https://twitter.com/berserk_project/status/1534023434174627840
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 08 June 2022 - 00:35
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 10 June 2022 - 09:55
απορια την σελιδα στο fb ποιος την διαχειριζεται?
Posted 23 June 2022 - 08:48
respect στους admin. Makes the net go around.
Σαφώς χωρίς τους προγραμμαστιστές δεν θα υπήρχε net at all.
/me tries to open beef between devs and sysadmins just for fun.
Edited by pc_magas, 23 June 2022 - 08:49.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 23 June 2022 - 09:44
Ζήλεψαν το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock φαίνεται.
Posted 24 June 2022 - 13:47
respect στους admin. Makes the net go around.
Σαφώς χωρίς τους προγραμμαστιστές δεν θα υπήρχε net at all.
/me tries to open beef between devs and sysadmins just for fun.
ναι αλλα χωρις τους ΙΤηδες δε θα ειχε στηθει τιποτε
(σουπεριορ σις αδμιν ραεις)
Edited by Nikolai_Karapetsov, 24 June 2022 - 14:07.
Posted 24 June 2022 - 16:32
+Η Ζόζεφιν και ο Αρσενίου έδιωχναν το παιδάκι για τα σάντουϊτς από το πλάνο, για να φανεί η στιγμή της βράβευσης.Πλακωθηκε ο light με τον snik και τον trannos, ΠΟΣΟ ΜΠΙΦ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;
Τα MAD awards είναι απλώς εμετός τα τελευταία χρόνια. Απορώ ποιος τα βλέπει (μάλλον κανείς, για να δημιουργείται μπιφ από το πουθενά ά λα Όσκαρ).
Παρεμπιπτόντως, τις προάλλες που είχε έρθει ο Αργυρός στη Θεσσαλονίκη (και η panic έβαλε να τραγουδήσει μαζί του η Σάρα και η Μάρα), ο light δεν κατέβαινε από την σκηνή και μας είχε πρήξει τις μπάλες... Ο Αργυρός καλά το χειρίστηκε, πάντως, αν και εμφανώς ξενερωμένος με το μαλακισμενο.
Στα mad, kudos στην Παπαρίζου, την Παλιοσπύρου και τον Αργυρό που τουλάχιστον είπαν κάτι. Οι υπόλοιποι τέρμα εμετικοί.
Posted 24 June 2022 - 23:16
Τελικά, μίλησα με φορείς για μαθήματα και δεν ξέρω τι να κάνω, όλο το σχέδιο έγινε backtracked.
Τελικά, δεν ξέρωι πως μπορώ να βοηθώ ποιο ουσιαστικά άστεγο και άπορο. Εκεί που έλεγα για να δίδασκα σε άνεργους άστεγους και άπορους μου το αλάξαν τελειώς.
Δε στην συζήτηση μπήκαν όλοι με webcam και δεν καταλάβαινα γρι από το χαμηλό bandwith.
Ι GNU/L I N U X
Posted 25 June 2022 - 12:47
Επίσης Akihito ΑΚΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟ, δεν το περίμενα.
Γιατί δεν το περίμενες μωρέ; Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω.
Παίζει να το έχω ξαναπεί. Ελληνικά ξεκίνησα να ακούω όσο ήμουν στον στρατό. Λίγο το πήξιμο, λίγο η καψούρα, λίγο ότι το καλύτερο φιλαράκι μου από εκεί άκουγε, δεν ήθελα και πολύ... Το πιο τραγικό ήταν ότι είχα ψηθεί για μπουζούκια, συναυλίες κλπ, αλλά το timing της απόλυσής μου συνέπεσε με την πρώτη καραντίνα για τον κόβιντ. Όλα τα σχέδια πήγαν στον βρόντο και έπρεπε να περάσουν 2+ χρόνια για να παρακολουθήσουμε μουσικό θέαμα σαν άνθρωποι...
Posted 25 June 2022 - 13:20
Δοκίμασε στο στέκι μεταναστών ή σε κάποια ΜΚΟ/σύλλογο περισσότερες πιθανότητες έχεις εκεί.
Στα email που έστειλά αυτοί απαντήσαν. Άλλη λύση ειναι να κάνω some sort of a MKO of my own.
Ι GNU/L I N U X
Posted 25 June 2022 - 22:44
Τελικά, μίλησα με φορείς για μαθήματα και δεν ξέρω τι να κάνω, όλο το σχέδιο έγινε backtracked.
Τελικά, δεν ξέρωι πως μπορώ να βοηθώ ποιο ουσιαστικά άστεγο και άπορο. Εκεί που έλεγα για να δίδασκα σε άνεργους άστεγους και άπορους μου το αλάξαν τελειώς.
Δε στην συζήτηση μπήκαν όλοι με webcam και δεν καταλάβαινα γρι από το χαμηλό bandwith.
γτ δεν ρωτας σε καποια συλογικοτητα αθηνα εχει αρκετες