Εσύ καμάρι μου δεν έχεις πανελλήνιες;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 15:28
Έχω, έχω. Είναι και ο βασικός λόγος που λέω ότι δεν είναι εφικτό
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 19:50
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 24 Μάιος 2020 - 19:51
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 20:14
Ερώτηση πιστεύετε ότι θα αρθούν οριστικώς κάποτε τα μέτρα για μάζωξεις ή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο max 6 άτομα και όχι συνοστισμός;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 22:00
Ιταλια π νε τα ιδια χαλια με τ που τα ακιρωσαν ξαναρχισε να πεθαινει κοσμο ...αλλα δν επιστρεφεις τωρα, σιτ χαπενς
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 24 Μάιος 2020 - 22:01
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:26
Τα μετρα πρακτικα τελιωσαν, αν κ κανονικα θα πρεπε να μεινουμε μεχρι να βγει εμβολιο με απαγορευσεις κιας επαιρνε 2ετια. Νμζω λογο τ οτι δν ακουγε κανεις και επισης δεν εκανε τεστ κ κανεις πεσανε ακιρωσεις στα παντα. 6 ατομα ανα τραπεζι δν ειναι λιγοι πρατιγκα τογκα θα γινουν ολα τα καφε...κ σε κανα μηνα θα τα ακιρωσουν κ αυτα κ πολυ π μας ενοιαξε.
Ιταλια π νε τα ιδια χαλια με τ που τα ακιρωσαν ξαναρχισε να πεθαινει κοσμο ...αλλα δν επιστρεφεις τωρα, σιτ χαπενς
Ε όχι και να κρατήσουν τέτοια μέτρα μια διετία. Η οικονομία δλδ να βαρέσει φούντο;
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:34
Λεφτά για συντριβάνια βρηκαμε ωστοσο...(γελαω)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Μάιος 2020 - 00:38
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:43
Απτο μαϊμου, ας μη βαζαμε καθολου...δεν σωσαμε κ πολλα μονο την οικονομία χαλασαμε, κ εξαγριωμένο κ αντιδραστικο κοσμο χειροτερα απο πριν...
Λεφτά για συντριβάνια βρηκαμε ωστοσο...(γελαω)
Συμφωνώ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 25 Μάιος 2020 - 00:44
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 10:57
Έδωσε και ο Μπουτάρης με τις φιλοζωικες του το τελικό χτυπημα
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 15:44
Φίλε μου, τότε ξέρω τι σου χρειάζεται. Μια επιμόρφωση χρειάζεσαι, ε πάρτην, σου αξίζει
Youtube Video
Youtube Video
Youtube Video
Youtube Video
ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΣΑΣ!
Γελάω κάθε φορά!
Αυτά τα προγράμματα απευθύνονταν σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες φαντάσου. Δηλαδή έχεις βγάλει Πολυτεχνείο και σου μαθαίνουν πώς να κάνεις εκκίνηση τα windows και ότι τα δημοφιλή σοσιαλ μιντια είναι friendster και myspace. Ντααααααααξ. Εγώ δεν έκανα καν αίτηση γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ να πάρω μέρος σε αυτή την ξεφτίλα...
Αυτά τα voucher ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει... Το νοητικό επίπεδο που χρειαζόσουν για να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια ήταν μεταξύ πατώματος και χώματος
Άσε που όλες οι θειες στο fb μού έστελναν να πάρω μέρος (επειδή είμαι και φιλόλογος-εκπαιδευτικός, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, τρομάρα μου!)...
Υποτίθεται ότι τα συγκεκριμένα voucher απευθύνονταν σε επιστήμονες, οι οποίοι (θέλω να ελπίζω) ξέρουν κάποια βασικά πράγματα στον τομέα της τεχνολογίας. Αλλά με αυτά τα σεμινάρια, ακόμη κι αυτά που ήξεραν, παίζει να τα ξέχασαν! Απορώ ποιος τα επιμελήθηκε... Κανένας 60χρονος τύπος που χρειαζόταν ένσημα 2 χρόνια πριν τη σύνταξη;;
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 16:04
Ποιος τα επιμελήθηκε, μα το αγαπημένο systran
https://en.wikipedia.org/wiki/SYSTRAN
από τις αρχές του 2000, αγαπημένος συνεργάτης της Ελληνικής κοινωνίας.
Πέρα από την πλάκα, τα συγκεκριμένα video πέραν από το editing απαιτούν και συντήρηση των απολιθωμάτων που φαίνονται να δουλεύουν κανονικά οπότε ξεπερνάνε από ικανότητες κατά πολύ τα voucher προγράμματα!
Για να δούμε σήμερα, τι έγινε με την επανεκκίνηση της οικονομίας! ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ!
