Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91261 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 07 February 2021 - 02:55

delete pls

Edited by Lord Leon, 07 February 2021 - 02:58.

stasou%2520mygdala.jpg

#91262 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 07 February 2021 - 05:29

Και πολύ καλά έκανες!  :riiight:

Δεν αμφισβητησα την ανεργία, οποτε δεν καταλαβαινω τι ρωτας. Εγώ αμφισβητησα τα ποσοστά απορροφησης πτυχιούχων και το τι νομίζει οτι «δικαιούται» ο καθένας και απαντηση δεν πήρα. Oπότε σταματάω εδώ γιατί δεν εχει πια νοημα.

Σε εξοργισε γιατι νομιζες μαλλον οτι σου ειπα οτι δεν προσπαθεις αρκετά, ενώ εγώ είπα οτι υπαρχουν και άλλοι τροποι, που οι πιο πολλοί δεν θελουν να δοκιμασουν. Αυτά τα δύο, δεν ειναι το ίδιο. Και εγω δουλεψα για να σπουδασω (και για να μπω, δυο δεκαετιες πριν, και για να βγαλω τη σχολη), και εκανα και δουλειες που κανεις δεν ηθελε να κανει. Και πουλησα και τα δικαιωματα των κειμενων (copywriting λεγεται σημερα) μου για φραγκοδιφραγκα σε ελληνικες εταιρειες ιντερνετ μαρκετινγκ και SEO για να βγαλω τα χρεη του στρατου μες στην κριση (2010), τα οποια ακομα χρησιμοποιουν για να τραβηξουν κινηση - και ετσουξε! Και πηγα και εξωτερικο χωρις "ακρες" και εκανα "καριερα" (τι μαλακία λέξη) παλι κανοντας πραγματα που μου λεγαν αλλοι οτι δεν γινονται, γιατι θελει "μεγαλη προυπηρεσια, τελεια αγγλικά, ντοπια πτυχια πανεπιστημιου" και αλλες βλακειες.

Μπορεί όντως να γινομαι ειρωνικός και υπερφίαλος, οταν βλεπω να μου λενε αλλοι πως ηταν τα εργασιακα για εποχες που δεν δουλευαν, πως ειναι η φαση στο εξωτερικο ενω δεν πηγαν, και οτι πραγματα που εκανα (ή ξερω αυτους που τα καναν) οτι δεν γινονται. Ισως με ενοχλει η υπεροψια του "αν δεν ταιριαζει με την εμπειρία μου, τοτε ειναι αδύνατο". Και μάλλον δε θα πρεπε, γιατι κατά βάθος καταννοώ οτι όταν ζεις σε ενα echo chamber ειναι εξαιρετικά δύσκολο να μη βλέπεις τα πραγματα ως ασπρο-μαυρο. Οποτε καληνυχτίζω και καλή δύναμη σε όσους προσπαθουν γενικώς.

Λολ bro τι θες να σου πούμε την ιστορία της ζωής μας πριν καταθέσουμε την άποψη μας; Εγώ προσωπικά δεν σου μιλάω χωρίς εμπειρία και γνώση. Σπούδασα Δανία, δούλεψα για λίγο Ολλανδία και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Αμερική για διδακτορικό. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στο εξωτερικό και δεν είναι όλα ρόδινα. Όπως επίσης ξέρω πόσο ακόμα πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά το εργασιακό κομμάτι. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Edited by ge0__, 07 February 2021 - 05:34.

#91263 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 07 February 2021 - 11:13

Δεν αμφισβητησα την ανεργία, οποτε δεν καταλαβαινω τι ρωτας. Εγώ αμφισβητησα τα ποσοστά απορροφησης πτυχιούχων και το τι νομίζει οτι «δικαιούται» ο καθένας και απαντηση δεν πήρα. Oπότε σταματάω εδώ γιατί δεν εχει πια νοημα.

