Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93858 replies to this topic

#89896 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 25 May 2020 - 18:37

Ποιος τα επιμελήθηκε, μα το αγαπημένο systran

 

https://en.wikipedia.org/wiki/SYSTRAN

 

από τις αρχές του 2000, αγαπημένος συνεργάτης της Ελληνικής κοινωνίας.

 

Πέρα από την πλάκα, τα συγκεκριμένα video πέραν από το editing απαιτούν και συντήρηση των απολιθωμάτων που φαίνονται να δουλεύουν κανονικά οπότε ξεπερνάνε από ικανότητες κατά πολύ τα voucher προγράμματα!

Για να δούμε σήμερα, τι έγινε με την επανεκκίνηση της οικονομίας! ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ!

Δεν νομίζω ότι τα μαργαριτάρια "Σκόιλ ελίκικου" οφείλονται σε machine translation fails, αλλά σε κακή κωδικοποίηση και κακό script. Ίσως έβαλαν για input ένα κομπλέ κείμενο (ακόμη και αν είναι προηγούμενης δεκαετίας :P ) και η πολλή αυτοματοποίηση να το έβγαλε έτσι... Θα είδαν την πρώτη διαφάνεια που ήταν κομπλέ, οπότε "έλα μωρέ"... Και εγένετο "Σκόιλ ελίκικου" :kakaka:

 

Ήθελα κι εγώ να βγω για καφέ σήμερα, αλλά το αναβάλαμε με την παρέα για αύριο. Εντάξει, πιστεύω ότι απλά θα μάθουμε να ζούμε με τον νέο κορωνοϊό, όπως μάθαμε να ζούμε και με την Η1Ν1 πριν 10 χρόνια. Και τότε θυμάμαι που επικρατούσε πανικός και μας έβαζαν στο σχολείο να καθόμαστε ένας-ένας, ενώ από καμία αίθουσα δεν έλειπε το αντισηπτικό. Απλώς, οι άνθρωποι δεν τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής.

 

Επίσης, χωρίς να ασπάζομαι τις θεωρίες συνωμοσίας, νομίζω ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ένας τόσο επικίνδυνος ιός, όπως τον παρουσιάζουν. Ναι, είναι πιο θανατηφόρος από την γρίπη και δεν διαθέτουμε εμβόλιο ή άλλα αντιικά φάρμακα για την αντιμετώπισή του, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε το αρχικό σοκ και προσέχοντας να επιστρέψουμε στις συνήθεις δραστηριότητές μας.



#89897 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 26 May 2020 - 09:32

ειναι λιγο μπερδεμενο. απο την μια ειναι στατιστικα πιο θανατηφορος γιατι μεταδιδεται πιο ευκολα αλλα οι επιπτωσεις που εχει σε ενα ατομο ειναι το ιδιο ή χειροτερο απο την γριπη?

 

και στην γριπη ειναι δυνατο καποιος να παθει πνευμονια και να πεθανει. ακομα και οι νεοι.

 

σκεφτειτε το εξης: εχουμε 2500 κρουσματα στην Ελλαδα, ενω τα αορατα ειναι πολυ παραπανω, μαλλον πανω απο 8000.

 

δηλαδη συνολο 10000.

 

απο τα 10.000 τα 8000 κρουσματα την εβγαλαν σπιτι με πυρετο και συναχι χωρις να ξερουν καν οτι εχουν κορονοιο για αυτο και ειναι αορατα.

 

 

κατι αναλογο συμβαινει και στην γριπη. τωρα τελικα τι ισχυει δεν ξερω.


