Εγώ παίζω άνετα στο κλουβί με τις τρελές πάντως.
Προσοχή ακολουθούν γλυκές εικόνες
Posted 22 May 2020 - 17:02
Εγώ παίζω άνετα στο κλουβί με τις τρελές πάντως.
Προσοχή ακολουθούν γλυκές εικόνες
Posted 22 May 2020 - 17:20
that's a dude!
Posted 22 May 2020 - 17:28
Από 1η Ιουνίου καταργείτε και το μέτρο του να φοράς μάσκα στα ΜΜΜ; 1 Ιουνίου πάω ξανά γραφείο (μια χαρά ήμουν remote γιατί μου την χαλάν).
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 22 May 2020 - 19:31
Barman σε ξενοδοχείο.Σε τι θέση υποτίθεται θα πιανες δουλειά;
Posted 22 May 2020 - 19:39
Μια κούκλα σκέτη. Να τη χαίρεστε.
Κοτζαμάν τσουτσούνι δεν το βλέπεις μωρέ?
Posted 22 May 2020 - 20:22
Κοτζαμάν τσουτσούνι δεν το βλέπεις μωρέ?
![]()
![]()
that's a dude!
Posted 22 May 2020 - 22:31
Barman σε ξενοδοχείο.
Ήμουν τόσο αισιόδοξος στην αρχή της χρονιάς, γιατί τελειώνοντας τον στρατό θα επιανα σχεδόν αμέσως δουλειά, αλλά ο κορωνοϊός τα κατέστρεψε όλα. Τώρα τα σχέδια για περαιτέρω σπουδές έχουν μείνει στον πάγο για φέτος και μένει να δω αν τουλάχιστον μπορώ να φτιάξω ένα κομποδεμα για του χρόνου
Φίλε μου, τότε ξέρω τι σου χρειάζεται. Μια επιμόρφωση χρειάζεσαι, ε πάρτην, σου αξίζει
ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΣΑΣ!
Γελάω κάθε φορά!
Posted 23 May 2020 - 00:23
Posted 23 May 2020 - 10:56
Νταξ υπαρχουν αγγράμματοι στις υπηρεσίες οκ αλλα οχι κιετσι xD δν ειναι ολοι αν μη τι αλλο XD
Αυτά τα προγράμματα απευθύνονταν σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες φαντάσου. Δηλαδή έχεις βγάλει Πολυτεχνείο και σου μαθαίνουν πώς να κάνεις εκκίνηση τα windows και ότι τα δημοφιλή σοσιαλ μιντια είναι friendster και myspace. Ντααααααααξ. Εγώ δεν έκανα καν αίτηση γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ να πάρω μέρος σε αυτή την ξεφτίλα...
Σε άλλα (σκυλο)νέα πήγαμε τον Γιούρι στον κτηνίατρο και με δύο χαπάκια για τη ναυτία μία ώρα πριν και ηρεμιστική ένεση εκεί το χε μέσα του και ψιλοπάλευε ενώ είναι μια σταλιά. Εκεί που μάτωνε η καρδιά μου ~δόλια μάνα~ αισθανόμουν και μια περηφάνια για το πόσο επαναστάτης ποπολάρος είναι το σπλάχνο μου.
Αν θέλετε πάντως να πάρετε σκύλο πέρα του ότι πρέπει να το σκεφτείτε καλά καλά γιατί είναι μεγάλη ευθύνη και θέλει συνεχή εκπαίδευση, συνέπεια και αγάπη, ψήστε το να υιοθετήσετε από κάποιο καταφύγιο γιατί είναι γεμάτα με απίστευτα γλυκά πλάσματα. Μην αγοράζετε σκυλιά!
PS. Τώρα που έγινα σκυλομάνα θα σας πρήξω
PS2 Μην αγοράζετε σκυλιά
Posted 23 May 2020 - 13:21
Μην αγοράζετε σκυλιά!
I cannot stress this enough! Δυστυχώς, δεν υπάρχει η προοπτική να βρεθεί σκύλος στο σπίτι ακόμη, ακριβώς επειδή απαιτεί μεγάλη ευθύνη και χρόνο. Σίγουρα όμως σκοπεύω να φροντίσω έναν στο μέλλον (τώρα πόσο μέλλον δεν ξέρω).
Επίσης, πρήξε μας για τα σκυλομαμαδίστικα, το θέλουμε.
On another note, θέλω να ζητιανέψω μερικά κλικς εδώ για να μπορέσω να κατεβάσω κάποια soundtracks μια και έξω, καθώς αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσω τραγούδια ένα-ένα. Δεν νομίζω να σπάει κανόνες περί διανομής λινκζ παράνομης δραστηριότητας, μιας και το site που παραθέτω ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Αν όμως θεωρείται ανάρμοστη η παρουσία του συνδέσμου, ας αφαιρεθεί όλη αυτή η παράγραφος παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων, λατρεμένοι μου συμφορουμίτες (γλύψιμο κι ετσ!)
Edited by Angel.tze, 23 May 2020 - 13:21.
that's a dude!
Posted 23 May 2020 - 13:35
PS. Τώρα που έγινα σκυλομάνα θα σας πρήξω
Άρα να μαντέψω την watching anime list σου:
Btw μιλόντας για σκυλομάνα σε ποιο anime ήταν μια που πήγε με λυκάνθρωπο και ήταν μάνα 2 λυκανθρώπων; (H anime DB στο μυαλό μου δεν έχει και τα ορθότερα indexes)
PS2 Μην αγοράζετε σκυλιά
Γάτες FTW!!!!!
Edited by pc_magas, 23 May 2020 - 13:38.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 23 May 2020 - 13:52
Posted 23 May 2020 - 14:04
Πι σι μάγκα το σκυλί μου δεν θα το πλησιάσεις ούτε στα 200 μέτρα, είσαι ικανός να του βάλεις γατοαυτιά και να του φέρεσαι σαν γάτα και να πάθει κρίση ταυτότητας στα καλά του καθουμένου!
Posted 23 May 2020 - 14:22
ιν αδερ νιους
μπηκα μετα απο καιρο anime greek και ειδα το ποσο αλλαξε ρπαθα ενα μιικρο εγκεφαλικο