Μου είπες ότι βασιζομαι σε προσωπικη εμπειρία ενω "τα νουμερα άρα λένε". Ωραία, ΤΙ λενε; Σε ξαναρωτάω. Τα νούμερα επιβεβαιώνουν ότι είπες πατάτα, και πας να την κάνεις με ελαφρά. Λες και υπάρχει ακόμα άνθρωπος στην ελλα΄δα που νομιζω ότι θα τελειώσει το πανεπιστήμιο και θα γίνει διευθυντής. ΕΣΥ είσαι που κάνεις μεγάλο λάθος, ο μέσος έλληνας μια χαρά ξέρει πόσο ξυλο θα φάει για να βρει δουλεια στην ειδικότητά του, απλά η εναλλακτική (μένεις ανειδίκευτος) ξέρει ότι ειναι πολυ χειροτερη.

Μπορεί όντως να γινομαι ειρωνικός και υπερφίαλος, οταν βλεπω να μου λενε αλλοι πως ηταν τα εργασιακα για εποχες που δεν δουλευαν, πως ειναι η φαση στο εξωτερικο ενω δεν πηγαν, και οτι πραγματα που εκανα (ή ξερω αυτους που τα καναν) οτι δεν γινονται. Ισως με ενοχλει η υπεροψια του "αν δεν ταιριαζει με την εμπειρία μου, τοτε ειναι αδύνατο". Και μάλλον δε θα πρεπε, γιατι κατά βάθος καταννοώ οτι όταν ζεις σε ενα echo chamber ειναι εξαιρετικά δύσκολο να μη βλέπεις τα πραγματα ως ασπρο-μαυρο. Οποτε καληνυχτίζω και καλή δύναμη σε όσους προσπαθουν γενικώς.

Τι λες τώρα ρε μπρο; Αυτό είναι ότι πιο δειλό έχεις γράψει μέχρι τώρα.

Μου τη λες που έγραψα για τα εργασιακά επειδή είμαι 10 χρόνια μικρότερος; Έλα ρε παπού, που θα μας την πεις για την ηλικία μας.

Λες και δεν μπορώ να ξέρω πως ήταν τα εργασιακά στην ελλάδα, λες και δεν υπάρχουν λίστες με το τι ίσχυει πριν τα μνημόνια και τι ίσχυε μετά.

Έγραψα για τα εργασιακά με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και συγκεκριμένα facts. Είπες (για άλλη μια φορά) μλκια για τα εργασιακά και σε διόρθωσα. Με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που άλλαξαν πριν και μετά. Εσύ απλά λες ότι δουλευες τοτε και τίποτα άλλο. Ούτε στο καφενειο τετοια επιχειρήματα.

Για την φάση στο εξωτερικό, σόρυ κιόλας που μπορώ και μιλάω όταν έχω συγκεκριμένη εμπειρία από εκεί.

Πήρες μια απάντηση που δε σε βόλευε σε όσα είπες, και τώρα βλέπεις ότι δε σε παίρνει και προσπαθείς να την κάνεις, πετώντας και μια μαλακία φεύγοντας, οτι εμέις δεν μπορουμε να τα δουμε ξεκαθαρα, αλλα άσπρο μαύρο, γιατι βασιζομαστε μονο σε προσωπικες εμπειριες.

Λες οτι "αν δεν ταιριαζει με τις εμπειριες μου ειναι αδυνατο" και κάνεις ακριβώς αυτό. Έγραψες και τη φραση echo chamber και ένιωσες πως την λες με φρασεις που εχεις μαθει στο 4chan και στο 9gag.

