Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93854 replies to this topic

#93436 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 21 March 2023 - 10:50

Καλημερα με οχι και τοσο καλα νεα..
Τα παιδια απο το AWGS ανακοινωσαν οτι σταματανε το subbing ..
https://animeworldgreeksubs.com/the-end/?fbclid=IwAR2IUBSHHWYABObSTmGLiWAu_jvSybxZXVD6Fbh7cz38jRqDZynf4MfulEg


Edited by vectrapearl, 22 March 2023 - 10:24.

                                                                       


#93437 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 March 2023 - 07:25

Κρίμα αλλά κατανοητοί οι λόγοι.
rsrGbGx.gif

#93438 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 22 March 2023 - 23:09

Εχω πολλούς φαν:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796894-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-version-5/?do=findComment&comment=59720638

 

Είμαι δημοφιλής.



#93439 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 March 2023 - 13:23

Ειλικρινά δεν πιστεύω για αλλαγές σε αυτές τις εκλογές όταν γνωρίζω άτομα της ηλικίας μου ή νεαρότερα που όχι μόνο δεν ασχολούνται αλλά ζήτημα κι αν έχουν ψηφίσει ποτέ στη ζωή τους.

Θυμάμαι πολύ έντονα άτομο του κύκλου μου να λέει πως νιώθει περήφανο που δεν έχει πολιτική συνείδηση και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοια θέματα. Είχα προσπαθήσει τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή να μην εκραγώ από αυτά που άκουγα αλλά προσπάθησα όσο μπορούσα να εξηγήσω πως τα αυτονόητα σαν πολίτες θα πρέπει να τα ξέρουμε όπως εεε τι πολίτευμα έχουμε ακριβώς;

Δεν βάζω τον εαυτό μου στους 100% πολιτικά ενήμερους αλλά έχω ψηφίσει όσες φορές έπρεπε και όσο μπορώ παρακολουθώ τις εξελίξεις να ξέρω τουλάχιστον τι μου γίνεται και που βαδίζουμε.

Για φέτος βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ψηφίσω γιατί θα είμαι Σκανδιναβία μεριά εκτός αν όντως δεν γίνει 21 αλλά 28 Μαΐου αλλά που να ήξερα ημερομηνίες όταν έκλεινα τα εισιτήρια.



#93440 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 24 March 2023 - 13:28

Ναι γενικά είναι παράξενο που πολλά άτομα βλέπουν την αποχή από τα πολιτικά ως κάτι θετικό ή λογικό. Κατανοώ την σκέψη ότι δεν θα ήθελε κάποιος να μπλεχτεί με τα κομματικά, να γίνει κομματόσκυλο ξέρω γω, αλλά η πλήρης αποχή από τα πολιτικά ζητήματα υποδηλώνει μια κάποια... εμ, ανωριμότητα ας το πούμε, για μένα, ή ίσως νοσηρή αδιαφορία. Δεν είναι κουλ το να απέχεις, απλά επειδή "είναι όλα χάλια". Ναι, και εγώ θέλω να την κάνω με την πρώτη ευκαιρία και ούτε βλέπω άσπρη μέρα μπροστά μας εδώ, αλλά όσο παραμένω στην Ελλάδα εννοείται πως θα προσπαθώ να μαθαίνω τι μου γίνεται και να καταλαβαίνω τι σκατά μας ταίζουν ξεδιάντροπα.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93441 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 24 March 2023 - 15:06

Εγώ είχα ψηφίσει μια μόνο φορά, προ εικοσαετίας.

Βλέπετε το Ελληνικό κράτος θεωρεί σωστό οι Έλληνες του εξωτερικού να μην μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους.

(Οι υπάρχουσες προϋποθέσεις που δίδουν δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, είναι ουσιαστικά ανεφάρμοστες και ελάχιστοι κατάφεραν να τις εκπληρώσουν).

 

Για να πω την αλήθεια, δεν μου γεμίζει το μάτι κανένα κόμμα. Το ίδιο και οι πολιτικοί... παρ' τον ένα και βάρα τον άλλο.

