Καλό είναι να αποφύγεις τους συνωστισμους. κριμα να σε κατηγορήσουν για διασπορά του ιού και να φας πρόστιμο και ξύλο και κρατητηριο.
το θεμα ειναι οτι αν ισχυσει το αισιοδοξο σεναριο με το εμβολιο, και φυγουν το καλοκαιρι τα μετρα, θα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων, οπότε σε περίπτωση που η κυβέρνηση θέλει να επαναφέρει στα επομένα χρόνια μετρα, έλεγχο, απαγορευσεις για δικους της λογους,θα το κάνει εύκολα γιατι λίγοι θα αντιδράσουν, καθως κάποιοι θα νομίσουν ότι "οκ η κυβερνηση μας ειχε κλεισμενους, εφερε το εμβόλιο, εφυγε ο κινδυνος, μας αφησαν ελευθερους, μας κλεινουν παλι τωρα αμεσως γιατι υπαρχει λογος"
τοσα που ακούγονται, δεν ξερω ποια τι να πιστέψω. Απο τη μια έχω φίλους ιατρούς που μου έλεγαν οτι η κυβέρνηση έκρυβαν κρουσματα την άνοιξη, έχω εναν άλλο φίλο (οχι ιατρος) που πιστεύει οτι είναι μαγειρεμένα τα κρούσματα αλλά πιστεύει οτι υπάρχει ο ιός. Ακους διάφορες φήμες ότι πηγαιναν και τους έλεγαν να γράψουν οτι πέθανε απο κορονοιο. Νομίζω ότι η κατάσταση δεν είνια ουτε μαυρη, ουτε ασπρη αλλα γκρι. Υπάρχει ιος. Θέλει προσοχή. Τώρα τα πόσα κρουσματα είναι αληθινά, ή πόσοι αληθινα πεθαίνουν απο κορονοιο, δεν ξερω. Το σίγουρο είναι οτι η κυβέρνηση θέλει να παίρνει μέτρα δήθεν να για να μας προστατεύσει από τον ιο. Kαι νομίζω, χθες πρέπει να μάζεψαν γύρω στα 700.000 ευρω απο πρόστιμα.
Edited by Erudinam, 15 November 2020 - 12:04.