Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#91276 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2021 - 23:51

Για να αλλάξω λίγο το κλίμα:

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1358318786751979522 (για την υπόθεση Φιλιππίδη)

Σκέψεις/Σχόλια;

Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω από τον παραλογισμό της υπόθεσης ή να κάνω εμετό.

Πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. το "me too" κίνημα στην Αμερική) κρατάω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου την περίπτωση κάποιος να θέλει να "καταστρέψει" τους εμπλεκόμενους με ψεύτικες ή τουλάχιστον μεγαλοποιημένες κατηγορίες, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται αληθινή.

Mία από τα ίδια. Ο μισος μου εαυτος χαιρεται και ο αλλος μισος λυπαται. Ελπιζω να συνεχιστει και αλλο, για να συνειδητοποιησει ο κοσμος οτι οταν σε μια χωρα καποιοι αποφασιζουν ποιος θα προσληφθει/απολυθει, ή  παξει στον αγώνα ή στην παρασταση, χωρις να λογοδοτει σε κανενα για τις αποφασεις του, τοτε αυτά θα συμβαινουν συνεχως. Και πως δε συμβαινουν μονο τα τελευταια χρονια, αλλά δεκαετίες ολοκληρες...

Νομίζω παντως οτι δυσκολα θα παιξουν αδικες κατηγορίες, χωρις να το χω και σιγουρο ομως :/

stasou%2520mygdala.jpg

#91277 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 00:14

Εγώ πάντως θα πω ευθαρσώς ότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να καλύπτονται οι ανάγκες τους ανεξάρτητα με την εργασία τους. Θεωρώ ότι θα έπρεπε ο καθένας να προσφέρει αυτά που μπορεί και να λαμβάνει αυτά που έχει ανάγκη (κοίτα να δεις ποιός το είπε αυτό, κάποιος γνωστός σίγουρα). Επειδή δεν έχω καταφέρει ακόμα να ηγηθώ της προλεταριακής επανάστασης και να ιδρύσω την παγκόσμια διδακτορία του προλεταριάτου ώστε να μην συγκεντρώνονται οι πόροι στα χέρια κάποιων και οι υπόλοιποι να κυνηγάμε τα ψίχουλα, θεωρώ ότι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορούμε να διεκδικούμε είναι το δικαίωμα στην καλά αμειβόμενη εργασία, όλοι ανεξαιρέτως πτυχίων και ειδικοτήτων. Ευχαριστώ.

Επίσης ξέρω ότι κάποια θέματα ανεβάζουν πίεση και προκαλούν τη λαϊκή οργή αλλά θέλω λίγο να ηρεμήσετε όλοι και να σκεφτείτε WWLD

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#91278 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 00:23

Για να αλλάξω λίγο το κλίμα:

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1358318786751979522 (για την υπόθεση Φιλιππίδη)

Σκέψεις/Σχόλια;

Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω από τον παραλογισμό της υπόθεσης ή να κάνω εμετό.

Πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. το "me too" κίνημα στην Αμερική) κρατάω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου την περίπτωση κάποιος να θέλει να "καταστρέψει" τους εμπλεκόμενους με ψεύτικες ή τουλάχιστον μεγαλοποιημένες κατηγορίες, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται αληθινή.

Οκ, δεν τα είχα διαβάσει, μεγάλη μούργα ο φίλος. Ναι οκ μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο αλλά εδώ οι περιγραφές είναι υπερβολικά συγκεκριμένες για να είναι ψεύτικες. Εμένα αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ενώ είχε ιστορικό, κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς φόβο ότι κάποτε θα μιλήσει κάποιος/κάποια. 

rsrGbGx.gif

#91279 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 01:51

Φαντάζομαι ότι σε αυτό το περιστατικό, καθώς και στο παρόμοιο με τον Weinstein στην Αμερική υπήρχε μια νοοτροπία φόβου που κυριαρχούσε. Για παράδειγμα η ιδέα ότι "αν μιλήσω μόνο εγώ, χωρίς να με υποστηρίξει κανένας/καμία, μπορεί ο τάδε μόνος ή και με τις διασυνδέσεις του να κινηθεί νομικά εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμηση". Ειδικά στην περίπτωση του Weinstein μπορεί διάφορες ηθοποιοί να φοβόντουσαν ακόμα και την περίπτωση να τις "αυτοκτονήσουν" ή να έχουν κάποιο ατύχημα.

