Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93841 replies to this topic

#93406 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 23 February 2023 - 12:46

Πόσο καιρό λέω θα φτιάξω desktop αλλά απλά βαριέμαι. Έχω βρει πάνω κάτω τι πράγματα θέλω να βάλω αλλα ειδικά από τότε που πήρα και καινούργιο tablet σχεδόν με το ζόρι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή τελευταία.

#93407 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 01 March 2023 - 07:15

Ενημερώθηκα για σιδηροδομικό ατύχημα στην Ελλάδα με πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

 

Ελπίζω η παρέα εδώ να είναι όλοι καλά.


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#93408 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 01 March 2023 - 13:05

Τραγωδία ρε παιδιά, 2023 και καταφέραμε να ρίξουμε ένα τρένο πάνω σε ένα άλλο σε σημείο με διπλή τροχιά. Ο πρόεδρος των μηχανοδηγων λέει ούτε τα φανάρια δεν δουλεύουν στις ράγες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το ατύχημα.
rsrGbGx.gif

#93409 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 March 2023 - 13:24

Απαράδεκτο και μόνο το ότι επιτράπηκε να συμβεί κάτι τέτοιο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93410 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 March 2023 - 14:47

Ειχαν γινει κιαλλα ατυχηματα μεσα στο μηνα και γκαριζαν εκει οι συνδικαλιστικές εντωμεταξυ αλλα στα τετοια τους...τραγικό, και δεν βαζουμε μυαλό να διορθωσουμε τον συντονισμο , καθε χρονο και πιο τραγικοι.
フカフカ

#93411 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 04 March 2023 - 23:28

Ο κοινωνικός μου περίγυρος γνωρίζει αρκετά άτομα που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση. Είναι πάρα πολύ κρίμα και άδικο που έφυγαν από τη ζωή νεαρά άτομα, γεμάτα με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον... Προφανώς οι ευθύνες δεν πρέπει να αναζητηθούν μόνο στο πρόσωπο του σταθμάρχη, αλλά σε όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, που ανέκαθεν τοποθετούσε ημέτερους στον ΟΣΕ για τους παχυλούς μισθούς, κόβοντας από τα λεφτά για την ανάπτυξη, συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου...

Σε άλλα νέα, συμμετείχα σήμερα στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, όπου πήγα να γράψω σχεδόν χωρίς καθόλου διάβασμα. Με ψιλοστενοχώρησε η κατάντια της κοινωνίας, όταν άκουσα να μιλάνε 35-45άρες (γιατί πέραν εμού, οι υπόλοιπες στο δικό μας γκρουπ ήταν γυναίκες) για το ελληνικό όνειρο του δημοσίου... Είχαν πτυχίο, μεταπτυχιακά (στο ΕΑΠ), πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, προϋπηρεσία σε δημόσιους φορείς με 5μηνα και κάτι άλλα κουλά...

Εγώ τραβούσα τα μαλλιά μου, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο κόσμος ξοδεύει τόσο χρόνο, χρήμα και κόπο, ουσιαστικά χωρίς αντίκρυσμα. Και πες οκ οι φιλολογίνες! Οι άλλες που ήταν οικονομολόγοι, με μεταπτυχιακά και ΑΣΠΑΙΤΕ και προϋπηρεσία, τόσο πολύ δεν μπόρεσαν να βρουν δουλειά της προκοπής στον ιδιωτικό τομέα;;

#93412 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 March 2023 - 02:08

Δεν είναι το θέμα ότι δεν βρίσκεις δουλειά, είναι το θέμα σε τι φρούτο θα πέσεις. Κι άντε πες το ίδιο ισχύει και στο δημόσιο αλλά τουλάχιστον εκεί μπορείς να τον διαολοστήλεις ή τέλος πάντων να βρείτε κάποιο τρόπο συνεργασίας αλλά χωρίς να φοβάσαι για τον μισθό σου.

Στην 1η μου δουλεία, λόγο απειρίας, χαπατοσύνης για το ότι εδώ είμαστε οικογένεια κλπ και επειδή έπρεπε να δίνω κάποια χρήματα στους γονείς μου, υπέγραψα σύμβαση με το νέο βασικό που είχαν νομοθετήσει μέσα στην κρίση, 580€ καθαρό κάτι τέτοιο και τα υπόλοιπα μαύρα.