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 18:37
Ποιος τα επιμελήθηκε, μα το αγαπημένο systran
https://en.wikipedia.org/wiki/SYSTRAN
από τις αρχές του 2000, αγαπημένος συνεργάτης της Ελληνικής κοινωνίας.
Πέρα από την πλάκα, τα συγκεκριμένα video πέραν από το editing απαιτούν και συντήρηση των απολιθωμάτων που φαίνονται να δουλεύουν κανονικά οπότε ξεπερνάνε από ικανότητες κατά πολύ τα voucher προγράμματα!
Για να δούμε σήμερα, τι έγινε με την επανεκκίνηση της οικονομίας! ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ!
Δεν νομίζω ότι τα μαργαριτάρια "Σκόιλ ελίκικου" οφείλονται σε machine translation fails, αλλά σε κακή κωδικοποίηση και κακό script. Ίσως έβαλαν για input ένα κομπλέ κείμενο (ακόμη και αν είναι προηγούμενης δεκαετίας ) και η πολλή αυτοματοποίηση να το έβγαλε έτσι... Θα είδαν την πρώτη διαφάνεια που ήταν κομπλέ, οπότε "έλα μωρέ"... Και εγένετο "Σκόιλ ελίκικου"
Ήθελα κι εγώ να βγω για καφέ σήμερα, αλλά το αναβάλαμε με την παρέα για αύριο. Εντάξει, πιστεύω ότι απλά θα μάθουμε να ζούμε με τον νέο κορωνοϊό, όπως μάθαμε να ζούμε και με την Η1Ν1 πριν 10 χρόνια. Και τότε θυμάμαι που επικρατούσε πανικός και μας έβαζαν στο σχολείο να καθόμαστε ένας-ένας, ενώ από καμία αίθουσα δεν έλειπε το αντισηπτικό. Απλώς, οι άνθρωποι δεν τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής.
Επίσης, χωρίς να ασπάζομαι τις θεωρίες συνωμοσίας, νομίζω ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ένας τόσο επικίνδυνος ιός, όπως τον παρουσιάζουν. Ναι, είναι πιο θανατηφόρος από την γρίπη και δεν διαθέτουμε εμβόλιο ή άλλα αντιικά φάρμακα για την αντιμετώπισή του, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε το αρχικό σοκ και προσέχοντας να επιστρέψουμε στις συνήθεις δραστηριότητές μας.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2020 - 09:32
ειναι λιγο μπερδεμενο. απο την μια ειναι στατιστικα πιο θανατηφορος γιατι μεταδιδεται πιο ευκολα αλλα οι επιπτωσεις που εχει σε ενα ατομο ειναι το ιδιο ή χειροτερο απο την γριπη?
και στην γριπη ειναι δυνατο καποιος να παθει πνευμονια και να πεθανει. ακομα και οι νεοι.
σκεφτειτε το εξης: εχουμε 2500 κρουσματα στην Ελλαδα, ενω τα αορατα ειναι πολυ παραπανω, μαλλον πανω απο 8000.
δηλαδη συνολο 10000.
απο τα 10.000 τα 8000 κρουσματα την εβγαλαν σπιτι με πυρετο και συναχι χωρις να ξερουν καν οτι εχουν κορονοιο για αυτο και ειναι αορατα.
κατι αναλογο συμβαινει και στην γριπη. τωρα τελικα τι ισχυει δεν ξερω.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2020 - 12:50
Αλλα γενικα ισχυει οτι η μετάδοση μας ξεκανε κιο πανικος, ο συγκεκριμενος ειναι πιο ήπιας μορφής αν τ συγκρινουμε με αλλων αντιστοιχων π λογο της μη μεταδοτικότητας δν διναμε καν σημασια...
Οπως και να χει υπομονη κανα χρονο 1μιση ακομα κ θα βρεθει η λυση...οπως κ με ολα...μιας κ μιλαμε κ για μεταλλάξεις ισως κ να χαθει και μονος τ ή να αντικατασταθεί με κατι καινούριο στο μελλον, οπως έγινε με τον σαρς. Αλλιως με πιο ηπια μετρα ισως αρχισουν αυτα π βλεπαμε στις ταινιες σαη φαη να γίνονται, εναλλασσόμενα μετρα αναλογα την εποχη xD
Κινα λεει παντος οτι το ελυσε δεν υπαρχει κανενα κρουσμα πλεον κ ολοι επιστρεψανε στις κανονικες ζωες. Βαραει κ 45ρια τωρα εκει βεβαια, απο φθινοπορο ισως να ξαναχουμε τα ιδια...
Και γενικως εχει να κανει κ με το ποσο προσεκτικος ειναι ο καθε λαος στο συνολο του, με το κλιμα κ με διαφορα...Αν δεν τηρεις κανενα κανονα υγυιινης , εχεις κ νοσοκομεία μονο γ καποιους, λογικο να 10πλασιστει και το προβλημα(βλεπε αμερικη)