Manmu προσπάθησε και να χρησιμοποιήσεις κανα επιχείρημα σε ότι υποστηρίζεις, δε βλάπτει. Α, τι σύμπτωση, μόνο για τις προσωπικές σου εμπειρίες λες. Ο.Ο

Πραγματικά το τελευταίο για echo chamber θυμίζει απίστευτα αυτά που λες. Μου κάνει εντύπωση που είσαι τόσο τυφλός και δεν το βλέπεις. ΕΣΥ μιλάς με βάση το όσα έχεις ζήσει, ενώ άλλοι όπως εμένα μιλάνε 1) με βάση όσα έχουν ζήσει, και 2) με επιχειρήματα και συγκεκριμένα facts, όπως για το τι ίσχυει τότε και τώρα για εργασιακά, όσον αφορά νομοθεσίες.

Δεν είναι ότι μου αρέσει να μοιράζω τάπες, μην με παρεξηγήσεις, απλά δεν μπορω να σου απαντησω αλλιως στα τραγελαφικα που λες. Άντε, στο καλό τώρα.

#91264 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 07 February 2021 - 11:34

Tί να πω και εγώ που σαν ηθοποιός, εκτός το ότι είναι δύσκολο να βρεις δουλειά, σου προσφέρουν λίγα λεφτά και δεν μπορείς να το διαπραγματευτείς, γιατί πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι  που θα  τα δεχτούν Μην σας πω ότι υπάρχουν και ηθοποιοί που μπορεί να παίξουν τσάμπα. Βγαίνει ένας διάσημος και ψάχνει άτομα για να συμπληρώσει κάποιους έξτρα ρόλους. Οπότε για να μην πληρώσει, ζητάει νέους ηθοποιούς και αυτοί χαίρονται που θα δουλέψουν τσάμπα γιατί είναι κάτι που θα το βάλουν στο βιογραφικό τους. Στην τελευταία δουλειά που πήγα να κάνω, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός, ήθελαν να μας δώσουν το 25 ανά παράσταση, χωρίς ένσημα, και μάλιστα, ως συνεταίρους σε ΔΗΘΕΝ μη κερδοσκοπικη εταιρεία για να βγάλουν παραπάνω λεφτά. Κομπίνα δηλαδή. Και φυσικά, έφυγα μαζί με άλλα 3 άτομα. Αργότερα, είδα ότι έβγαλαν ανακοίνωση ότι κάνουν ΔΩΡΕΑΝ (νομίζω) σεμινάριο το οποιό θα παρουσιαστεί με παραστάσεις σε θέατρο. Δηλαδή, έψαχναν για κορόιδα. Δεν νομίζω να έγινε τελικά, ευτχώς.

wdasa.png

#91265 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 07 February 2021 - 11:43

2021 be like apocalypse and shit. Meanwhile in .aNiMe//Gr...

Spoiler:

Πρώτον, Tenshi εδώ είμαστε κάποιοι και κάποια άλλα φαντάσματα σκάνε από εδώ κι από εκεί.

Δεύτερον, ΒΡΕ Lord Leon, που είμαστε στο 2006, σε κάποιο how to be filty rich through intertubes και μιλάς για surveys, click ads κλπ.

Τέσπα, από όλα αυτά που αναφέρθηκαν αυτό στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω είναι στο αν "δικαιούται" κάποιος δουλειά επειδή σπούδασε κάτι.

Μα ναι φυσικά δεν υπάρχει δικαίωμα όπως και κανένας δεν μίλησε για κάτι τέτοιο, αντίθετα αυτό που θα έπρεπε να συγκρίνετε κάτι είναι ότι στην μία περίπτωση έχεις μία βάση από όπου μπορείς να ξεκινήσεις σε αντίθεση με ένα αφήγημα ας πούμε φαντασιακού επιπέδου που λίγοι τα καταφέρνουν και θυσιάζεις την διατήρηση μιας υγειούς ζωής με μία ζωή βασισμένη καθημερινή εργασιακή αγωνία.

Θα μου πεις και με το πτυχίο δεν μπορείς να έχεις την ίδια αγωνία, ναι θα σου πω αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να πουλήσεις τον εαυτό σου από ένα έστω καλύτερο σημείο και να πας κάπου αλλού πιο εύκολα.