Πέρασαν τα χρόνια, με κάποιες αυξήσεις στα μαύρα γιατί έβγαζα δουλειά για τρεις και γενικά τσούλαγε το πράμα. Κάποια στιγμή άρχισε ο αφεντικός να είναι σουπερ τοξικός γιατί δεν μπαίνανε παραγγελίες στο eshop και άρχισε να τον ενοχλούν τα πάντα.

Τέσπα, ενώ ένα χρόνο με είχε στη μπούκα και μου έπριζε τα ουμπαλα για χίλιες δυο μλκς π.χ. όταν συράπτω την παραγγελία με το τιμολόγιο το συραπτικό να είναι με κλήση 45 μοίρες ακριβώς ώστε αν θέλει να δει την παραγγελία από πίσω να γυρίζει το φύλλο στρωτά χωρίς τσάκιση, μου λέει ότι θα πρέπει να κόψουμε το μισθό για μερικούς μήνες γιατί δεν έχω.

Το τρώω και λέω οκ. Περνάνε δύο μήνες, μου δίνεις για μερικούς μήνες πάλι όλο το μισθό. Μετά πάλι μου λέει δεν έχω. Μπορούσε και το έκανε γιατί είχε την σύμβαση στο χέρι.

Και ενώ είμαστε σε αυτή τη φάση και άκρως τεταμένες σχέσεις με στέλνει να συντηρήσω ένα σύστημα που πρώτη φορά το έβλεπα, χωρίς υποστήριξη, χωρίς manual, αρχαίο και εκτός των αρμοδιοτήτων μου απλά επειδή ήταν φίλου.

Ε πήγα, επειδή δεν ήξερα τι να κάνω, ο κατασκευαστής ήθελε λεφτά για υποστήριξη, ο φίλος δεν πλήρωνε, τον έπερνα τηλέφωνο να με βοηθήσει και τελικά δεν κάναμε τίποτα.

Αποτέλεσμα; Να με φωνάξει στο γραφείο του την επόμενη μέρα και πέρα του χεσίματος μου έκοψε το μισθό στο ποσό της σύμβασης. ούτε τον μήνα δεν θα έβγαζα. Σε μισό μήνα είχα φύγει.

Όλα αυτά σε εταιρεία πληροφορικής. Άσε τι γίνεται στα φροντηστήρια που τα μαύρα είναι το στανταρ, ενώ στα οικονομικά οι απλήρωτες υπερωρίες και απλήρωτη εργασία στο σπίτι είναι δεδομένες.

Πας δημόσιο κι έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο ένα δυο μλκς που είναι πασοκικα απομεινάρια. Μισθός σταθερός, κάποιες αυξήσεις, κανονικά οι άδειες χωρίς μανούρες κλπ, κάποιο επίδομα για λίγα παραπάνω χρήματα και φεύγεις στην ώρα σου βρέξει χιονίσει.

Επίσης βλέπω βελτιώση στους υπαλλήλους, νέοι με όρεξη, να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και τα απομηνάρια του παλιού δημοσίου σε πόστα μακριά από τους πολίτες περιμένοντας την σύνταξη.

Οκ βαρετά αλλά τους λόγους που πάει ακόμα ο κόσμος τους βλέπω.


rsrGbGx.gif

#93413 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 05 March 2023 - 08:49

Hazuki δεν διαφωνώ σε όλα αυτά που λες. Αναγνωρίζω τα οφέλη του δημοσίου στην εργασιακή σταθερότητα, την ασφάλεια και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας (συνήθως), πλην όμως θεωρώ υπερβολικό να παίρνουμε πτυχία επί πτυχίων για να πιάσουμε μία θέση εξυπηρέτησης. Γιατί κακά τα ψέματα, όπως είπες, οι νεοπροσληφθέντες συνήθως τοποθετούνται στις θέσεις όπου υπάρχουν συναλλαγές με το κοινό και πλέον τούς δημιουργείται μεγάλη πίεση γιατί απλώς οι 60αρηδες υπάλληλοι έχουν κρυφτεί πίσω από 1 και μόνο αντικείμενο από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Έχω χαρακτηριστική περίπτωση ενός φίλου, 33 ετών, οικονομολόγου, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μπει στο δημόσιο (μεταπτυχιακά, γλώσσες, κλπ). Παράτησε τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα, όπου έπαιρνε ικανοποιητικό μισθό και κάθε χρόνο αύξηση (πολυεθνική), για να καταλήξει στην ΑΑΔΕ, σε εφορία στο κέντρο της Αθήνας, στο τμήμα μητρώου. Στην Αθήνα, πλέον, με τον αρχικό μισθό δημοσίου υπαλλήλου δεν τα βγάζεις πέρα! Το παιδί εκεί που είχε όνειρα και προσδοκίες, ξαφνικά έπεσε στη μιζέρια του δημοσίου και ειδικά στο τμήμα μητρώου, που είναι πολύπαθο αλλά συνάμα δουλειά θείας. Δεν τον ευχαριστεί...

