Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91291 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 08 February 2021 - 22:21

Σταμάτησα τα γλυκά χωρίς να το συνειδητοποιήσω και αναρωτιόμουν γιατί ήμουν συνέχεια στη τσίτα...

edit: Τώρα που είδα οτι υπάρχει name history...γίνεται να αλλάξουμε όνομα; Δε βρίσκω κάπου τη ρύθμιση.

Edited by macalex, 08 February 2021 - 22:34.

#91292 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 08 February 2021 - 22:55

Κι εμένα με μπέρδεψε αυτό. Name history χωρίς την ικανότητα να αλλάξεις όνομα. Επίσης, δεν ήξερα ότι μπορείς να εθιστείς στη ζάχαρη/γλυκόζη.

#91293 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 February 2021 - 23:13

ΧΑ τα καλά του να γυρνάς με ένα σκύλο βραδιάτικα σε καραντινιασμένη πόλη. Βρήκα ένα mi band 4 στο δρόμο. Πήγα να δω μήπως είχε κάνα history να βρω τον πρώην ιδιοκτήτη αλλά τίποτα είχε απλά την τελευταία άσκηση που είχε κάνει. Απορώ λες να το πήρε μόνο για να μετράει τα βήματα του και δεν ήξερε ότι συνδέεται με το σμαρτφον.
rsrGbGx.gif

#91294 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 08 February 2021 - 23:15

Αν βρεις φορτιστή, έχεις ένα free "smart watch".

Αν και η εμπειρία μου με Xiaomi κινητά με έχει κάνει να σιχαθώ την Xiaomi σαν εταιρεία.

#91295 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 February 2021 - 23:54

Έλα ρε έχω το note 7 και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Δεν είναι ότι είναι το καλύτερο απλά για τα λεφτά του κάνει πολύ καλά την δουλειά του.
rsrGbGx.gif

#91296 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 08 February 2021 - 23:59

...δεν ήξερα ότι μπορείς να εθιστείς στη ζάχαρη/γλυκόζη.

Yeap, ντοπαμινη helluvadrug :confused:

Edited by macalex, 09 February 2021 - 00:00.

#91297 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 09 February 2021 - 00:00

Το hardware κομμάτι είναι μια χαρά (απ' όσο ξέρω).

Το software κομμάτι απ' την άλλη...

Διαφημίσεις μέσα στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα, trackers παντού, background processes που δεν μπορείς να σταματήσεις, κτλ. Για να ξεκλειδώσω το κινητό, να διαγράψω τα πάντα και να εγκαταστήσω custom ROM μου βγήκε η ψυχή. Έπρεπε να κατεβάσω ένα πρόγραμμα στα Windows, να φτιάξω λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Xiaomi, να βάλω τον αριθμό του κινητού μου, να συνδέσω το κινητό με το PC, να περιμένω ένα τυχαίο countdown τριών μηνών μετά την αίτηση και όταν τελείωσε όλο αυτό έπρεπε να χρεωθώ data για κάποιο λόγο (αντι για wi-fi) ώστε να ξεκλειδωθεί το κινητό. Από τότε μόνο custom ROMs εγκαθιστώ στο κινητό και έχω ησυχάσει.

Edited by MPVNsf123, 09 February 2021 - 00:00.

#91298 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 February 2021 - 09:27

Επίσης, δεν ήξερα ότι μπορείς να εθιστείς στη ζάχαρη/γλυκόζη.

Youtube Video

Edited by Lord Leon, 09 February 2021 - 10:43.

stasou%2520mygdala.jpg

#91299 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 February 2021 - 09:48

Meanwhile in America ...

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2021-02-04/levi-sells-official-misty-cosplay-outfit-other-pokemon-apparel/.169137

poke3.jpg

Μα πόσο picachu να χωρέσεις σε ένα ρούχο, ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ PICACHU ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΥΧΟ, δεν θα το πάρει κανείς.

Αν και για κάποιο λόγο, παίζει να το δούμε σε κάνα video του sin boy που έχει και το αντίστοιχο tattoo.

rsrGbGx.gif

#91300 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 09 February 2021 - 12:26

Όσοι θέλετε και αντέχετε διαβάστε αυτό.

