Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92491 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 170 posts

Posted 03 October 2021 - 02:32

ασχετο. ρε παιδια. ψαξτε λιγο sinatra fly me to the moon.

ψαχνω την κλασσικη εκδοση που ολοι ακούγαμε κάποτε. δεν υπάρχει. τα περισσότερα με τον sinatra έχουν πιο αργο ρυθμο και οχι την κλασσικη version που ολοι εχουμε στο νου. εκτος και αν ηταν κάποιος άλλος της εποχης που το τραγουδουσε με τον ρυθμο που το ξέρουμε όλοι και νόμιζα ότι ηταν ο sinatra.

Σε τέτοιο τέμπο το θέλεις; (Πάλι ο Sinatra τραγουδάει)
https://youtu.be/6r0IHZUCcCc

Αλλιώς το πιο original είναι αυτό: https://youtu.be/vpC_N19UlIk

Edited by Akihito, 03 October 2021 - 02:37.


#92492 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 03 October 2021 - 09:02

ναι το πρωτο ειναι αρκετα κοντα βεβαια νομιζα οτι υπαρχει και πιο γρηγορο. ισως το ειχα ακουσει απο αλλον ανδρα και νομιζα οτι ηταν ο σινατρα


wdasa.png


#92493 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 03 October 2021 - 22:16

Q3vgvCE.png

 

Δεν το postάρω σαν απάντηση σε κάποιο προηγούμενο message, μόνο σαν ένδειξη για το τι σύγχυση και φόβος υπάρχει (και τροφοδοτείται). Προσωπικά δεν έχω θέση πάνω στο θέμα (τουλάχιστον όσον αφορά το πόσο επικίνδυνος είναι όντως ο covid), ακριβώς λόγο αυτής της απουσίας δεδομένων ή/και ύπαρξης αντικρουόμενων δεδομένων.

Well για σωστή ενημέρωση θα πρέπει να πας απ' ευθείας σε papers & CDC. Δηλαδή στην πηγή.



#92494 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 03 October 2021 - 23:34

Σχετικα με τη μεταδοτικοτητα του ιού απο εμβολιασμένους και μη. Δείτε εδώ

 

ΩΩΩ πολύ καλό, δεν το χα υπόψιν, θενξ!

 

Κοίτα επιδημιολόγος δεν είμαι, προφανώς αυτά που λέω βασίζονται σε αυτά που ακούω και διαβάζω από εδώ και από εκεί. Και αυτό που διάβαζα μέχρι τώρα είναι ότι το εμβόλιο βοηθάει στην μείωση της μετάδοσης. Τώρα αυτό που λες ότι αν έχεις ήδη νοσήσει δεν τον είχα υπ όψιν πιο πριν. Από εκεί και πέρα όπως είπα, αν ο κόσμος κολλάει πιο δύσκολα τότε μάλλον θα μεταδίδεται και πιο δύσκολα.

 

Αυτό με τις ασθενείς που έχουν εξαλειφτεί τελείως δεν το είχα ψάξει. Οκ δέχομαι ότι το να εξαλειφτεί πλήρες ο ιός είναι μη ρεαλιστικό. Λες όμως, η λύση ίσως είναι να γίνει η ασθένεια ενδημική. Πως θα γίνει ενδημική αν ο κόσμος δεν κάνει αυτό που χρειάζεται; Αυτήν την στιγμή το κύριο όπλο που έχουμε (πέρα του να κάνουμε καραντίνα) είναι το εμβόλιο. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που έλεγα πριν, ότι κάνοντας το εμβόλιο δεν προστατεύεις μόνο εσένα αλλά και τους άλλους για τον λόγο που είπα πιο πάνω. Που βασικά νομίζω από ότι κατάλαβα δεν τον διαψεύδεις, απλά το debate υποθέτω είναι το πόσο ρεαλιστικό είναι να τελειώσουμε με τον ίο μια γεια πάντα.

