Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91306 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2021 - 00:50

Ούτε εγώ καταλαβαίνω το reference στον Γυάλινο Κόσμο...

#91307 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2021 - 01:24

Στείλε μου pm να το έχω επίσημο αίτημα και στο αλλάζω.

Edit

Σόρρυ που επανέρχομαι στο τελευταίο link αλλά διάβασα αυτό

https://www.zougla.gr/greece/article/otan-maxerosan-ton-dimitri-lignadi

Οκ ζούγκλα αλλά δείτε τι λέει, δείτε σε ποιο θεατρικό έργο γίνεται αναφορά. Το ίδιο με το προηγούμενο link, στο γυάλινο κόσμο. Πλέον πάμε σε φάση κόκκινος κύκλος. -_+

Το αναφέρουν και στα σχόλια από αυτό που έβαλα εγώ. Ο Λιγνάδης εκπληκτικός στο επεισόδιο "ευτυχία" πάντως, βέβαια τη μισή δουλειά την κάνει το Dead Can Dance soundtrack. Έπρεπε να ήξερε πάντως ο Κοκκινόπουλος ποιον να βάλει να κάνει τον παιδεραστή, που να το γνωρίζει βιωματικά το ζήτημα, αλλά την πλήρωσε ο Γεννατάς.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 10 Φεβρουάριος 2021 - 01:24

O6rrvsU.jpg

#91308 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2021 - 13:40

https://www.wrtv.com/news/delphi/three-years-later-everything-we-know-about-the-delphi-murders

έχετε διαβάσει για αυτη την υποθεση?

wdasa.png

#91309 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2021 - 23:38

Τι σαπιο που ειναι το food industry...

Youtube Video

Και συγκεκριμενα η που**** η ζαχαρη...

ezgif.com-resize.gif

#91310 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 18:29

κ γω παλιωσα, δεν με θυμασαι
μαλλον παλιωσα πολυ

Σε θυμάμαι τότε που ήσουν ο μικρούλης της παρέας. Meanwhile γίνεται χαμός με τις πορείες σχετικά με την κατάργηση του άσυλου...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#91311 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 21:38

εδιτ2:

μηπως ζοριζεσαι που δε θυμαται κανεις την υπαρξη σου ως μελος και δε σε θεωρησαν παλιο; νταξει μαν κουλαρε μην το παιρνεις στρααβα, σε ανιμε φορουμ εισαι ; )

Σε θυμάμαι τότε που ήσουν ο μικρούλης της παρέας. Meanwhile γίνεται χαμός με τις πορείες σχετικά με την κατάργηση του άσυλου...

Τι εχεις να πεις τωρα ZeLiGa ;  :hehehe:

ezgif.com-resize.gif

#91312 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 21:46

Προς υπεράσπιση του Lord Leon, αυτό είχα καταλάβει κι εγώ εξ'αρχής. Απλά νομίζω παρερμηνεύτηκε/παρεξηγήθηκε το αρχικό του ποστ.

Για όλα τ'άλλα, κλάιν, δεν έχω δουλέψει ποτέ, δεν έχω καμιά σχετική εμπειρία οπότε δεν έχω τίποτα να προσφέρω στη συζήτηση.

Το μόνο "Κλάιν Μάιν' ποστ που με έκανε να γελάσω, μετά από όλα αυτά τα θερμά σχόλια των "Ταπάκηδων" και των "Ταπακωμένων" σχετικά με τις ευκαιρίες και τα δικαιώματα εργασίας που αναφέρθηκαν σε προηγούμενες σελίδες. (extra συγνώμη στον Hazuki που αναμοχλεύω το θέμα)

Κατανοώ τους προβληματισμούς όλων είναι η αλήθεια.

Lord Leon διαφωνώ μόνο στο σημείο όπου φαίνεται ότι βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Όπως όμως είπες και εσύ ίδιος, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις διαφορετική έκφραση.

Κατά τα άλλα, δε βλέπω το λόγο γιατί οι προτάσεις σου να μην αποτελούν προτροπή- λύση για πολλούς και μόνο έτσι θα μπορούσαν να ειδωθούν (παρ' όλο που όντως κάποιοι άλλοι δεν μπορούν/ δεν θέλουν/ δεν τους συμφέρει). 

