Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2021 - 22:45
τωρα δεν ειμαι καπου αν και εχω φαει αυτη τη δουλεια στη μαπα, ειμαι στη φαση που χω γυρισει απ τις διακοπες και ψαχνω δουλεια , σημερα ειχα μια πρωτη συνεντευξη στην Wurth σαν εξωτερικος πωλητης και το σαβατο σαν υπευθηνος καταστηματος σε ενα μαγαζι με υπολογιστες
ευχηθείτε μου καλη τυχη
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2021 - 23:19
Hazuki, λίγο άκυρη ερώτηση, αλλά τι φάση με το link της υπογραφής σου; Τώρα το παρατήρησα.
τωρα δεν ειμαι καπου αν και εχω φαει αυτη τη δουλεια στη μαπα, ειμαι στη φαση που χω γυρισει απ τις διακοπες και ψαχνω δουλεια , σημερα ειχα μια πρωτη συνεντευξη στην Wurth σαν εξωτερικος πωλητης και το σαβατο σαν υπευθηνος καταστηματος σε ενα μαγαζι με υπολογιστες
ευχηθείτε μου καλη τυχη
Καλή τύχη, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα την χρειαστείς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 23 Σεπτέμβριος 2021 - 23:19
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2021 - 09:15
Hazuki, λίγο άκυρη ερώτηση, αλλά τι φάση με το link της υπογραφής σου; Τώρα το παρατήρησα.
Καλή τύχη, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα την χρειαστείς.
A lol είχα στήσει ένα site εκεί να προπονούμε στην διαχείριση server αλλά τελικά προτίμησα να παίξω playstation οπότε το παράτησα.
Καλή τύχη Νικόλα, στα Γιάννενα έχει ανοίξει γραφεία η Teamviewer δεν στέλνεις και εκεί τίποτα άσχετα αν δεν έχουν θέση, μήπως ανοίξει τίποτα σε ICT για τα κομπιουτερ που έχουν τοπικά.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2021 - 11:06
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2021 - 21:49
Ρε Νικόλα, σόρρυ να σε ρωτήσω κάτι; Ήθελες να δουλεύεις μπλοκάκι; Τι ρωτάω εε;
Έχω μπει στο Insomnia και τεμπέληδες σας καταβάζουν, κωλοπαιδαράδες σας ανεβάζουν. Συν ότι καταστρέφεται την φάση για όλους όταν ζητάτε αορίστου.
Ο άλλος επειδή του έφερε την παραγγελία και δεν του χαμουγέλασε έστειλε mail στο efood να παραπονεθεί για τον οδηγό.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 13:09
Είναι η ίδια φάση με το "οι περισσότεροι μένουν φτωχοί από επιλογή".
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 15:57
η κυβερνηση εκανε δωρεα 1 εκατομυριο στις οικογενειακες ιστοριες
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 20:11
νταξ. ακουγεται legit στα περισσοτερεα σημεια.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 20:32
Πολύ καλή ποιότητα στην ηχογράφηση. Θα σου πρότεινα κάπως να διαφοροποιείς τις δύο ερμηνείες αλλάζοντας την χροιά της φωνής και όχι μόνο τον τόνο.
Ο ένας είναι κάπου στα 60 με 70 και ο άλλος πολύ νεότερος, παρόλα αυτά ακούγονται το ίδιο. Ναι μεν με λίγο πιο μπάσα φωνή ο παρουσιαστής και πιο λεπτή ο Αρθουρ αλλά λείπει λίγο γρέζι ώστε να διαφοροποιηθεί η μία φωνή από την άλλη.
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 21:38
νομιζω οτι αλλαξε και η χροια οχι μονο ο τονος. νομιζω φανηκε στο οτι σε καποιες φασεις ο Μαρεη ηταν πιο ψηλα απο τον Τζοκερ σε τονο αλλα ειχε ενα μικρο γρεζι/ξηροτητα στη φωνη.. Παραπανω δεν μπορουσα γιατι πιεζομουν και εβγαινε cringe.
αλλα η ποιοτητα οντως πολυ καλη. και δεν ξερω τιποτα απο επεξεργασια ηχου....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 26 Σεπτέμβριος 2021 - 21:38
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2021 - 22:11
η κυβερνηση εκανε δωρεα 1 εκατομυριο στις οικογενειακες ιστοριες
Δεν ξέρω αν και γιατί έγινε αυτό, αλλά σίγουρα είναι η μόνη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος της Μητσοτάκης Α.Ε. που εγκρίνω. Βέβαια η νέα σεζόν είναι αρκετά πεσμένη σε σύγκριση με την εξαιρετική αρχή που έκανε πέρυσι. Ελπίζω να κρατάνε τα καλά για μετά.
Ναι το είδα και γιατί όχι!
Επίσης ο Λεβέντης είναι στην ΜΕΘ διασωληνωμένος.
Προσευχηθείτε όλοι ρε, αν πάθει κάτι ο Πρόεδρος θα φαρμακωθώ. Αίσχος, αίσχος, αίσχος!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 26 Σεπτέμβριος 2021 - 23:08
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2021 - 11:27
νομιζω οτι αλλαξε και η χροια οχι μονο ο τονος. νομιζω φανηκε στο οτι σε καποιες φασεις ο Μαρεη ηταν πιο ψηλα απο τον Τζοκερ σε τονο αλλα ειχε ενα μικρο γρεζι/ξηροτητα στη φωνη.. Παραπανω δεν μπορουσα γιατι πιεζομουν και εβγαινε cringe.
αλλα η ποιοτητα οντως πολυ καλη. και δεν ξερω τιποτα απο επεξεργασια ηχου....
Αντί να κάνεις σε ταινίες γιατί δεν κάνεις σε κινούμενα σχέδια ή anime που σου δίνουν περισσότερη ελευθερία στο θέμα φωνής.
Επίσης αν το ψάχνεις σαν επάγγελμα εκεί υπάρχει δουλειά στην Ελλάδα. Έτσι ξεκίνησε ένας χρήστης του forum και τώρα είναι επαγγελματίας voice actor.
Ξεκίνησε με μερικά demos του digimon.
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2021 - 12:45
προτεινετε μου σκηνες και θα δω τι μπορω να κανω. δεχομαι παραγγελιες. ετσι θα εχω και ενα φουλ υλικο ντεμο για να στελνω σε εταιρειες. εχετε καμια καλη σκηνη απο dragon ball?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 27 Σεπτέμβριος 2021 - 12:46