Ειπε αυτος που πήγαινε απτην αρχη της πανδημιας παίζοντας με τη τυχη του με ομαδες αρνητων των τεστ και της μασκας για να διαμαρτυρηθεί σε κλειστους ειτε ανοιχτούς χώρους για την νέα χούντα που ετσι κι αλλιώς ηρθε και θα μεινει. Πριν ισως ειρωνευομουνα αλλα καταλαβαινεις νομιζω πόσο μεγαλη υποκρισια υπάρχει στο "εγω προσεχω""δεν θα παθει τιποτα ο διπλα μου αλλα και να πάθει ουτε που με νοιαζει αρκει εγω να ζω οπως θελω" στη χωρα μας. Αλλα κιεγω κουραστικα καπου κιεγινα σαν τους άλλους πιθανον. Φυσικάα, σχεδον κανεις δεν ενδιαφέρεται ή να "προσέχει" ουτε οι ιδιοι οι κυβερνητικοί.
Απτην αρχη ακολουθουσα καποια υποτιποδη υγειϊνης και φύλαξης -μακρια απτον πολυ κοσμο γιαυτο δεν κολλησα και ποτέ μου υποθετω μεχρι στιγμης,ή απλα ημουν τυχερός, αλλα ειναι τραγικη και χωρις καμία ενσυναίσθηση η συμπεριφορά του κόσμου γυρω σου απτην αρχη εως και σημερα. Δεν ειναι καθόλου τυχαιο που γυρισαμε σε μεσαιωνική λογική ή και πιο πριν ακόμα. Μαλλον ειναι και η βαση του διθεν "πολιτισμού" μας στη δυση και δεν ηθελε και πολύ για να γυρίσουμε εκει.
Edited by GhostPrince, 18 February 2022 - 10:43.