Το άρθρο το έριξα μια ματιά αν και όχι τόσο σε βάθος. Είναι αρκετά αισιόδοξο, το πόσο δίκιο έχει θα φανεί με τον χρόνο. Όμως και αυτό λέει για το πως τα διάφορα όπλα που έχουμε γα τον ιό (τα εμβόλια, καλύτερες θεραπείες) βοηθούνται και από το να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου το ποσοστό που κολλάει την νόσο είναι μειωμένο.

 

Που θέλω να καταλήξω.. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για το κατά πόσο, το κάθε κράτος, είναι λογικό να βάζει διαφορετικά μέτρα και σταθμά στους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Εφόσον έστω και έμμεσα και σε κάποιον βαθμό, το εμβόλιο επηρεάζει το πόσο μεταδίδεται ο ιός (υποθέτω ίσως από τεχνικής άποψης μιλώντας για μεταδοτικότητα πριν, μπορεί να μην ήταν ο σωστός όρος) είναι κάτι που δεν είναι προσωπική υπόθεση αλλά έχει κοινωνικές προεκτάσεις.

 

Επομένως είναι λογικό να μπαίνουν διαφορετικά μέτρα ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη. Τώρα το τι είναι αυτά τα μέτρα και το πόσο λογικά, αυτό είναι συζητήσιμο.

 

Για το παράδειγμα που τέθηκε για το αν θα πρέπει να απολυθούν νοσυλευτές που δεν κάνουν το εμβόλιο, γνώμη μου είναι πως εκτός και αν κάποιος νοσηλευτής έχει κάποιο ιατρικό λόγο, το να μην θέλει να εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα το κάνει από άρνηση. Δεν νοείται να είσαι νοσηλευτής ή γιατρός και να αρνείσαι να κάνεις το εμβόλιο, ειδικά δεδομένου ότι έχει περάσει τόσος καιρός και έχουμε μια αρκετά καλή εικόνα για τις παρενέργειες τους. Νομίζω πως το να το αρνείσαι πλέον να το κάνεις χωρίς σοβαρό λόγο είναι αντιδεοντολογικό. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ στο αφεντικό μου και να λέω ότι δεν θέλω να βάλω κάποιο antivirus στο laptop μου ενώ είναι πολιτική της εταιρίας. Ε φυσικό είναι μετά να θέλει να με διώξει.

 

Κοιτα να δεις, στην πορεία της σκεψης συμφωνω, αλλά καταλήγω στο εντελώς αντιθετο συμπερασμα για τους εξης λόγους:

 

Το ρεαλιστικό σεναριο ήταν παντα η "κανονικοποίηση της ασθενειας" όχι η εξαλειψη της. Αυτο θα επιτεφχθει με τα εμβολια ή χωρίς, αλλά με τα εμβολια πεθαινουν λιγοτεροι συνολικά, και δεν παραλύουν τα συστηματα υγειας. Και με το να τα κανουμε βοηθαμε και στην ερευνα κατα της ασθενειας. These are facts.

Επίσης, τα εμβολια θα βγουνε απο τη φαση τεσσερα γυρω στο 2025 αν θυμαμαι καλά. Μεχρι τοτε ειναι τυπικώς "υπο παρακολούθηση". Επίσης υπαρχει ενας σημαντικός ποσοτικά (όχι αναλογικά όμως) αριθμος νεκρων παγκοσμιως που πιθανως συνδεεται με καποια απο τα εμβολια, που αν δεν ειχαμε πανδημία, ιστορικά, θα σταματουσε η παραγωγή και θα συνεχιζοντουσαν οι δοκιμες πριν τα ρολάρουν. These are facts too.