wdasa.png


#89898 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 May 2020 - 12:50

Οι κορονοϊοι δεν κατατάσσονται στις ιωσεις, αλλα στος ινωσεις που ειναι ολες πολυ πιο θανατηφορες γενικα ασε που δεν αναπτύσσεις αντισώματα..αν κολλησεις δευτερη τριτη φορα σε διέλυσε..
Αλλα γενικα ισχυει οτι η μετάδοση μας ξεκανε κιο πανικος, ο συγκεκριμενος ειναι πιο ήπιας μορφής αν τ συγκρινουμε με αλλων αντιστοιχων π λογο της μη μεταδοτικότητας δν διναμε καν σημασια...
Οπως και να χει υπομονη κανα χρονο 1μιση ακομα κ θα βρεθει η λυση...οπως κ με ολα...μιας κ μιλαμε κ για μεταλλάξεις ισως κ να χαθει και μονος τ ή να αντικατασταθεί με κατι καινούριο στο μελλον, οπως έγινε με τον σαρς. Αλλιως με πιο ηπια μετρα ισως αρχισουν αυτα π βλεπαμε στις ταινιες σαη φαη να γίνονται, εναλλασσόμενα μετρα αναλογα την εποχη xD
Κινα λεει παντος οτι το ελυσε δεν υπαρχει κανενα κρουσμα πλεον κ ολοι επιστρεψανε στις κανονικες ζωες. Βαραει κ 45ρια τωρα εκει βεβαια, απο φθινοπορο ισως να ξαναχουμε τα ιδια...
Και γενικως εχει να κανει κ με το ποσο προσεκτικος ειναι ο καθε λαος στο συνολο του, με το κλιμα κ με διαφορα...Αν δεν τηρεις κανενα κανονα υγυιινης , εχεις κ νοσοκομεία μονο γ καποιους, λογικο να 10πλασιστει και το προβλημα(βλεπε αμερικη)
フカフカ

#89899 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 26 May 2020 - 19:52

Αν τα στοιχεία που παρουσιάζει η Κίνα είναι αληθή, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε ένα νέο μεγάλο κύμα, κι αν έχουμε θα είναι μικρότερης εμβέλειας σε σχέση με τον Φεβρουάριο-Μαρτιο. Το θετικό είναι ότι δεν είναι τόσο πολυπληθείς οι χώρες του νότιου ημισφαιρίου, ενώ πλέον το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει να τη γλιτώσει η Αφρική. Πιστεύω ότι επειδή οι περισσότερες χώρες της Αφρικής δεν έχουν πολλές αεροπορικές συνδέσεις με την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική, ίσως καταφέρουν να γλιτώσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού στα εδάφη τους. Το ίδιο άλλωστε γίνεται και στην αντίθετη περίπτωση (π.χ. ο Ebola ή ο zika virus που μεταφέρθηκε μόνο προς τη λατινική Αμερική κυρίως).

Όσον αφορά τους κορωνοϊούς γενικά, αυτοί οφείλονται για το (ιογενες) κοινό κρυολόγημα και για αυτό δεν εξετάστηκαν διεξοδικά μέχρι τις αρχές του 2000, γιατί γενικά θεωρούνται ακίνδυνοι. Αλλά ακριβώς επειδή οι ιοί έχουν την τάση να μεταλλάσσονται και να διασπείρονται σχετικά εύκολα, οδηγούμαστε κάθε τόσο σε επιδημίες ή πανδημίες. Εξάλλου ούτε τους ιούς της γρίπης μπορούμε να εξαλείψουμε.

Λίγο που το έψαξα πάντως, συνήθως οι ιοί που εμφανίζονται στη διαδρομή Αμερική, Ευρώπη και Ασία προσβάλλουν το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, ακριβώς γιατί είναι πιο στενές οι εμπορικές, πολιτικές και πολιτισμικές σχέσεις (τουρισμός κλπ). Η Αφρική συνήθως είναι πιο απομονωμένη και για αυτό δεν προσβάλλει συχνά το σύνολο του πλανήτη, αλλά ούτε και προσβάλλεται.

Πιστεύω ότι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, ειδικά αν έρθει ένα δεύτερο κύμα, θα έχουν αποκτήσει ανοσία οι πληθυσμοί, ενώ παράλληλα (αν είμαστε τυχεροί) θα έχει κατασκευαστεί και το εμβόλιο. Δυστυχώς, όπως σε όλες τις πανδημίες, αρκετοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους...

#89900 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 26 May 2020 - 20:01

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολο διαβαζω απο επιστημονες να λενε οτι μπορει να το εχουμε για χρονια. μπορε να γινει ενδημια. δεν θα φυγει απο μονο του. το εμβολιο μπορει να μην πιανει και τετοια. θελω να πω, δεν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη τον Ιανουαριο να φυγει τελειως απο μονο του?


wdasa.png


#89901 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 May 2020 - 20:52

Γενικοτερα στη δυση τα καταφεραν και το 10πλασιασαν το προβλημα, μακαρι να χε μεινει ασια δεν θα ταν τοσο εκτος ελεγχου τα πραμματα. Στατιστικα να τ δουμε δεν μπορει η κινα να χει λιγοτερο απο 100.000 κρουσματα καιαπτα οποια να θεραπεύονται κιοι περισσότεροι με αναλογια το 1.5δις πληθυσμού πλας και να ρχεσαι μετα ιταλια και γερμανια με ελαχιστο συγκριτικα πληθυσμό και μα χει διπλασια νουμερα. Ακομα κιη αμερικη που το τερματισε ο πληθυσμος της δεν φτανει τη Κινα αλλα κολησαν σχεδον ολοι κορονά, μιλαμε για τραγικα πράματα.
Κιο πανικος επισης 100νταπλασιος στη δυση μαζι με θεωριες συνομοσιας δωρο.