Σχετικά με την αρχική δημοσίευση του Akihito, οι περισσότεροι στην ηλικία σου είναι στην ίδια φάση, πότε θα φύγουν από το σπίτι, έχω φτάσει 2x και δεν βλέπω μέλλον κλπ Κάποια στιγμή θα ρθει, το θέμα είναι να θες να φύγεις γιατί έχω γνωρίσει τύπους που γούσταραν σπίτι με τους γονείς μέχρι τα 40+ και αν είχαν σχέση βόλτα από κάνα 3x ξενοδοχείο στην Εθνική (οκ μην με ρωτήσετε που τι πως, απλά τον ήξερα).

ΞΕΡΩ, ΘΑ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΤΙΜΙΟ FORUM ΜΑΣ με link από τη lifo αλλά τα στοιχεία είναι της Eurostat, μπορεί να είναι λίγο παλιά αλλά θα δεις ότι το 55% των νέων του συγκεκριμένου ηλιακού group μένουν με τους γονείς τους

http://tinyurl.com/1ozde84i

Νταξ δεν σημαίνει ότι αράζεις σπίτι αλλά θέλω να σου πω είστε πολλοί, ειδικά τώρα με τον κορονα.

Τέλος, αν πέφτεις στην λούπα να συγκρίνεις τι κάνεις εσύ με την ζωή σου με το τι κάνουν οι υπόλοιποι στην δική τους, απλά να σου πω ότι δεν έχει νόημα, μάλλον το ξέρεις απλά είπα να πω μια γενικόλογη μπούρδα για να κλείσω το post μου, χο χο χο μαιρη σκόρδου! 

@Erudinam

Τα περαστικά μου, για τις παρά πολύ ωραίες εμπειρίες που είχες στον εργασιακό σου βίο! :riiight:  :beaten:

rsrGbGx.gif

#91266 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 07 February 2021 - 12:59

2021 be like apocalypse and shit. Meanwhile in .aNiMe//Gr...

Spoiler:

Πρώτον, Tenshi εδώ είμαστε κάποιοι και κάποια άλλα φαντάσματα σκάνε από εδώ κι από εκεί.

Δεύτερον, ΒΡΕ Lord Leon, που είμαστε στο 2006, σε κάποιο how to be filty rich through intertubes και μιλάς για surveys, click ads κλπ.

Τέσπα, από όλα αυτά που αναφέρθηκαν αυτό στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω είναι στο αν "δικαιούται" κάποιος δουλειά επειδή σπούδασε κάτι.

Μα ναι φυσικά δεν υπάρχει δικαίωμα όπως και κανένας δεν μίλησε για κάτι τέτοιο, αντίθετα αυτό που θα έπρεπε να συγκρίνετε κάτι είναι ότι στην μία περίπτωση έχεις μία βάση από όπου μπορείς να ξεκινήσεις σε αντίθεση με ένα αφήγημα ας πούμε φαντασιακού επιπέδου που λίγοι τα καταφέρνουν και θυσιάζεις την διατήρηση μιας υγειούς ζωής με μία ζωή βασισμένη καθημερινή εργασιακή αγωνία.

Θα μου πεις και με το πτυχίο δεν μπορείς να έχεις την ίδια αγωνία, ναι θα σου πω αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να πουλήσεις τον εαυτό σου από ένα έστω καλύτερο σημείο και να πας κάπου αλλού πιο εύκολα.

Σχετικά με την αρχική δημοσίευση του Akihito, οι περισσότεροι στην ηλικία σου είναι στην ίδια φάση, πότε θα φύγουν από το σπίτι, έχω φτάσει 2x και δεν βλέπω μέλλον κλπ Κάποια στιγμή θα ρθει, το θέμα είναι να θες να φύγεις γιατί έχω γνωρίσει τύπους που γούσταραν σπίτι με τους γονείς μέχρι τα 40+ και αν είχαν σχέση βόλτα από κάνα 3x ξενοδοχείο στην Εθνική (οκ μην με ρωτήσετε που τι πως, απλά τον ήξερα).