Εγώ ζυγισα τα δεδομενα και τις πιθανοτητες τους και αποφασισα οτι ειμαι υπερ των εμβολίων, υπο καποιες προυποθέσεις, αλλά αν ενας γιατρος ή νοσοκομος ειναι αντιθετος, δε σημαινει οτι δεν τηρει καποια δεοντολογία. Απλώς εκτιμά τα γεγονοτα διαφορετικά από εμένα και μπορει να ανηκει σε καποια κατηγορία που δεν εχει μελετηθει αρκετά, οπως π.χ. τον θηλασμο. Το οποιο το ζω απο τρεις κοπελες στον κυκλο μου αυτην την περιοδο. Οταν διαβαζεις (και αυτη τη φορά, επειδη συμφωνω με τον pc magas θα βαλω cdc quotes) :
 

 Clinical trials for the COVID-19 vaccines currently used in the United States did not include people who are breastfeeding. Because the vaccines have not been studied in people who are breastfeeding, there are limited data available on the:

  • Safety of COVID-19 vaccines in people who are breastfeeding
  • Effects of vaccination on the breastfed baby
  • Effects on milk production or excretion

και όσον αφορά την μειωση στη μετάδοση (τα bold δεν ειναι δικά μου, εγώ απλά υπογραμμισα οσα δειχνουν καποια αβεβαιοτητα)

 

  • Fully vaccinated people with Delta variant breakthrough infections can spread the virus to others. However, vaccinated people appear to spread the virus for a shorter time: For prior variants, lower amounts of viral genetic material were found in samples taken from fully vaccinated people who had breakthrough infections than from unvaccinated people with COVID-19. For people infected with the Delta variant, similar amounts of viral genetic material have been found among both unvaccinated and fully vaccinated people. However, like prior variants, the amount of viral genetic material may go down faster in fully vaccinated people when compared to unvaccinated people. This means fully vaccinated people will likely spread the virus for less time than unvaccinated people.

Τότε είναι δικαιωμα της καθε γιατρού και νοσηλεύτριας να πει "κάτσε ρε φίλε, αφού η διαφορά στην μεταδοτικότητα, αν υπάρχει, ειναι μάλλον πολύ μικρη, και αρκετά πορίσματα ερευνών για θηλάζουσες δεν υπάρχουν  ακομα, γιατί πρέπει να κανω ΕΓΩ το πειραματοζωο με το δικό μου παιδί;". Και έχει καποιο δίκιο. Δεν σημαινει οτι νοιαζεται λιγοτερο για τους ασθενεις της, απλώς εχει και άλλα πραγματα στη ζωή της να υπολογίσει. And that's fine. Γιατι αργα η γρηγορα η πανδημία θα τελειωσει με ή χωρίς τη συμβολή της. 

 

Και ναι, ίσως αυριο να βρεθουν καλές ερευνες που θα δειχνουν οτι παιζει μεγαλο ρολο το εμβολιο στη μεταδοση, αλλά σημερα, δεν τις εχουμε. Και η απαντηση "ναι αλλά και ακομα και το λιγο παραπανω μετραει" για μενα δεν ειναι επαρκης λογος για να απολύεις νοσηλευτικο προσωπικο, και να εκβιαζεις κοσμο γενικότερα. Γιατι "λιγο παραπάνω επικινδυνοι" δεν ειναι μονο οι ανεμβολίαστοι, αλλά και οι καπνιστές, οσοι παιρνουν κορτιζονη, οσες ειναι σε εγκυμοσύνη και πολλοί άλλοι. Φανταζεστε ποσοι θα εμεναν αν απολύαμε ολους τους καπνιστές ως "αντιδεοντολογικούς";  :kakaka:

Γενικά αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν εχει αρκετους γιατρους και νοσηλευτες η Ελλάδα για να απολύει κιολας. Αλλά ακομα και αν ειχε, τα παραπανω στοιχεία και νουμερα δεν δικαιολογουν τη νομιμοτητα τετοιων αποφασεων, κατ'εμέ. Γενικά θεωρω οτι οταν τα πραγματα δεν ειναι ασπρο/μαυρο, αλλά πιο... γκρι, καλυτερα να μην ειμαστε απολυτοι, "ποναει χερι κοβει χερι" και να μην βιαζομαστε να φορεσουμε ταμπελες στους συνανθρωπους μας που προσπαθουν να βγαλουν ακρη σε μια θαλασσα αβεβαιοτητας και αντικρουμενων μελετων. Το οτι καποιοι δεν κανουν την ιδια επιλογη με εμενα δε σημαινει οτι θελουν το κακο μου. Ούτε οτι ειναι γιδια και ερμαια - ή πηγές - παραπληροφορησης.