Θα γράψω και γιατί έχω διαγράψει τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία και προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να τα ψηφίσω:

(Τα γράφω με τη σειρά που μπήκαν στην μαύρη λίστα μου)

-ΠΑΣΟΚ: Νόμος Αρσένη για την παιδεία, εξ' αιτίας του εξετάστηκα πανελλήνιες 14 μαθήματα. Νόμος απαγόρευσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Φούσκα στο χρηματιστήριο

-ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνία με τα Σκόπια και παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Η βουλγαρική διάλεκτος "Μακεδονικά"; Έλεος!

-ΝΔ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς και πρόστιμα στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους. Ναζιστόμουτρα του κερατά!

 

Για τα κόμματα που δεν κυβέρνησαν δεν σκοπεύω να γράψω, αλλά νομίζω ότι δεν έχει και πολύ σημασία.

 

Πρέπει να πω έναν καλό λόγο για το ΚΚΕ, γιατί στον Ριζοσπάστη έχουν εξαιρετικά άρθρα για το σκάκι, αλλά θα φάει και αυτό το μπινελίκι του

γιατί για τους ανεμβόλιαστους υγειονομικούς έκαναν την πάπια. Ωραία υποστηρίζετε το δίκαιο του εργάτη, αρχιυποκριτές!

 

Ουφ, τα είπα και έχω την συνείδησή μου ήσυχη.

 

Προσπαθώ να είμαι ενεργός στα κοινά όσο μπορώ (ζω και στου διαόλου τη μάνα), αλλά δυστυχώς η όλη κατάσταση πέφτει σε αισχρό κομματικό επίπεδο, και καταντά αηδία.

 

Πιστεύεω ότι βελτίωση μπορεί να γίνει δίνοντας βαρύτητα στον περίγυρό μας. Στους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, στη γειτονιά, στη συνοικία, στην πόλη, στους συλλόγους

Στα ατόμα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε.

 

Όσοι ψήφίζετε κάποιο κόμμα, γράψτε γιατί το ψηφίζετε έτσι ώστε να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίας σας σε εμάς τους ακοματίκ.


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#93442 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 March 2023 - 17:14

Έχω πάει σε όλες τις εκλογές, σε όλες έχω ρίξει άκυρο επειδή καταγράφεται και γιατί κανείς δεν νιώθω ότι με αντιπροσωπεύει. Από την άλλη και να υπήρχε, πάλι ακυρο θα έριχνα γιατί στην ουσία το όλο εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι το μεγαλύτερο con που υπάρχει, made in Greece βεβαίως βεβαίως. Απλά για να γίνεται guilt tripping του κόσμου ότι αυτός διάλεξε τον δυνάστη του με συνέπεια την αποφυγή ευθυνών και η ψεύτικη αίσθηση ότι ελέγχει την εξουσία και δεν υπάρχει λόγος για διαμαρτυρία αρκεί να περιμένει τέσσερα χρόνακια ώστε να δικάσει εντός πολλών εισαγωγικών τον εξουσιαστή του. Παλιότερα άντε μπορεί να είχε κάποια βάση, τώρα με την παγκοσμιοποίηση που έχει οδηγήσει τους πολιτικούς να είναι απλά υπάλληλοι ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, ούτε καν. Αυτά, οπότε ζαμπονακι αν θελετε να πάρετε κι άλλους στον λαιμό σας. Χαχαχαχα
rsrGbGx.gif

#93443 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 March 2023 - 19:00

Εσεις που ψηφιζετε και βγαζετε αυτους που βγαζετε καθε φορα, νιωθετε οτι καταφέρνετε κατι σπουδαίο τωρα δλδ; Κιεγω στο ακυρο ειμαι συνηθως..οσες φορα πηγαίνω. Δυστυχώς η ελλαδα εχει ενα επίπεδο και μια ιδια σκατενια λογικη, οι διαφοροποιήσεις και αντιλειψεις περι κομματων ειναι απλά ωραια λογια για να τα λεμε και τα ακουμε μονοι μας. Κανεις δεν τα πιστεύει καταβαθως. Αμφιβάλλω αν υπαρχει αριστερα και δεξια στη χωρα μας γιατί στη πράξη ολοι ιδιοι καταλήγουν. Σορρυ κιολας για τον πεσιμισμό μου αλλα κιοι εκλογες την εχουν χασει την ουσια τους χρονια τωρα..
Και καλη μας ΝΔ και την επομενη 4ετια λογικα, γιατι τα θελει ο κωλος μας.