Για αυτό μιλάω για κατάντια, γιατί ο κόσμος μαζεύει ένα κάρο χαρτιά -τυπικα προσόντα, τα οποία τελικά δεν έχουν αντίκρυσμα στις θέσεις που θα αναλάβεις.

Κατανοώ ότι τα αφεντικά στον ιδιωτικό είναι για πολλά σιχτιρια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι όλοι έτσι. Σιχτιρίζεις και φεύγεις για κάτι καλύτερο. Στο δημόσιο αν ο προϊστάμενος είναι γτπ, τον σιχτιρίζεις κάθε μέρα, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Άσε που επειδή δεν σε χωνεύει σού δίνει φουλ δουλειά...

Εμένα μου έτυχαν ηλίθιοι εργοδότες στην αρχή-αρχή, που όμως τελικά δεν συνεργάστηκα μαζί τους. Το ξενοδοχείο που θα πήγαινα για ρεσεψιόν (γνωστός αδερφού) δεν με κάλεσε ποτέ την χρονιά του κορωνοϊού, παρότι λειτούργησε το καλοκαίρι. Το πρώτο γραφείο που θα δούλευα μέσω του ΟΑΕΔ, ήθελε να βάζει χέρι στα λεφτά της επιδότησης λέγοντας "ξέρεις, εμείς θα σε δηλώνουμε παραπάνω χρήματα για να μας βγαίνεις τσάμπα και θα μας δίνεις τη διαφορά. Δεν βγαίνει αλλιώς", όπου εγώ απάντησα φουλ αποστομωτικά ότι δεν θέλω να έχω σχέσεις με ανθρώπους άπληστους και αχάριστους.

Τελικά την βρήκα την άκρη, σιγά-σιγά. Αυτές οι εμπειρίες μού έμειναν και μου έδειξαν ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και ότι οι εργοδότες πατάνε πάνω στην ανάγκη σου για χρήματα. Όμως, υπάρχουν και σωστοί εργοδότες, με ανθρωπιά και φιλότιμο (ήδη έχω βρει 2 τέτοιους), συνήθως οι αυτοδημιούργητοι που δεν τους συνεπήρε ο νεοπλουτισμός.

Τέλος, πάρτε μία ερώτηση από τη δοκιμασία γλωσσικών δεξιοτήτων που μού έκαψε τον εγκέφαλο:

σταφύλι - μπανάνες
γάντια - ;

Α. Κασκόλ
Β. Σκούφος
Γ. Κάλτσες
Δ. Γυαλιά

...

#93414 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 05 March 2023 - 15:15

σταφύλι - μπανάνες
γάντια - ;

Α. Κασκόλ
Β. Σκούφος
Γ. Κάλτσες
Δ. Γυαλιά

Προφανώς κάλτσες!  :canthelp:


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93415 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 05 March 2023 - 16:59

Επισης στις 13 Φλεβαρη πεθανε και ο Ματσουμοτος (Captain Harlcok , Galaxy expres,  Space Battleship Yamato) μολις τωρα το ανακαλυψα . RIP

 

Ενας ενας φευγουν



#93416 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 05 March 2023 - 22:55

Πόσο καιρό λέω θα φτιάξω desktop αλλά απλά βαριέμαι. Έχω βρει πάνω κάτω τι πράγματα θέλω να βάλω αλλα ειδικά από τότε που πήρα και καινούργιο tablet σχεδόν με το ζόρι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή τελευταία.

Αν δεν κάνεις βαριές εργασίες τότε το PC τι να το κάνεις;

 

 

Τραγωδία ρε παιδιά, 2023 και καταφέραμε να ρίξουμε ένα τρένο πάνω σε ένα άλλο σε σημείο με διπλή τροχιά. Ο πρόεδρος των μηχανοδηγων λέει ούτε τα φανάρια δεν δουλεύουν στις ράγες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το ατύχημα.

Πολλά Moving parts για να πεις τι έγινε. Ελπίζω να μην ξαναγίνει η τουλάχιστον με το που χάθηκαν ζωές να γίνει κάτι.