ΞΕΡΩ, ΘΑ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΤΙΜΙΟ FORUM ΜΑΣ με link από τη lifo αλλά τα στοιχεία είναι της Eurostat, μπορεί να είναι λίγο παλιά αλλά θα δεις ότι το 55% των νέων του συγκεκριμένου ηλιακού group μένουν με τους γονείς τους

http://tinyurl.com/1ozde84i

Kαλημερες...

Μαλλον το προσπερασες γρηγορα, αλλά ο ge0 ειπε οντως οτι το δικαιουται και οι υπολοιποι φαινονται να συμφωνουνε, αλλά προφανως και δεν μπορουν να πουν γιατί, οποτε το ριξαν στην ειρωνια. Εγώ εκεί απαντησα, και προφανως συμφωνω μαζι σου. Και δεν ειπα να χωθεις στα Πονζι για να κονομησεις ρε μαν για ονομα  :kakaka:  πως να βγαλεις κανα 200αρι μεχρι να ληξει το λοκνταουν για να μη φεσωνεις τους γονεις ειπα, η να δυναμωσεις το CV, big difference. Kαι πολυ βολικα ολοι κολλησαν στα PPC αλλα τσιμουδια για τα υπολοιπα.

Oσο για τους υπολοιπους, στο ιδιο υφος αυτή τη φορά:

Δεν απανταω ad hominem και δε συγκρινω εμπειριες. Αλλα οταν ο Α λεει οτι κατι ισχυει γιατι το εχει κανει, και ο Β οτι δεν ισχυει γιατι δεν το χει κανει, ο Β προσπαθει να ακυρωσει την εμπειρια του Α, οχι  το αναποδο. Λογικη 101, που από οτι φαινεται μπορεις να φτασεις μεχρι PhD και να μην κατέχεις - pretty pathetic. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτώ και σαν "επιχειρημα"  :lol:

Και αν θελετε και facts, οριστε μελετη για απορροφηση προ κρισης (2005-2006) που εγινε μετά την κριση. Ολα μεσα, και ποσοστα απορροφησης και ικανοποιησης, και αναμονης μεχρι την πρωτη ειδικευμενη εργασια, και ποσοστα συμβασεων εργου/ορισμενου χρονου vs μονιmης. Και υπονοουνται οι διακρισεις στην προσληψη λογω ηλικιας, φυλου κτλ που ο κοσμος το χει  τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι. Αντε και με τις υγειες σας. 

Και τωρα συνεχιστε να απαντατε σε πραγματα που δεν ειπα και δε διαφωνω και γω υποσχομαι να σας γλενταω απανταω με απλες λεξουλες. :drink:

stasou%2520mygdala.jpg

#91267 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 07 February 2021 - 13:36

πως να βγαλεις κανα 200αρι μεχρι να ληξει το λοκνταουν για να μη φεσωνεις τους γονεις ειπα, η να δυναμωσεις το CV, big difference.

Προς υπεράσπιση του Lord Leon, αυτό είχα καταλάβει κι εγώ εξ'αρχής. Απλά νομίζω παρερμηνεύτηκε/παρεξηγήθηκε το αρχικό του ποστ.

Για όλα τ'άλλα, κλάιν, δεν έχω δουλέψει ποτέ, δεν έχω καμιά σχετική εμπειρία οπότε δεν έχω τίποτα να προσφέρω στη συζήτηση.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91268 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 07 February 2021 - 13:50

@lord

^ Ναι καλά μαν, ίσως να μας γλεντάς στα όνειρά σου, έφαγες τις τάπες σου μία-μία και σου κάτσανε βαριές μου φαίνεται. Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα λέω, και ποστάρεις ενα λινκ τ οποίο μας λέει τι; Δεν αντιτίθεται σε τίποτα από όλα λέω. Ελα ανελυσε το μας να δουμε τι μας λες. Για πες μας οτι τα εργασικά πριν και μετά τα μνημόνια δεν απέχουν έτη φωτός.