 

πως μπορω να κανω bypass to content id?????????

 

δεν πειραζει παιδια.

 

δειτε εδω.

 

 

ειναι απο την σειρα σερλοκ. περιμενω γνωμες.

 

 

https://streamable.com/r34a4c

 

Πολύ καλή δουλειά!!!

 

ασχετο. ρε παιδια. ψαξτε λιγο sinatra fly me to the moon.

 

ψαχνω την κλασσικη εκδοση που ολοι ακούγαμε κάποτε. δεν υπάρχει. τα περισσότερα με τον sinatra έχουν πιο αργο ρυθμο και οχι την κλασσικη version που ολοι εχουμε στο νου. εκτος και αν ηταν κάποιος άλλος της εποχης που το τραγουδουσε με τον ρυθμο που το ξέρουμε όλοι και νόμιζα ότι ηταν ο sinatra.

 

 Δεν ξερω αλλά όταν έπαιζα Bayonetta είχα κολήσει πολύ ασχημα με αυτο το κοματι. Και του πηγαινε και πολύ η γυναικεια φωνη.


stasou%2520mygdala.jpg


#92495 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 October 2021 - 21:08

Κοιτα να δεις, στην πορεία της σκεψης συμφωνω, αλλά καταλήγω στο εντελώς αντιθετο συμπερασμα για τους εξης λόγους:

 

Το ρεαλιστικό σεναριο ήταν παντα η "κανονικοποίηση της ασθενειας" όχι η εξαλειψη της. Αυτο θα επιτεφχθει με τα εμβολια ή χωρίς, αλλά με τα εμβολια πεθαινουν λιγοτεροι συνολικά, και δεν παραλύουν τα συστηματα υγειας. Και με το να τα κανουμε βοηθαμε και στην ερευνα κατα της ασθενειας. These are facts.

Επίσης, τα εμβολια θα βγουνε απο τη φαση τεσσερα γυρω στο 2025 αν θυμαμαι καλά. Μεχρι τοτε ειναι τυπικώς "υπο παρακολούθηση". Επίσης υπαρχει ενας σημαντικός ποσοτικά (όχι αναλογικά όμως) αριθμος νεκρων παγκοσμιως που πιθανως συνδεεται με καποια απο τα εμβολια, που αν δεν ειχαμε πανδημία, ιστορικά, θα σταματουσε η παραγωγή και θα συνεχιζοντουσαν οι δοκιμες πριν τα ρολάρουν. These are facts too.

Εγώ ζυγισα τα δεδομενα και τις πιθανοτητες τους και αποφασισα οτι ειμαι υπερ των εμβολίων, υπο καποιες προυποθέσεις, αλλά αν ενας γιατρος ή νοσοκομος ειναι αντιθετος, δε σημαινει οτι δεν τηρει καποια δεοντολογία. Απλώς εκτιμά τα γεγονοτα διαφορετικά από εμένα και μπορει να ανηκει σε καποια κατηγορία που δεν εχει μελετηθει αρκετά, οπως π.χ. τον θηλασμο. Το οποιο το ζω απο τρεις κοπελες στον κυκλο μου αυτην την περιοδο. Οταν διαβαζεις (και αυτη τη φορά, επειδη συμφωνω με τον pc magas θα βαλω cdc quotes) :
 

 Clinical trials for the COVID-19 vaccines currently used in the United States did not include people who are breastfeeding. Because the vaccines have not been studied in people who are breastfeeding, there are limited data available on the:

