Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#89851 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 May 2020 - 17:02

Εγώ παίζω άνετα στο κλουβί με τις τρελές πάντως.

Προσοχή ακολουθούν γλυκές εικόνες

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#89852 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 22 May 2020 - 17:20

Μια κούκλα σκέτη. Να τη χαίρεστε.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89853 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 22 May 2020 - 17:28

Από 1η Ιουνίου καταργείτε και το μέτρο του να φοράς μάσκα στα ΜΜΜ; 1 Ιουνίου πάω ξανά γραφείο (μια χαρά ήμουν remote γιατί μου την χαλάν).

#89854 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 22 May 2020 - 19:31

Σε τι θέση υποτίθεται θα πιανες δουλειά;

Barman σε ξενοδοχείο.

Ήμουν τόσο αισιόδοξος στην αρχή της χρονιάς, γιατί τελειώνοντας τον στρατό θα επιανα σχεδόν αμέσως δουλειά, αλλά ο κορωνοϊός τα κατέστρεψε όλα. Τώρα τα σχέδια για περαιτέρω σπουδές έχουν μείνει στον πάγο για φέτος και μένει να δω αν τουλάχιστον μπορώ να φτιάξω ένα κομποδεμα για του χρόνου :P

#89855 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 May 2020 - 19:39

Μια κούκλα σκέτη. Να τη χαίρεστε.

Κοτζαμάν τσουτσούνι δεν το βλέπεις μωρέ? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#89856 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 posts

Posted 22 May 2020 - 20:22

Κοτζαμάν τσουτσούνι δεν το βλέπεις μωρέ? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

91ozi7pYUwL._AC_SL1500_.jpg

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89857 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 22 May 2020 - 22:31

Barman σε ξενοδοχείο.

Ήμουν τόσο αισιόδοξος στην αρχή της χρονιάς, γιατί τελειώνοντας τον στρατό θα επιανα σχεδόν αμέσως δουλειά, αλλά ο κορωνοϊός τα κατέστρεψε όλα. Τώρα τα σχέδια για περαιτέρω σπουδές έχουν μείνει στον πάγο για φέτος και μένει να δω αν τουλάχιστον μπορώ να φτιάξω ένα κομποδεμα για του χρόνου :P

Φίλε μου, τότε ξέρω τι σου χρειάζεται. Μια επιμόρφωση χρειάζεσαι, ε πάρτην, σου αξίζει

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΣΑΣ!

Γελάω κάθε φορά!

rsrGbGx.gif

#89858 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 May 2020 - 00:23

2deep couldn't even laugh. Ειναι τοσο κοντα στη πραγματικότητα που με εστειλε....

Πραγματικα ποοοοσο ανουυυυσια αυτα τα μαθηματα π χωσαν, απλα μαγικά. Νταξ υπαρχουν αγγράμματοι στις υπηρεσίες οκ αλλα οχι κιετσι xD δν ειναι ολοι αν μη τι αλλο XD
フカフカ

#89859 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 23 May 2020 - 08:48

Θεϊκά βίντεο! πώς δεν τα είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό; :kakaka:

Posted Image

#89860 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 May 2020 - 10:56

Νταξ υπαρχουν αγγράμματοι στις υπηρεσίες οκ αλλα οχι κιετσι xD δν ειναι ολοι αν μη τι αλλο XD

Αυτά τα προγράμματα απευθύνονταν σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες φαντάσου. Δηλαδή έχεις βγάλει Πολυτεχνείο και σου μαθαίνουν πώς να κάνεις εκκίνηση τα windows και ότι τα δημοφιλή σοσιαλ μιντια είναι friendster και myspace. Ντααααααααξ. Εγώ δεν έκανα καν αίτηση γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ να πάρω μέρος σε αυτή την ξεφτίλα...

Σε άλλα (σκυλο)νέα πήγαμε τον Γιούρι στον κτηνίατρο και με δύο χαπάκια για τη ναυτία μία ώρα πριν και ηρεμιστική ένεση εκεί το χε μέσα του και ψιλοπάλευε ενώ είναι μια σταλιά. Εκεί που μάτωνε η καρδιά μου ~δόλια μάνα~ αισθανόμουν και μια περηφάνια για το πόσο επαναστάτης ποπολάρος είναι το σπλάχνο μου.

Αν θέλετε πάντως να πάρετε σκύλο πέρα του ότι πρέπει να το σκεφτείτε καλά καλά γιατί είναι μεγάλη ευθύνη και θέλει συνεχή εκπαίδευση, συνέπεια και αγάπη, ψήστε το να υιοθετήσετε από κάποιο καταφύγιο γιατί είναι γεμάτα με απίστευτα γλυκά πλάσματα. Μην αγοράζετε σκυλιά!

PS. Τώρα που έγινα σκυλομάνα θα σας πρήξω

PS2 Μην αγοράζετε σκυλιά

xbJ3b2w.jpeg

#89861 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 posts

Posted 23 May 2020 - 13:21

Μην αγοράζετε σκυλιά!

I cannot stress this enough! Δυστυχώς, δεν υπάρχει η προοπτική να βρεθεί σκύλος στο σπίτι ακόμη, ακριβώς επειδή απαιτεί μεγάλη ευθύνη και χρόνο. Σίγουρα όμως σκοπεύω να φροντίσω έναν στο μέλλον (τώρα πόσο μέλλον δεν ξέρω).

Επίσης, πρήξε μας για τα σκυλομαμαδίστικα, το θέλουμε.

On another note, θέλω να ζητιανέψω μερικά κλικς εδώ για να μπορέσω να κατεβάσω κάποια soundtracks μια και έξω, καθώς αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσω τραγούδια ένα-ένα. Δεν νομίζω να σπάει κανόνες περί διανομής λινκζ παράνομης δραστηριότητας, μιας και το site που παραθέτω ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Αν όμως θεωρείται ανάρμοστη η παρουσία του συνδέσμου, ας αφαιρεθεί όλη αυτή η παράγραφος παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων, λατρεμένοι μου συμφορουμίτες (γλύψιμο κι ετσ!)

Edited by Angel.tze, 23 May 2020 - 13:21.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89862 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 May 2020 - 13:35

PS. Τώρα που έγινα σκυλομάνα θα σας πρήξω

Άρα να μαντέψω την watching anime list σου:

1. Inukami
  2. Jewelpet
  3. Ookami Shoujo to Kuro Ouji
  4. Wolf's Rain
  5. Hataage! Kemono Michi
  6. Spice and wolf
  7. Kemono Friends

Btw μιλόντας για σκυλομάνα σε ποιο anime ήταν μια που πήγε με λυκάνθρωπο και ήταν μάνα 2 λυκανθρώπων; (H anime DB στο μυαλό μου δεν έχει και τα ορθότερα indexes)

PS2 Μην αγοράζετε σκυλιά

Γάτες FTW!!!!!

Spoiler:

Edited by pc_magas, 23 May 2020 - 13:38.

#89863 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 May 2020 - 13:52

100699817_10218904315411946_566747518407
フカフカ

#89864 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 May 2020 - 14:04

Πι σι μάγκα το σκυλί μου δεν θα το πλησιάσεις ούτε στα 200 μέτρα, είσαι ικανός να του βάλεις γατοαυτιά και να του φέρεσαι σαν γάτα και να πάθει κρίση ταυτότητας στα καλά του καθουμένου!

xbJ3b2w.jpeg

#89865 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 23 May 2020 - 14:22

ιν αδερ νιους

μπηκα μετα απο καιρο anime greek και ειδα το ποσο αλλαξε ρπαθα ενα μιικρο εγκεφαλικο