 

 

Αν και με βλέπω ότι με αυτό κανείς δεν εμπιστέυετε τους πολιτικούς και κάπως έτσι αποκτάμε χούντα. Κάπως έτσι έγινε και παλαιότερα.


Edited by pc_magas, 05 March 2023 - 22:57.


#93417 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 06 March 2023 - 23:53

Hazuki δεν διαφωνώ σε όλα αυτά που λες. Αναγνωρίζω τα οφέλη του δημοσίου στην εργασιακή σταθερότητα, την ασφάλεια και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας (συνήθως), πλην όμως θεωρώ υπερβολικό να παίρνουμε πτυχία επί πτυχίων για να πιάσουμε μία θέση εξυπηρέτησης. Γιατί κακά τα ψέματα, όπως είπες, οι νεοπροσληφθέντες συνήθως τοποθετούνται στις θέσεις όπου υπάρχουν συναλλαγές με το κοινό και πλέον τούς δημιουργείται μεγάλη πίεση γιατί απλώς οι 60αρηδες υπάλληλοι έχουν κρυφτεί πίσω από 1 και μόνο αντικείμενο από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Έχω χαρακτηριστική περίπτωση ενός φίλου, 33 ετών, οικονομολόγου, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μπει στο δημόσιο (μεταπτυχιακά, γλώσσες, κλπ). Παράτησε τη δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα, όπου έπαιρνε ικανοποιητικό μισθό και κάθε χρόνο αύξηση (πολυεθνική), για να καταλήξει στην ΑΑΔΕ, σε εφορία στο κέντρο της Αθήνας, στο τμήμα μητρώου. Στην Αθήνα, πλέον, με τον αρχικό μισθό δημοσίου υπαλλήλου δεν τα βγάζεις πέρα! Το παιδί εκεί που είχε όνειρα και προσδοκίες, ξαφνικά έπεσε στη μιζέρια του δημοσίου και ειδικά στο τμήμα μητρώου, που είναι πολύπαθο αλλά συνάμα δουλειά θείας. Δεν τον ευχαριστεί...

Για αυτό μιλάω για κατάντια, γιατί ο κόσμος μαζεύει ένα κάρο χαρτιά -τυπικα προσόντα, τα οποία τελικά δεν έχουν αντίκρυσμα στις θέσεις που θα αναλάβεις.

Κατανοώ ότι τα αφεντικά στον ιδιωτικό είναι για πολλά σιχτιρια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι όλοι έτσι. Σιχτιρίζεις και φεύγεις για κάτι καλύτερο. Στο δημόσιο αν ο προϊστάμενος είναι γτπ, τον σιχτιρίζεις κάθε μέρα, αλλά δεν μπορείς να φύγεις. Άσε που επειδή δεν σε χωνεύει σού δίνει φουλ δουλειά...

Εμένα μου έτυχαν ηλίθιοι εργοδότες στην αρχή-αρχή, που όμως τελικά δεν συνεργάστηκα μαζί τους. Το ξενοδοχείο που θα πήγαινα για ρεσεψιόν (γνωστός αδερφού) δεν με κάλεσε ποτέ την χρονιά του κορωνοϊού, παρότι λειτούργησε το καλοκαίρι. Το πρώτο γραφείο που θα δούλευα μέσω του ΟΑΕΔ, ήθελε να βάζει χέρι στα λεφτά της επιδότησης λέγοντας "ξέρεις, εμείς θα σε δηλώνουμε παραπάνω χρήματα για να μας βγαίνεις τσάμπα και θα μας δίνεις τη διαφορά. Δεν βγαίνει αλλιώς", όπου εγώ απάντησα φουλ αποστομωτικά ότι δεν θέλω να έχω σχέσεις με ανθρώπους άπληστους και αχάριστους.

Τελικά την βρήκα την άκρη, σιγά-σιγά. Αυτές οι εμπειρίες μού έμειναν και μου έδειξαν ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και ότι οι εργοδότες πατάνε πάνω στην ανάγκη σου για χρήματα. Όμως, υπάρχουν και σωστοί εργοδότες, με ανθρωπιά και φιλότιμο (ήδη έχω βρει 2 τέτοιους), συνήθως οι αυτοδημιούργητοι που δεν τους συνεπήρε ο νεοπλουτισμός.