  • Safety of COVID-19 vaccines in people who are breastfeeding
  • Effects of vaccination on the breastfed baby
  • Effects on milk production or excretion

και όσον αφορά την μειωση στη μετάδοση (τα bold δεν ειναι δικά μου, εγώ απλά υπογραμμισα οσα δειχνουν καποια αβεβαιοτητα)

 

  • Fully vaccinated people with Delta variant breakthrough infections can spread the virus to others. However, vaccinated people appear to spread the virus for a shorter time: For prior variants, lower amounts of viral genetic material were found in samples taken from fully vaccinated people who had breakthrough infections than from unvaccinated people with COVID-19. For people infected with the Delta variant, similar amounts of viral genetic material have been found among both unvaccinated and fully vaccinated people. However, like prior variants, the amount of viral genetic material may go down faster in fully vaccinated people when compared to unvaccinated people. This means fully vaccinated people will likely spread the virus for less time than unvaccinated people.

Τότε είναι δικαιωμα της καθε γιατρού και νοσηλεύτριας να πει "κάτσε ρε φίλε, αφού η διαφορά στην μεταδοτικότητα, αν υπάρχει, ειναι μάλλον πολύ μικρη, και αρκετά πορίσματα ερευνών για θηλάζουσες δεν υπάρχουν  ακομα, γιατί πρέπει να κανω ΕΓΩ το πειραματοζωο με το δικό μου παιδί;". Και έχει καποιο δίκιο. Δεν σημαινει οτι νοιαζεται λιγοτερο για τους ασθενεις της, απλώς εχει και άλλα πραγματα στη ζωή της να υπολογίσει. And that's fine. Γιατι αργα η γρηγορα η πανδημία θα τελειωσει με ή χωρίς τη συμβολή της. 

 

Και ναι, ίσως αυριο να βρεθουν καλές ερευνες που θα δειχνουν οτι παιζει μεγαλο ρολο το εμβολιο στη μεταδοση, αλλά σημερα, δεν τις εχουμε. Και η απαντηση "ναι αλλά και ακομα και το λιγο παραπανω μετραει" για μενα δεν ειναι επαρκης λογος για να απολύεις νοσηλευτικο προσωπικο, και να εκβιαζεις κοσμο γενικότερα. Γιατι "λιγο παραπάνω επικινδυνοι" δεν ειναι μονο οι ανεμβολίαστοι, αλλά και οι καπνιστές, οσοι παιρνουν κορτιζονη, οσες ειναι σε εγκυμοσύνη και πολλοί άλλοι. Φανταζεστε ποσοι θα εμεναν αν απολύαμε ολους τους καπνιστές ως "αντιδεοντολογικούς";  :kakaka:

Γενικά αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν εχει αρκετους γιατρους και νοσηλευτες η Ελλάδα για να απολύει κιολας. Αλλά ακομα και αν ειχε, τα παραπανω στοιχεία και νουμερα δεν δικαιολογουν τη νομιμοτητα τετοιων αποφασεων, κατ'εμέ. Γενικά θεωρω οτι οταν τα πραγματα δεν ειναι ασπρο/μαυρο, αλλά πιο... γκρι, καλυτερα να μην ειμαστε απολυτοι, "ποναει χερι κοβει χερι" και να μην βιαζομαστε να φορεσουμε ταμπελες στους συνανθρωπους μας που προσπαθουν να βγαλουν ακρη σε μια θαλασσα αβεβαιοτητας και αντικρουμενων μελετων. Το οτι καποιοι δεν κανουν την ιδια επιλογη με εμενα δε σημαινει οτι θελουν το κακο μου. Ούτε οτι ειναι γιδια και ερμαια - ή πηγές - παραπληροφορησης.

