Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#89881 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 13:32

Απο την άλλη, ο λαβύρινθος του μυαλού μου υπέθεσε μήπως ο σκύλος σου φορέσει αυτάκια, υποθέτω πως κρύβει την δύναμη να μετατρέπει κορίτσακια σε Mahou shojo και είσαι εσύ η επίλεκτη mono. H κόκκινη κλωστή της μοίρας σε επέλεξε να μας σώσεις απο το κακό πουμ καταβάλει τον κόσμο τούτο.

Πρέπει να το μελετήσουμε βάση της επιστημονικής μεθόδου, hazuki san ενδιαφέρεσε για ένα paper;

I wonder how mono would look like if she was a mahou shojo.

Δεν μιλάμε για απλό λαβύρινθο αλλά για το Uzumaki.

Επίσης αυτό θα σου λύσει όλες σου τις απορίες:

Spoiler:

Εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα το φάει.

Αν ένας Κινέζος έφαγε παγκολίνο και βγήκε ο κορονοϊός τότε αν ο Πι σι μάγκας φάει το σκυλί μου μπορούμε να μιλάμε άνετα για το τέλος του κόσμου.

στην επομενη μαζωξη παντως δεν θα ηταν κακο να περιειχε φαγητο, επισης δεν θα ηταν καθολου κακο να ερθω , οπως και επισης να γινει ξερω γω

Θα κληρώσουμε τους 6 τυχερούς τις επόμενες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι!

xbJ3b2w.jpeg

#89882 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 13:57

καποτε γινοταν παιχνιδια παλερμο. τωρα γιατι οχι;

wdasa.png

#89883 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 14:30

Πλάκα πλάκα το σκεφτόμουν κι εγώ τις προάλλες. Δυστυχώς, έχουμε πολύ μικρή κινησιμότητα στο φόρουμ. Θα μου άρεσε να είμαι Game Master, θεωρώ ότι έχω περισσότερα να προσφέρω σε αυτόν τον ρόλο παρά στο ρόλο του παίκτη, αλλά δεν το βρίσκω εφικτό να γίνει παιχνίδι σύντομα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89884 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 14:32

Εσύ καμάρι μου δεν έχεις πανελλήνιες; 

rsrGbGx.gif

#89885 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 15:28

Έχω, έχω. Είναι και ο βασικός λόγος που λέω ότι δεν είναι εφικτό  :riiight:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89886 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 19:50

Θέλετε να πειτε οτι ειμαστε πανω απο 6 ατομα; Ωστε να χρειαστεί κ κληρωση γ το τραπεζι XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 24 Μάιος 2020 - 19:51

フカフカ

#89887 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 20:14

Ερώτηση πιστεύετε ότι θα αρθούν οριστικώς κάποτε τα μέτρα για μάζωξεις ή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο max 6 άτομα και όχι συνοστισμός;

#89888 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 22:00

Τα μετρα πρακτικα τελιωσαν, αν κ κανονικα θα πρεπε να μεινουμε μεχρι να βγει εμβολιο με απαγορευσεις κιας επαιρνε 2ετια. Νμζω λογο τ οτι δν ακουγε κανεις και επισης δεν εκανε τεστ κ κανεις πεσανε ακιρωσεις στα παντα. 6 ατομα ανα τραπεζι δν ειναι λιγοι πρατιγκα τογκα θα γινουν ολα τα καφε...κ σε κανα μηνα θα τα ακιρωσουν κ αυτα κ πολυ π μας ενοιαξε.
Ιταλια π νε τα ιδια χαλια με τ που τα ακιρωσαν ξαναρχισε να πεθαινει κοσμο ...αλλα δν επιστρεφεις τωρα, σιτ χαπενς

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 24 Μάιος 2020 - 22:01

フカフカ

#89889 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:26

Τα μετρα πρακτικα τελιωσαν, αν κ κανονικα θα πρεπε να μεινουμε μεχρι να βγει εμβολιο με απαγορευσεις κιας επαιρνε 2ετια. Νμζω λογο τ οτι δν ακουγε κανεις και επισης δεν εκανε τεστ κ κανεις πεσανε ακιρωσεις στα παντα. 6 ατομα ανα τραπεζι δν ειναι λιγοι πρατιγκα τογκα θα γινουν ολα τα καφε...κ σε κανα μηνα θα τα ακιρωσουν κ αυτα κ πολυ π μας ενοιαξε.
Ιταλια π νε τα ιδια χαλια με τ που τα ακιρωσαν ξαναρχισε να πεθαινει κοσμο ...αλλα δν επιστρεφεις τωρα, σιτ χαπενς

