Χρόνια πολλά βρε σεις! Άντε να ξεκινήσουν και οι κρίσεις μέσης ηλικίας
Πιφ αυτά τα κάνουν οι φλώροι οι Αμερικανοί. Στη Ελλάδα γεννιέσαι και μεγαλώνεις σε μία διαρκή κρίση οπότε δεν προλαβαίνεις να πάθεις μιντλαιφ.

Posted 03 October 2022 - 23:47
Posted 05 October 2022 - 01:42
Posted 05 October 2022 - 16:34
Posted 05 October 2022 - 21:16
Edited by GhostPrince, 05 October 2022 - 21:16.
Posted 05 October 2022 - 22:49
Παιδιά εγώ δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά είναι πάρα πολύ κουραστική όλη αυτή η ασταμάτητη ταραχή. Δεν μπορώ άλλο αυτήν την διχόνοια, την διαρκή ανησυχία, τους φόβους, το μίσος. Και γενικά με κάνει ώρες ώρες να σκέφτομαι ότι έχω κουραστεί να ζω. Έχουν κουράσει ΠΑΡΑ πολύ τα συμφέροντα. Θέλω απλά να μπορώ να κάθομαι χωρίς να έχει γίνει το κεφάλι καζάνι από τις ασταμάτητες μαλακίες τους.
that's a dude!
Posted 05 October 2022 - 23:08
Edited by GhostPrince, 05 October 2022 - 23:12.
Posted 07 October 2022 - 15:57
Καλησπέρα. Μία εντελώς άσχετη ερώτηση με τα παραπάνω. Πώς τα βλέπετε τα πράγματα με την Τουρκία; Λέτε να γίνει το απευκταίο και να πάμε σε πόλεμο;
Με τους Τούρκους είμαστε σε πόλεμο τα τελευταία 1000 χρόνια.
Το ότι υπάρχουν κάποια διαστήματα χωρίς μάχες δε σημαίνει ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει ή ότι μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά. Οι Τούρκοι διεκδικούν και θα διεκδικούν. Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξήσει την επιρροή τους στην περιοχή και έχουν αναπτύξει την δική τους στρατιωτική βιομηχανία με αγοραστές από πολλά κράτη. Προσωπικά δε βλέπω να γίνεται κάποια μάχη σύντομα, γιατί η Ελλάδα καταρρέει από μόνη της.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 07 October 2022 - 17:05
Μια ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση προς τιμή του Ιαπωνικού πλοίου Tokei Maru (πλοίο που έσωσε Έλληνες στην Μικρασιατική Καταστροφή) έγινε στην Καβάλα.
NANI?!
Α Btw μαντέψτε ποιος "είδα" (remote μέσω slack) στην δουλειά, τον kenobi-sensei.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 07 October 2022 - 21:25
Που το ξέρεις ότι ήταν αυτός;
Μου το είπε ο ίδιος και όχι δεν άλλαξα απλά το e-table εξαγοράστηκε από το delivery hero (όμιλος που ανήκει το e-food). Ο kenobi εργάζετε στο e-food και τον όρισαν σαν product manager του e-table.
Επίσης πάλι άλλαξες δουλειά;
Πλέον δεν αλλάζω αν κάνω κάτι θα κάνω κάτι μόνος.
ωχχ παναγία μου φέρτε κάνα πιεσόμετρο!
Έχω ένα αν θες.
Edited by pc_magas, 07 October 2022 - 21:32.
Ι GNU/L I N U X
Posted 08 October 2022 - 00:02
Edited by GhostPrince, 08 October 2022 - 00:02.
Posted 08 October 2022 - 00:22
Θα μας παρει κανα ps5 τωρα που πεφτουν κιοι κληρωσεις;
Μπορείς με linux, aws, terraform, Ip networking και bash scripting να παίρνεις τόσα λεφτά που θα το πάρεις μόνος σου.
Νο Joking:
https://www.youtube.com/watch?v=vFeUOcspk8Y
Ι GNU/L I N U X