Βέβαια δεν καταλαβαίνω πώς, αν υπήρχαν όντως καμιά 20αριά θύματα, δεν μαζεύονταν μαζί να αποφασίσουν να κινηθούν ομαδικά, όπως γίνεται τώρα δηλαδή. Και αυτό είναι το κομμάτι που με παραξενεύει. Γιατί τώρα; Θύμωσε ο Φιλιππίδης κανέναν ισχυρό (πρώην) φίλο του και έχασε την προστασία που μέχρι τώρα μπορεί να είχε;

Μπορεί βέβαια η υπόθεση να είναι λιγότερο περίπλοκη και απλά να έχω δει πολλές ταινίες, αν και γενικότερα θεωρώ ότι ισχύει το αντίθετο. Ότι η πραγματικότητα κατά πάσα πιθανότητα είναι πιο τρελή από αυτά που βλέπουμε συνήθως στις ταινίες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 08 Φεβρουάριος 2021 - 01:52

#91280 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 12:23

το θέμα είναι απο τις καταγγελίες που γίνονται, μην εκμεταλλευτεί από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ζημιά σε κάποιον με ψεύτικες ιστορίες ή ακόμα και αληθινές ιστορίες που απέκρυψαν κάποια γεγονότα.

Μια  ταξιθέτρια τον κατήγγειλε οτι της την έπεσε χαιδευοντας της το χέρι και οταν αυτη αρνήθηκε, της ζήτησε να μην το κάνει θέμα. Η κόπελα έφυγε εξαιτιας του Φιλιππίδη από την δουλειά της και έλεγε ότι τον κοροιδευε οτι θα τις δώσει ρόλους αν του κάτσει. Δεν θα μπορούσε κάλλιστα η κοπέλα να έδωσε δικαίωμα με αποτέλεσμα κάπου το πράμα να στράβωσε και να της ειπε ο Φιλιππίδης αυτο που της είπε? Σε αυτην την περίπτωση έχουμε έναν πέφτουλα που την έπεσε σε μια κοπέλα. Αυτο συμβαίνει. Η κοπέλα νομίζω, δεν αναφέρθηκε ούτε σε βιασμό, ξυλοδαρμό, εκβιασμό, ουτε σε ψυχολογική βία. Και έτισ όπως περιέγραψε το περιστατικό με το χέρι, μου φάνηκε σαν ευγενικό πέσιμο. Βέβαια, μετά εμφανίστηκαν και χειρότερα περιστατικά από αυτό. Δεν υπερασπίζομαι τον Φιλιππίδη, απλά τώρα θέλει προσοχή στο τί ακούγεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 08 Φεβρουάριος 2021 - 13:37

wdasa.png

#91281 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 15:54

είσαι και συ από τους ανθρώπους που στη ζωή τους τους αρκεί ένα πουκάμισο και ένα κερασμένο μοχίτο σε σαπιοκυριλέ μαγαζι και ζορίστηκες με αυτά που λέω ε;

εδιτ:

(το συμπεραινω κυριως επειδη απεφυγες να αναφερθεις και στη σταση του λορδ. φυσικα να απαντησει στα επιχειρηματα μου καποιος δεν παιζει. υπαρχει και το quote αν ζοριζεστε παιδια)

εδιτ2:

μηπως ζοριζεσαι που δε θυμαται κανεις την υπαρξη σου ως μελος και δε σε θεωρησαν παλιο; νταξει μαν κουλαρε μην το παιρνεις στρααβα, σε ανιμε φορουμ εισαι ; )

edit3: lol, εδώ 3 σελίδες πιο πίσω έγραψες ότι εχεις γενεθλια για να σου πουν χρονια πολλα. pathetic :laugh:

Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.

ezgif.com-resize.gif

#91282 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 17:36

Όσοι θέλετε και αντέχετε διαβάστε αυτό.

Και μετά λένε ότι οι παρενοχλήσεις σε άντρες είναι σαν το κατούρημα στη θάλασσα. Όταν διαβάσει κανείς τις περιγραφές (που είναι και ακραία εκλεπτυσμένες) μάλλον γνωρίζει ένα σοκ σαφώς μεγαλύτερο από το κατούρημα στο νιπτήρα του ΦΙλιππίδη.

O6rrvsU.jpg

#91283 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 17:45

Ναι το διάβασα, νομίζω ανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά. Τεσπα ανατριχιαστικό ανάγνωσμα προετοιμαστείτε πριν ξεκινήσετε το διάβασμα.
rsrGbGx.gif

#91284 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 17:56

Όντως ανατριχιαστικό το άρθρο. Εγώ έμεινα σε αυτό που είπε ο Lord Leon πιο πάνω. Καταλαβαίνω το πώς κάποιος σαν τον Πούτιν ας πούμε μπορεί να κάνει ότι θελει χωρίς συνέπειες, αλλά με ποιά λογική ένας σκηνοθέτης θεωρεί τον εαυτό του τόσο ισχυρό ώστε να κάνει τέτοια πράγματα για χρόνια χωρίς να φοβάται ότι θα υπάρξουν συνέπειες;

Edit: https://twitter.com/ThePressProject/status/1358797420138819584 (λογοκρισία της ΕΡΤ για το προηγούμενο, αλλά και το "συμβάν" με τον πρωθυπουργό, μη επιβεβαιωμένο πέρα από αυτό: https://thepressproject.gr/protofanes-simeioma-logokrisias-tis-ert-gia-na-thaftoun-plana-apo-ikaria-kai-lignadi/#.YCFWTSUINkU.twitter)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 08 Φεβρουάριος 2021 - 18:19

#91285 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 18:23

Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.