 

Αυτό με τον θηλασμό θα μπορούσε όμως να είναι μια κατηγορία που απλά εξαιρείτε από τον κανόνα. Τώρα το κάπνισμα ίσως δεν είναι τόσο καλό παράδειγμα. Αν καπνίζεις εν ώρα υπηρεσία σε χώρο όπου έχει και άλλους ασθενής, τότε ναι μάλλον πρέπει να πάρεις δρόμο, η έστω να υπάρχουν κυρώσεις.

 

Τώρα το πόσο "λίγο παραπάνω" βοηθάει ως προς την μετάδοση αν είσαι εμβολιασμένος, δεν μπορώ να το στηρίξω με νούμερα. Από την άλλη αυτό το επιχείρημα το λένε και πολύ αρνητές, "δεν είναι 100% σίγουρο το εμβόλιο άρα καλύτερα να μην το κάνω". Κι εγώ ανησύχησα για παρενέργειες όταν πήγα να το κάνω και την πρώτη φορά μάλιστα είχα μια mild αλλεργική αντίδραση και πήγα στο νοσοκομείο να με τσεκάρουν. Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν ρίσκα.

 

Το πρόβλημα με την παραπάνω λογική είναι ότι πολύς κόσμος ως αποτέλεσμα καταλήγει να μην είναι εμβολιασμένος, είτε επειδή φοβάται είτε επειδή έχει ακούσει ένα σωρό ιστορίες. Και ειδικά όταν ακούει ότι γιατροί και νοσηλευτές δεν το κάνουν επειδή "δεν είναι σίγουρο" η "δεν προστατεύει τόσο πολύ από την μετάδοση" καταλήγουμε να έχουμε χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού που δεν είναι καλό και κάνει την όλη διαδικασία περισσότερο χρονοβόρα και επώδυνη για όλους.

 

Το όλο νόημα είναι ότι η ασθένεια του Covid είναι αρκετά σημαντική ώστε να μην θέλουμε να πρέπει να την περάσουμε όλοι πρώτα και όποιος πεθάνει η πάθει ζημιά έπαθε. Αλλιώς δεν θα είχε γίνει lockdown και δεν θα είχαμε ταλαιπωρηθεί τόσο.


phmava.php

#92496 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 October 2021 - 22:12

Το θέμα ειναι οτι παρουσιάζουν και τα πράγματα με μια σουρεαλιστική τρομοκρατία που δεν θα πρεπε. Δεν μπορεις να το παρουσιάζεις λες και θα παθει θρόμβωση ή παράλυση ο ενας στους τρεις ενω οι πιθανοτητες ειναι μεσα σε εκατομυρια κοσμο ο ενας δυο. Λες και σε αλλα εμβολια ή και απο απλά φαρμακα ακομα δεν εχει φυγει κόσμος κ κοσμακης αδικα λογο καποιας κακης συνταγης ή και παρενεργειών σε κάποιους πιο ιδιαιτερους οργανισμούς. Εδω απτης απλης γρυπης το εμβόλιο και υπηρχαν αφτερ εφεκτς απλα εκει δεν μας ενδιαφερερε, δν ειχαμε κ λογο αφου δεν ηταν καποια πανδημια και αφορουσε λιγο κοσμο συγκριτικά.
Εδω άλλοι λεγανε "παρενέργεια" το λογικο πριξιματακι στο ώμο. Που tbh δεν ηταν τιποτα συγκριτικά με της μυνιγκιτιδας - τετανο μιξ που μας εκαναν στρατό πχ. Εμενα εκει μου χε πριστει το χερι για 4ημερο κοντά, αλλα εκει ηταν "λογικό" και δεν θα έπρεπε να με ανησυχεί, ενω στο κοβιντ οχι "ειναι για μας εξοντώσουν το αγνό dna. Προφαση για αρνηση ολοι βρισκουν και δυστυχως δεν πανε με τη λογικη.
Μακαρι να χαμε αρνηση μονο απο ατομα που ειχαν σοβαρο λογο ωστε να μην το κανουν. Εκει το δέχεσαι κιολας και θα επρεπε να απαλασεται απτη η ομαδα κανονικά. Το να τα τσουβαλιαζουμε ολα φυσικα δεν θα πρεπε να ειναι λυση, αλλα καπου πρεπει να μπαινουν και καποια ορια οταν βλεπεις κοσμο να σου μιλαει για 666 ή να αρνηται να τεσταριστει γιατι απλα αφου μας το επιβάλουν για κακο θα νε. Κιαυτο αφορα και εμβολιασμενους οχι μόνο τους μη.
Για το καπνισμα δεν θα σχολιασω που μαστε απτις ελαχιστες χωρες πιθανον που καπνιζει ο αλλος χωρις να σεβεται κανεναν οπου κιαν βρίσκεται σα να μη τρεχει τιποτα. Αλλα η ιδια νοοτροπια ισχυει και με τις μασκες τωρα που τις φορανε επιδεικτικά βρομικες, σκισμενες και λάθος πολλοι.