Τέλος, πάρτε μία ερώτηση από τη δοκιμασία γλωσσικών δεξιοτήτων που μού έκαψε τον εγκέφαλο:

σταφύλι - μπανάνες
γάντια - ;

Α. Κασκόλ
Β. Σκούφος
Γ. Κάλτσες
Δ. Γυαλιά

...

 

Κοίτα έχω φίλη που έχει κι αυτή για να μαζέψει τα μόρια ψάχνει μεταπτυχιακά, μετεκπαιδεύσεις κλπ αλλά τουλάχιστον θα πάει καθηγήτρια, όχι σε εφορία.

Τώρα για τον φίλο σου τα υπολόγισε λάθος, κι αυτά μέσα στη ζωή είναι, μπορεί να παραιτηθεί δεν δέθηκε με μάγια με το πρωτόκολλο στην εφορία.  :canthelp:

Λέω τα υπολόγισε λάθος γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να έχει έρθει σε επαφή με το δημόσιο (ειδικά εφορία/ταμεία) και δεν ξέρει ότι αν γίνεις υπάλληλος θα σπρώχνεις τόνους χαρτούρας.

 

Τέσπα περαστικά του!  :riiight:

Επισης στις 13 Φλεβαρη πεθανε και ο Ματσουμοτος (Captain Harlcok , Galaxy expres,  Space Battleship Yamato) μολις τωρα το ανακαλυψα . RIP

 

Ενας ενας φευγουν

 

Α καλά ούτε που πήρα χαμπάρι!

 

Σε άλλα νέα, μιας και που η κατάσταση με τα streaming sites έχει ξεφύγει έψαχνα λίγο πως να κάνω το ίδιο πράγμα αλλά με torrents όχι όμως φάση στρεμιο και βρήκα ότι υπάρχει ολόκληρη σουίτα από εργαλεία.

Άντε να θυμηθούμε τα παλιά γιατί όπως το πάει το netflix θα το κόψει το password sharing σε λίγο καιρό. :cry5:


rsrGbGx.gif

#93418 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 07 March 2023 - 00:18

Για τι φάση το σκεφτόσουν, αν όχι σαν stremio? Φίλος το έχει αυτοματοποιήσει έτσι ώστε κάποια συγκεκριμένα άνιμε που βλέπει εβδομαδιαία να τα κατεβάζει αυτόματα από το nyaa.si μέσω RSS Feed. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά είναι μια επιλογή. Αν μιλάς αυστηρά για streaming, δεν ξέρω τι εναλλακτικές θα μπορούσες να έχεις, πάντως.
 
Εγώ πάντως πάντα ήμουν των torrents, δεν μου είναι κάτι καινούργιο που ήταν επακόλουθο της ασύστολη μαλακίας των 100 streaming services που θέλουν όλα μηνιαίες συνδρομές.
 

 

qDgpi6J.png


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93419 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 March 2023 - 09:48

Για τι φάση το σκεφτόσουν, αν όχι σαν stremio? Φίλος το έχει αυτοματοποιήσει έτσι ώστε κάποια συγκεκριμένα άνιμε που βλέπει εβδομαδιαία να τα κατεβάζει αυτόματα από το nyaa.si μέσω RSS Feed. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά είναι μια επιλογή. Αν μιλάς αυστηρά για streaming, δεν ξέρω τι εναλλακτικές θα μπορούσες να έχεις, πάντως.
 
Εγώ πάντως πάντα ήμουν των torrents, δεν μου είναι κάτι καινούργιο που ήταν επακόλουθο της ασύστολη μαλακίας των 100 streaming services που θέλουν όλα μηνιαίες συνδρομές.
 

 

qDgpi6J.png

 

Υπάρχει μια σειρά από προγράμματα που τελειώνουν σε arr (από το yarr που κάνουν οι πειρατές και καλά, είναι και χιουμοριστές οι προγραμματιστές).

Μάλλον αυτά χρησιμοποιεί ο φίλος σου, το ένα από αυτά μπορεί να παρακολουθεί όποιο tracker θες και κάθε φορά που ανιχνεύει νέο επεισόδιο να ενημερώνει τον torrent client σου να το κατεβάσει αυτόματα.


rsrGbGx.gif

#93420 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 07 March 2023 - 13:15

Καλή φάση!
Εσύ όμως τι έχεις στο μυαλό σου? Μιλάς για πρόγραμμα/εργαλεία για να κάνεις stream torrents, αλλά όχι σαν το stremio. Τι είναι αυτό που ψάχνεις?

8J90AKf.jpg

that's a dude!