Τι ειναι αυτη ρε. Ειδα κομματια απο τα βιντεο που εκανε για τη φυλακη και η ιστορια της εχει απιστευτο ενδιαφερον και ο τροπος που την μεταφερει ειναι πολυ προσωπικος και δυνατος. Το εχω σωσει για να το δω ολοκληρο οταν εχω χρονο.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2024 - 02:33
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2024 - 11:02
Τα λέει σε αυτό, ενδιαφέρον να δεις πως δουλεύει η τηλεόραση από μέσα.
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2024 - 18:03
Επίσης 7.6 Ρίχτερ σεισμός στην Ιαπωνία συν ένα αεροπλάνο πήρε φωτιά. Δεν τους μπήκε καλά ο νέος έτος. ATHANASIOSU είσαι καλά; Βλέπω streams από το weather channel και στα γραφήματα με τους μετασεισμούς δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει κουνηθεί.
Μια χαρά είμαι εδώ στο Χοκκάιντο, ο σεισμός δεν έγινε καν αισθητός.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2024 - 00:03
Ούτε κλικ σε Σούπερ Κική.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2024 - 11:28
Γιατί γινόμαστε τόσο χώμα με τα γκομενικά ρε πούστη μου;;
Spoiler:
Ίδιες μέρες που το έγραψες ήμουν τόσο κομμάτια που δεν μπήκα καν να δω. Αυτή η πρωτοχρονιά αποδείχθηκε των παθών, βέβαια για μένα ήταν ο απόπατος μηνών βασάνων. Μετά από τόσα χρόνια άρχισα το συνηθίζω βέβαια και ο οργανισμός επανέρχεται σχετικά γρήγορα, οπότε σε άλλα 10 χρόνια ίσως και να το έχω ξεπεράσει.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2024 - 19:52
Δεν ξέρω για σας παιδιά, πάντως η δική μου πρώτη εβδομάδα του χρόνου ήταν εντάξει. Δεν έγινε τίποτα το συνταρακτικό, αλλά ήταν κομπλέ ας πούμε. Ίσως να φταίει που σιγά σιγά αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου, έστω και λίγο. Φτιάχνω αργά και προσεκτικά ένα κόμικ one shot και αύριο έχω συνέντευξη για δουλειά σε νέο κομιξάδικο που ανοίγει στο κέντρο, δηλαδή το ιδανικό μέρος για μένα νομίζω. Νομίζω και ελπίζω να πάρω τη θέση. Από γκομενικά όμως δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ και αυτό με έχει αρκετά down (I've been worse though)
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2024 - 20:37
Οφείλω βέβαια να πω ότι τη λέξη "γκομενικά" ανέκαθεν την έβρισκα αποκρουστική και την αποστρέφομαι. Ένας αληθινός Βέρθερος ξέρει πως ο αληθινός πόθος και πόνος δεν χωράει σε τέτοιες κουβέντες και αυτή την γλυκιά οδύνη θα την πάρω στον τάφο μου.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2024 - 22:05
Το γκομενικά εγώ το είπα επειδή το είπε ο Akihito και είπα να παίξω με το repetition. Καταλαβαίνω πάντως αυτό που λες και ισχύει πως και μένα δεν μου ταιριάζουν διάφορες αντίστοιχες λέξεις, πχ δεν θα έλεγα ποτέ σε κάποιον για "γκόμενες", απλά θεωρώ ότι το "γκομενικά" είναι αρκετά slang και απροσδιόριστο ως λέξη για να υποβιβάσει κάποιον ουσιαστικά και ούτε μου έκατσε άσχημα όταν το είπε ο Akihito. Αλλά από την άλλην, τι να πω, ίσως να μην είμαι αληθινός Βέρθερος.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2024 - 17:27
Τα ερωτικά είναι για τους καταθλιπτικούς. Καλύτερα με ντακιμακουρα και VR.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2024 - 17:45
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 12 Ιανουάριος 2024 - 19:49
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2024 - 22:47
ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ε
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2024 - 13:07
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, μας γάμησαν με την ταινία του Miyazaki, άργησε 7 μήνες.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2024 - 15:20
Πριν απο δυο τρια χρονια ακουσα για πρωτη φορα στο ιντερνετ το once in a lifetime των talking heads και αμεσως μετα αρχισε να το παιζει το ραδιοφωνο, πριν λιγο καιρο ξανανακαλυψα τους gorillaz και αρχισα να μαζευω τα σιντι τους και μολις τωρα ακουσα για πρωτη φορα μετα απο χρονια στο ραδιοφωνο το feel good inc.
Ή εχω μαντικες ικανοτητες για το ραδιοφωνο ή το συμπαν υπακουει στη θεληση μου. Ο.ο
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2024 - 17:47
Τωρα που το λες τους θυμηθηκα οταν επαιξε το Clint Eastwood στο πρωτο επεισοδιο της 4ης σαιζον του For all mankind οπότε δεν αποκλειεται να το βλεπουν κι εκεινοι και να ειχαν τον ιδιο συνειρμο, αλλα νομιζω πως η δικη μου εξηγηση ειναι πιο ενδιαφερουσα.