Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92926 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 February 2022 - 20:13

Ε γκαντεμιά τότε, σε κόλλησε κάποιος φίλος σου. Είχες κανέναν με κρούσμα;

NOPE....

Να σου πω και την αληθεια δεν εψαξα και πολυ απο πω που το τσιμπισα.μπορει απο καμια λαικη την δευτερα που παω,μπορει απο κανα πελατη στην ανταλαγη χρηματων....ειναι τοσα πολλα τα μερη και οι τροποι που μπορεις να την πατησεις που απο καποια φαση και μετα δεν εχει και νοημα να την ψαχνεις.

#92927 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 01 February 2022 - 22:17

Μπράβο vectrapearl που δεν αφήνεις τους πελάτες να βγάζουν την μάσκα. Έχω αλλάξει 2 κομμωτές, γιατί γιόλαραν και έβαζαν τους πελάτες έτσι, χωρίς έλεγχο, χωρίς μάσκα, χωρίς τίποτα. Και οι 2 τελικά έκλεισαν λόγω covid κάποια στιγμή.

Αυτή που πηγαίνω τώρα και τηρεί τα μέτρα και κάνει κομπλέ κούρεμα. Win-win :D

Edited by Akihito, 01 February 2022 - 22:18.

#92928 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 02 February 2022 - 11:03

Μπράβο vectrapearl που δεν αφήνεις τους πελάτες να βγάζουν την μάσκα. Έχω αλλάξει 2 κομμωτές, γιατί γιόλαραν και έβαζαν τους πελάτες έτσι, χωρίς έλεγχο, χωρίς μάσκα, χωρίς τίποτα. Και οι 2 τελικά έκλεισαν λόγω covid κάποια στιγμή.

Αυτή που πηγαίνω τώρα και τηρεί τα μέτρα και κάνει κομπλέ κούρεμα. Win-win :D

καλα και εγω παρολαυτα κολλησα βεβαια αλλα δεν ξερουμε αν ειναι απο το μαγαζι η απο αλλου οπως ειπα και πριν :emptyonexg1: 

Ξερεις τι γινεται?Εγω δεν μπορω τους ''κολοκοτρωνηδες-ελληναραδες'....ανεκαθεν δεν τους μπορουσα....οι γνωστοι ''ελα μωρε βγαλε την μασκα τωρα να πουμε θα μας κλασουν μια μαντρα και σιγα τωρα και αντε απο εδω....''3 λεπτα προταση μαγκια κλανια χωρις κανενα επιχειρημα...οχι μονο τωρα για τα μετρα του κοβιντ αλλα γενικα στην ζωη μου συναντησα και συναντω τετοιους συνεχεια.
Μετα βεβαια τρωνε  την προστιματαρα και του λουκετακι για καμια 10αρια μερες και κλαιγονται και ψαχνουν γνωστους να σβησουν προστιμα.

Εγω παλι προτιμω να κανω τα αυτονοητα και να εχω τα κεφαλι μου ησυχο παρα να τρεχω μετα!

#92929 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 02 February 2022 - 19:43

καλα και εγω παρολαυτα κολλησα βεβαια αλλα δεν ξερουμε αν ειναι απο το μαγαζι η απο αλλου οπως ειπα και πριν :emptyonexg1:

Ξερεις τι γινεται?Εγω δεν μπορω τους ''κολοκοτρωνηδες-ελληναραδες'....ανεκαθεν δεν τους μπορουσα....οι γνωστοι ''ελα μωρε βγαλε την μασκα τωρα να πουμε θα μας κλασουν μια μαντρα και σιγα τωρα και αντε απο εδω....''3 λεπτα προταση μαγκια κλανια χωρις κανενα επιχειρημα...οχι μονο τωρα για τα μετρα του κοβιντ αλλα γενικα στην ζωη μου συναντησα και συναντω τετοιους συνεχεια.
Μετα βεβαια τρωνε την προστιματαρα και του λουκετακι για καμια 10αρια μερες και κλαιγονται και ψαχνουν γνωστους να σβησουν προστιμα.

Εγω παλι προτιμω να κανω τα αυτονοητα και να εχω τα κεφαλι μου ησυχο παρα να τρεχω μετα!

Καλά το ότι έτυχε να κολλήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν προσεχες. Ίσως ήταν από το μαγαζί, ίσως από τα ΜΜΜ ή ακόμη και από κάποιον φίλο στον καφέ.

