Φαντάζομαι ότι σε αυτό το περιστατικό, καθώς και στο παρόμοιο με τον Weinstein στην Αμερική υπήρχε μια νοοτροπία φόβου που κυριαρχούσε. Για παράδειγμα η ιδέα ότι "αν μιλήσω μόνο εγώ, χωρίς να με υποστηρίξει κανένας/καμία, μπορεί ο τάδε μόνος ή και με τις διασυνδέσεις του να κινηθεί νομικά εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμηση". Ειδικά στην περίπτωση του Weinstein μπορεί διάφορες ηθοποιοί να φοβόντουσαν ακόμα και την περίπτωση να τις "αυτοκτονήσουν" ή να έχουν κάποιο ατύχημα.
Βέβαια δεν καταλαβαίνω πώς, αν υπήρχαν όντως καμιά 20αριά θύματα, δεν μαζεύονταν μαζί να αποφασίσουν να κινηθούν ομαδικά, όπως γίνεται τώρα δηλαδή. Και αυτό είναι το κομμάτι που με παραξενεύει. Γιατί τώρα; Θύμωσε ο Φιλιππίδης κανέναν ισχυρό (πρώην) φίλο του και έχασε την προστασία που μέχρι τώρα μπορεί να είχε;
Μπορεί βέβαια η υπόθεση να είναι λιγότερο περίπλοκη και απλά να έχω δει πολλές ταινίες, αν και γενικότερα θεωρώ ότι ισχύει το αντίθετο. Ότι η πραγματικότητα κατά πάσα πιθανότητα είναι πιο τρελή από αυτά που βλέπουμε συνήθως στις ταινίες.
Edited by MPVNsf123, 08 February 2021 - 01:52.