Ο εθελοντισμός είναι κάτι πάλι επίσης σχετικό, αλλά συμφωνώ στο ότι κάνει boost στο βιογραφικό και στις ικανότητες, όταν αφορά επαγγέλματα περίθαλψης και άλλα σχετικά. Εμένα-προσωπικά- αποτέλεσε ένα από τα βασικά κομμάτια του βιογραφικού μου και βοήθησε σε αρκετά, όταν δεν είχα προυπηρεσία, και στη συνέντευξη για δουλειά, αλλά στο να τη διατηρήσω. Επίσης, +1 για τη διεκπαιρέωση για Έλληνες εξωτερικού, από αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιος καλή επιχείρηση.

Υπάρχουν και άλλα σημεία που αναφέρουν τα αντίπαλα επιχειρήματα, με τα οποία συμφωνώ και ταυτίζομαι, δε χαίρει εκτίμησης όμως η επέκταση σε περαιτέρω υβριστικά σχόλια.

Θεωρώ το αρχικό σχόλιο του Akihito αρκετά επεξηγηματικό, τα βαρελώτα να λείπονται.

Τέλος, και για να επανέλθω στο κλασσικό moodspeedfrak, Lethal Mike, αν δεν έγραφες ότι είχες γενέθλια το Γενάρη, δε θα το θυμόμουνα για κανένα λόγο.   :thumbup:

-Live long- Monokidney King-

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#91313 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 21:52

Τέλος, και για να επανέλθω στο κλασσικό moodspeedfrak, Lethal Mike, αν δεν έγραφες ότι είχες γενέθλια το Γενάρη, δε θα το θυμόμουνα για κανένα λόγο.   :thumbup:

-Live long- Monokidney King-

Monokidney King ?
Ναι καλε, περναει ο καιρος και μεγαλωνει ακομα η διαφορα ηλικιας μας, sadly for u. 

ezgif.com-resize.gif

#91314 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 22:31

Ούτε εγώ καταλαβαίνω το reference στον Γυάλινο Κόσμο...

O Κατζατζίδης ξέρει.

Youtube Video

Guys πιστεύετε πως η ΝΔ θέλει να κάνει δικτακτορικό καθεστώς;

Εννοώ πως εάν συνδιάσεις:

• Απανωτά lockdown
  • Παν/μιακή Αστυνομία
  • Πρόθεση για ψηφιακό πιστοποιητικό
  • Micromanagement στην χαλάρωση των μέτρων.

Πιστεύω πως πλέον κάτι προσπαθούν να ετοιμάσουν, something dark and wicked.

Τέλος πιστεύω πως το 2030 θα έχουμε Mandatory Full Suit και θα φοβόμαστε τον συνάνθρωπό μας. (Or not and we wont give a f** to what politiians say)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 12 Φεβρουάριος 2021 - 09:52

#91315 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2021 - 22:40

Ηδη φοβασαι και μισεις τους γυρω σου, δεν περιμενες τη πανδημία για μια τετοια συνειδητοποίηση, καλος ελληνας = νεκρος ελληνας. Αλλα σίγουρα καπου στο 2030 θα αρχιζουν να χαλαρωνουν τα λοκνταουν....μετα κιαπο μερικους εμφιλιους

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Φεβρουάριος 2021 - 22:41

フカフカ

#91316 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2021 - 01:15

Καλά ρε Ghostprince άραξε λίγο στην πέτσα σου δικέ μου, μην μας γενοκτονήσεις ακόμα, έχω και ένα σκύλο, να μείνει ορφανό το ζωντανό, κρίμας δηλαδή

xbJ3b2w.jpeg

#91317 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2021 - 01:32

Εγώ αναρωτιέμαι, οι Έλληνες weebs σώζονται από το σχέδιο γενοκτονίας, ή είναι σχέδιο αυτοκαταστροφής;

O6rrvsU.jpg

#91318 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2021 - 07:17

Αυτοκαταστροφή μαλλον xD
フカフカ

#91319 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2021 - 08:31

Οι διάβολοι του Παραντις είναι απειλή για όλους τους ανθρώπους. Επιδίδονται σε κανιβαλισμό κάθε Κυριακή.

#91320 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2021 - 11:19

ΔΕΝ

ΕΙΜΑΙ

ΚΑΛΑΑΑ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 12 Φεβρουάριος 2021 - 11:20

wdasa.png