Edited by GhostPrince, 24 March 2023 - 19:02.

フカフカ

#93444 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 24 March 2023 - 20:07

Φυσικά και δεν μιλάω για το τι ψηφίζει ο καθένας και το αν πρέπει να ρίξει άκυρο η όχι, απλά το βρίσκω οξύμωρο το γεγονός πως μπορεί να ζεις κάπου, να είσαι πολίτης, να σου φταίει η κατάσταση και να γκρινιάζεις για πολλά πράγματα αλλά να μην έχεις ιδέα ούτε ποιοι σε εκπροσωπούν, ούτε πως δουλεύει η εκλογική διαδικασία. Μιλάω για τα εντελώς αυτονόητα πάντα.



#93445 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 March 2023 - 01:50

Anyhow, την νέα εμφάνιση της Εθνικής την είδατε. Ε δείτε την! 

 

poyet2.jpg

 

Επίσης είναι αντιγραφή της δεύτερης εμφάνισης της Μοναχό 1860.

 

1860-munich-away-2022-2023-football-shir

 

:dazed:


rsrGbGx.gif

#93446 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 25 March 2023 - 10:56

Την είδα χθες και το έλεγα πως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο.

#93447 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 March 2023 - 14:50

Την σβάστικα την είδες; #_#
rsrGbGx.gif

#93448 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 25 March 2023 - 16:02

Τραγική η φανέλα τουλάχιστον ξεκινήσαμε με καλή εμφάνιση.

#93449 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 26 March 2023 - 00:32

Εριξα Συνασπισμο το 2000 για να μπει στη βουλη γιατι θεωρουσα οτι ηταν υποσχομενο. ΝΔ το '04 γιατι αν και σκατά επιλογή επρεπε IMHO να σπασει το σερι του ΠΑΣΟΚ γιατι γινονταν οργια που δεν πολυμαθευοντουσαν, εγώ ετυχε και ήξερα καποια. Μετά καμποσα ακυρα και αποχες μεχρι το 15 που εριξα Συριζα διοτι, αν και γνωριζα οτι ειχε πολλους διαπλεκομενους στις ταξεις του, ηταν ευκαιρεια να σπασει το σερί του δικομματισμου μπας και αρχιζε ο κοσμος να ψηφιζει και κανα άλλο κομμα, και σε προσωπικο επιπεδο συμφωνουσα περισσοτερο απο οσο διαφωνουσα με τη θεση τους για τα μνημονια. Πλεον δεν ψηφιζω γιατι η φαση με το προξενειο στο Λονδινο ειναι γτπ, αλλά συμμετέχω (όποτε μπορώ) στις εσωτερικές ψηφοφοριες του Μερα25/DIEM25 και λίγο στο policy writing του γιατί συμφωνω συχνα με τις θεσεις τους (για ελληνικά και διεθνη θεματα) και γιατί οι αποφάσεις παιρνονται (σχεδον παντα) δημοκρατικά με ψηφοφορια και δεν ερχονται ως γραμμη απο "πάνω".

Δε μετανιώσα κανενα απο τα εγκυρα που εριξα, γιατί είμαι πεπεισμενος οτι οι εναλλακτικες (που ειχαν σοβαρες πιθανοτητες να βγουνε) της καθε περιοδου ηταν χειροτερες, αν μπορουσα ομως θα αλλαζα τα ακυρα. Σεβομαι το ακυρο και την αποχή ως πολιτική δηλωση εναντια σε ενα μονο κατ'επιφαση δημοκρατικό σύστημα, αλλά πρακτικά θεωρω οξυμωρο η ψηφος διαμαρτυριας να αποροφαται στην ενισχυμένη αναλογική από την υποτιθεμενη πλειοψηφεια. Οποτε θα διαβαζα το προγραμματα όλων ή οσο δυνατον περισσοτερων κομματων και θα ψηφιζα οποιο θεωρουσα οτι συμφωνω εστω και 30% και δεν εχω διαφωνιες deal breakers. Και οποιος/α με ρωτάει τι να κανει σημερα αυτό του/ης λέω, να το ριξει κάπου, όχι ακυρο/λευκο/αποχή γιατί ειναι κριμα, και να μην το ριξει σε εγκληματίες ή καποιους που εχουν ηδη κυβερνησει και του/ης ειπαν ψεμματα. 

