumbnails for forum για να μην ανεβάζεις τόσο τεράστιες φωτογραφίες.

Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις στο photobucket όμως...Θα μου πεις αν μπορούσες τα άλλα sharing sites θα είχα εκλείψει...

Και nasia ωραίο το...ένα από τα 2 θρυλικά που δεν θυμάμαι name ;p
Σαν official pic είναι

#51 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 16 January 2008 - 15:00

Πολυ καλο μου φαινεται, αλλα προσεξα οτι ενω τα νυχια στο πανω πτερυγιο εχουν σκια, τα κατω οχι (λεπτομερεις βεβαια, αλλα αφου το δα ειπα να το πω :D)

Το Pokemon λεγεται Kyogre

Posted Image

#52 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 16 January 2008 - 21:54

χι χι χι! εχω και αλλα σχεδια! θα σας βασανίσω και άλλο! χιχιχι! πρώτα το σχέδιο το σχέδιο που είχε δει ο θεολόγος μου όταν έμαθα ότι βλέπει naruto!:deadga6:
Spoiler:

συγγνώμη που είναι σε τέτοιο φύλλο αλλά ξέχασα το μπλοκ σπίτι! είμαι απαράδεκτη!:emptyonexg1:

μετά ένα άλλο σχέδιο που έκανα την επόμενη ,εραπου δεν είχαμε σχολείο!
Spoiler:

και τελεύταιο ένα σχέδιο λίγο πιο παλιό τα άλλα δύο είναι πρόσφατα!
Spoiler:

τέλος! ελπίζω να σας αρέσουν!

#53 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 17 January 2008 - 17:35

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όπως σου είπα και στο msn είσαι άπαιχτη! Σχεδιάζεις υπέροχα! Είσαι φανταστική!!!!! BRAVO! Keep up the amazing, fantastic, immaculate, unique, devine job!!!!:wooi2:

Posted Image

#54 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 18 January 2008 - 15:37

ο δράκος μάρεσε πολύ πολύ.και το φημισμένο σχέδιο που είδε ο θεολόγος:hihi2: το πόκεμον όμως ήταν το αγαπημένο μ και αύτο μαρέσει πιο πολύ απ'όλα!:gotit:
Posted Image

#55 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 22 January 2008 - 22:21

αντε να βάλω και εγώ άλλα δύο σχέδια! το ένα είναι από fma μιας και πορώθηκα:wooi2: είπα να κάνω ένα σχέδιο και από αυτη τη σειρά!:congrats:
Spoiler:

και ένα που έκανα σήμερα! δεν είναι πετυχημένο αλλά έχει πλάκα!
Spoiler:

ελπίζω να σας αρεσουν!

#56 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 23 January 2008 - 15:22

αντε ένα ακόμα σχέδιο! από fma και αυτό και με χρώμα!:congrats:
Spoiler:

ελπίζω να σας αρέσει!

#57 Karenai Hana

Karenai Hana

Fighting Dreamer...

• Members
  • 62 posts

Posted 27 January 2008 - 19:57

Τα σχέδια σου είναι πάρα πολύ ωραία! Ειδικά αυτό με την Sakura είναι καταπληκτικό! :wooi2: Πρέπει να συνεχίσεις! Μόλις απέκτησες μια καινούργια fan *_______*
Do you think that I smile because everything's alright?

Posted Image

#58 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 28 January 2008 - 22:23

Αχ ολα ειναι πολυ ωραια!! Δυστυχως ομως Νασια μ καποιες εικονεσ δεν βγηκαν καλα αν δοκιμαζες να τις ξανασκαναρεις ισως? Τελος παντων πολυ ωραια ειναι!
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#59 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 04 February 2008 - 21:46

λοιπον λοιπον λοιπον αφου αρχισα το bleach κολλησα! πορωθηκα τελειως ασχετα με αυτα που ελεγα παλια! τεσπα εκανα 4 σχεδια απο bleach να καταλαβετε για τη πορωση μιλαμε! μεχρι της 3 το βραδυ του σαββατου καθησα για να τελειωσω καποια σχεδια! τεσπα πολλα ειπα ........... ελπιζω να σας αρεσουν και περιμενω τα σχολια σας!
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

πω πολυ παραγωγη επεσε τωρα που τα βλεπω!

#60 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 04 February 2008 - 22:02

πολύ ωραία σ βγήκανε! keep up the good work!!:riiight:
Posted Image