Κι εμένα μου την σπάνε όσοι το παίζουν έξυπνοι, χωρίς να έχουν καν επιχειρήματα και μάλιστα σε χλευάζουν επειδή ακολουθείς τα μέτρα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και οι εμβολιασμενοι που λένε "αααα, εγώ έκανα εμβόλιο/3η δόση, δεν χρειάζεται να φοράω μάσκα"...

Δεν ξέρω τι μάσκα φορούσες, αλλά νομίζω ότι η ffp2 κάνει τρομερή δουλειά. Φοράω τέτοια από τον Νοέμβριο. Εχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλά κρούσματα στα γραφεία της κλινικής που δουλεύω, που μάλιστα είχαν κατεβασμένη την μάσκα στο πηγούνι, αλλά ευτυχώς την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα.

#92930 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 02 February 2022 - 19:58

Κοιταξτε, οταν εχεις ενα τετοιο συστημα υγειας και απο την στιγμη που η θνητοτητα ειναο χαμηλη για τους κατω των 40 ειδικα με το εμβολιο και την πιο αδυναμη μεταλλαξη, το θεωρω λιγο too much να φοραω τη μασκα. Τη φοραω αλλα δεν νομιζω να αντεξω για πολυ. Το σωστο θα ηταν να προστατευτουν και να εμβολιαστουν οι ευπαθεις. Φυσικα στο μαρκετ καλο ειναι να φοραμε γιατι ετσι ισως καπως προστατευσουμε το παππουδακι που προσεχτικα βγηκε για το μαρκετ, αλλα το θεωρω παραλογο να-φοραμε μασκα στο δρομο οι κατω των 40.

wdasa.png

#92931 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 02 February 2022 - 21:01

Θυμήθηκα ένα κείμενο και πόσταρα στο ρέντιτ μπας και καταφέρω να το βρω. Αναλυτικά εδώ:

"Καλησπέρα σας,

θυμάμαι ότι στο λύκειο είχαμε διδαχθεί σε φυλλάδιο (δεν ήταν μέρος της ύλης του βιβλίου δηλαδή) ένα ελληνικό λογοτεχνικό κείμενο, λογικά ένα ποίημα. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο συγγραφέας, ούτε τον τίτλο. Το θυμήθηκα πρόσφατα και σκέφτηκα μήπως κανείς σας το γνωρίζει.

Ουσιαστικά μιλά για μια μάνα που κάνει τις δουλειές στο σπίτι μόνη της και, ενώ έχει κάτσει να πάρει μια ανάσα, την επισκέπτεται ένας άνδρας (υπονοείται ότι είναι ένας άγγελος που έρχεται να την πάρει). Εκείνη του κάνει νόημα με το βλέμμα να περιμένει λίγο ώστε να τελειώσει με τις δουλειές της προτού φύγουν. Το νόημα ήταν πως η μάνα, ακόμα και στο κατώφλι του θανάτου, φρόντιζε για την οικογένεια της.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η μορφολογία ήταν περίεργη, έλειπαν κόμματα κλπ, ήταν δηλαδή μοντέρνας μορφής. Επίσης, ο άγγελος πήρε ένα περιοδικό και έκανε ότι διάβαζε όσο περίμενε την μάνα και, στο τέλος, η μάνα φόρεσε μια ζακέτα και βγήκαν μαζί.

Θυμάται κανείς τον τίτλο ή έστω τον συγγραφέα? Έκανα μια έρευνα αλλά δεν το βρήκα και θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Αν το ξέρει κανένας σας, θα το εκτιμούσα να μάθαινα τον τίτλο!  :riiight:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92932 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 02 February 2022 - 23:18

φΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ με την τρομοκρατια και τα εμβολια. Ο μητσοτακης πρεπει να παραιτηθει. οσες δοσεις καναμε. καναμε. δεν εχει αλλες. να αρθουν ολα τα μετρα και να γινει καλυτερη ενημερωση για τους ανω των 60. το πανηγυρι να τελειωσει τωρα και να καταργηθουν τα πιστοποιητικα ΑΜΕΣΑ! οποιος κινδυνευει ας κανει εμβολιο και μασκα και να προσεχει. η ζωη συνεχιζεται.

wdasa.png

#92933 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 February 2022 - 06:18

Μην περιμένετε καλύτερη διαχείριση με κάποια αλλη μαγική κυβέρνηση, αφου τέτοιοι είμαστε όλοι καταβάθως.
Πολυ αργει ο αφανισμός πάντως...
Δεν ειναι οτι κανει και τόσο καλη δουλεια ο κοβιντ πλέον.
フカフカ

#92934 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 February 2022 - 10:25

Ξέσπασμα Erudinam!