Ιαπωνια επισης ενα 16χιλιαρο εφτασε κ τωρα αναρωνουν ολοι σκεδον σιγα σιγα.
Εδω ειχαμε θεματα να αναρρώνει ενας στους 1000 σε καποια φαση σε πολλες χωρες...σκατα υγεια; Έλλειψη σωστών μετρων; Ανιδεους πολιτες ; Δν ξερω...

Αφρικη το κακο ειναι οτι ο κορονοϊος ειναι το τελευταιο π θα τς απασχολουσε, δεν θα μπορούσαν να καταφραφτουν κ πολλοι απτη στιγμη π πεθαινουν απο απεορες αιτίες κ ασθένειες καθημερινά εκει...

Θα σε δειξει σε κανα χρονο γενικα πιστευω αν θα χουμε κιαλλα κυμματα αυξησης κρουσμάτων ή οχι ...
Και κυριως αν περασει το καλοκαιρι και μετά...

Edited by GhostPrince, 26 May 2020 - 20:54.

フカフカ

#89902 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 May 2020 - 13:52

60 χρονών ο Anno

 

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2020-05-22/hideaki-anno-celebrates-his-60th-birthday-in-style/.159807

 

:hihi2:


rsrGbGx.gif

#89903 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 May 2020 - 14:13

SENSEIIIIII XD

Η τελευταία ταινία ακόμα παντος.... :(

Edited by GhostPrince, 28 May 2020 - 14:14.

フカフカ

#89904 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 May 2020 - 14:22

Είχαν πει για καλοκαίρι του 2020, κοντά είμαστε αλλά μην την πάνε πιο κάτω λόγο κορονοβιρους!


rsrGbGx.gif

#89905 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 May 2020 - 14:25

Εδω τα ανέβαλε στους νορμαλ καιρους, τωρα δε; χαχαχα
Αν και μακάρι να βγει κανονικά αυτή τη φορα...
Γερασαμε.

Κλασικος θεουλης με την ουλτραμαν μπλουζίτσα παντος...
フカフカ

#89906 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 28 May 2020 - 20:05

https://www.animenewsnetwork.com/news/2020-04-17/evangelion-3.0-1.0-film-delayed-due-to-covid-19-concerns/.158693

Η προβολή της νέας ταινίας ακυρώθηκε (και λογικό κιόλας, εδώ ούτε οι ολυμπιακοί θα γίνουν...). Λογικά θα ανακοινώσουν για του χρόνου μία ημερομηνία. Σιγά μην χάσουν λεφτά, τώρα που έχουν τη χήνα με τα χρυσά αυγά! :kakaka:

#89907 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 May 2020 - 20:14

Οταν βγει θα ειμαστε κιεμεις 60
フカフカ

#89908 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 28 May 2020 - 20:43

ειχε κανεις ποτε εξαρτηση απο το Ροναλ για την μυτη; διογκομενες κογχες κλπ;

wdasa.png


#89909 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 28 May 2020 - 21:43

Εγώ. Χρησιμοποίησα μια φορά το ροναλ πριν δύο χρόνια το χειμώνα επειδή είχε βουλώσει η μύτη μου και ήθελα να κοιμηθώ και έκτοτε δεν έχω σταματήσει να βάζω. Με τυραννάει γιατί είμαι πεπεισμένος ότι εξαιτίας του συνεχίζει να βουλώνει η μύτη μου εδώ και δύο χρόνια. Ο γιατρός μού είχε πει να αγοράσω καθαρό αλατισμένο νερό από φαρμακείο και να το βάζω μέχρι να ξεβουλώσει τελείως και, φυσικά, να κόψω οριστικά τα σπρέι. Πράγματι, δούλεψε για αρκετό καιρό, αλλά μετά ξαναεπεσα στην παγίδα. Οπότε ψάχνω να βρω το Ροναλ, νιώθω σαν πρεζακι που ψάχνει τη δόση του.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#89910 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 28 May 2020 - 23:03

εγω το βαζω 15 χρονια καθε μερα

wdasa.png