Ε όχι και να κρατήσουν τέτοια μέτρα μια διετία. Η οικονομία δλδ να βαρέσει φούντο;

#89890 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:34

Απτο μαϊμου, ας μη βαζαμε καθολου...δεν σωσαμε κ πολλα μονο την οικονομία χαλασαμε, κ εξαγριωμένο κ αντιδραστικο κοσμο χειροτερα απο πριν...

Λεφτά για συντριβάνια βρηκαμε ωστοσο...(γελαω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Μάιος 2020 - 00:38

フカフカ

#89891 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 00:43

Απτο μαϊμου, ας μη βαζαμε καθολου...δεν σωσαμε κ πολλα μονο την οικονομία χαλασαμε, κ εξαγριωμένο κ αντιδραστικο κοσμο χειροτερα απο πριν...

Λεφτά για συντριβάνια βρηκαμε ωστοσο...(γελαω)

Συμφωνώ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 25 Μάιος 2020 - 00:44

#89892 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 09:57

Έλα το συντριβάνι το 'χαν ξεκινήσει από καιρό, προσωπικά έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχουμε εγκαινιάσει την Ομόνοια την τελευταία 20ετία. Θα πω τρεις για να μην υπερβάλλω και χαθεί το κύρος μου!  :tensai:

rsrGbGx.gif

#89893 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 10:57

Αντίθετα ο ζωολογικός κήπος στη Θεσσαλονίκη ρημαζει. Οποία λίγα ζώα και εγκαταστάσεις απέμειναν, είναι σε κακό χαλί. Λένε τώρα να τον αναπλασουν.

Έδωσε και ο Μπουτάρης με τις φιλοζωικες του το τελικό χτυπημα

#89894 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 15:44

Φίλε μου, τότε ξέρω τι σου χρειάζεται. Μια επιμόρφωση χρειάζεσαι, ε πάρτην, σου αξίζει

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΣΑΣ!

Γελάω κάθε φορά!

Αυτά τα προγράμματα απευθύνονταν σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες φαντάσου. Δηλαδή έχεις βγάλει Πολυτεχνείο και σου μαθαίνουν πώς να κάνεις εκκίνηση τα windows και ότι τα δημοφιλή σοσιαλ μιντια είναι friendster και myspace. Ντααααααααξ. Εγώ δεν έκανα καν αίτηση γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ να πάρω μέρος σε αυτή την ξεφτίλα...

Αυτά τα voucher ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει... Το νοητικό επίπεδο που χρειαζόσουν για να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια ήταν μεταξύ πατώματος και χώματος :puke: :puke: :puke: Άσε που όλες οι θειες στο fb μού έστελναν να πάρω μέρος (επειδή είμαι και φιλόλογος-εκπαιδευτικός, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, τρομάρα μου!)...

Υποτίθεται ότι τα συγκεκριμένα voucher απευθύνονταν σε επιστήμονες, οι οποίοι (θέλω να ελπίζω) ξέρουν κάποια βασικά πράγματα στον τομέα της τεχνολογίας. Αλλά με αυτά τα σεμινάρια, ακόμη κι αυτά που ήξεραν, παίζει να τα ξέχασαν! :kakaka: Απορώ ποιος τα επιμελήθηκε... Κανένας 60χρονος τύπος που χρειαζόταν ένσημα 2 χρόνια πριν τη σύνταξη;; :P

#89895 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2020 - 16:04

Ποιος τα επιμελήθηκε, μα το αγαπημένο systran

https://en.wikipedia.org/wiki/SYSTRAN

από τις αρχές του 2000, αγαπημένος συνεργάτης της Ελληνικής κοινωνίας.

Πέρα από την πλάκα, τα συγκεκριμένα video πέραν από το editing απαιτούν και συντήρηση των απολιθωμάτων που φαίνονται να δουλεύουν κανονικά οπότε ξεπερνάνε από ικανότητες κατά πολύ τα voucher προγράμματα!

Για να δούμε σήμερα, τι έγινε με την επανεκκίνηση της οικονομίας! ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ!

rsrGbGx.gif