Duh, για pathetic τύπος που είναι σε φάση "πουλαω νεφρο" είσαι αρκετά αλτρουιστής.

Καταλαβαίνω ότι θες να χαρείς και να έχεις την τελευταία λέξη, αλλά όσο να 'ναι θα μπορούσες να βρεις και κάτι καλύτερο.

Άντε έλα, σε αφήνω, σκέψου κάτι έξυπνο.

#91286 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 18:24

Ναι το διάβασα, νομίζω ανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά. Τεσπα ανατριχιαστικό ανάγνωσμα προετοιμαστείτε πριν ξεκινήσετε το διάβασμα.

Ξεκινησα αλλά δεν ξέρω αν ψηνομαι να το διαβάσω όλο τώρα. Γαμησετα γενκα.

#91287 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 18:37

Κι εδώ να αναφέρω ότι καλό λίγο heat στη κουβέντα αλλά μιας και που δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε για την αρχική συζήτηση θα ήθελα να παρακαλέσω να χαλαρώσουμε λίγο με τις ας πούμε προσωπικές αψιμαχιες, έλα είμαι και γέρος άνθρωπος δεν με λυπάστε. :)
rsrGbGx.gif

#91288 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 19:09

Για τους γύφτους που είπα, καταλαβαίνω τι λες, έπρεπε να πω τσιγκάνους, αλλά προτιμώ να μην το αλλάξω γιατί αποφεύγω να κάνω edit τα post μου, όσο μπορώ. Δέχομαι πως ήταν λάθος επιλογή λέξης, αλλά με τα συμφραζόμενα και το παρόν post, ελπίζω πως δε θα ενοχλεί κανέναν.

είσαι και συ από τους ανθρώπους που στη ζωή τους τους αρκεί ένα πουκάμισο και ένα κερασμένο μοχίτο σε σαπιοκυριλέ μαγαζι και ζορίστηκες με αυτά που λέω ε;

εδιτ:

(το συμπεραινω κυριως επειδη απεφυγες να αναφερθεις και στη σταση του λορδ. φυσικα να απαντησει στα επιχειρηματα μου καποιος δεν παιζει. υπαρχει και το quote αν ζοριζεστε παιδια)

εδιτ2:

μηπως ζοριζεσαι που δε θυμαται κανεις την υπαρξη σου ως μελος και δε σε θεωρησαν παλιο; νταξει μαν κουλαρε μην το παιρνεις στρααβα, σε ανιμε φορουμ εισαι ; )

edit3: lol, εδώ 3 σελίδες πιο πίσω έγραψες ότι εχεις γενεθλια για να σου πουν χρονια πολλα. pathetic :laugh:

:hihi2:  :hihi2:  :hihi2:

Κι εδώ να αναφέρω ότι καλό λίγο heat στη κουβέντα αλλά μιας και που δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε για την αρχική συζήτηση θα ήθελα να παρακαλέσω να χαλαρώσουμε λίγο με τις ας πούμε προσωπικές αψιμαχιες, έλα είμαι και γέρος άνθρωπος δεν με λυπάστε. :)

Xίλια δίκια εχεις, και εχει τελματωσει και ειναι και awkward  για τους αλλους, αλλά this was effing HoF material, δεν κρατηθηκα. Υποσχομαι να  :shutup:  απο δω και περα :riiight:

stasou%2520mygdala.jpg

#91289 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 19:21

ακόμα το προσπαθείς εσύ μαν; νόμιζα ακόμα ζαλιζόσουν απο πριν, σου πήρε ένα 24ωρο να συνέλθεις βλεπω :Ρ

το ένα ποστ είναι "σοβαρή" (τρομαρα μου) επιχειρηματολογία. Δε θα ήθελα να μου πεις κανείς ότι άλλαξα όσα έλεγα. Το άλλο απαντηση σε εναν ακυρο που απο το πουθενα μου την μπήκε. Another one bites δε νταστ, δε σώζεστε ούτε με tag team.

Eπόμενος κύριοι; :rolleyes:

#91290 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2021 - 20:52

double post αντί για edit για το meta-humor

Σορρυ που το τράβηξα τόσο όλο αυτό, αλλά έπρεπε γιατί:

Τάπωσα βλακοφιλελεδες που λενε σε ανεργους "παντε ανοιξτε startup ρε η καθιστε ανεργοι" και λοιπά τέτοια τραγελαφικά

Τάπωσα βλακοφιλελεδες (εφοσον υπερασπιζονται τους απο πανω) και ταυτόχρονα σεξιστές, οι οποίοι νομίζουν πως οι ατακες τους στυλ "παρε nurofen μωρη εχεις περιοδο" ειναι αστείες σε μη χρυσαυγίτες.

δεν εχω σταματησει να σας γλενταω μαλακες μου :D