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια λογικό να μη  μου απαντάς, αφου σε αναιρεσα με όσα έγραψα πιο πάνω... :/ Γιατο και έλεγες τα "δεν έχει νόημα/δεν το συνεχίζω", μπας και τη σκαπουλαρεις.

Συνέχισε μπρο, στις 3 τάπες η μία δώρο. :-*

#91269 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 February 2021 - 18:02

Να διακόψω to firemen training Session ώστε να ανακοινώσω ένα project of mine (τπτ τρελό)

Επειδή έχω κάποια εξαρτήματα PC παλεύω με αυτά να συθέσω ένα PC με απότερο σκοπό να το δωρίσω σε άνεργο άτομο.

Πληροφορίες σχετικά με το hardware που έχω έβαλα και στο linux-user.gr
Και γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας με δωρεές hardware η και αναζήτησης ατόμων που όντως το χρειάζονται.

Edited by pc_magas, 07 February 2021 - 18:54.

#91270 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 07 February 2021 - 18:20

Να διακόψω to firemen training Session ώστε να ανακοινώσω ένα project of mine (τπτ τρελό)
Επειδή έχω κάποια εξαρτήματα PC παλεύω με αυτά να συθέσω ένα PC με απότερο σκοπό να το δωρίσω σε άνεργο άτομο.

Πληροφορίες σχετικά με το hardware που έχω έβαλα και στο insomnia .
Και γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας με δωρεές hardware η και αναζήτησης ατόμων που όντως το χρειάζονται.

Lol τα parts που βάζεις είναι πιο καινούργια από αυτά που έχει ο δικός μου ο κουβάς. #_+
rsrGbGx.gif

#91271 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 February 2021 - 18:56

Ανανέωσα το link.

Lol τα parts που βάζεις είναι πιο καινούργια από αυτά που έχει ο δικός μου ο κουβάς. #_+

Εγώ έχω λίγο ποιο αργό hardware από αυτό (DDR-3 Memory & mobo H110M-D D3 ενώ η CPU έχει ποιο πολλά cores αλλά είναι ποιο αργή)

Spoiler:

Edited by pc_magas, 07 February 2021 - 19:09.

#91272 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 07 February 2021 - 19:07

Για να αλλάξω λίγο το κλίμα:

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1358318786751979522 (για την υπόθεση Φιλιππίδη)

Σκέψεις/Σχόλια;

Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω από τον παραλογισμό της υπόθεσης ή να κάνω εμετό.

Πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. το "me too" κίνημα στην Αμερική) κρατάω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου την περίπτωση κάποιος να θέλει να "καταστρέψει" τους εμπλεκόμενους με ψεύτικες ή τουλάχιστον μεγαλοποιημένες κατηγορίες, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται αληθινή.

#91273 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 07 February 2021 - 19:47

Δεν απανταω ad hominem και δε συγκρινω εμπειριες. Αλλα οταν ο Α λεει οτι κατι ισχυει γιατι το εχει κανει, και ο Β οτι δεν ισχυει γιατι δεν το χει κανει, ο Β προσπαθει να ακυρωσει την εμπειρια του Α, οχι  το αναποδο. Λογικη 101, που από οτι φαινεται μπορεις να φτασεις μεχρι PhD και να μην κατέχεις - pretty pathetic. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτώ και σαν "επιχειρημα"  :lol:

Παρακολούθησες και Λογική 101 (εδώ γελάμε με τον ξενόφερτο τίτλο) τρομάρα σου. Αν ψάξεις στο προηγούμενο post μου νομίζω ρωτάω ξεκάθαρα να μας πεις για την δική σου startup μιας και είσαι ο "A" και τα έχεις κάνει αυτά που παραθέτεις. Πες μας επίσης πόσα έβγαλες από Google Ads και από χτίσιμο wordpress. Μπορείς να μας πεις που έκανες εθελοντισμό επίσης και μπήκε στο CV (+ ότι κάποιος recruiter που είδε το CV σου το εκτίμησε το volunteering;). Δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο αυτή την κουβέντα γιατί πολύ απλά είναι dead-end...