 

Θεωρώ οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι στην Ελλάδα που επιλεγουν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ εχουν καλές προθεσεις αλλά φοβουνται περισσοτερο το αγνωστο (δηλαδη ατομα, κομματα ή προτάσεις που δεν γνωριζουν) παρά την οικογενειοκρατεία. Και φυσικά παιζει ρολο και η έλλειψη παιδειας και η συστημική κακοποιηση. Δηλαδή οι αποφάσεις στηριζονται περισσοτερο σε survivorship και confirmation bias παρά ατομικισμό και συμφερον. Δεν βγαινει και μαθηματικά δηλαδή να "βολεύονται" 2-3 μυρια καθε χρονο, αλλά ποιος ξερει, μπορει και να λεω πιπες γιατι λειπω και κοντά μια δεκαετια. Σε καθε περίπτωση εχουμε περισσοτερα να κερδισουμε με ειλικρινεις συζητησεις και περιέργεια για τις θεσεις των άλλων, παρά καχυποψία. Και συμφωνω με τον Αθανασιο απο πανω οτι Πολίτης ειναι οποιος το δειχνει σε καθε ευκαιρια με τη σταση του και οχι μονο στις εκλογές. Ειτε τραβάς τον μπατσο που δερνει με το κινητό και τον ανεβαζεις στο ΥΤ, ειτε δωριζεις βιβλια σε δημοτικές βιβλιοθηκες, κανεις καποιας μορφης ακτιβισμο, βοηθάς σε συσιτια και πολλά άλλα που δεν μπορώ να καλύψω, εστω και μια στο τοσο; Τότε εισαι Ενεργος Πολιτης. Καλυτερα να κανεις και να κρινεσαι, παρά το αντιθετο, για μένα.

Αυτά και ευχομαι καλή τυχη, γιατί εγώ εφυγα και γλίτωσα. Και η Αγγλία περναει μια απο τις χειροτερες περιοδους εβερ, αλλά ακομα και ετσι δε θα γυριζα πισω ουτε 10 χηνες το μηνα να μου διναν. 


Edited by Lord Leon, 26 March 2023 - 00:34.

stasou%2520mygdala.jpg


#93450 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 26 March 2023 - 01:34

Και εγώ θεωρώ ότι το να μη ψηφίσεις είναι καλύτερη εναλλακτική από το να ρίξεις άκυρο ή λευκό, εφόσον το άκυρο προσμετράται στο κόμμα που υπερισχύει (αυτόν τον κανόνα ποτέ δεν τον κατάλαβα, πραγματικά). Απλά το ζήτημα είναι ότι η αποχή συνήθως διαστρεβλώνεται και παρουσιάζεται περισσότερο ως πολιτική αδιαφορία παρά ως ένδειξη διαμαρτυρίας ή ουσιαστική στάση εναντίωσης. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά την τελευταία φορά που έγιναν εκλογές, στον τελικό γύρο είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ επειδή θεώρησα ότι ήταν το μικρότερο κακό από τα δύο επικρατέστερα κόμματα. Μάλλον και αυτή τη φορά με αντίστοιχο σκεπτικό θα ψηφίσω, δηλαδή ποιο κόμμα θα θεωρούσα ότι θα κάνει την μικρότερη ζημιά και είναι έστω και λίγο πιο κοντά στις πεποιθήσεις μου από το άλλο, αλλιώς δεν θα ψηφίσω. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ψηφίσω ΝΔ  :P


8J90AKf.jpg

that's a dude!