Και μετά λένε ότι οι παρενοχλήσεις σε άντρες είναι σαν το κατούρημα στη θάλασσα. Όταν διαβάσει κανείς τις περιγραφές (που είναι και ακραία εκλεπτυσμένες) μάλλον γνωρίζει ένα σοκ σαφώς μεγαλύτερο από το κατούρημα στο νιπτήρα του ΦΙλιππίδη.

Το διαβασα,. Αισχος.
Να πω και γω τη δικη μου ιστορια πανω σε αυτο.

Spoiler: 1234

Καλημερες!

EDIT: Ειναι καλες οι ιστοριες με happy end!
Νομιζω πως με ολο αυτο θα βγουνε παρα πολλοι να πουνε πολλα και αυτο ειναι καλο

Οσο για τη κατασταση στο θεατρο χαιρομαι παρα πολυ που βγαινουν ολες και μιλανε για το τι περασανε.
Νομιζω πως το πιο σημαντικο ειναι να ξαναοριστουν τα ορια.
Τα ορια που εχουν να κανουν στο ποτε μια κατασταση θεωρειται παρενοχληση.
Δυστυχως εχω και εγω φιλες οι οποιες το εχουν υποστει ολο αυτο.
Προσωπικα δε νομιζω να εξαλειφθει ποτε πληρως γιατι οι ανθρωποι ειμαστε ετσι απο τη φυση μας.
Οταν υπαρχει εξουσια δυστυχως τα μυαλα μας περνουν αερα και κανουμε κατι, επειδη απλα μπορουμε.
Θεωρω πως ειναι το πιο τοξικο κομματι της ανθρωποτητας.

Σβηνω το αρχικο στορυ μου για σαφης λογους!
Τα υπολοιπα αν θελει να σχολιασει καποιος κατι σε pm :)

Edited by LethalMike, 09 February 2021 - 15:01.

ezgif.com-resize.gif

#91301 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 09 February 2021 - 15:05

@LethalMike,

Όποτε βλέπω τέτοιες ιστορίες νιώθω περίεργα. Είμαι σίγουρος ότι ενώ σου συνέβαιναν όλα αυτά, εγώ πρέπει να ήμουν στο σπίτι των γονιών μου και να έβλεπα anime. Και απ' τη μία πλευρά δεν νιώθω άσχημα για το γεγονός ότι έχω αποφύγει τέτοια περιστατικά και σίγουρα η δική μου η ζωή είχε και έχει τις δικές της δυσκολίες, αλλά πάντα μου κάνει εντύπωση το πόσο απομακρυσμένος από την "αληθινή" ζωή ήμουν και ίσως συνεχίζω να είμαι.

Μπράβο σου που ξέφυγες από όλο αυτό πάντως.

#91302 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 09 February 2021 - 20:04

Αν θέλω να αλλάξω όνομα πρέπει να το ζητήσω από τα μέλη που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα; Αν είναι εύκολο λέω να το κάνω Emiya, αν δε γίνεται ok. Thanks anyway :

#91303 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 February 2021 - 21:37

Στείλε μου pm να το έχω επίσημο αίτημα και στο αλλάζω.

Edit

Σόρρυ που επανέρχομαι στο τελευταίο link αλλά διάβασα αυτό

https://www.zougla.gr/greece/article/otan-maxerosan-ton-dimitri-lignadi

Οκ ζούγκλα αλλά δείτε τι λέει, δείτε σε ποιο θεατρικό έργο γίνεται αναφορά. Το ίδιο με το προηγούμενο link, στο γυάλινο κόσμο. Πλέον πάμε σε φάση κόκκινος κύκλος. -_+
rsrGbGx.gif

#91304 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 February 2021 - 22:36

ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΤΟΜ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

wdasa.png

#91305 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 February 2021 - 23:09

Οκ διάβασα το ρεζουμε στη wikipedia, για πες εσύ που ξέρεις για ποιο λόγο είναι τόσο φημισμένο θεατρικό.

rsrGbGx.gif