Btw, όταν μιλάω για δικαίωμα στην εργασία προφανώς και δεν εννοώ ότι με το που ορκίζεται κάποιος ή τελείωνει ένα ΙΕΚ κλπ. πρέπει του κάνουν δώρο μια θέση εργασίας. Αυτό που εννοώ και κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει είναι ότι κάθε νέος που πληρεί τα προσόντα μιας θέσης έχει δικαίωμα σε αξιοπρεπή μισθό, συνθήκες εργασίας, σεβαστά ωράρια, ασφάλιση κλπ... 

Edited by ge0__, 07 February 2021 - 19:50.

#91274 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 February 2021 - 22:42

Ώστε υπάρχει ακόμα αυτό το forum. Κοίτα να δεις!! Κρίμα που όλα τα παλιά μέλη είναι ανενεργά. Meh....απλά είπα να πω ένα γειά μετά από πόσα χρόνια!!

κ γω παλιωσα, δεν με θυμασαι
μαλλον παλιωσα πολυ

@lord

^ Ναι καλά μαν, ίσως να μας γλεντάς στα όνειρά σου, έφαγες τις τάπες σου μία-μία και σου κάτσανε βαριές μου φαίνεται. Δεν απαντάς σε τίποτα από όσα λέω, και ποστάρεις ενα λινκ τ οποίο μας λέει τι; Δεν αντιτίθεται σε τίποτα από όλα λέω. Ελα ανελυσε το μας να δουμε τι μας λες. Για πες μας οτι τα εργασικά πριν και μετά τα μνημόνια δεν απέχουν έτη φωτός.

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια λογικό να μη  μου απαντάς, αφου σε αναιρεσα με όσα έγραψα πιο πάνω... :/ Γιατο και έλεγες τα "δεν έχει νόημα/δεν το συνεχίζω", μπας και τη σκαπουλαρεις.

Συνέχισε μπρο, στις 3 τάπες η μία δώρο. :-*

ZeLiGa

Να ρωτησω κατι;;

Ολο αυτο επειδη δε τα βρηκατε στη συζητηση για τα εργασιακα;;;;
Ουτε καμπουρη να σε ελεγε.

Spoiler: sexist alert

Edited by LethalMike, 07 February 2021 - 23:04.

ezgif.com-resize.gif

#91275 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 07 February 2021 - 23:36

είσαι και συ από τους ανθρώπους που στη ζωή τους τους αρκεί ένα πουκάμισο και ένα κερασμένο μοχίτο σε σαπιοκυριλέ μαγαζι και ζορίστηκες με αυτά που λέω ε;

εδιτ:

(το συμπεραινω κυριως επειδη απεφυγες να αναφερθεις και στη σταση του λορδ. φυσικα να απαντησει στα επιχειρηματα μου καποιος δεν παιζει. υπαρχει και το quote αν ζοριζεστε παιδια)

εδιτ2:

μηπως ζοριζεσαι που δε θυμαται κανεις την υπαρξη σου ως μελος και δε σε θεωρησαν παλιο; νταξει μαν κουλαρε μην το παιρνεις στρααβα, σε ανιμε φορουμ εισαι ; )

edit3: lol, εδώ 3 σελίδες πιο πίσω έγραψες ότι εχεις γενεθλια για να σου πουν χρονια πολλα. pathetic :laugh:

Edited by ZeLiGa, 07 February 2021 - 23:49.