Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2020 - 19:52
Όσον αφορά τους κορωνοϊούς γενικά, αυτοί οφείλονται για το (ιογενες) κοινό κρυολόγημα και για αυτό δεν εξετάστηκαν διεξοδικά μέχρι τις αρχές του 2000, γιατί γενικά θεωρούνται ακίνδυνοι. Αλλά ακριβώς επειδή οι ιοί έχουν την τάση να μεταλλάσσονται και να διασπείρονται σχετικά εύκολα, οδηγούμαστε κάθε τόσο σε επιδημίες ή πανδημίες. Εξάλλου ούτε τους ιούς της γρίπης μπορούμε να εξαλείψουμε.
Λίγο που το έψαξα πάντως, συνήθως οι ιοί που εμφανίζονται στη διαδρομή Αμερική, Ευρώπη και Ασία προσβάλλουν το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, ακριβώς γιατί είναι πιο στενές οι εμπορικές, πολιτικές και πολιτισμικές σχέσεις (τουρισμός κλπ). Η Αφρική συνήθως είναι πιο απομονωμένη και για αυτό δεν προσβάλλει συχνά το σύνολο του πλανήτη, αλλά ούτε και προσβάλλεται.
Πιστεύω ότι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, ειδικά αν έρθει ένα δεύτερο κύμα, θα έχουν αποκτήσει ανοσία οι πληθυσμοί, ενώ παράλληλα (αν είμαστε τυχεροί) θα έχει κατασκευαστεί και το εμβόλιο. Δυστυχώς, όπως σε όλες τις πανδημίες, αρκετοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους...
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2020 - 20:01
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολο διαβαζω απο επιστημονες να λενε οτι μπορει να το εχουμε για χρονια. μπορε να γινει ενδημια. δεν θα φυγει απο μονο του. το εμβολιο μπορει να μην πιανει και τετοια. θελω να πω, δεν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη τον Ιανουαριο να φυγει τελειως απο μονο του?
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2020 - 20:52
Κιο πανικος επισης 100νταπλασιος στη δυση μαζι με θεωριες συνομοσιας δωρο.
Ιαπωνια επισης ενα 16χιλιαρο εφτασε κ τωρα αναρωνουν ολοι σκεδον σιγα σιγα.
Εδω ειχαμε θεματα να αναρρώνει ενας στους 1000 σε καποια φαση σε πολλες χωρες...σκατα υγεια; Έλλειψη σωστών μετρων; Ανιδεους πολιτες ; Δν ξερω...
Αφρικη το κακο ειναι οτι ο κορονοϊος ειναι το τελευταιο π θα τς απασχολουσε, δεν θα μπορούσαν να καταφραφτουν κ πολλοι απτη στιγμη π πεθαινουν απο απεορες αιτίες κ ασθένειες καθημερινά εκει...
Θα σε δειξει σε κανα χρονο γενικα πιστευω αν θα χουμε κιαλλα κυμματα αυξησης κρουσμάτων ή οχι ...
Και κυριως αν περασει το καλοκαιρι και μετά...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 26 Μάιος 2020 - 20:54
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 13:52
60 χρονών ο Anno
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 14:13
Η τελευταία ταινία ακόμα παντος....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 28 Μάιος 2020 - 14:14
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 14:25
Αν και μακάρι να βγει κανονικά αυτή τη φορα...
Γερασαμε.
Κλασικος θεουλης με την ουλτραμαν μπλουζίτσα παντος...
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 20:05
Η προβολή της νέας ταινίας ακυρώθηκε (και λογικό κιόλας, εδώ ούτε οι ολυμπιακοί θα γίνουν...). Λογικά θα ανακοινώσουν για του χρόνου μία ημερομηνία. Σιγά μην χάσουν λεφτά, τώρα που έχουν τη χήνα με τα χρυσά αυγά!

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 20:14
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 20:43
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 21:43
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2020 - 23:03
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2020 - 08:56
Είχα ξανακούσει ότι το Ronal προκαλεί εθισμό αλλά δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει τέτοια έξαρση. Angel.tze, όταν έχω θέμα με την μύτη, απλά κάνω αλατόνερο με νερό βρύσης. Μισό ποτήρι νερό και μια κουταλιά του γλυκού αλάτι.
Συνήθως ξεβουλώνει απλά θέλει λίγη ώρα μέχρι να πάει το νερό και να μαλακώσει τη βλέννα μέσα στα ιγμόρεια.
---edit---
osted Yesterday, 21:05
https://www.animenewsnetwork.com/news/2020-04-17/evangelion-3.0-1.0-film-delayed-due-to-covid-19-concerns/.158693
Η προβολή της νέας ταινίας ακυρώθηκε (και λογικό κιόλας, εδώ ούτε οι ολυμπιακοί θα γίνουν...). Λογικά θα ανακοινώσουν για του χρόνου μία ημερομηνία. Σιγά μην χάσουν λεφτά, τώρα που έχουν τη χήνα με τα χρυσά αυγά!
Ρε τίποτα άλλο δεν έλεγες για άρμεγμα, εδώ η hold my beer στιγμή της Gainax?!
Όχι απλά κινητό, αλλά και smartband και pods.
ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2020 - 20:19
Είχα κι εγώ έναν συμφοιτητή που "σνίφαρε" συνεχώς ένα stick με ευκάλυπτο ή μέντα. Δεν ήταν σε σπρέι, ήταν κάτι σαν κραγιόν που το μύριζε Δεν περίμενα να εθίζονται και άλλοι σε αυτό
Ευτυχώς εγώ ποτέ δεν είχα ψυχολογικούς εθισμούς, είτε με τον καφέ, είτε με το ποτό, είτε με τσιγάρα, κλπ. Στον στρατό με κορόιδευαν όλοι που δεν είχα μία "ένοχη απόλαυση"
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2020 - 12:36
θα θελα πολυ να δω anime series
το lotr και harry potter.