Προσωπικά δεν θα θελα να βρεθω στο νοσοκομείο εξαιτιας καποιου καφρου που δεν σέβεται τα αυτονόητα. Αλλα τι να κανεις κιολας...Νταξ γιαυτο εμβολιαστηκα στη τελικη θα μ πεις.

Τα κριτήρια στο εχουμε "πανδημια" με το απλα μια θανατηφόρα νόσο υποθετω απεχει μερικά ετη φωτος στην αντιμετώπιση αλλα και στον τρομο που δημιουργείται. Πολλα μετρα οοως κιο μαζικος εμβολιασμός σιγουρα δεν θα ισχυαν αν δεν ηταν "πανδημια". Shit happens tho.
Μακαρι να ξεπεραστει σε καποια φαση αν και φοβάμαι πως αυτη τη μεταβαση δεν θα τη περασουμε ολα τα κρατη το ιδιο "ήπια". Μερικοι ήδη τη πληρώνουν στο 10πλασιο σε θανάτους.

Edited by GhostPrince, 04 October 2021 - 22:16.

フカフカ

#92497 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 October 2021 - 14:57

And we are back! Τι το facebook, τι το anime.gr.  :canthelp:


rsrGbGx.gif

#92498 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 October 2021 - 14:59

Έκανε expire το domain;


phmava.php

#92499 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 06 October 2021 - 16:56

O server είχε θέμα.



#92500 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 October 2021 - 18:15

Ο DNS έπαθε ένα λαλα, ο server ήταν στα καλά του.
rsrGbGx.gif

#92501 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 170 posts

Posted 07 October 2021 - 00:44

And we are back! Τι το facebook, τι το anime.gr. :canthelp:

Οποιος έχει το "ζουκ" στο όνομά του, κάτι παθαίνει αυτές τις μέρες...

Λες να κινδυνεύει και η Ζέτα; :kakaka:

#92502 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 07 October 2021 - 08:10

Ο DNS έπαθε ένα λαλα, ο server ήταν στα καλά του.

αφου και η anime-greek ειχε το ίδιο θέμα, μονο τον server δε μοιραζομαστε;



#92503 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 07 October 2021 - 08:11

ασχετο, γιατι στο προφιλ μου λέει '0 warnings'. Αφαιρεσε το μου :Ρ



#92504 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 October 2021 - 21:57

Youtube Video

Japan is thwe place where cliches have happy ending

Ακόμα ποιος διαθέτει τον Server του anime.gr ?



#92505 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 October 2021 - 23:13

キモイ!

Αυτη η φαση Μακο με τν τυπα απτην αρχη θυμιζε κατι σε αλαντιν ή Σρεκ δεν ξερω γιατι.
Φυγανε για το αμερικα τελικά εντομεταξυ. Τσαμπα το ολο σοου.

Ομεντετο οπως κ να χει. Καλη καταληξη ειχε, σαν παραμύθι.

Edited by GhostPrince, 08 October 2021 - 23:20.

フカフカ