Ρε με τα φυσοκάλαμα θα μας τα βαράνε στις διασταυρώσεις. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΥΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!  :hehehe:

rsrGbGx.gif

#92935 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 03 February 2022 - 11:15

Καλά το ότι έτυχε να κολλήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν προσεχες. Ίσως ήταν από το μαγαζί, ίσως από τα ΜΜΜ ή ακόμη και από κάποιον φίλο στον καφέ.

Κι εμένα μου την σπάνε όσοι το παίζουν έξυπνοι, χωρίς να έχουν καν επιχειρήματα και μάλιστα σε χλευάζουν επειδή ακολουθείς τα μέτρα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και οι εμβολιασμενοι που λένε "αααα, εγώ έκανα εμβόλιο/3η δόση, δεν χρειάζεται να φοράω μάσκα"...

Δεν ξέρω τι μάσκα φορούσες, αλλά νομίζω ότι η ffp2 κάνει τρομερή δουλειά. Φοράω τέτοια από τον Νοέμβριο. Εχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλά κρούσματα στα γραφεία της κλινικής που δουλεύω, που μάλιστα είχαν κατεβασμένη την μάσκα στο πηγούνι, αλλά ευτυχώς την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα.

φοραω ffp2 απο νοεμβριο παντου.ποιο παλια μονο σε super market και χωρους με πολυ κοσμο...οταν ηταν η μασκα πχ παντου και στον δρομο οταν εβγαζα τον σκυλο πχ μπορει να φοραγα μια υφασματινη αλλα ποτε δεν φορεσα αυτην την απλη κλασσικη την ασπρη μπλε.

Δεν μπρεις να φανταστεις ποσες φορες εχω πει σε παππου 3δοσικο σε παρακαλω βαλε καλυτερα την μασκα(κλασσικα η μυτονγκα εξω)για να εισπραξω την απαντηση ''ειμαι εμβολιασμενος δεν εχεις θεμα....''

Ρε με τα φυσοκάλαμα θα μας τα βαράνε στις διασταυρώσεις. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΥΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!  :hehehe:

louka.jpg

#92936 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 03 February 2022 - 14:13

δεν μου λέτε.

πως ειναι δυνατον να υπαρχουμε?

πως ξαφνικα εγω το 1992 απεκτησα συνειδηση και ειμαι αυτος που ειμαι?

πως δηλαδη γινεται αυτο? και πως ηταν ετσι η φυση που ξαφνικα μεσα στο χαος, η εξελιξη δημιουργησε ζωή. φυσικα εμεις δωσαμε ενα νοημα στη ζωή σαν να υπάρχει κάποια αρμονία αλλα υπάρχει όντως αρμονία ή ολα είναι χαος?

wdasa.png

#92937 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 February 2022 - 14:27

200.gif

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, μετά τις 12 το βράδυ παρακαλώ.  :rofl:

rsrGbGx.gif

#92938 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 03 February 2022 - 14:41

Τέτοιες συζητήσεις αποκτούν νόημα μετά τις δύο το βράδυ, εκεί που το μάτι είναι γαρίδα, το σκοτάδι περιβάλλει την ύπαρξή σου και ο εγκέφαλος ξεχειλίζει. 

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92939 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 03 February 2022 - 14:47

ειναι συζητησεις απο αυτες που τις εχεις ξανασυζητησει αλλα καθε φορ ααποκτουν το ιδιο ενδιαφερον

wdasa.png

#92940 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 February 2022 - 14:58

Τέτοιες συζητήσεις αποκτούν νόημα μετά τις δύο το βράδυ, εκεί που το μάτι είναι γαρίδα, το σκοτάδι περιβάλλει την ύπαρξή σου και ο εγκέφαλος ξεχειλίζει. 

Κοιτά συζητήστε τα εσείς ότι ώρα θέλετε μετά τις 12, απλά εκείνη την ώρα πάω για ύπνο! :nerd:  

rsrGbGx.gif